eitaa logo
بورس بازار
102 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
360 ویدیو
38 فایل
شناسه مدیر کانال @taharo
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ تغییر ساعات معاملات بورس 📢مدیرعامل بورس تهران: از هفته آینده، معاملات بورس در دو زمان مشخص برگزار می‌شود. ◽️علی صحرایی گفت: عمده معاملات گروه‌ها از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱ و گروه صنایع بزرگ نیز از ساعت ۱۱ تا ۱۳ انجام می‌شود البته از روز قبل اطلاع رسانی می‌شود که چه صنایعی در چه بازه زمانی معاملات می‌شود.
جدول سود مجامع @SOODSAHAM.xlsx
289.5K
جدول سود مجامع به همراه لینک زمانبندی پرداخت سود فایل توسط برنامه ی اکسل (Excel) قابل بازگشایی می باشد
گشایش اقتصادی وعده داده شده در هفته آینده چیست؟ 🔹چند روز پیش رییس جمهور از گشایشی اقتصادی گفت که هفته آینده رونمایی خواهد شد. در همان روز مشاوران رییس جمهور نظیر حسام الدین آشنا با زیرکی توییت کردند که مردم صبر کنند و بعد از رونمایی از این گشایش اقتصادی تصمیم‌های اقتصادی خود را بگیرند. 🔹در روزهای اخیر گمانه‌زنی های بسیاری در خصوص این بسته گشایش اقتصادی شده و بازار شایعات داغ است. حسین سلاح ورزی عضو شورای عالی بورس با توییتی حدس زده این گشایش همان تصویب FATF است. برخی سایتهای خبری ادعا کردند برنامه دولت دادن سهام به جاماندگان سهام عدالت است و این همان سوپرایز رییس جمهور است. همچنین برخی تحلیل گران خارج کشور با استناد به صحبتهای رییس دفتر رییس جمهور گشایشی در دیپلماسی خارجی کشور را انتظار می‌کشند. 🔹اما اخبار رسیده به اقتصاد آنلاین حاکی از آنست که گشایش اقتصادی وعده داده شده هیچکدام از موارد ذکر شده در بالا نیست و هرکس از ظن خود حدسی زده است. ⭕️ به نظر میرسد گشایش اقتصادی دولت فروش اوراق ارزی با پایه نفت و یا همان پیش فروش نفت است. بعبارت دیگر دولت نفت دو سال آتی را به مردم می فروشد و در تاریخ سررسید با نرخ دلار روز و قیمت نفت روز اقدام به بازپرداخت به مردم می‌کند. 🔹این اقدامی خوب هم در جهت کاهش کسری بودجه و هم کنترل تقاضای سفته بازانه در بازار ارز است و پیش بینی میشود در صورت استقبال مردم تا حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان از این مسیر درآمد بودجه ای ایجاد شود. 🔹هرچند این اقدامی مثبت است اما اینکه این اقدام گشایش بزرگی ایجاد کند و مردم این گشایش را در زندگی خود حس کنند به نظر واقع بینانه نمی رسد. 🔹حال باید منتظر ماند و دید که آیا گشایش اقتصادی دولت همین است یا موارد دیگری هم در پستوی سیاستگذار هست که رونمایی خواهد شد.
در بین سهام دولتی و بزرگ کم ریسک ترین شرکت های ممکن سهام زیر می باشند: (معیار انتخاب ریسک به ریوارد و نزدیک حمایت بودن و میزان سود آوری می باشد) پالایشی: فلزات: پتروشیمی: معدنی: فنی و مهندسی: چند رشته ای صنعتی :
هدایت شده از طنز فرهنگی
🔻صفرها در اسکناس های جدید کمرنگ می شود 🔹رییس کل بانک مرکزی گفت: با هدف آماده سازی اذهان مردم برای اصلاح پول ملی صفرها در اسکناس های چاپ جدید کمرنگ می شود. 🔹بانک مرکزی در اسکناس‌های جدیدی که چاپ می‌ شود صفرها را به صورت کمرنگ درج می‌کند تا به نوعی نشانه دوران گذار باشد. 🔹ثبات در بازار ایجاد شده و هنگامی که وارد ثبات می‌شویم روند پایین آوردن نرخ ارز را آغاز می‌کنیم. اگر نرخ ارز پایین بیاید، قیمت کالاها نیز در میان مدت پایین خواهد آمد.
