eitaa logo
امیدان فردا
225 دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
8.2هزار ویدیو
274 فایل
کانال حوزه مقاومت ایثار بسطام بسیج دانش اموزی ارتباط با ما👇 @Isar_bastam @Isar_bastam_2 ادرس کانال تلگرامی امیدان فردا 👇👇👇👇 @bastamisar شاد: https://shad.ir/BDA_Semnan7
مشاهده در ایتا
دانلود
52.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند لشکر زینبی(س) 🔹گوشه‌هایی از دیدار خانواده‌های شهدای مدافع حرم با رهبر انقلاب @bastamisar
🤔 تکرار سه زمان حضرت علی(ع) در زمان مـا 👇 ①سهم خواهیحبس خانگیانحراف توسط فرزند ④ناکثین👇 ①با شیطان بزرگ زمانه ②فریب خوردن ابوموسی اشعریقاسطین👇 ①القای عدم عدالت توسط احمق های خـوارجمارقین
1⃣ : یاران نزدیک پیامبرﷺ (طلحه و زبیر) که بعد از پیامبرﷺخیلی ثروتمند شده بودند،وقتی دیدند نمی توانند در حکومت علی(ع) به پست و مقام برسند با همراهی خانواده پیامبرﷺ علیه جانشین پیامبرﷺ یعنی علی(ع) شورش کردند و خیلی ها در این وسط کشته شدند... از اولین یاران پیامبرﷺ و علی(ع) بود ولی پسرش او را منحرف کرد⚠️و بعد از جنگ به شکل بدی کشته شد❌علی (ع) از کشته شدن دوست قدیمی اش یعنی زبیر در حال انحراف خیلی ناراحت شد... این فتنه رنگی بود و به جمل یعنی سرخ شهرت یافت.در آخر با اینکه عایشه موجب فتنه و قتل خیلی ها شده بود حضرت علی(ع) رابه محکوم کرد تا فتنه دیگری نشود و⚠️مردم بیشتری در این وسط کشته نشوند... ؟!
2️⃣ : سپاه حضرت علی(ع) با سپاه شیطان بزرگ زمان یعنی در جنگ بود و چون⚠️معاویه در حال شکست بود پیشنهاد مذاکره داد...برخی یاران حضرت علی❌فریب❌ خوردند و پیشنهاد را باور کردند...حضرت قبول نکرد و فرمود به آنها اعتماد نکنید👊ولی مردم با سرگردگی بعضی حضرت علی (ع) را مجبور کردند! حضرت پذیرفت ولی کس دیگری را برای مذاکره فرستاد👈 مردم گفتند مالک را نمی خواهیم او جنگ طلب است ما فردباسواد و صلح طلب رامیفرستیم👈 ⏰چند مدت مذاکره طول کشید⏰ تا اینکه ابوموسی فریب خورد و ابتدا شرایط را اجرا کرد و انگشتر را درآورد ولی و تعهدات را اجرا نکردند🚫بعد از اینکه مردم دیدند مذاکرات شکست خورده به جای اینکه پشیمان شوند گفتند ما اشتباه کردیم چرا علی قبول کرد⚔پس علی هم اشتباه کرده باید توبه کند.... ؟!
⛔️مــواظـب باشیــد⛔️ این قصد القای ناکارآمدی و بی عدالت را دارد و همچنین ناامید کردن بچه های مذهبی❌توسط افراد به ظاهر مذهبی و عدالت خواه - ⬅️ولی در تمام سخنرانی ها دارند به مردم امید می دهد و تاکید میکند به آینده امیدوار باشیم.
3️⃣ : برخی از یاران حضرت علی(ع)یعنی⚠️مذهبی های بی بصیرت به این نتیجه رسیده بودند که حکومت حضرت ناکارآمد و ناعادلانه است. آنها در نتیجه جنگ های متعدد و تخلف های برخی مدیران به این نتیجه رسیده بودند... آنها حضرت علی(ع) میکردند و قصد داشتند ایشان را وادار به توبه کنند🚷آنها خود را از حضرت علی(ع) عادل تر و دین شناس تر می دانستن، شروع به اعتراض✊🏻کردند... این بودکه آنها ①همه را فاسد می دانستند! ②برای ولی مسلمین یعنی علی (ع) تعیین تکلیف میکردند!خود را و واقعی می دانستند و جلوتر از امام حرکت میکردند، و در آخر باقیمانده حضرت علی(ع) را کشتند.⚠️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴🚨 | حمله راکتی به پایگاه "عین‌الاسد ⭕️ به گزارش منابع عراقی، پایگاه "عین‌الاسد" محل استقرار نیروهای اشغالگر آمریکایی در استان الانبار عراق هدف حملات راکتی قرار گرفت. @bastamisar
امیدان فردا
🔴🚨 #فـــــــــــــوری | حمله راکتی به پایگاه "عین‌الاسد ⭕️ به گزارش منابع عراقی، پایگاه "عین‌الاس
🔴 صداهای شنیده شده ناشی از حمله به کاروان لجستیکی اشغالگران آمریکایی در استان الانبار و نزدیکی پایگاه عین الاسد بوده است. 🔸 گفته می‌شود از بمب‌های مخصوص برای اولین بار در این حمله استفاده شده است.
امیدان فردا
#تکمیلی 🔴 صداهای شنیده شده ناشی از حمله به کاروان لجستیکی اشغالگران آمریکایی در استان الانبار و نزد
کامیونهایی که هدف راکت قرار گرفتند حامل موشک و مهمات به پایگاه عین الاسد بودند