@BayaneNab-شهیدی که می خواست با خدا آشتی کند.pdf
226.7K
🌷سیره شهدا🌷
🔺موضوع 👇👇🔺
🔖شهیدی که می خواست با خدا آشتی کند🔖
🌷گروهی به جبهه آمده بودند که نشانی از رزمندگی نداشتند. نه نماز می خواندند و نه در مراسمات شرکت می کردند. حس کار فرهنگی مان گل کرده بود. یکی از آنها را که عاقل تر و مظلوم تر بود، آوردیم سنگر خودمان.
📎 #ماه_ربیع_الثانی
📎 #سیره_شهدا
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺 @BayaneNab
╰┅─────────┅╯
@BayaneNab-امانتداري در فرهنگ اسلامي-1.pdf
298.9K
✳️ سوژه سخنرانی ✳️
🔺موضوع👇👇
📌امانتداری در فرهنگ اسلامی
🔰سعادت افراد هر جامعه اي، در گرو برنامه ها و قوانيني است كه متوليان آن جامعه، برای رسيدن به قله خوشبختی، براي همنوعان خويش تدارک ديده اند و اين برنامه ها بدون عوامل اجرائي و افرادی كاردان و امين، كارساز و گره گشا نخواهد بود.
📎#ماه_ربیع_الثانی
📎 #سوژه_سخنرانی
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺 @BayaneNab
╰┅─────────┅╯
📆 تقویم روز
📌 جمعه
☀️ ۱۲ آبان ۱۴۰۲ هجری شمسی
🌙 ۱۸ ربیع الثانی ۱۴۴۵ هجری قمری
🎄 3 نوامبر 2023 میلادی
📎 #تقویم
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺 @BayaneNab
╰┅─────────┅╯
✳️هر روز یک آیه✳️
🔺موضوع 👇👇🔺
🔰درخواست نسل پاک و صالح
... رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ(۳۸)
...ای پروردگار من! مرا از سوی خود فرزندی نیکو عطا کن، یقیناً تو شنوای دعایی (آل عمران (۳۸)
توضیح: برخورداری از فرزند و نسلی که ادامه دهندهی یاد و خاطرهی آدمی باشد، امری نیکو و پسندیده است. دعا برای فرزند دار شدن نیز از برترین حاجات است، ولی در مکتب دین پیش از همه چیز هدایت و پاکی نسل و فرزندان مهم است، از این رو، مؤمنان هنگام درخواست فرزند و ذریه از خداوند بر این نکته توجه داشتند که آن فرزند صالح و پاکیزه باشد. دعای فوق از زبان حضرت زکریا بیان شده است که در کهنسالی و در حالی که همسر او نیز سالها عقیم و نازا بود، از درگاه الهی نومید نشده و از خداوند طلب فرزندی نیکو مینماید که یادگاری نیکو برای وی
باشد. از این دعا چند نکتهی لطیف برداشت میشود ۱- نباید به جهت ناممکن بودن امری در نظر خود، از دعا صرف نظر نمود؛ خداوند قادر حکیم این توان را دارد که ناممکن را ممکن سازد. ۲ خداوند را باید به صفات متناسب با حاجت خود خواند تا رحمت و عطوفت او جلب گردد.
حدیث: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: ادْعُوا الله و أنتُم مُوقِنونَ بالإجابة خداوند را با حال یقین به اجابت بخوانید.
عدة الداعی ص 144.
هر روز با قرآن و عترت ص ۲۸۶
📎 #ماه_ربیع_الثانی
📎 #هر_روز_یک_آیه
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺 @BayaneNab
╰┅─────────┅╯
@BayaneNab-انسان صالح، خلیفه خدا روی زمین ومانع گسترش ظلم.pdf
526.4K
✳️حدیث ناب✳️
🔺موضوع 👇👇
📌انسان صالح، خلیفه خدا روی زمین ومانع گسترش ظلم
🔰 حقیقتاً این واقعیتی است که برای یک انقلاب، انسانسازی از همه چیز مهمتر است. اگر انقلاب، انسانسازی نکند، هیچ کاری نکرده است. اگر کسی فکر بکند، دلیل این معنا واضح است. یعنی این حرف، واقعاً استدلال نمیخواهد؛ چون دنیا بدون انسان صالح، یک پدیدهی بیجان و کور و تاریک است. آن چیزی که به عالم خاکی جان میبخشد، ارزش میدهد، نور میدهد و معنا و مضمون به وجود میآورد، انسان است.
📎 #ماه_ربیع_الثانی
📎 #حدیث_ناب
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺 @BayaneNab
╰┅─────────┅╯
✳️ احکام ✳️
🔺موضوع👇👇🔺
🔰استفتاء از محضر مقام معظم رهبری مدظله
س. از حضرت عالی تقاضا می کنیم به سه سؤال زیر پاسخ فرمایید.
1. اگر زن حامله ای هنگام وضع حمل از دنیا برود، جنین موجود در رحم زن در موارد زیر چه حکمی دارد:
الف: اگر روح به تازگی در او دمیده شده باشد (سه ماه یا بیشتر)، با توجه به این که احتمال مرگ جنین در صورت خارج کردن آن از رحم مادر بسیار زیاد است؟
ب: اگر عمر جنین هفت ماه یا بیشتر باشد؟
ج. اگر جنین در رحم مادر مرده باشد؟
2. اگر زن حامله هنگام وضع حمل بمیرد، آیا بررسی کامل مرگ و زندگی جنین بر دیگران واجب است؟
3. اگر زن حامله هنگام وضع حمل فوت کند و بچه در شکم او زنده بماند و شخصی بر خلاف متعارف با وجود زنده بودن جنین دست ور دفن مادر با جنین را بدهد، نظر شما در این باره چیست؟
ج. اگر جنین با مرگ مادرش فوت کند، و یا فوت مادر پیش از دمیده شدن روح در جنین باشد، خارج کردن آن از شکم مادر واجب نیست، بلکه جایز هم نیست. ولی اگر روح در او دمیده شده و در شکم مادرش که از دنیا رفته است، زنده باشد و احتمال زنده ماندنش تا زمان خارج کردن او از رحم مادر وجود داشته باشد، واجب است که سریعاً او را از شکم مادر خارج کنند، و تا وقتی که موت جنین در رحم احراز نشده است، دفن مادر همراه با جنین جایز نیست و اگر جنین زنده همراه مادرش دفن شد و حتی بعد از دفن هم احتمال زنده بودنش وجود داشته باشد، واجب است اقدام به نبش قبر و خارج کردن جنین زنده از شکم مادر نمایند. همچنین اگر حفظ حیات جنین در شکم مادرش متوقف بر دفن نکردن مادر باشد، ظاهر این است که تأخیر دفن مادر واجب است تا جان جنین حفظ شود، و اگر کسی بگوید دفن زن حامله با جنین زنده ای که در رحم او وجود دارد جایز است و دیگران به گمان صحّت نظر او اقدام به دفن نمایند و این کار منجر به مرگ بچه در داخل قبر شود، پرداختن دیه بر کسی که مباشر دفن بوده، واجب است، مگر این که مرگ جنین مستند به گفته آن شخص باشد که در این صورت دیه بر او واجب است.
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
https://www.leader.ir/fa
📎 #ماه_ربیع_الثانی
📎 #احکام
🌎 کانال بیان ناب
╭┅─────────┅╮
🌺 @BayaneNab
╰┅─────────┅╯