✅ یک حضور تأمل برانگیز؛ آشنا در ستاد پورمحمدی چه می کند!؟
روز گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه حسام الدین آشنا مشاور سابق حسن روحانی، به عنوان مشاور ستاد پورمحمدی منصوب شده است. باتوجه به سابقه امنیتی آشنا و نقش ایشان در اقدامات عملیات روانی دولت روحانی، این حضور کمی عجیب به نظر می رسد. باید منتظر بود و دید آیا حضور وی در ستاد پورمحمدی منجر به نقش آفرینی خاص پورمحمدی در تهاجم روانی علیه نامزدهای جریان انقلابی خواهد شد یا نه!؟ با شناختی که از بازی سازی روانی آشنا دارم، به این حضور خوش بین نیستم و احتمال می دهم پورمحمدی نقش خاصی را در مناظرات بازی خواهد کرد که در عمل تهاجم به جریان انقلابی و حمایت از نامزد جریان اصلاحاتی اعتدالی را به نمایش خواهد گذاشت. باید منتظر بود تا فضا کمی شفاف تر شود!
✅ جلیلی یا قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
بزودی..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بازنشر/نظر روحانی در مورد #جلیلی از زبان دهباشی (مستندساز روحانی ستاد انتخاباتی وی)
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره شنیدنی آیتالله طبسی از راننده سعودی
@BisimchiMedia
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ در این روزهایی که همه حواس ها در کشور به رقابت های انتخاباتی است، بد نیست یادی کنیم از مجاهد مردان حزب الله که جان بر کف گرفته و مقابل ارتش صهیونیستی شیطان مشغول جهادند؛ عهدی که فرمانده شهید «طالب سامی عبدالله» (ابوطالب) با امام حسین علیهالسلام داشت...
✅ جلیلی یا قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
#بخش_اول
شاید شما از جمله کسانی باشید که برای انتخاب نامزد مورد نظر برای انتخابات ریاست جمهوری بین دو گزینه #جلیلی و #قالیباف مردد باشید.
پاسخ به این سوال که کدام نامزد می تواند #رئیس_جمهور مناسب تری برای کشور باشد به اندکی مطالعه و بررسی حول چهار متغیر بستگی دارد:
1_نگرش سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هر کدام از این دو نامزد
2_طیف حامیان و طرفدارانی که قاعدتاً دولت بعدی را تشکیل می دهند
3_کیفیت شخصیت هر نامزد
4_تناسب شخصی فرد با نظام مسائل و بحران های پیش روی ج.ا.
#ادامه_دارد
✅ #جلیلی یا #قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
#بخش_دوم
الف) شخصیت سياسی، فرهنگی دو نامزد
1_سعید جلیلی
آقای جلیلی در دسته بندی های سیاسی در طیف #اصولگرایان_آرمانگرا دسته بندی می شوند. این طیف از جریان اصولگرایی چند ویژگی دارد:
🔹رویکردهای محکم تر به موضوعات اساسی انقلابی و ایدئولوژیک
🔹توجه بیشتر به ایجاد تحول در رویکردها و ساختارهای حاکمیتی و اجرایی کشور
🔹نگاه منتقدانه به نسل قبلی جریان انقلابی و نقد آنها در مواردی همچون محافظه کاری، عبور از آرمانها و ارزشها و کوتاه آمدن در برابر جریانات فاسد و مسأله دار سیاسی و اقتصادی
🔹 اصرار بر نگاه انقلابی تر در مسائل سیاست داخلی و خارجی و آشتی ناپذیری بیشتر در برابر نظام سلطه
🔹مشی اقتصادی و اجتماعی مردمی تر
🔹توجه به نخبه گرایی، جوانگرایی و تحول گرایی در بدنه نیروی انسانی و مدیران کشور
2_محمدباقر قالیباف
آقای قالیباف به طیف اصولگرایان تحول خواه تعلق دارد. این طیف از جریان اصولگرایی شاخص های زیر را در خود دارد:
🔹تعلق خاطر بیشتر به حفظ افراد و نظامات بروکراتیک حاکم بر کشور
🔹تعامل نزدیک تر با نیروهای نسل قدیم انقلاب و توجه بیشتر به انتخاب مدیران از آنها
🔹 رویکردهای محافظه کارانه تر به مسائل سیاسی و اجتماعی کشور و اصول و آرمانهای انقلابی
🔹تلاش برای حفظ وضع موجود نظامات کشوری و اصرار بر رفتار در قالب قوانین و مقررات جاری به جای تحول و تغییر
🔹نگاه سنتی به سیاست خارجی و ارتباطات با همسایگان و سایر کشورها
#ادامه_دارد
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 آیتالله میرباقری | بایستههای رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب، ۱۴۰۳/۳/۲۳
💥 ما باید رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب را بپذیریم؛ منتها اولاً این رقابت باید کاملاً اخلاقی و همافزا باشد و زمینه را بهنفع رقبای بیرونی تغییر ندهد؛ ثانیاً در جهت افزایش ظرفیت انسانی انقلاب، گفتوگوی فعّال (نه انفعالی) با جریانهای رقیب را فراموش نکنیم، هم با بدنه عمومی و هم با لایۀ نخبگانی آنها.
