🇮🇷بازگشت از نیمه راه🇮🇷
https://t.me/bazgashtaznimehrah/53502
آقای بقایی به زندان بازگشت❗️
⏺ آقای حمید بقایی که یکشنبه شب گذشته برای مدت شش روزز از زندان ترخیص شده بود، ساعت 22 امشب با بدرقه دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور سابق و چند تن از همکاران و دوستانش به زندان اوین بازگشت.
◀️ آقای بقایی در حالی به زندان بازگشت که به لحاظ شرایط جسمی در وضعیت بحرانی قرار دارد و باید در بیمارستان بستری شود و تحت درمان قرار گیرد.
◀️ پزشکانی که آقای بقایی را معاینه کرده اند ، ضرورت آغاز فوری دوره درمان شش ماهه را برای ریکاوری و بازسازی ایشان مورد تاکید قرار داده اند.
◀️ مسئولان زندان به آقای بقایی گفته بودند که در صورت موافقت با استفاده از شش روز مرخصی ، آنها با تمدید این دوران موافقت خواهند کرد اما این وعده عملی نشد و دادستان تهران اصرار ورزید که وی باید شنبه شب به زندان بازگردد.
◀️ انتظار می رفت در برابر وضعیت خطرناک جسمی آقای بقایی ، مقامات قضایی با تکیه بر اصول ارزشهای انسانی و با استناد به قانون ، از بازگرداندن وی به زندان اجتناب می کردند و او در بیرون از زندان تحت درمان قرار می گرفت.
◀️ تصاویر زیر که به هنگام بازگشت آقای بقایی به زندان گرفته شده ، به روشنی از وخامت شرایط جسمی وی حکایت می کند.
به راستی چه کسی باور می کند که آقای بقایی اختلاس کرده یا به سوء استفاده از پول بیت المال پرداخته است؟
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
⭕️📜نامه #سرگشاده دوم دکتر #سعید_زیباکلام به مقام معظم رهبری (بخش اول)
🔴 مكّاری و حماقت مضاعف
💢حضرت آيه الله سيد علی خامنهای،
#رهبر عزيز و ارجمند جمهوری اسلامی ايران.
🔸با سلام و آرزوی قبولی طاعات ماه مبارك رمضان و توفيق رستگاری و عاقبتبخيری آن رهبر عزيز و برادر بزرگوار، لازم میدانم در موضوع تصميمگيری جاری درباره برجام نكاتی چند را به حضرتعالی متذكر شوم.
🔷گام اول:
🔸پرواضح است كه آمريكاييان عمود خيمه #نظام_تحريمها هستند، به طوری كه تحريم اروپاييان بدون نقش و حضور محوری و بل ساختاری آمريكا تأثير بسيار كمی بر اقتصاد و تجارت و تراكنشهای مالی و بانكی ايران خواهد داشت. نيز به زحمت میتوان از تحريم چينیها يا روسها سخن جدّی محصّلی گفت. اگر كمترين شكی در اين ارزيابیها وجود دارد كافی است واكنشهای شركتهای بزرگ و مؤثر اروپايی و حتی روسی و چينی پس از لغو برجام از جانب آمريكا ملاحظه شود.
🔸اگر وابستگی حيات نظام تحريمها به آمريكاييان در مقايسه با پنج كشور ديگر هنوز جای كمی شك و ترديد دارد خوب است نقش دولت آمريكا با نقش ساير دول حاضر در مذاكرات مقايسه شود تا به خوبی ديده شود كه وزن و سهم تحريمهای پنج كشور چه بخشی از كل نظام تحريمها میشود.
🔸آيا به راستی جای ترديد وجود دارد كه معمار و مجری اصلی نظام تحريمها عليه ايران، دولتهای پیدرپی آمريكا بودهاند و نه روسها و چينیها، و نه حتی اتحاديه اروپا؟ اين دولت و #كنگره آمريكاست كه ساليان متمادی انواع تحريمها را به دلايل گوناگون وضع و تقنين كرده، نظامی بسيار پيچيده و لايهلايه از تحريمها را ايجاد كرده و نه پنج كشور ديگر. تحريمهای اتحاديه اروپا بسيار ساده و محدودتر از آن است كه بتوان با نظام تحريمهای آمريكايی مقايسه شود.
