🔺قطعا با گفتن از حلوا، دهان شیرین نمیشود و باید منتظر ارائه جزییات بیشتر بود اما این آمار سرمایه گذاری خارجی، هم میتواند گویای موفقیت نسبی دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی باشد و هم خط بطلانی بر ادعای تمام کسانیکه ۸ سال همه چیز را معطل مذاکره، برجام، FATF و.. نگه داشته بودند!
@basirtabas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج راهکار برای پنج آرزوی مهم
♨️ توصیههای خداوند به حضرت موسی برای برآورده شدن #دعا
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت #شب_قدر
@basirtabas
🔴 سنگرهای پوششی برای فرار از پاسخگویی!
🔹برخی افراد و جریانات طی سالهای سال برای خودشان حریم قدسی ایجاد کردند و برای خودشان شان و شئوناتی در نظر گرفتند که هیچکسی وارد حریم آنها نشود!
🔸وقتی با نقد دیگران مواجه میشوند چند سنگر میگیرند و سعی میکنند پشت این سنگرها پنهان شوند و دیگران را به ضدیت با این سنگرها متهم کنند:
1⃣ سنگر رهبری؛ سعی میکنند منتقدین خود را به مخالفت و ضدیت با نظام اسلامی و رهبر انقلاب متهم کنند. تا سوالی و نقدی متوجه آنها شود، میگویند منتقدین ضدرهبری عمل میکنند! به دروغ منتقدین خودشان را مخالفین رهبری معرفی میکنند تا افراد متدین سادهدل را در حمایت از خود بشورانند!
2⃣ سنگر روحانیت و حوزه علمیه؛ اگر این افرادی که مورد نقد و سوال قرار میگیرند ملبس به لباس روحانیت باشند، خودشان را مساوی جامعه روحانیت قلمداد کرده و منتقدین را به ضدیت با روحانیت و حوزههای علمیه متهم میکنند!
3⃣ سنگر مساجد و مسجدی و ادعای تشرع و تدین؛ اگر فرد مذکور مسجدی باشد منتقد را به ضدیت با مساجد و هیئات و دین و دستگاه امام حسین متهم میکنند و او را بیاطلاع از شرع و احکام و مسجد معرفی میکنند!
4⃣ سنگر اخلاق؛ بسیار زیرکانه ژست اخلاقی گرفته و مدعی اخلاقمداری میشوند و منتقدین را به بیاخلاقی و بیتقوایی متهم میکنند! خود برای کسب جایگاه یا حذف دیگران، به هر بیاخلاقی دست میزنند و از هر خلافگویی، تهمت، توهین و تهدید دریغ نمیکنند اما تا در گوشه رینگ پاسخگویی قرار گرفتند مظلومنمایی کرده و مدعی اخلاقمداری شده و دیگران را به رعایت اخلاق توصیه میکنند!
🔹سنگرهای دیگری هم میتوان نام برد که این افراد و جریانات با تمسک به آنها سعی میکنند هر نقدی را به حاشیه بکشانند و برای خودشان حریم امنی ایجاد کنند!
مدرسییان
@basirtabas
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 تولید نفت ایران فقط ۲۰۰ هزار بشکه تا قبل از تحریمها فاصله دارد؛ ایران هفتمین تولید کننده نفت در جهان
🍃🌹🍃
🔻طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، تولید نفت ایران در سال ۲۰۲۳ به روزانه ۳.۶ میلیون بشکه افزایش یافت که این رقم تنها ۲۰۰ هزار بشکه تا رسیدن به عدد ۳.۸ میلیون بشکه یعنی تولید نفت ایران قبل از تحریمها فاصله دارد.
🔺طبق این گزارش، آمریکا، روسیه و عربستان سه تولیدکننده اول نفت در دنیا هستند و ایران در بین ۱۰ تولیدکننده بزرگ در جایگاه هفتم قرار دارد.
