🔺گزارش حملات گستره نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در پایتخت یمن صنعا!
ــــ@basirt8
🚨اهداف هدف قرار گرفته:
🔹1-کاخ ریاست جمهوری یمن(بلا استفاده)
🔹2- یک مخزن ذخیره نفت
@basirt8
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌این کسانی که دنبال مذاکره مستقیم با آمریکا هستن ظاهربینن
#@basirt8
🔴 وحدت و اتحاد یا وفاق؟
رهبر انقلاب اگر صلاح میدیدند حتما از کلمه و واژه #وفاق استفاده میکردند اما ایشان اصرار دارند از کلمه #اتحاد و #وحدت و #انسجام استفاده کنند.
وفاق هم مانند اعتدال تنها یک سلیقه سیاسی بین جمعی از اصحاب قدرت است . اصحاب وفاق حق ندارند سلیقه سیاسی خود را بنام وحدت به دیگران تحمیل کنند. و سخنان رهبر انقلاب را برای اهداف خود مصادره کنند. وحدت حتما با وفاق متفاوت است .
جریان مدعی وفاق بهتر است بجای تخریب و توهین به رقبای سیاسی و سلیقه های متفاوت و منتقدین ،مسیر خود را اصلاح کند و در چارچوب وحدت و انسجام همه آحاد جامعه حرکت کند.
@basirt8
🔻پیوند عمیق دولت، ملت و نیروهای مسلح، ضامن تحقق ایران قوی است
🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیهای بمناسبت هفته دولت، پیوند عمیق میان دولت، ملت و نیروهای مسلح را ضامن تحقق چشمانداز ایران قوی و پیشرفته برشمرد و تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با درک عمیق از پیچیدگیهای محیط امنیتی و تهدیدات نوظهور، اولویت خود را در حفظ و ارتقاء ظرفیتها و توانمندیهای دفاعی و امنیتی قرار داده است.
🔹این نهاد انقلابی، ضمن آمادگی همهجانبه برای اجرای مأموریتهای خطیر در صیانت از انقلاب، تمامیت ارضی و منافع ملی، به موازات آن نقشآفرینی فعال در عرصه سازندگی و توسعه پایدار کشور را همچنان در زمره وظایف راهبردی خود میداند.
@basirt8
امیدواریم دولت نیز با همکاری با همه نهاد های انقلابی بتواند به وظیفه ذاتی خود در راستای خدمت به مردم، امنیت و آسایش ایران اسلامی کمک کند.
🔻موفقیت پدافند هوایی یمن در فراری دادن بیشتر جنگندههای اسرائیلی
♦️یک منبع در وزارت دفاع یمن : پدافند هوایی یمن توانست به لطف خداوند، بیشتر جنگنده های متجاوز رژیم صهیونیستی را وادار به ترک حریم هوایی یمن کند.
@basirt8