🔸با توجه به مقدمات فوق، آيا سخن خارقالعادهای است اگر قائل شويم كه طرفين اصلی #مذاكرات_هستهای به لحاظ نقش و قدرت تصميمگيری سياسی و تبعات اقتصادی، در واقع همين ايران و آمريكاست و لاغير؟ پنج كشور ديگر عمدتاً نقش هيبتسازی و فضاسازی روانیـسياسیـرسانهای داشتهاند تا موضوع هستهای ايران تبديل به موضوعی بسيار مهم و بينالمللی شود. تا در نتيجه ايران بيشتر و مؤثرتر تحت فشار سياسیـرسانهای قرارگيرد. روشن است كه اگر از ابتدا ايران فقط با آمريكاييان مذاكره میكرد، مذاكرات دوجانبه محسوب میشد و آن حجم بسيار گسترده فضاسازی بينالمللی هم ايجاد نمیشد تا نتيجتاً بتوان ايران را تحت فشار نرم ليكن بسيار مؤثر روانشناختی قرارداد.
🔸با اين اوصاف، مذاكرات به فرجامی رسيد موسوم به برجام كه از همان ابتدا آمريكا نه تنها نظام تحريمها را لغو يا حتی معلق نكرد كه با توجه به بهانههای ديگر (از قبيل برنامه دفاعی ايران، سياست خارجی ايران در حمايت از متحدين سياسیاش در خاورميانه، و غيره) علیالدوام بر گستره و عمق آن افزود. به عنوان يك نمونه قابل توجه از افزايش متداوم تحريمها، در همان هفتههای اول دولت جديد آمريكا در سال ۲۰۱۷، بخش بزرگی از نيروهای مسلح ايران (يعنی #سپاه_پاسداران انقلاب اسلامی) تبديل شد به سازمانی تروريستی و خود و تمام نهادها و شخصيتهايی كه در آن و يا با آن كار میكنند تبديل به نهادها و شخصيتهای تروريست شدند و جملگی تحت تحريم. از طرف ديگر، بسياری از بنگاههای اروپايی كه به علل روانشناختیـاقتصادی شرايط را ابهامآميز میديدند نگران مجازاتهای دادگاههای آمريكا بودند و در نتيجه از ورود در پروژههای بزرگ و بلندمدت خودداری میكردند و يا اصلاً عطای هر نوع همكاری با ايران را به لقايش میبخشيدند و بالكل از ورود به ايران امتناع میكردند.
🔸حاصلجمع اين اوضاع همان شد كه رئيس كل بانك مركزی دولت تدبير و اميد در محفلی محدود در آمريكا مطرح كرد اما رسانهای شد و رسوايی بزرگی را دامن زد: رفع تحريمها برای ايران ”تقريباً هيچ“ حاصلی نداشته است. و چنين است حاصل اقدامات طرف آمريكايی قرارداد. اين است ماحصل مكاریِ نخستين آمريكايیها در مذاكرات هستهای و آثار آن.
🔸از طرف ديگر، برجام را مذاكرهكنندگان دولت ايران به گونهای سادهلوحانه طراحی و توافق كرده بودند كه ايران قبل از كمترين حركت دولت آمريكا جهت حتی تعليق كوچكترين تحريمها، میبايد قسمت اعظم تأسيسات هستهای خودش را تخريب يا مضمحل كند و #آژانس بينالمللی انرژی اتمی هم اين تخريب و اضمحلال و برچيدن را بازرسی و تأييد كند. رسانهها، منجمله رسانه ملی، چنان فضای روانیـسياسیای را در ايران ايجاد كرده بودند كه نه در سال ۹۴ (سال انعقاد قرارداد) و نه در ۹۵ و نه در ۹۶ كمتر كسی اين سادهلوحی و حماقت دورانساز را میتوانست بوضوح ببيند.
▪️انتهای بخش اول
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
ادامه در بخش بعد👇👇👇👇👇
⭕️📜نامه سرگشاده دوم دکتر #سعید_زیباکلام به مقام معظم رهبری (بخش دوم و پایانی)
🔸فضای ايران به گونهای ساخته و پرداخته شدهبود كه به استثنای جريان اعتراضی موسوم به دلواپسان، همه منتظر دوران شكوفايی هم در اقتصاد ايران و هم در روابط با افرنگيان بودند. اين است ماحصل نخستين #سادهلوحی و حماقت ايران در مذاكرات هستهای و آثار آن.
