eitaa logo
بینات؛ کانال خبر و تحلیل سیاسی
3.2هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
1.2هزار ویدیو
29 فایل
الا و لا یحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر.. سوالات و پیشنهادات به ادمین زیر: @sadeghm
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ این و که از مشاور فرهنگی!!! پزشکیان مشاهده می کنید نشان دهنده است. این قماش حرف های به ظاهر زیبا می زنند اما در عمل بی فرهنگ ترین بخش جامعه ایران امروز ما هستند. 25 سال تجربه شناخت نزدیک از این افراد را دارم. ، ، ، ، ، ، ، و ده ها شاخصه منفی دیگر تنها بخشی از مشئ و منش این جماعت ! 🔹جالب اینجاست که پزشکیان هم تایید کرد؛ ! بله شماها واقعا هم فرهنگ ندارید، ماهم تایید می کنیم که فرهنگ ندارید!
✅ متأسفانه هیچکدام از نامزدهای انتخاباتی در بخش سلامت توجهی به اهمیت و کار آمدی طب ایرانی اسلامی ندارند و همچنان راه غلط اصرار بر طب مولکولی و هزینه های سنگین و وابستگی آن به غرب را پیگیر هستند. چقدر خوب بود نامزدهای انقلابی به این موضوع توجه ویژه می کردند.
✅ حتی به اندازه یک نمودار ساده هم صداقت ندارند؛ پزشکیان نمودار مصرف کالری در کشور در دوران دولت روحانی را به عنوان نمودار دولت آقای رئیسی معرفی کرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یا ؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟ کشور اکنون با دو دسته نظام مسائل داخلی و خارجی مواجه است؛ الف) نظام : 🔹️ متأسفانه دهه 90 و بین سال‌های 1390 تا 1400 کشور درگیر یک و پس رفت در بسیاری از شاخص‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی شد. در این دهه کشور گرفتار از مدیریت در حوزه قوه مجریه بود که تبعات اقتصادی خود را در قالب ، ، فروپاشی نظامات اقتصادی، فشار سنگین به معیشت مردم و بسیاری از مشکلات دیگر شد. مسائل اقتصادی در ادامه منجر به کاهش نظام، ، ، تنش های اجتماعی، و مجموعه ای از بحران های فزاینده دیگری شد که نمود عینی آن را در سال‌های 96،98 و 1401 مشاهده کردیم. 🔹️ به بیان دیگر، بحران ناکارآمدی دولت در دهه 90 کشور را درگیر مجموعه ای از بحران‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کرد که تا زمان روی کار آمدن دولت ، همچنان شیب تند فزاینده ای داشت. ب) نظام مسائل : 🔹️ 1_ : در این زمینه اولین نکته این است که کشور طی دهه 90 دچار روابط بحرانی با همسایگان شد. به دلیل بی توجهی و شدید دستگاه ، بی مهری به کشورهای شرق و با غرب، روابط کشور تقریبا با اغلب همسایگان و حتی کشورهایی همچون عراق، دچار مشکل گردید و این امر منتج به تبعات بسیار ناگواری در اقتصاد و سیاست برای کشور شد. 🔹️ 2_ : یکی از شاخص های مشکلات حاد کشور در دهه 90 و مشخصا در دولت حسن روحانی، تمرکز بر برجام و نگاه غلط، افراطی و انحرافی گره زدن تمام امور کشور به مذاکرات هسته‌ای و بود که بازهم با آمدن دولت شهید رئیسی و دیپلماسی فوق‌العاده هوشمندانه اصلاح گردید. 