eitaa logo
قدمی هرچنداندک به وقت انتظار
2.3هزار دنبال‌کننده
30.9هزار عکس
30.7هزار ویدیو
728 فایل
﷽ 🇮🇷☫﷽☫🇮🇷 @basirshou اللهم بارک لمولانا صاحب‌الزمان وظیفه ی منتظردرزمان غیبت چیست؟ سعی کنیم درزمان غیبت غرق نشیم حواسمون به میدان نبرد وخاکریز درجنگ نرم باشه 🆑️eitaa.com/joinchat/1663238346C8015084ebc 🆔️ @shabeabi 👈راه ارتباطی
مشاهده در ایتا
دانلود
«هر کسى بمیرد در حالى که امام زمان خود را نشناخته باشد، به مرگ جاهلى مرده است».
✍یادگاری که شهید طهرانی مقدم با خودش به دنیای باقی برد در میان وسایل شخصی شهید طهرانی مقدم، خانواده‌اش دستمال مشکی پیدا کردند که این شهید با الصاق کاغذی روی آن خواسته بود این دستمال همراهش دفن شده و در قبرش قرار گیرد. این دستمال اشک، مربوط به عزاداری‌های او در مراسم عزای محرم بوده است. روی کاغذی که روی این پارچه قرار داشت، با دست خط شهید نوشته‌ شده بود: عنایت فرموده و این دستمال مشکی را در کفن من قرار دهید. حسن مقدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍یکی از فرماندهان امام عصر روحی فداء خوابی که برادر شهید طهرانی مقدم دید: بعد شهادت ، شهید طهرانی مقدم به برادر در خواب فرمود: فرمانده‌ی عملیات اون واقعه‌ی بزرگی که قراره رخ بده شدم و سه بار فرمود، باید آماده باشید ظهور نزدیک است. 🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
✍خبر پروژه "موشک‌های فوق‌سریع" در نامه ی شهید به رهبر معظم انقلاب متن این نامه به‌شرح زیر است: بسمه تعالی محضر فرماندهی کل قوا حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای سلام علیکم؛ با اهدای تحیت و احترام از پذیرفته شدن خانواده‌ام جهت تشرف حضوری به محضر حضرتعالی کمال تشکر و قدردانی را به‌عمل می‌آورم و اعلام می‌دارم؛ بنده و خانواده‌ام فدای شما نائب امام زمان و نور حیدری، عشق مایی . خداوند عزوجل شاهد است آنچه داریم در جهت اخذ رضایت شما و اطلاع راه و هدف شما که همان تحقق اسلام ناب و سیره اهل‌بیت است به‌کار می‌گیریم. در تمامی این مراحل شاهد لطف و عنایات بی‌کران الهی بودیم. تو پای به در نه هیچ مپرس خود راه بگویدت که چون باید رفت. الحمدلله. عجب خدای کریم و مهربانی داریم. راستش را بخواهید لطف و اعطای بی حد و مرز او ما را بی‌محابا و پرجرئت ساخته است. آقا و مولای ما، می‌خواهم دستان الهی و پرقدرت شما را پر کنم و پشت شما را محکم‌تر قربة الی الله می‌خواهیم علی زمانه را یاری دهیم. اگر ما در زمان مولای خود علی(ع) نبودیم برای یاری او قیام کنیم و فدای حسین‌بن علی(ع) شویم... این عقده در دلم مانده است می‌خواهیم در رکاب شما نائب ولی عصر(عج) آن را جبران کنیم که سینه ما سپر شما باشد، یابن‌زهرا و ای نوری از بارقه‌ی امیرالمؤمنین. ✅✅✅خلاصه آقا رفتیم سراغ فینال طرح و نقطه اوج بازدارندگی و اقتدار این نظام الهی یعنی دستیابی به موشک فوق‌سریع واکنش سریع در برد هدف اسرائیل و دستیابی به موشک حامل ماهواره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍خب ان شاءالله ده مطلب بالا رو از شهید طهرانی مقدم که یکی از فرماندهان امام مهدی ارواحنا فداء هستن رو بخونیم و بدونیم ایشون کسی بود که وقتی صدام ما رو موشکباران میکرد و هیچ کشوری از ما حمایت نمیکرد با مهندسی معکوس موشک ساخت و ایران و محور مقاومت مدیون ایشان هستیم بخونیم و بیاموزیم و مطمئن باشیم مورد هدایت و شفاعتشون قرار میگیریم
علی، تحمل فریاد زدن بر سر زن‌ها را نداشت به گزارش مشرق، کاربرفضای مجازی در توییتر نوشت: علی، تحمل فریاد زدن بر سر زن‌ها را نداشت عمار نزد امیرالمؤمنین(ع) آمد درحالیکه حضرت خشمگین بود. علت را پرسید؛ حضرت فرمود: در کوچه مرد و زنی در حال دعوا کردن هستند و مرد بر سر زن داد می‌زند. برو بگو اگر این کار را تمام نکند علی با ذوالفقار خود می‌آید. عمار رفت و دید دعوا بر سر خرید و فروش یک شتر است؛ آن مرد داد می‌زند و زن هم نمی‌توانست با مرد مقابله کند. عمار: علی(ع) فرموده اگر این کار را تمام نکنید با ذوالفقار می‌آیم. مرد شاکی: آخر این زن حق مرا خورده است؟ عمار: حرف همان است که علی(ع) فرموده با ذوالفقار می‌آید؛ عمار: علی تحمل فریاد زدن سر زن‌ها را ندارد!
💞از جنس خودتان جنسی بیافرید که در بر او آرامش بگیرید  در روایتی از امام صادق(ع) آمده است «هر زنی که بخوابد، در حالی که شوهرش از او خشمگین باشد، نمازش قبول نمی شود، مگر این که رضایت همسرش را جلب کند» متقابلاً مرد نیز در زندگی وظیفة مدارا دارد. رسول خدا(ص) فرمود «کسی که بدون دلیل همسرش را بیازارد، در روز قیامت من با او دشمن خواهم بود.»
✍کسی اگه با خودش خیال کرده گربه رو دم حجله کشته و برای همسرش شاخ شونه میکشه و چشم غره میره حتما پیشنهاد میکنیم داستان بهروز عظیمی در زندگی پس از زندگی رو در کانال ببینه! پدر آدم رو به عزای آدم مینشونن چه زنی که مردش ازش بترسه چه مردی که زنش ازش بترسه به خاطر نگاه و زبان و آزارش!