#روشنگری | #ایران_قوی
@basirtabas
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 تشریح اجرای رویداد همپای طوفان، #ماه_امید و اهمیت #روز_قدس از زبان سردار مقواساز معاون فرهنگی هنری سازمان بسیج مستضعفین
🍃🌹🍃
#ماه_رمضان | #رمضان
@basirtabas
🔷خلجی: آقای روحانی؛ لطفا با مردم صادق باشید
🔹دبیر شورای اطلاعرسانی دولت در واکنش به مصاحبه رئیس جمهور سابق:در ۸ سال که با مردم صداقت نداشتید و نتیجه آن سقوط محبوبیت دولت به ۷ درصد در پایان دوره ریاستجمهوری شد اما حداقل امروز تمرین کنید که با مردم صادق باشید!
🔹هم وزیر کشور وقت و هم معاون وی بارها گفتند که از زمان دقیق اجرای گرانی بنزین خبر داشتید و معلوم نیست چرا حتی سخنان منصوبان خود را رد میکنید!
🔹طوری مردم را غافلگیر کردید که خودتان هم صبح جمعه فهمیدید!
🔹همین دروغگوییهاست که باعث رد صلاحیت میشود.
@basirtabas
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 کلید خوردن پروژه جدید براندازا به نام #سارا_تبریزی!
🍃🌹🍃
🔻پروژه جدید براندازا به نام #سارا_تبریزی کلید خورده و مجدداً این موجودات با کلیدواژه: «زیر شکنجه کشته شد» شروع به شایعهپراکنی درمورد مرگ این دختر کردن!
اما طبق چیزی که حتی شبکه کثیف اینترنشنال هم بهش اعتراف کرده این دختر ۲۵ آبان ۱۴۰۲ با «گذرنامه جعلی» قصد رفتن به انگلیس رو داشته که توی فرودگاه بازداشت میشه و بعد از چند روز با قید وثیقه بصورت موقت آزاد میشه.
🔸چندوقت بعد هم با حکم دادگاه بخاطر استفاده از گذرنامه جعلی و چند اتهام دیگه به حبس تعلیقی محکوم میشه.
🔹اما در نهایت روز پنجم فروردین توی خونه پدرش تو تهران خودکشی میکنه و ششم فروردین هم خانوادهش به خاک میسپارن!
🔺بعد از اینکه معلوم شد به سر مهسا امینی باتوم نخورده و پاهای حسین روغنی سر جاشه و هیچ تجاوزی به آرمیتا عباسی نشده، دیگه فقط احمقها عقب مونده دروغای این حروم لقمههای مزدور رو باور میکن...
#روشنگری | #پاسخ_به_شبهه
@basirtabas
17.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر شما با این روش دعا كنید، محال است که در لیالی قدر دعایتان برگردد
@basirtabas
🔴اصلاحات اقتصادی مشترک مسعود نیلی و میخائیل گورباچف
✍ حسین زمانی میقان
⏪میخائیل گورباچف، آخرین رئیسجمهور شوروی، آغازگر اصلاحات اقتصادی نئولیبرال در روسیه بود. در واقع، گورباچف را میتوان مجری پروژه گذار از کمونیسم به لیبرالیسم دانست. به همین سبب، غربیها علاقه زیادی به او پیدا کرده بودند. سال ۱۹۸۷ مجله تایم او را به عنوان مرد سال انتخاب کرد. سال ۱۹۹۰ نیز جایزه صلح نوبل را به او دادند. جالب اینکه کمیته نوبل رسما اعلام کرد که این جایزه، نوعی پشتیبانی از «گذار» است.
▪️گورباچف که محبوب قلب سران غرب شده بود، به شدت از سوی آنها و نیز صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی تحت فشار بود تا سیاست شوک درمانی را با سرعت اجرا کند. ۲۱ دسامبر ۱۹۹۰ صندوق بینالمللی پول گزارشی ۲ هزار صفحهای از اقتصاد شوروی تهیه کرد و در آن نوشت که اصلاحاتی که گورباچف تاکنون انجام داده، صرفا یک سری اصلاحات سطحی است و باید این اصلاحات عمیقتر شود.