🔹️ 3_پیش به سوی : ما اکنون در واپسین سال‌های دوری انسان از دولت امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف هستیم. امروز بیش از هر روز به زمان برافراشته شدن دولت ظهور نزدیکیم و انقلاب اسلامی می رود تا به آرمان نهایی آن که و برای حکومت جهانی جبهه حق است، نزدیکتر شود و این امر باید یکی از مسائل اصلی دولت چهاردهمی باشد که قرار است روی کار بیاید. 🔹️ 4_تغییر در : پس از قریب هشتاد سال سلطه غرب بر جهان با استفاده از فرصت تاریخی پس از جنگ جهانی دوم و ایجاد نظامات و ساختارهای بین المللی در جهت منافع آمریکا، جهان اکنون وارد عمیق در هندسه قدرت جهانی شده که هسته مرکزی این تغییر ، انتقال قدرت، تکنولوژی، اقتصاد و سیاست از غرب به شرق و فراهم شدن فرصت بهره مندی و حضور ج.ا. در معادلات جدید قدرت جهانی است. این فرصت بسیار محدود و است و کشور در این دوران نیازمند رئیس جمهوری است که هم از این تغییرات داشته باشد، هم برای بهره مندی از آن و داشته باشد. شکست غرب در ، شکست های سنگین رژیم صهیونیستی از مقاومت، عملیات های موفق مقاومت یمنی در ، عملیات غرورانگیز ، تقابل چین با غرب در مناقشه تایوان، بیداری انسانی در غرب و.. تنها برخی از وجوه و نمودهای این تغییر در هندسه قدرت جهانی است. 🔹️ در این شرایط کشور نیازمند کسی است که هم و کلان به این دو حوزه از نظام مسائل کشور داشته باشد و هم بتواند برای عبور از بحران هاو بهره مندی از فرصت‌ها خوب برنامه ریزی کرده و با مدیریت اجرایی و عملیاتی قوی با استفاده از سرمایه انسانی معتقد و همراه با این نگاه، کشور را به سوی تبدیل شدن به یکی از قطب های قدرت جهانی رهمون نماید.
✅ اصلاح طلبان؛ از تا ! 🔹️ آیا تا به حال شنیده اید که یک ، دولت را نقد کند!؟ یا رفتار کروبی و موسوی در 88 را منتقدانه تحلیل کند!؟ یا در بررسی دولت احمدی‌نژاد یا دولت جانب انصاف را رعایت کند!؟ یا حتی کمترین نقدی را به رفتار دولت اعتدالی_اصلاحاتی وارد کند!؟ یک مطلب در رسانه‌های اصلاحاتی در مذمت بار وزارت مشاهده کرده اید!؟ 🔹️ بله هرگز نشنیده اید و نخواهید شنید و نخواهید دید. چرا!؟ چون اساسی ترین شاخص رفتاری در این جماعت است. رفتار آنان همانند اعضای فلان قبیله یا عشیره بدوی را می ماند که وقتی یکی از آنها با عضوی از قبیله دیگر مشاجره ای می کند، بدون اینکه بپرسند حق با چه کسی است از هم قبیله ای خود حمایت می کنند و دعوا می کنند و گاهی ده ها را نفر در این دعوا می کشند. 🔹️ و اساسا کل جریان کشور حق جو و حق گو نیستند و به سادگی با و تهمت خطای هم قبیله ای خود را به دیگری نسبت می دهند و بر کرسی مطالبه و نقد تکیه می زنند. 🔹️ در انتخابات اگر یک بی قند از طرف سرانشان نامزد ریاست جمهوری معرفی شود، می شوند و در مناقب و مزایای چغندر برای ریاست جمهوری کشور چه قلم فرسایی ها که نمی کنند! و اینگونه است که اکنون تمام قد پشت سر نامزدی قرار گرفته اند که از حداقلی از شاخص های یک رئیس جمهور برخوردار نیست اما گویندگان و نویسندگان و سرایندگانشان اکنون مشغول انتشار کلام در هستند! از این جماعت انتظار شنیدن را نداشته باشید. 🔹️ اما انصافا از نقد درون گفتمانی ابایی ندارد. البته کاری به برخی ضعف های دیگر این جریان ندارم اما در مقایسه با اصلاحاتی ها، حریت و حق گویی بیشتری را می توان دید.