هدایت شده از طنز فرهنگی
گشایش اقتصادی این شکلیه که پول مردم رو از چنگشون درمیاری یک سالی مملکت رو اداره میکنی سه سال بعد دولت بعدی باید پس بده حالا اگه تحریم رفع نشد و نفت فروش نرفت به اینا چه! حقوق نجومی رو خوردن و حالش را برده اند تازه اگه دولت بعد از جناح رقیب بود و نتونست پرداخت کنه در نقش طلبکار و ناجی ظاهر میشن و... مگه یادتون میرفت سال 88 سفارش تحریم دادند و سال 92 با وعده رفع تحریم رای آوردند؟!
🔔 زمان عرضه اعلام شد. 🕣دوم شهریور ماه 🔵 به هر کد ملی حداکثر ۵ میلیون اختصاص می یابد.
📣 حساب تضمین سهام برای اعتبار به ۱۰ درصد کاهش پیدا کرد. یعنی حداکثر اعتباری که کارگزاری ها مجازن به مشتریان بدهند ۱۰ درصد دارایی سهام است. کم کم بحث اعتبار داره به صفر میل میکنه. بعداز ریزش سال ۹۲ خیلی از مشتریان بدهکار نتونستن بدهی هارو تصفیه کنن و خیلی از کارگزاری ها دچار ریسک های شدیدی شدند. دوراز ذهن نیست سازمان بورس با توجه به اون تجربه و برای کاهش ریسک مجموعه بازار سرمایه دست به این اقدام زده باشه.
⭕️ فوری؛ عرضه اولیه برای روز چهارشنبه 22 مرداد قطعی شد هر کد حداکثر 1000 سهم بازه قیمتی 209 تا 220 تومان
هدایت شده از بورس بازار
⚙ نماد: 📈 سقف قیمت: ۲۱۰۰۰ ﷼ 🏭 نام شرکت: کشاورزی و دامپروری ملارد شیر 🧾 حداکثر سهمیه هر کد: ۲۰ سهم ⏰ زمان و تاریخ ثبت سفارش: سه‌شنبه ۱۳۹۹/۵/۲۱ از ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۷:۰۰ 📆 تاریخ تخصیص عرضه: چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۲ 💵 در صورت مشارکت حدود ۵/۵ میلیون کد، مبلغ مورد نیاز برای هر کد زیر ۲۰ هزار تومان خواهد بود!!!!!
⛔️امروز مردمی که در این چند ماه همه سرمایه زندگی خودشون رو با اعتماد به دولت وارد بورس کرده بودن، شمه دیگه‌ای از مکاری سیاستمداران دولت رو دیدن! 👈دولت سه ماهه داره میگه صندوق دارا دوم، شامل سهام‌های پالایشی رو به مردم می‌فروشه، دیشب هم اخبار رسما اعلام کرد اوایل شهریور این صندوق فروخته میشه، اما به یکبار ساعت ۹ صبح اعلام میشه خبری از صندوق نیست؛ بازار سبز قرمز میشه، بعد تکذیب می‌کنن و بازار دوباره سبز میشه و در نهایت میگن خبری از صندوق دارا دوم نیست و باز هم بازار قرمز میشه! 🔻حالا تو این سبز و قرمز شدن چه نور چشمی‌هایی تونستن نوسان بگیرن و سرمایه دیگران رو آتش بزنن، بماند...
صدا و سیما: پذیره نویسی صندوق از شهریور سازمان خصوصی سازی: تکذیب می کنیم. وزارت نفت موافقت نکرده وزارت نفت: ما موافق تشکیل صندوق هستیم روحانی: اصلا اسم منو نیاریداااا. من تازه صبح جمعه قراره بفهمم چی شده. ⚠️ بی لیاقت های نجومی بگیر و فریبکار