🔷گام دوم:
🔸فضای روانیـسياسی هياهويیِ كاذب در ايران باعث شد آن مكّاری و اين حماقت به روشنی در ايران ديده نشود. آمريكاييان برعكس. آنها به روشنی ديدند كه كلّيت نظام تحريمها با كمی تعديل اينجا و آنجا حفظ شد و از ايران جز كمی ناله و گلايه برنخاست. نيز به روشنی ديدند كه در طول سالهاي ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ و بخشی از ۲۰۱۸ نظام تحريمها منظماً و مستمراً تحكيم و گسترش بسيار يافت و باز هم از ايران جز همراهیِ توأم با كمی آه و ناله چيز ديگری مشاهده نشد. پس دريافتند كه "فرصت طلايیِ" محصول حماسه سياسی ۹۲ كماكان پابرجاست. در نتيجه بر آن شدند تا از تنور بینظير #تدبير و #اعتدال، #سكوت و #نظارهگری عموم مسولان و حاكمان، و فضای رسانهایِ سازشكارانه طرحی نو درافكنند و گام دومی بردارند.
🔸گام دوم آمريكايیها لغو برجام بود اما نه با همين عنوان، زيرا در اين صورت ايران هم ناگزير به احيای تأسيسات نيمهمرده #هستهای خود میشود. آمريكاييان بر آن شدند تا لغو قراردادی را كه برخلاف ظاهرش در واقع دو طرف اصلی بيشتر نداشت و مابقی عمدتاً جنبه روانیـرسانهای داشتند تحت عنوان ”خروج“ از برجام محقق كنند.
🔸با اين مكر، آمريكاييان اهداف متعددی را بالفعل محقق میكنند كه مهمترين آنها:
1⃣ تداوم برجام بهگونهای كه از طرفی، ايران محروم از تأسيسات هستهای و ثمرات بسيار متعدد صنعتی و اقتصادی آن بماند. و از طرف ديگر، نظام تحريمها هم حفظ شود و هم زينپس گسترش هم پيدا كند.
2⃣رسميت بيشتر بخشيدن به فضای ترس و نگرانی هرچه بيشتر ميان ساير كشورها برای هر نوع همكاری اقتصادی با ايران. روشن است كه اين رسميت بيشتر، وجاهت سياسی و قانونی هم برای مجازاتهای هر چه بيشتر شركتهای متخلف فراهم میكند.
3⃣تضعيف هر چه بيشتر توان اقتصادی ايران به منظور ايجاد نارضايتی داخلی و هم نيز كاهش قدرت و نقش سياسیـنظامیاش در ساير كشورهای منطقه.
🔸آمريكاييان اما هدف راهبردی بالقوهای را نيز از لغو برجام تعقيب میكنند و آن تمهيد و انجام مذاكرات بیواسطه يا باواسطه اروپاييان با ايران به منظور انعقاد يك برجام جامع. و #برجام_جامع چيزی نيست جز توافقی كه علاوه بر انجماد بلندمدتتر صنعت هستهای ايران، برنامه دفاعی ايران و هم حمايت ايران از متحدان منطقهايش و، چنانچه "فرصت طلايی" مولود دولت يازده و دوازده تداوم يابد، روابط و مناسبات اجتماعی و سياسی داخلی ايران (همان #حقوق_بشر) را منوط به اذن و اجازه سيطرهطلبیهای آمريكا و متحدان اروپائيش كند.
🔸سادهلوحی و بلكه اشتباه راهبردی دوم ايران عبارت است از اينكه مكّاری دوم آمريكاييان نه تنها ابداً ديده نشده كه تدريجاً لكوموتيو تصميمگيریاش در ريلگذاریهای غربيان شروع به حركت كرده است: عموم مقامات عالیمقام جملگی از گرفتن تضمين از اروپاييان سخن میگويند. بنابراين، اساس و مبنا برای نظام، حفظ برجامی است كه بنياناً لغو شده، ليكن البته اروپاييان بايد تضمينهايی بدهند، تضمينهايی كه اولاً ناشدنی است، ثانياً به فرض كه تحقق يابند، نسبت به كاركرد #برجام لغوشده كاملاً بیتوجه است. اين راهبرد اساساً دچار اشتباهات اساسیِ بينشی است.
⭕️ اما چرا؟
🔸زيرا برجامِ لغوشده از جانب آمريكا تنها يك كاركرد ديگر برايش باقيمانده: برنامه و صنعت پايهای هستهای ايران را چهارچنگولی در وضعيت نطفهای منجمدشده حفظ كند، بدون اينكه ذرهای از نظام تحريمهای در حال گسترش كاهش دهد.
🔹برادر و #رهبر بزرگوار! كاملاً روشن است كه تحقق اهداف بالفعل و بالقوه زورگويانه آمريكاييان در ايران، به درايت و تصميم جنابعالی بستگی دارد. هيچكس در ايران سياستهای كلان و راهبردی خارجی را از چشم اين و آن دولت نمیبيند. اين شما هستيد كه در اين تقاطع بسيار مهم و راهبردی بايد به حول و قوه الهی بصيرتمندانه و شجاعانه ايران را از اين چالشهای اساسی برهانيد.