یا ؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟ 🔹یکم: از بین نامزدهای انقلابی هیچکدام و تامی نسبت به دیگری ندارد؛ در حالی‌که یک توانمند است، یک مدیر با است. در شرایطی که در نقطه قوت دارد، در حوزه و مسائل بین المللی صاحب تجربه طولانی و شناخت عمیق است، همان نقدهایی که به برخی اطرافیان قالیباف وارد است، از جنس دیگرش به بعضی از اطرافیان جلیلی نیز وارد است و به نظر بنده این دو نفر نسبت به یکدیگر هستند و میزان محبوبیت هر دونفر نیز در اغلب نظرسنجی های رسمی به یکدیگر نزدیک است. 🔹️ دوم: دونفر یک از جریان انقلابی جامعه دارد و یک از جریان عام اجتماعی یا به عبارتی بخش خاکستری جامعه. در صورت طبیعی است که بخشی از آراء وی به جلیلی منتقل نخواهد شد و همچنین در صورت بخشی از آراء وی نیز به قالیباف منتقل نخواهد شد که البته در مقام مقایسه این عدد شاید کمتر از قالیباف باشد. 🔹️ سوم: مجموع آراء نامزدهای منسوب به جریان انقلابی تقریبا 50 درصد است که در صورت ائتلاف روی یک نفر و جذب ، می تواند در مرحله اول کار را تمام کند. 🔹چهارم: اگر لازم در بین چهار نامزد وجود داشته باشد و و حاکم باشد می توان با بررسی تحلیلی آخرین نظرسنجی های موجود، نفری را که باید بماند به سادگی مشخص کرد تا با ، نیز شامل حال جریان انقلابی شود. اما اگر شخص نامزدها و یا اعضای ستادها مانع این روند شوند راهکار چیست!؟ 🔹پنجم: به جای . جریان انقلابی اکنون باید با کسب از دوران دولت اصلاحاتی اعتدالی ، به این برسد که از و عبور کرده و با پذیرش برخی ملاحظات و حفظ برخی نقدها و به رسمیت شناختن نامزدها، بدهد تا مانع از تکرار دوران جدیدی از در شرایط حساس کنونی شود. بی تردید یک لنگه کفش پاره برخی از نامزدهای انقلابی به تمام و بی خاصیت می ارزد! لذا اگر به هر دلیلی هماهنگی ذکر شده در مرحله قبل صورت نگرفت، ضمن استمرار ، باید همه ما با رأی به نامزدی که اقبال بیشتری در بین متدینین دارد، کار انتخابات را در مرحله اول تمام کنیم. ✨و در یک جمله؛ "وحدت" امروز یک عمل است که تحقق هزاران واجب و ترک هزاران در گرو آن است.
✅ ایشان استاندار سابق استان مرکزی هستند که چنین ادعایی کرده اند. هرچه تلاش میکنم اندکی صداقت در این ادعا پیدا کنم، نمی شود. هپکو در دولت اعتدالی اصلاحاتی روحانی به اوج مذلت و نابودی کشیده شد!
✅ اجماع مؤثر چگونه حاصل می شود!؟ بررسی اغلب نظرسنجی ها ظاهرا نشان از آن دارد که جلیلی از قالیباف جلوتر است. همان نظرسنجی ها می گویند قالیباف کنار بکشد بخشی از آراء وی به سبد نامزد مورد نظر حسن روحانی خواهد رفت. راهکار چیست!؟ راهکار ساده اما حصول آن کمی مشکل است‌؛ زاکانی کنار برود، قالیباف بماند تا آراء خاکستری را نگاه دارد، اما جریان انقلابی در یک وحدت و هماهنگی جریانی به جلیلی رأی بدهد. اینگونه عقلانی تر است. البته باید فرض پیش تر بودن جلیلی از قالیباف صادق باشد. البته اصرار ستاد جلیلی بر ماندن تا آخر انتخابات نیز در این پیشنهاد دیده شده است. باید از افراد عبور کرد و جریانی و جبهه ای فکر کرد!
✅ همانگونه که پیش بینی کرده بودم عبدالیزید هم از پزشکیان حمایت کرد. جمع اشرار همه جمع است!
✅ صحنه بسیار شفاف است؛ از سران فتنه خونین 88 تا بانیان فتنه 96 و 98 و 1401 و همه آنهایی که کشور را گرفتار موجی از بحران های پیچیده کردند و مولوی که سر در آخور شیطان دارد همه حول محور حمایت از یک فرد ناکارآمد گرد آمده اند. آیا هنوز برای جریان انقلاب حجت دیگری برای همکاری و هماهنگی لازم است!؟
✅ خودخواهی، قدرت طلبی، شخصیت پرستی و باندبازی چهار آسیب بزرگ امروز جریان سیاسی انقلابی است. در دقایق حساسی قرار داریم. با این وضع فاجعه 92 می تواند تکرار شود..