💥 همۀ کاندیداهای انقلابی، در دورههای قبلی نشان دادند که بهنفع آرمانها حاضر به فداکاری و ائتلاف سیاسی هستند.
اما باید توجه کرد که ائتلاف سیاسی، با وجود بداخلاقیهایی که ظرفیتهای جبهۀ انقلاب را فرسایش میدهد، ممکن نیست. با این چالشها، اگر هم در پایان به وحدت برسیم، وحدت سیاسیِ پایدار نخواهد بود.
☑️ @mirbaqeri_ir
✅ #جلیلی یا #قالیباف؛ قبای ریاست جمهوری به تن کدامیک برازنده تر است!؟
#بخش_سوم
الف) شخصیت سياسی، فرهنگی دو نامزد
🔹در حال که #جلیلی فردی با #مبانی_تئوریک بسیار قوی در چهارجوب #گفتمان_دینی و انقلابی بوده و اهل #مطالعه، اهل #برنامه، اهل راهبردنگاری و طراحی می باشد، #قالیباف شخصیتی به شدت #اجرایی داشته و یک #مدیر_پروژه_قوی و اهل #دوندگی و فعالیت عملیاتی پر شتاب است.
🔹️ #جلیلی در موضوعات مختلف نگاه های تثبیت شده و ایدئولوژیک قوی دارد و یک #چارچوب_فکری_منسجم، مشخص و مبتنی بر اصول و #مبانی_اندیشه_اسلامی را در آن می توان مشاهده نمود. #قالیباف اما از نظر فکری بیشتر دارای نگاه #اصولگرایان_سنتی بوده و یک #منش_انقلابی_سنتی دارد.
🔹️ ب) نزدیکان و اطرافیان دو نامزد:
در خصوص اطرافیان این دو نفر نیز گفتنی های زیادی وجود دارد و از اطرافیان هر دو می توان نکات مثبت و منفی روایت کرد. بخشی از اطرافیان جلیلی نیروهایی با افکار و اندیشه های #طیف_علامه_مصباح یزدی می باشند و همانند خود جلیلی باورهای انقلابی و سیاسی قوی ای دارند اما همزمان در همین طیف افراد کم وزن، شاید گاهی افراد #فرصت_طلب و #قدرت_طلب با #عمق_تجربی_پایین تر گرد آمده اند. از نظر اجتماعی عمده ی حامیان و علاقمندان آقای جلیلی همانگونه که رهبر انقلاب در سال 96 مطرح فرمودند افرادی با نگاه های انقلابی خاص و استوار می باشند و عمدتاً طیف بچه های بسیجی، نیروی های #جوان_نسل_جدید_انقلابی، بچه های #بسیج_دانشجویی، و افراد مشابه می باشند که البته سوابق اجرایی کمرنگ تری دارند. اطرافیان قالیباف نیز طیف متنوعی را شامل می شوند. در بین آن ها بخشی از افرادی را می توان یافت که سوابق اجرایی بیشتری دارند اما تا حدودی می توان بین آن ها افرادی که در اصطلاح سیاسی منسوب به طایفه ی #مدیران_تکنوکرات می باشند را مشاهده نمود. افرادی با گرایش های اقتصادی و علاقه مندان به فعالیت های تجاری و اقتصادی، برخی منسوبین قدیمی سپاه پاسداران و بازنشستگان آن ها و همچنین #نیروهای_سیاسی_تشکیلاتی احزاب جدید اصولگرایی را می توان در بین آن ها دید.
🔹️ ج) کیفیت شخصیت هر نامزد: درخصوص شخصیت این دو نامزد می توان چنبن جمع بندی کرد که هر دو نفر گرایش انقلابی قابل اتکایی دارند اما در این زمینه #جلیلی #پایه_های_نظری و مطالعاتی قوی تری دارد. در سوی دیگر اما #قالیباف #شخصیتی_عملیاتی و اجرایی داشته که می تواند افراد و نیروهای مختلف را گرد هم جمع کرده و در قالب اقدامات پروژه محور اهداف دولت را برآورده سازد. جلیلی هر چند از نظر اجرایی سوابق کمتری دارد اما از این جهت که انگیزه ی #تحول_خواهی و #نوگرایی بیشتری دارد برای جریان #جوان_انقلابی جذاب تر است در حالی که قالیباف با شاخصه های شخصیتی که ذکر گردید برای نیروهای قدیمی تر انقلابی، افرادی که شخصیت انقلابی محافظه کارانه تری دارند بیشتر مورد توجه است.