▪️ژوئیه ۱۹۹۱ که گورباچف برای اولین بار در اجلاس گروه ۷ شرکت کرد، پیام متفقالقول سران این گروه به وی این بود که باید شوکدرمانی را به صورت ریشهای اجرا کند. گورباچف درباره آنچه در این اجلاس شنیده بود، نوشت: «پیشنهادهای آنان، چه از نظر شتاب و چه از نظر روشهای گذار، حیرتآور بود». اسنادی منتشر شده است که نشان میدهد گورباچف به صورت جدی نگران فشار سنگین اجرای این سیاست روی مردم بوده، اما سرانجام به آن تن داده است.
▪️حضرت امام خمینی(ره)، با مشاهده پروژهای که گورباچف برای گذار از کمونیسم به لیبرالیسم کلید زده بود، در اولین روز سال ۱۹۸۹ میلادی، نامهای خطاب به وی نوشتند و ضمن استقبال از انگیزه وی برای تحول، از او خواستند حال که قصد تجدید نظر در مکتب کمونیسم را دارد، در سیاست دینزدایی تجدیدنظر کند: «مشکل اصلى کشور شما مسئله مالکیت و اقتصاد و آزادى نیست. مشکل شما عدم اعتقاد واقعى به خداست. همان مشکلى که غرب را هم به ابتذال و بن بست کشیده و یا خواهد کشید».
▪️امام، گورباچف را انذار دادند که از کمونیسم به لیبرالیسم پناه نبرد: «امروز دیگر چیزى به نام کمونیسم در جهان نداریم. ولى از شما جداً مىخواهم که در شکستن دیوارهاى خیالات مارکسیسم، گرفتار زندان غرب و شیطان بزرگ نشوید... اگر بخواهید در این مقطع تنها گرههاى کور اقتصادى سوسیالسیم و کمونیسم را با پناه بردن به کانون سرمایه دارى غرب حل کنید، نه تنها دردى از جامعه خویش را دوا نکردهاید، که دیگران باید بیایند و اشتباهات شما را جبران کنند».
▪️اما همان اصلاحات اقتصادی که گورباچف در شوروی کلید زد، در ایران نیز توسط یک طیف خاص در داخل سازمان برنامه و بودجه، دنبال میشد. مسعود نیلی، جزو تیم اجرای اصلاحات نئولیبرال در اقتصاد ایران است که از اوایل دهه ۶۰ در پی اجرای این سیاستها بودند و با روی کار آمدن هاشمی رفسنجانی، سرانجام موفق شدند این سیاستها را پیادهسازی و در کشور نهادینه کنند.
▪️نیلی در کتاب «اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی»، به صراحت از شباهت اصلاحات مد نظر خود با اصلاحات گورباچف در شوروی پرده برداشته است: «نظر سازمان برنامه، اجرای سختتر سیاستهای آزادسازی بود. این موضع در مقایسه با اصلاحات اقتصادی زمان گورباچف در شوروی، بیشتر قابل درک و فهم است. در آن زمان هم، یکی از مواردی که گورباچف با اتحادیه اروپا و کشورهای غربی مطرح میکرد، این بود که اگر بخواهم اصلاحات اقتصادی را در کشورم اجرا کنم، چون این کار همراه با یکسری فشارها بر روی مردم خواهد بود، احتیاج به منابعی دارم که بتوانم کالاهای مصرفی را در اختیار مردم قرار دهم. وی بر روی این خواسته خود اصرار زیادی داشت و اگر اشتباه نکنم، رقمی حدود ۲۰ میلیارد دلار برای تامین کالاهای مصرفی مردم که بتواند پشتوانه سیاست اصلاحات اقتصادی باشد را پیشنهاد داده بود. ما هم در آن زمان، شبیه وضعیت گورباچف در شوروی را داشتیم».
@basirtabas