🔻آرزومند مزيد توفيقات الهی، خدمت به استقلال ايران و حاكميت ملّی و عاقبتبخيری حضرتعالی هستم.
🖋برادر شما، سعيد زيباكلام
🗓۲۳ ماه مبارك رمضان، ۱۸ خرداد ۹۷
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
حمیدبقایی(معاون اجرایی دولت احمدینژاد) که بعداز۸۴روز اعتصاب غذابه مرخصی ششروزه آمده بود،روز شنبه(۱۹ خرداد)به زندان اوین بازگشت.
تصاویر،پیش ازبازگشت اوبه زندان،۴۱ کیلو
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
♦️ تجمع مقابل دفتر علی لاریجانی نماینده قم برای اعتراض به تصویب FATF
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
♦️ تجمع مقابل دفتر علی لاریجانی نماینده قم برای اعتراض به تصویب FATF
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
حداقل دریافتی کارمندان دولت درسال۵۵
۷۵۰ تومان بوده وقیمت سکه ۹۰ تومان بوده چیزی حدود۸ عدد سکه وقیمت سکه امروز۲۳۵۰هزارتومان
یعنی امروز آن کارمندساده بایدحدودا ۱۹میلیون بگیرد
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
♦️کواکبیان در مصاحبه با روزنامه آرمان:
برخی اعضای فراکسیون امیدنطق مخالف میکنندرای موافق می دهندهرکسی دشنام بیشتری به #احمدی_نژاد میداد،از اودعوت میکردندکه درلیست باشد
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
مجلس به روند خودزنی پایان دهد -1
✍️آیا اکثریت نمایندگان مجلس نهم و دهم به ریاست آقای لاریجانی، به اندازه کنگره آمریکا در چالش توافق هسته ای و ملحقات بعدی آن به ایفای مسئولیت صیانت از حقوق ملت ایران عمل کرده اند؟ پاسخ متاسفانه منفی است.
♦️هر چه دو طیف دموکرات و جمهوریخواه در کنگره آمریکا، سخت گیرانه و طلبکارانه با حقوق ملت ایران برخورد کردند، این طرف اکثریت نمایندگان (که صبغه وکیل الدوله داشتند و ترکیبی از مدعیان اصلاح طلبی و اعتدال و شبه اصولگرایی بودند) منفعلانه رفتار کردند و به تصویب بی چون و چرای برجام و ملحقات بعدی آن نظیر پذیرش FATF و لوایح دیکته شده آن پرداختند.
🔷دو ماه قبل از تصویب برجام کنگره آمریکا قانون INARA را به تصویب رساند. طبق قانون«اینارا» به رئیسجمهور آمریکا ضمن گزارش درباره پایبندی ایران به توافق، باید هر ۴ ماه یک بار تحریمهای تعلیق شده را برای چهار ماه بعدی تمدید کند و یا تحریمها را بازگرداند! این قانون 14 مه 2015 با 98 رأی موافق و تنها یک رأی مخالف در مجلس سنا و 400 رأی موافق و 25 رأی مخالف در مجلس نمایندگان به تصویب رسید.
🔶قانون اینارا به مفهوم خفه کردن عایدی های مختصر برجام در همان نطفه بود. چرا که سایه نا امنی را بر سر مروادات و مبادلات اقتصادی بالی 4 ماه ایران می کشید. با تصویب اینارا، ادعای جذب 200 میلیارد دلار سرمایه خارجی صرفا لاف گزاف با تاریخ مصرف کوتاه انتخابات مجلس دهم و دولت دوازدهم بود تا جایی که کلا بیش از 3 میلیارد دلار سرمایه خارجی بیشتر جذب نشد و همان هم اکنون هوا شده است. این در حالی است که در دولت قبل از دولت برجام بالغ بر 4 میلیارد دلار سرمایه خارجی جذب شده بود.
♦️برجامی که در 20 دقیقه تصویب شد - وبه تعبیر گستاخانه وکیل الدوله ای به نام علی مطهری "20 دقیقه هم برای تصویب آن زیاد بود"- اکنون به خسارت محض انجامیده؛ هم برنامه هسته ای و دستاوردهای بزرگ آن را بر باد داده و هم قیمت ارز خارجی را بیش از دو برابر افزایش داده که به مفهوم سقوط ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم است. اکنون کارخانه های فراوانی که در روزگار پیشا برجام فعال بوده اند، تعطیل شده و بر موج بیکاری و رکود و تورم افزوده اند.
