دفتر بودجه کنگره در گزارشی جدید، از دست رفتن دستکم ۲۴ پهپاد MQ-۹ ریپر در جنگ با ایران را تأیید کرده است. این خسارتی حدود ۷۲۰ میلیون دلار به پنتاگون تحمیل میکند. بر اساس این گزارش، یک فروند MQ-۴C تریتون نیز نابود شده که حدود ۱۵۰ میلیون دلار خسارت به همراه داشته است. ایران آسمان خود را در مقابل پهپادهای رزمی تا حد قابل توجهی امن کرده است.
eitaa.com/baztab_org
سرلشکر محسن رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران اعلام کرد ایران برای یک جنگ سرنوشت ساز با امریکا آماده است.
eitaa.com/baztab_org
پیشروی نیروهای انصارالله در یمن ادامه دارد و مارب به عنوان یک منطقه نفتخیز جزو اهداف بعدی خواهد بود. این پیشروی تنها زمانی متوقف خواهد شد که عربستان به طور کامل از یمن خارج شود، غرامت جنگی بپردازد، تمام محدودیتهای حملونقل به داخل و خارج از کشور را لغو کند، و انصارالله را به عنوان قدرت اصلی در یمن به رسمیت بشناسد. سعودی در پی هماهنگی با اسراییل، امریکا و انگلستان برای بمباران وسیع در یمن است اما این کشورها عقیده دارند تا زمانی که روی زمین بر انصارالله پیروز نشود، بمباران هوایی تنها آن را قویتر خواهد کرد. ترکیه و پاکستان در چارچوب پیمان مکه، تاکنون زیر بار هیچ اقدامی جز فروش سلاح به سعودی نرفتهاند.
eitaa.com/baztab_org
🟣 سرلشکر #محسن_رضایی:
۷ #شرط_ایران برای آغاز هر #مذاکرهای به دولت آمریکا اعلام شده است. پیام تهران روشن و بدون ابهام است؛ اگر واشنگتن میخواهد از مخمصهای که خود ساخته خارج شود و بیش از این در آن گرفتار نشود، راهی جز پذیرش حقوق و شروط_ایران ندارد.
eitaa.com/baztab_org
دستگیری مرتبط شبکه اینترنشنال در پردیس
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پردیس: شهروند خبرنگار فعال در شبکه ماهوارهای ایران اینترنشنال که اقدام به تهیه و ارسال فیلم های اعتراضی، تصاویر ایستهای بازرسی و تحولات سطح شهرستان میکرد، شناسایی و دستگیر شد.
eitaa.com/baztab_org