eitaa logo
رسانه عرفانے «بــزمِ عــارفان»
198 دنبال‌کننده
939 عکس
142 ویدیو
7 فایل
مرکز تخصصیِ شرح حال عارفان و عالمان شیعی و بیانات آنان ©️کلیّه حقوق محفوظ؛ از انتشار مطالب کانال، بدون لینک و بدون ذکر منبع، راضی نيستم. ارتباط با ادمین: @abde110ali
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ خواندن دعای مُجیر در ایّام البیض ماه مبارک رمضان جهت آمرزش گناهان و قضای حاجات شیخ ابراهیم کفعمی رحمه‌الله در کتاب مصباح درباره می‌نویسد: 🌿 «دعای مجیر، دعایی است که شأن رفیع و جایگاه بزرگی دارد؛ برای این دعا نسخه‌های متعدّدی است که کامل‌ترین آنها را ذکر می‌کنم: این دعا از صلّی‌الله‌علیه‌وآله نقل شده است؛ بدین‌گونه که وقتی ایشان در علیه‌السلام (در مسجدالحرام) مشغول خواندن بودند، بر ایشان نازل می‌شود و این دعا را می‌آورد؛ هرکس این دعا در ماه رمضان بخواند، گناهانش آمرزیده می‌شود، هرچند به تعداد قطرات باران، به تعداد برگ درختان و به تعداد ریگ بیابان باشد.» 💠 «هذَا الدُّعا، یُسَمَّی دُعاءُ المُجیرِ، رَفیعُ الشَّأنِ، عَظیمُ المَنزِلَةِ، وَ لَهُ نُسَخٌ کَثیرَةٌ، اَکمَلُها ما رَقَمناهُ، وَ هُوَ مَروِیٌّ عَنِ النَّبِیِّ صَلَّی الله علیه و آلِهِ نَزَلَ جَبرَئیلُ علیه السَّلامُ وَ هُوَ صَلَّی فی مَقامِ إبراهیمَ علیهِ السَّلام، وَ مُلَخَّصُ فَضلِهِ اَنَّهُ مَن قَرَئَهُِ فِی الایّامِ البِیضِ مِن شَهرِ رَمَضان اُغفِرَت ذُنُوبُهُ، وَلَو کانَ عَدَدَ قَطرِ المَطَرِ وَ وَرَقِ الشَّجَرِ وَ رَملِ البَرِّ.» 📚 مصباح (شیخ‌کفعمی)، ص۲۶۸ 📝 در روزهای سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم (ایام البیض) ماه مبارک رمضان، از خواندن «دعای مجير» كه در مفاتيح‌ الجنان هم آمده است، غافل نشوید؛ البته بهتر آنست که این دعای شریف در حال روزه‌ و در فاصله‌ی بین اذان صبح تا غروب آفتاب خوانده شود؛ در صدر حوائجتان از دعا برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب غریب عالَم غافل نشوید. 🍂 «اللّهمّ عجّل لمولانا الغریب الفرج.»
4_5965480978804640776.mp3
13.46M
🔊 💠 دعای شریف مُجیر خواندن این دعای عظیم الشّأن در روزهای سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم () ماه مبارک رمضان توصیه شده است. 📚 مصباح (شیخ‌کفعمی)، ص۲۶۸ 🌐 متن و ترجمه دعای مجیر در مفاتیح‌الجنان 🎤 حاج باسم_کربلایی
4_5963163629200083445.mp3
771K
♦️سفارش به قرائت دعای مجیر 🎤 آیت‌الله مهدوی
4_5854789342190373815.mp3
8.43M
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله 🔊 در کدامین حزب یک کودک بُوَد صاحب نظر اصغر شش ماهه در محشر شفاعت می کند ◼️ ذکر توسل شب جمعه ،توسل به حضرت سیدالشهدا و حضرت علی اصغر علیهما السلام 🎤حجت الاسلام
متن شعر روضه شب جمعه حضرت سیدالشهدا علیه السلام - حجت الاسلام میرزامحمدی: آن که ما را بر صراط حق هدایت می کند چهارده قرن است بر دل ها حکومت می کند کیست او ؛ فرزند زهرا ؛ شاه عاشورائیان یک نگاه او به یک عالم کفایت می کند تا حسین داریم بی تردید اهل عزتیم شیعه با عشق حسین احساس لذت می کند خون و شیر شیعه با عشق حسین آمیخته ست شیعه از نام حسین اخذ شرافت می کند فاطمه در روز محشر هیئتی ها از شما مطمئن باشید اظهار رضایت می کند در کدامین حزب یک کودک بُوَد صاحب نظر اصغر شش ماهه در محشر شفاعت می کند.
