در واقع این تقویت میدان هم از طریق دیپلماسی جور شده
و مواضعی هم که عراقچی در این چند وقته گرفته کاملا درست و بجا بوده
ایشان در جایی گفته بود که میدان داره کار خودشو میکنه و بهترین و مجهزترین و پیشرفته ترین موشکها رو هم میسازیم و به کسی هم ربطی نداره
حالا که دشمن داره هماهنگی دیپلماسی و میدان ما رو میبینه ، برای از بین بردن این هماهنگی چیکار داره میکنه ؟
همانطور که حضرت آقا فرمودن سوخت موشکهای ما فریاد انتقام خواهی مردمه
فقط دیپلماسی باید حواسش باشه که گول وعده های تو خالی آمریکا رو نخوره و از سوراخهایی که قبلا گزیده شدیم ، باز آسیب نبینیم
تمام شروطی هم که آمریکا در رسانه ها مطرح کرده ، برای مذاکره مورد قبول قراره نگرفته و فقط در موضوع هسته ای و تقلیل غنی سازی اورانیوم از ۶۰درصد به ۲۰درصد قراره مذاکره بشه و در عوض کلیه تحریمهای اقتصادی ایران باید برداشته بشه
این موضع ماست و یک قدم هم عقب نشینی نخواهیم کرد
موضوع ارسال ۴۰۰ کیلو اورانیوم غنی شده به کشور ثالث هم یک شایعه است و موضوعیتی نداره
مگه ترامپ نگفت که ۴۰۰ کیلو رو زده از بین برده ، چرا باید در مورد چیزی که از بین رفته مذاکره کنیم .😉
مهدی اسلامی
وظیفه ما اینه الان اتحاد بینمون روحفظ کنیم
از دیپلماسی و میدان حمایت کنیم
و مردم رو هم با این سیاست نظام همراه کنیم
ما هم مشتاق زدن موشک وسط ناو هواپیمابر آمریکایی هستیم
ما هم مشتاق نابودی کامل اسرائیل هستیم
اما همه چی سر جاش و به موقعش ان شاالله انجام میشه
ما شروع کننده هیچجنگی نیستیم ولی اگر دست تعدی به سمت ما دراز بشه قطعاً اون دست رو قطع خواهیم کرد
🔷ترامپ: قاسم سلیمانی رهبر نظامی بزرگ ایران بود، اگر او اکنون زنده بود ما نمیتوانستیم کاری انجام دهیم
🔹در ایران دیگر کسی مانند قاسم سلیمانی وجود ندارد.
پ ن:
یقینا حاج قاسم بینظیر بوده اما فرماندهان بزرگی با وجود شهادت حاج قاسم و سرداران مقاومت هم چون باقری و رشید و سلامی و حاجی زاده و.... الان در بین سربازان و فرماندهان لشکر سید علی حضور دارند که درس فراموش نشدنی جنگ دوازده روزه را به تو و همه سران جنایتکار صهیونیستی و تروریستی شما دادند و اگر بازهم دست به جنایتی بزنید اینبار نشان خواهند داد که در لشکر سید علی هزاران حاج قاسم حضور دارد.
#@basirt8
🔴 نکته / این اخبار تکذیبی درباره مذاکرات حکایت از ناهماهنگی ها و احتمالا برخی اقدامات خودسرانه دارد که جلوی آن گرفته شده است . در چند روز گذشته دوباره برخی ماله کش های مجازی شروع به فحاشی و هتاکی علیه دلسوزان و منتقدان کردند که همه چیز هماهنگ شده است و....
@basirt8
🔴بازداشت عناصر اصلی تهیهکننده بیانیه منتسب به میرحسین موسوی در خانه مشترک قبل از فرار
🔹یک منبع آگاه از بازداشت مهدی محمودیان، عبدالله مومنی و ویدا ربانی به عنوان عناصر اصلی تهیهکننده بیانیه منتسب به میرحسین موسوی خبر داد.
🔹بهگفتۀ این منبع، این افراد در حالی که در یک خانه مشترک مستقر بوده و در حال برنامهریزی برای خروج از کشور بودند، بازداشت شدند.
🔹این منبع آگاه اعلام کرد که افراد یادشده همزمان با آغاز جنگ ۱۲ روزه و نیز شروع اغتشاشات دیماه، با هدف بیثباتسازی، اقدام به صدور بیانیهای در چارچوب اهداف رژیم صهیونیستی کرده بودند.
@basirt8
✍️ بارها نوشتیم که کودتای اخیر لایه های مختلف و ابعاد پنهانی دارد و نباید قضیه را به چند نفر آشوبگر و تروریست خیابانی محدود و فیصله داد. برخی اقدامات و سیاستگذاریها و برنامه های اجرا شده قبل از شروع کودتا جای تامل فراوان دارد.
@basirt8
روزنامه ایران با خودداری از بکارگیری عنوان «شهید» برای مردم و نیروهای حافظ امنیت و بدون تفکیک میان شهدا و قاتلان مردم، نام همه آنها را در کنار یکدیگر و روی نقشه ایران قرار داد.
این روزنامه همچنین عملیات تروریستی ۱۸ دی که ماهیت فتنهگرانه و کودتاگونه آن بر همگان روشن شده را «ناآرامی» خواند.
پیشتر نیز دفتر ریاستجمهوری در فایلی که از اسامی منتشر کرده بود، هیچ تفکیکی میان شهدای حافظ امنیت و مردم عادی که توسط تروریستهای مسلح به شهادت رسیدند، قائل نشده بود.
طبق بیانیه رسمی بنیاد شهید، مجموع جانباختگان کودتای آمریکایی-صهیونی که رهبر انقلاب به آن اشاره فرمودند، ۳۱۱۷ نفر بوده که از این تعداد ۲۴۲۷ نفر به دست عوامل موساد به شهادت رسیدند.
@basirt8