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
☫ eitaa.com/bazgashtaznimehrah👈ایتا
...ادامه👇
مجلس به روند خودزنی پایان دهد -2
♦️با این وصف آیا نباید پرسید که طیف وکیل الدوله ها چه اصراری بر تصویب شتابان ملحقات FATF یکی پس از دیگری دارند و چرا مجددا امروز 136 نماینده مجلس به لایحه الحاق به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) رای مثبت دادند؟ در حالی که هنوز برآورد جامعی از حجم خسارت های فعلی و آتی برجام در مجلس صورت نگرفته و عبرت های آن پیش روی ماست، چرا طیف دولتی و وکلای وابسته اصرار بر پیگیری سیاست خیانت آمیز راه بینداز و جا بینداز و انباشت انبوه تعهدات ضد امنیتی بر دوش ملت و نظام دازد؟
🔷اگر به تعبیر کارشناسانی مانند دکتر فرشاد مومنی (از اقتصاددان های حامی و منتقد شده دولت) "دولت در حال آینده فروشی و بدهکار کردن ایران شبیه دوره قاجار و پهلوی است"، چرا کسانی که نام نماینده ملت را یدک می کشند، نقطه پایان بر این تله های انفجاری زنجیره ای نمی گذارند و خواستار تجدید نظر اساسی در تعهدات یکطرفه برجامی و اف ای تی افی و ... نمی شوند؟!
🔶آقای لاریجانی و هم طیفانش تا کجا قرار است حیثیت خود را خرج افراطیون مدعی اصلاح طلبی کنند که زمانی در مجلس ششم و دولت اصلاحات برای تسلیم ایران به آمریکا و اروپا خیز برداشتند و نامه سرگشاده تسلیم طلبی صادر کردند و مدعی شدند 19 سال به دنیا دروغ گفته ایم (!) اما چون موفق نشدند، امثال لاریجانی را نردبان خود کردند.
♦️انتخابات هیئت رئیسه مجلس در این میان نشان داد که افراطیون غربگرا عبور از لاریجانی و انداختن نردبان او را کلید زده اند. آنها به صراحت گفتند لاریجانی از این به بعد برای ما کارت سوخته است، همچنان که دولت روحانی را رحم اجاره ای و ددولت گذار و کاتالیزور خواندند. آیا این همه عبرت، برای متنبه شدن و تصمیم به جبران بخشی از کوتاهی ها کافی نیست؟!
✍محمدایمانی
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah
☫ eitaa.com/bazgashtaznimehrah👈ایتا
🇮🇷بازگشت از نیمه راه🇮🇷
♦️کواکبیان در مصاحبه با روزنامه آرمان: برخی اعضای فراکسیون امیدنطق مخالف میکنندرای موافق می دهندهرک
🔴فحش به احمدینژاد، معیار لیست امید!
🔻مصطفی کواکبیان در مصاحبه با روزنامه آرمان: «هرکسی دشنام بیشتری به احمدینژاد میداد، از او دعوت میکردند که در لیست امید باشد»
✍از این جمله جناب کواکبیان دو نکته را میتوان برداشت کرد:
🔺نکته اول اینکه احمدینژاد در چندین سخنرانی خود بیان کرده بود:«بگذارید عدهای هم با فحش دادن به من روزی بخورند، اشکالی ندارد» تصور بر این بود که این نوع رزق خوردن فقط مخصوص روزنامهها و سایتهایی باشد که همواره با تمسخر، دروغ، تهمت و کاریکاتور احمدینژاد در پی جلب توجه ملت هستند؛ حال میبینیم اعضای لیست امید که با تَكرار محمد خاتمی به نمایندگی مجلس رسیدند هم پست و مقام و روزی خود را مدیون احمدینژاد هستند!
اما نکته دوم؛ این گفته کواکبیان باردیگر اقراری است که اصلاحطلبان با نظام، رهبری و اصولگرایان هیچ مشکلی ندارند و مشکلشان فقط شخص احمدینژاد است؛ کمااینکه سال ۸۸ هم اینگونه بود و اگر در آن سال شخص دیگری بجای احمدینژاد با میرحسین رقابت میکرد و پیروز میشد٬ خود اصلاحطلبان، معترضان به نتایج انتخابات را مانند معترضان دی ماه٬۹۶ فتنهگر٬ آشوبگر و کرکس میخواندند!
🔘 #تف به این #مسلمانی #شماهاکه نام خودتان را #مسلمان گذاشتید،
🌷🕊
☫ @bazgashtaznimehrah