🔔😓 وقتی شب های جمعه ماه رمضان فرا می رسد، ... قالَ النَّبِيُّ صلّی الله علیه وآله: إذَا كَانَتْ لَيْلَةُ الْجُمُعَةِ وَ يَوْمُ الْجُمُعَةِ أَعْتَقَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ مِنْهَا أَلْفَ أَلْفِ عَتِيقٍ مِنَ النَّارِ وَ كُلُّهُمْ قَدِ اسْتَوْجَبَ الْعَذَابَ. (بحارالأنوار، ج96، ص339-338 به نقل از امالی مفید) رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: هنگامیکه شب جمعه و روز جمعه ماه رمضان می رسد، خداوند در هر ساعت از این ایّام، یک میلیون بنده را از آتش جهنم آزاد می کند که همه آنها مستوجب عذاب می باشند. ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
4_5965184376953113812.mp3
33.05M
🏴 أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ يَا مُجِيرُ 🔊 به همراه مناجات با خدا 🎤حجت الاسلام
✅ پیامی از امام مجتبی علیه‌السلام به شیعیان عصر غیبت حضرت صلوات‌الله‌علیه در عالم خواب یا مکاشفه به مرحوم آیت‌الله محمّدباقر فقیه ایمانی فرمودند: 🌿 «بر منبرها به مردم بگوئید و به آنها امر کنید که توبه کنند و برای فرج و تعجیل ظهور حضرت حجّت علیه‌السلام دعا نمایند؛ و این دعا مثل نماز میّت نیست که واجب کفایی باشد و با انجام دادن آن از سوی بعضی از مکلّفین، از سایرین ساقط گردد؛ بلکه مانند نمازهای پنجگانه است که بر تمام مکلّفین واجب است آن را انجام دهند.» 📚 مکیال المکارم، ج۱، ص۴۸۳ صحیفه مهدیّه علیه‌السلام، ص۵۱ 🍃 یا أباصالح المهدی، کی شود با رطبِ وصل تو افطار کنم روزه‌ی هِجر تو از پای بینداخت مرا... 🍂 «یارب فرج صاحب ما را برسان.»
♦️بهترین عمل در ماه مبارک رمضان | ▫️ آیت‌الله جوادی آملی : رسول اکرم (ص) فرمود به اینکه در ماه مبارك رمضان، درهای بهشت باز است؛ بکوشید که به روی شما نبندند! درهای جهنم بسته است، بکوشید که بازنکنند؛ این رحمت خیلی است!! ▫️آن گاه وجود مبارک امیرالمؤمنین (ع) به حضرت عرض کرد: ▫️به نظرشریف شما بهترین و بافضیلت ترین عمل در ماه مبارک رمضان چیست؟ فرمود: ▫️پرهیز از کار حرام، قول حرام، فکرحرام، از حرام انسان جدا بشود بهترین راه است؛ چون بقیه راه باز است، این حرام است که راه را می بندد. ▫️درس خارج فقه - ۱۳۸۸
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 حتی به شِمر...! ✅ آیت‌الله حاج‌آقا مرتضی تهرانی رضوان‌الله‌تعالی‌علیه: مرحوم امام خمینی رضوان‌الله‌تعالی‌علیه فرمودند: «در شأنِ مؤمن نیست که سخنِ زشت بگوید؛ حتی به شِمر»! 📚 برگرفته از کتاب چشم‌هایت را باز کن! گزیده ای از سخنان آیت الله حاج آقا مرتضی تهرانی ره، به همت جمعی نویسندگان، تهران، کماندار، 1397، صفحه ۲۳۴. امیرالمومنین صلوات الله علیه، فرزندان و خاندان و شیعیانش را این گونه وصیت فرمودند: «لَا تَتَكَلَّمُوا بِالْفُحْشِ‏ فَإِنَّهُ‏ لَا يَلِيقُ‏ بِنَا وَ لَا بِشِيعَتِنَا وَ إِنَّ الْفَاحِشَ لَا يَكُونَ صَدِيقا»: در كلامتان از فحش استفاده نكنيد چرا كه فحش و بدزبانی زيبنده خاندان ما و شيعيان ما نيست و انسان فحاش شايستگی و لياقت دوستی را ندارد! ابن حيون، نعمان بن محمد مغربى، دعائم الإسلام و ذكر الحلال و الحرام و القضايا و الأحكام، 2جلد، مؤسسة آل البيت عليهم السلام - قم، چاپ: دوم، 1385ق، ج‏2 ؛ ص352. به روح با کرامت امام خمینی ره و آیت الله مرتضی تهرانی ره، صلواتی هدیه بفرمائید.
🌺 غدیر، روز اطعام و نیکی به برادران دینی حضرت علیه‌السلام فرمودند: 🌿 «عید غدیر، روزى است که صلّی‌الله‌علیه‌وآله، على علیه‌السلام را بعنوان پرچمدار دین براى مردم برافراشت و فضیلت او را در این روز آشکار کرد و جانشین خود را معرفى نمود؛ سپس برای سپاسگزارى از خداى تعالی، آن روز را گرفت؛ و روز غدیر، روزِ روزه‌دارى و شب‌زنده‌داری و کردن و صله نمودن به برادران دینى است؛ آن روز، روز کسب خشنودى خداوند بخشنده و به خاک مالیدن بینى است.» 💠 «قال الصادق علیه‌السلام: ... وإنه اليوم الذي أقام رسول الله صلّى‌الله‌عليه‌وآله عليا عليه‌السلام للناس علما وأبان فيه فضله ووصيه فصام شكرا لله عز وجل ذلك اليوم وإنه ليوم صيام وقيام وإطعام وصلة الاخوان وفيه مرضاة الرحمن ومرغمة الشيطان.» 📚 اقبال الاعمال (سیدبن‌طاووس)، ج۲، ص۲۶۵ بحار الانوار (علامه‌مجلسی)، ج۹۵، ص۳۲۳ 🍃 عید غدیر، در پیش است و یکی از بهترین روش‌های نصرت و معرفی ولایت، برنامه تبلیغی همراه با اطعام در این ایام فرخنده است.