eitaa logo
بینات؛ کانال خبر و تحلیل سیاسی
3.1هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
29 فایل
الا و لا یحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر.. سوالات و پیشنهادات به ادمین زیر: @sadeghm
مشاهده در ایتا
دانلود
طرح های گرافیکی غزه 😭😭😭
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانواده خبرنگار شبکه الجزیره در غزه قتل عام شدند!
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وائل میگه با کشتن زن و بچمون ازمون انتقام میگیرید ؟ گریه ما گریه عاطفی است، گریه ضعف نیست، ارتش اسقاطیل شکست خواهد خورد!
✅ اگر به جای ، الان رئیس جمهور بود!؟ 🔹دولت آقای رئیسی با تمام وجود پای کار مقاومت است، حامی فلسطین است و پشتیبان . وزیر خارجه دولت در یک برنامه دیپلماسی جهادی از مقاومت پشتیبانی دیپلماتیک خوبی به عمل آورده و با میدان کاملا هماهنگ است. 🔹حالا برای یک لحظه تصور کنید روحانی رئیس جمهور بود؛ در هر فرصتی مقاومت را تخریب می کرد، به غربی ها مرتبا پیام ضعف و تسلیم را مخابره می کرد، وزیر خارجه اش دوره می افتاد در اروپا و آمریکا به دنبال کاسه لیسی غربی ها. یک روز قهر می کرد چون فلان موضوع با او هماهنگ نشده، روز دیگر تعمدا روی ویلچر می نشست تا به غرب پیام بدهد که بله کمر ما شکسته است! 🔹تیم اقتصادی دولت سریعا پالس تورم به فضای اقتصادی جامعه می داد تا مردم را از حمایت مقاومت باز دارد. در چنین شرایطی آیا می شد منافع و امنیت ملی را برآورده ساخت!؟ بی تردید نه! این همان اتفاقی است که در زمان شهادت حاج قاسم سلیمانی افتاد. 🔹ظریف و تیمش و ارباب روحانی اش، کشور را ضعیف نشان دادند، حاج قاسم در نتیجه این وضعیت به شهادت رسید و در زمان انتقام هم کاری کردند که انتقام آنگونه که باید بازدارندگی ایجاد می کرد، گرفته نشد. 🔹خیلی فرق می کند چه کسی رئیس جمهور باشد. هرچند نقدهای جدی به دولت آقای رئیسی دارم اما ایشان شخصا محکم پای کار انقلاب و منافع و امنیت ملی است و دولت ایشان واقعا در این عرصه ها نمره قبولی می گیرد. فریب تخریب های شیطانک های رسانه ای غربگرا و اصلاحاتی اعتدالی را نخوریم!
✅ امشب آمریکا در شورای امنیت قطعنامه ای در حمایت از و علیه مقاومت مطرح کرد که با وتوی مشترک چین و روسیه ناکام ماند. دوران یکه تازی شیطان بزرگ تمام شده است. آمریکا پرستان به شدت ضرر خواهند کرد!
✅ امشب وزیر خارجه کشورمان صحبت های مقتدرانه ای در سازمان ملل داشته است. امیرعبداللهیان در جایگاه نماینده دیپلماتیک محور مقاومت با شجاعت و جسارت تمام، حریف غربی عبری را به چالش کشید و با نگاهی انقلابی و البته هوشمندانه با یارگیری از بازیگران سیاسی دیگر همچون قطر و ترکیه، یک جبهه دیپلماتیک در مقابل حامیان ترسیم کرده است. طرح مبادله اسرای صهیونیست با 6000 اسیر فلسطینی همچون کَکی به تنبان رژیم خواهد افتاد و فشارها برای آزادسازی اسرا را علیه سران رژیم تشدید خواهد کرد. بازی سازی و طراحی فرماندهان مقاومت در میدان و هماهنگی صد درصدی دیپلماسی با آن نویدبخش پیروزی های بزرگ خواهد بود ان شاءالله..
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی حماس: وزیر جنگ رژيم صهیونیستی ما را به حملۀ زمینی تهدید می‌کند؛ به او می‌گویم ای پسر یهود، آیا ما را به آنچه منتظرش هستیم تهدید می‌کنی؟ @Farsna