🔴 دکتر علیرضابیگی: اگر بنا به اصلاح قانون اساسی شد یک مرجع دیگر برای قانون انتخابات تعیین شود
دکتر احمد علیرضابیگی درباره طرحی در کمیسیون شوراها برای اصلاح قانون انتخابات که گفته میشود پس از تصویب افرادی که سه دوره نمایندگی مجلس را داشتهاند دیگر نمیتوانند در انتخابات حضور پیدا کنند، گفت: اساساً معتقدم به واسطه تعارض منافعی که وجود دارد و نمایندگان میخواهند درباره خودشان تصمیم بگیرند، این طرح حتما سرانجام خوبی پیدا نمیکند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: چقدر خوب است اگر بنا به اصلاح قانون اساسی شد یک مرجع دیگر برای قانون انتخابات تعیین شود که برایش تصمیمگیری کند نه اینکه مجلس شورای اسلامی برای این کار اقدام کند. حتما در جریان اصلاح قانون اساسی این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در تمام ادوار دمدمای انتخابات نمایندگان یادشان میافتد که قانون انتخابات را باید جراحی کنند، بعد هم یک کاری کنند که شانس انتخاب رقبا را به حداقل برسانند و شانس خودشان را افزایش دهند و این یک داستان تکراری شده است؛ چراکه دوره گذشته هم همینطور بود، دور قبلتر هم همین اتفاق افتاد و چه بهتر اساساً مرجع دیگری بیاید قانون انتخابات را برای مجلس شورای اسلامی تعیین کند.
نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درحال حاضر باتوجه به اینکه دوره گذشته این موضوع در صحن به تصویب رسید و بعد شورای نگهبان آن را رد کرد و مغایر با قانون اساسی تشخیص داد، آن هم به واسطه این که انتخاب مردم را محدود میکرد باز هم احتمال رد آن وجود دارد.
وی یادآور شد: دلیلی وجود ندارد آدمهایی که ظرفیت، پتانسیل و تجربه لازم را برای نمایندگی مردم دارند و اقبال از جانب مردم دارند و صلاحیتهای لازم را هم کسب میکنند از عضویت در مجلس شورای اسلامی یا از شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل آنکه آنها سه دوره در آنجا عضویت داشتهاند، منع کنیم. در قانون فقط محدودیتی که در این خصوص اعمال شده است، برای انتخابات ریاست جمهوری است و این محدودیت منظور شده است و محدودیتی دیگری نمیتواند برای انتخابات دیگری منظور شده باشد.
دکتر علیرضابیگی درباره اینکه چقدر این مصوبه میتواند روی رفتار انتخاباتی مردم تاثیرگذار باشد، مخصوصا این که ما امسال انتخابات مجلس دوازدهم را پیش روی خودمان داریم و آمار مشارکت در دورههای اخیر نگرانیهایی را ایجاد کرده است، گفت: موضوع واحد است، یعنی اگر در دوره گذشته این موضوع از نظر شورای نگهبان مغایر با قانون اساسی بوده است، این دوره هم همینطور میشود و به نظر نمیآید شورای نگهبان این را بپذیرد. از سوی دیگر تجربه قانونگذاری و آشنایی با روال امور از سوی نماینده و وکیل مردم بسیار موثر است اگر مردم به این نماینده با دارا بودن سابقه اقبال نشان دادند، هیچ دلیلی برای این که مانع شرکت او در انتخابات شویم، وجود ندارد.
🇮🇷🕊☫https://ble.ir/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
33.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 رییس کمیسیون تلفیق: منفی شدن خالص نرخ سرمایه گذاری در یک دهه گذشته از واقعیتهای تلخ اقتصاد ایران است
دکتر سیدشمس الدین حسینی:
سعی کردیم سقف بودجه را کنترل کرده و اگر افزایشی می دهیم مبتنی بر درآمدهای واقعی باشد.
در راستای واقعی سازی بودجه و باتوجه به منابع و مصارف بانکها سرجمع ارقام تبصره های ۱۶ و ۱۸ به حدود ۳۰۰ همت کاهش یافت.
یک سری احکام انضباطی در قانون بودجه آمد، بطور مثال بایستی فهرست وام های کلان ارایه شود، وامهای کلان به چه کسانی داده شده و به چه منظوری؟
منفی شدن خالص نرخ سرمایه گذاری در یک دهه گذشته از واقعیتهای تلخ اقتصاد ایران است، یکی از دلایلش این بود که چون مسیر پیشگیری از توسعه بنگاهداری نظام بانکی را درست تشخیص ندادیم، جلوی سرمایه گذاری بانکها را گرفتیم.
بانکها اموال مازادشان را بفروشند ولی منابع حاصل از آن را باید در طرحهای راهبردی سرمایه گذاری کنند.
بانکهای دولتی میتوانند با تضمین دولت ۵۰ همت اوراق منتشر و به حساب افزایش سرمایه خود منظور کنند.
🇮🇷🕊☫https://ble.ir/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 تغییر وزیر جهاد کشاورزی و رییس برنامه و بودجه
سخنگوی دولت:
داود منظور، رئیس فعلی سازمان امور مالیاتی به جای میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه میشود.