✅ این تصویر نتایج مرکز افکارسنجی دانشگاه تهران از دوقطبی های احتمالی انتخابات است. کار سخت شده..
اینم آخرین نظرسنجی صدا و سیما هست.
✅ در اوج حساسیت زمانی انتخابات و در شرایطی که جبهه نفاق در وحدت و همکاری کامل قرار دارد، هنوز هم بی بصیرتهای ستاد جلیلی و قالیباف در حال کوبیدن یکدیگر در فضای مجازی هستند!
بینات؛ کانال خبر و تحلیل سیاسی
اینم آخرین نظرسنجی صدا و سیما هست.
این نظرسنجی تاکنون موثق ترین و قابل اعتناترین نظرسنجی است!
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷 ✨وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ ﴿غافر۴۴﴾✨ 🔹آن بزرگانی که در میدان انتخابات هستند و باید دوراندیشی می کردند، باید به تکليف انقلابی عمل می کردند، باید به مصلحت نظام و انقلاب می اندیشیدند اما.. اما به هر دلیل راه دیگری را انتخاب کردند و ماندند و جریان انقلابی را دچار تفرقه و چنددستگی کردند.. اکنون چاره ای نیست جز اینکه راه در پیش گرفت و نامزدی را انتخاب کرد که در مرحله دوم دارد و جریان مفسدین اقتصادی و سیاسی امکان علیه او دارد.
✅ با پروردگارا؛ 🔹 کشور و ملتم و انقلابم و دوستداران و دلبستگان آن، ساعات و دقایق حساس و سرنوشت سازی را پیش رو دارند، اهل باطل و نفاق دوباره یک جبهه واحد و شیطانی آراسته اند ولیکن اهل حق بازهم چند دسته و متفرق اند، 🔹صدای پای دولت دلبستگان نظام شیطانی عالم دلهای مؤمنین به اسلام و انقلاب را هراسان و دردمند ساخته است، پروردگارا؛ 🔹دلهای مردم دست توست، هدایت از توست، عزت از توست، آنها را به سوی آنچه حق و خیر است رهنمون فرما.. 🔹️ رَبَّنَا لَا تُؤَاخِذْنَا إِنْ نَسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ ۖ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا ۚ أَنْتَ مَوْلَانَا فَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ.. 🔹️ پروردگارا، ما را بر آنچه به فراموشی یا به خطا کرده‌ایم مؤاخذه مکن. بار پروردگارا، تکلیف گران و طاقت فرسا که بر پیشینیان ما نهاده‌ای بر ما مگذار. پروردگارا، بار تکلیفی فوق طاقت ما بر دوش ما منه، و بیامرز و ببخش گناه ما را، و بر ما رحمت فرما، تنها آقای ما و یاور ما تویی، پس ما را بر گروه کافران یاری فرما.
✅ جریان اصلاح طلب همه ظرفیت تخریبی خودشان در مورد جلیلی را در دور اول تخلیه کردند و حرف جدیدی ندارند اما تخریب قالیباف را گذاشته اند برای دور دوم تا با خیال راحت به حساب قالیباف هم برسند. به این نکته هم باید توجه کرد!
✅ میزان مشارکت در انتخابات در استان‌های آذری زبان کشور تا ساعت 17:30 حدود 20 درصد است. این میزان مشارکت یعنی اینکه علی رغم همه هجمه های رسانه ای و تبلیغات سنگین و پرخرج جبهه اصلاحات، تا این لحظه اقبال چندانی به پزشکیان ایجاد نشده و موج گسترده اجتماعی به نفع این جبهه سیاسی شکل نگرفته است. وضعیت کردستان هم اینگونه است و تا ساعت مذکور حدود 14 درصد مشارکت وجود داشته است و جامعه کردزبانان هم اقبالی به پزشکیان نشان نداده اند. البته این ساعات پیش رو بسیار تعیین کننده است.. این وضعیت در زمینه میزان مشارکت خبر بدی است و در موضوع کیفیت انتخاب، خبر خوبی است. نمی دانم در این لحظه شاد باشم یا غمگین!