هشتم ماه ربیعالاول هنگامه غروب یازدهمین خورشید بی بدیل آسمان امامت و ولایت است. امروز پدر آخرین حجت خدا بر اهل زمین به سلاله پاکش خواهد پیوست تا تنها یادگارش، مهدی(عج) آخرین ذخیره الهی باشد.
آری امروز هنگام شهادت امام حسن عسکری (ع) است تا شام غریبانی باشد برای فرزندش که بعد از او ردای امامت را بر قامت هاشمی اش، بپوشاند و در پرده غیبتی کبری منتظر روزی بماند که ظهورش، حضور بیچون و چرای خیر و رحمت است.
امروز وعدهگاه حقی است که، بهار جوشش خون مسلمین در غم غيبت خواهد شد و گواه مهربانی محض خورشید وجود امام یازدهم(ع) و صبر تمام او بر زنجيرهای اسارت است. چرا که امام حسن عسکری(ع) تجسم زیبای صبر برای رهایی جهانی از اسارت جهل بود.
و اینک هنگامه عروج یازدهمین نور تابنده آسمان ولایت است. او که در موضع علم و مناظره، مقتدرانه قد علم کرد تا انسان را از جهالت دست و پاگير نفس نجات دهد. از همین رو پایگاه مردمیاش، گستردهترين مهد خودسازی و بصیرت بود آن هم برای عده قلیلی که به درک آن واقف بودند.
او که میگفت: «زيبايى چهره، زيبايى ظاهرى است و خوبى انديشه، زيبايى باطنى است» میرود تا با رفتنش جهان را به آخرین سلاله پاک محمد(ع) بسپارد و ردای امامت را برای مهدیاش(عج) به یادگار بگذارد و فرداها را به موعود(عج) بسپارد. آری حجت یازدهم اینک، دل به فردايی سپرده است که موعودش(عج)، حقيقت دين را فرياد زند و با ظهورش جهانی را پر از عدل و داد کند. از همین روست که در توصیهای که به «احمد بن اسحاق» دارند، می فرمایند: «شرط نجات از گمراهیهای آخرالزمان، دعا برای تعجیل فرج است.»
شهادت حجت یازدهم، حضرت امام حسن عسکری(ع) به پیشگاه فرزندش مهدی موعود(عج) و تمام عاشقان و پیروانش تسلیت باد.
اهمیت رسانه
در سال ۱۸۶۹ «راشورون» که یک خاخام صهیونیست بود طی یک سخنرانی در شهر پراگ گفت:
《اگر طلا نخستین ابزار ما در سیطره و حکومت بر جهان است، بیتردید مطبوعات و روزنامهنگاری دومین ابزار ما خواهد بود》!!
این یعنی ۱۵۴سال پیش صهیونیست ها نقش حیاتی رسانه (که آن زمان در مطبوعات و روزنامه خلاصه می شد) را خوب درک کرده بودند تا الان که تقریبا همه انواع #رسانه در جهان را در چنگال خود دارند.
اهمیت رسانه همان مسئله ای است که متاسفانه برخی مسئولین هنوز آن طور که باید و شاید به آن واقف نیستند ...