سیدمحمد آقامیری، رئیس فعلی سازمان نظامدامپزشکی سرپرست وزارت جهاد کشاورزی میشود.
خیاطیان، مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی کشور شد.
🔸همچنین «حسین اکبری» سفیر ایران در سوریه، «علیرضا سالاریان» سفیر ایران در قبرس، «رضا امیریمقدم» سفیر ایران در پاکستان، «رضا عامری» سفیر ایران در امارات، «رضا نظر آهاری» سفیر ایران در نیوزیلند، «سیدمجید تفرشی خامنه» سفیر ایران در پرتغال، «حسن عسگری» سفیر ایران در سنگال شدند.
🇮🇷🕊☫https://ble.ir/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪐
🌗 اگر شب قدر شبی باشد که تقدیر عالم در آن تعیین میگردد، همهی شبهای جبهه شب قدر است.
خادم الحسین ع
#اخبارقوانین_ایثار_شاهد_
#شهادت_هنر_مردان_خداست
🇮🇷🕊☫https://ble.ir/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
آیت الله جوادی آملی:
«بکوشیم لیله القدر باشیم نه لیله القبر!»
🔴 آیت الله جوادی آملی:
🔻کسی که فکر زنده در او ظهور ندارد، تصمیم زنده در او ظهور ندارد، عزم و اراده زنده در او ظهور ندارد، هر چه در او جا میگیرد یا اندیشههای مادی است که مرده است یا انگیزههای دنیایی است که مرده است، چنین انسانی لیله القبر است و نه لیله القدر
🇮🇷🕊☫https://ble.ir/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
تصویری از اجتماع بزرگ احیا شب بیست و یکم رمضان در حرم مطهر رضوی
🇮🇷🕊☫https://ble.ir/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📡📡📡📡📡
🎥حرم امیرالمومنین از نگاه ماهوارۀ خیام
📡این تصویر از ارتفاع حدود ۵۰۰ کیلومتری زمین گرفته شده است.
🇮🇷🕊☫https://ble.ir/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
#مظلومیت_علی
💢قاتل علی(ع) کافر نبود...
ابن ملجم زمانی در کنار علی(ع) شمشیر می زد!
ابن ملجم پس از به خلافت رسیدن علی(ع)، با او بیعت کرد، در جنگ جمل در #کنار او جنگید و پس از جنگ صفین و پایان حکمیت، به خوارج پیوست. او در جنگ نهروان با علی(ع) نبرد کرد و از معدود افراد بازمانده از این جنگ بود.
و امام صادق(ع) فرمود که تا صبح قیامت #ملائکه او را لعن می کنند
فاصله حق و باطل این گونه بهم نزدیک است و سابقه دار بودن و کنار علی(ع) بودن، دلیل بر سعادت نیست!
با علی(ع) ماندن هنر است.
تاریخ و سرگذشت صحابه در اسلام را که بخوانیم امروز را بهتر می توانیم درک کنیم
🇮🇷🕊☫https://ble.ir/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
🚨رفتار علی(ع) با برهم زنندگان #نظم و #امنیت
✅امام علی(ع) با #خوراج که امنیت جامعه را برهم زده بودند و افراد بی گناه را به #قتل میرسانند چگونه رفتار کرد؟
امیر المؤمنین علی (ع) تا جایی که امکان داشت #خوارج را تحمل کرد و حتی حقوق آنها را از بیت المال قطع نکرد اما آنها به این امر #قناعت نکردند و سرانجام به این نتیجه رسیدند که غیر از خودشان بقیه مسلمانان کافرند و مال و جان و ناموس آنها بر اینان حلال است. این بود که شروع کردند به ایجاد نا امنی.
امیر المؤمنین علی (ع) برای نبرد دوباره با معاویه که به مفاد پیمان صلح خود با ایشان عمل نکرده بود لشگر تدارک دید. اما نا امنی های ایجاد شده توسط #خوارج سبب شد مردم از ایشان بخواهند ابتدا معضل خوارج را حل کند. او به عنوان رهبر حامعه، #وظیفه داشت ایجاد امنیت کند. بنا بر این برای سرکوب فتنه خوارج عازم شد.
قبل از شروع جنگ، هم خود و هم ابن عباس با دشمن سخن گفتند و به سئوالات آنان پاسخ دادند. این امر سبب شد بخش مهمی از لشگر دشمن بار دیگر به خانه هاشان یا اردوگاه امیر المؤمنین علی (ع) بازگردند. در ضمن به این نکته مهم تاریخی توجه کنید:
"على (ع) به یاران خود فرمود شما جنگ را با آنان شروع مکنید تا آنان جنگ را در جای دیگر حضرت در مورد مخالفان و معاندین با حکومت که #امنیت را از بین بردند فرمود:
اگر #سکوت کنند، آنان را به حال خودشان واخواهیم گذاشت و اگرحاضر به گفت و گو باشند با آن ها گفت و گو و محاجه خواهیم کردو اگر #افساد کنند با آنان خواهیم جنگید.
✍دکتر علیرضا زادبر
🇮🇷🕊☫https://ble.ir/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah