eitaa logo
به عشق مهدی فاطمه (عج)
1.2هزار دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
3.9هزار ویدیو
72 فایل
تا میتوانید برای امام زمان کار کنید که فقط همین باقی است💚 🔸️ارتباط با ادمین : @Yamahdi_fatemeh313 تبادل و تبلیغات نداریم❌ 🔹گروه : https://eitaa.com/joinchat/45809769C5f803bf4e4 اللّهُم عَجّل لوَلـیّکَ اَلفـ♡ـرج💚
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
افکار شیطانی در مسیر مهدویت.mp3
882.6K
⁉️ایا مسائل و مشکلات پیش آمده در زندگی رومزه میتواند مرتبط با آشنایی ما با امام زمان عجل الله باشد ؟ ⭕️ پاسخ: 🔻 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
العجل‌مولای‌غریبم تعجیل در فرج مولایمان صلوات شبتون‌مهدوی🌙 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
❣ 📖 السَّلامُ عَلی وَلِیِّ اللَّهِ وَ ابْنِ اَوْلِیآئِهِ... 🌱سلام بر تو ای مولایی که همچون پدران پاکت، بر ذره ذره این عالم ولایت داری. سلام بر تو و بر روزی که زیر پرچم ولایت تو جهان آباد خواهد شد. 📚 بحار الأنوار، ج‏99، ص 117.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
recording-20231211-074045.mp3
2.04M
گفتم پرم شکسته به دردت نمی خورد گفتا دلت شکسته و پرواز می کنی... یا حسین ✏️ 🎙 🔻 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
سه شنبه های نماد انتظار السَّلامُ‌عَلَيْكَ‌یا‌بقِیَّةَ اللهُ فی اَرضِه اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللهُ فی اَرضِه اَلسَّلام عَلَیْکَ اَیُّهَا الْحُجَّةِ الثّانی عشر اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا نورُ اللهِ فی ظُلُماتِ الْاَرضِ اَلسّلامُ عَلَیْکَ‌یا مَولایَ یاصاحِبَ‌الزَّمان ان شاءالله که شاهد ظهور و درک حجت خداوند بر زمین باشید اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا به 🔻 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت مهدی عج در زمان غیبت کبری، در کجا اقامت دارد؟ - آیا داستان جزیره خضراء واقعیت دارد؟
قبل از هر سخنی لازم به ذکر است که طرح واثبات این گونه مسائل در اثبات اصل غیبت امام زمان (عجل الله فرجه) مداخله ای ندارد. ولی در مقام پاسخ عرض می کنیم، از برخی روایات وحکایات معتبر چنین استفاده می شود که آن امام (علیه السلام) در عصر غیبت کبری، در مکان خاص وشهر معین استقرار دایمی ندارد؛ وبه طور ناشناس در بین مردم زندگی ورفت وآمد دارد.
چنان که سدیر صیرفی از امام صادق (علیه السلام) روایت می کند که فرمود: (صاحب الامر (علیه السلام) از این جهت با یوسف (علیه السلام) شباهت دارد که برادران یوسف، با این که عاقل ودانا بودند وقبلا هم با وی معاشرت داشتند، وقتی به محضرش شرفیاب شدند، تا خودش را معرفی ننمود، او را نشناختند، وبا اینکه بین او ویعقوب (علیه السلام)، بیش از هیجده روز راه فاصله نبود، یعقوب از وی اطلاعی نداشت. پس چرا این مردم انکار می کنند که خداوند همین عمل را نسبت به حجت خویش حضرت صاحب الامر (علیه السلام) نیز انجام دهد؟! آن حضرت هم، در بین مردم تردد کند ودر بازارشان راه برود وبر فرششان قدم بگذارد، ولی او را نشناسند، وبه همین وضع زندگی کند تا هنگامی که خداوند به او اذن معرفی به مردم را بدهد)
از جمله شهرهایی که به طور مسلم به مقدم مبارک امام زمان (علیه السلام) مزین شده است، مدینه طیبه، مکه معظمه، نجف اشرف، کوفه، کربلا، کاظمین، سامرا، مشهد، قم وبغداد است. ونیز مقامها ومکانهایی که آن حضرت تشریف فرما شده اند، متعدد است، مانند مسجد جمکران، مسجد کوفه، مسجد سهله، مقام حضرت صاحب الامر در وادی السلام نجف ودر حله، ولی مکان معین ودایمی نمی توان برای حضرتش بیان کرد. اما در این رابطه عده ای گفته اند که مکان دایمی امام مهدی (علیه السلام) سرداب منزل خود در سامرا است، واین قول را به شیعه نسبت داده اند.
چیزی که مسلم است این است که شیعه هیچ وقت چنین سخنی را نگفته واین یک دروغ محض، بلکه از روی دشمنی وعناد صادر گردیده است. زیرا در هیچ روایتی گفته نشده است که امام دوازدهم (علیه السلام) در سرداب منزل - محل غایب شدن حضرتش - زندگی می کند واز آنجا ظهور می کند.
بعضی گفته اند که منزل دایمی حضرت مهدی (عجل الله فرجه) در کوه (رضوی) یا ذی طوی، قرار دارد، وبه این فراز از دعای شریف ندبه استدلال می نمایند که (لیت شعری این استقرت بک النوی، بل ای ارض تقلک او ثری، ابرضوی او غیرها ام ذی طوی): ای کاش می دانستم که در کدامین زمین قرار داری، آیا به کوه رضوی یا به ذی طوی؟ یا نه اینجا ونه آنجا؟). در صورتی که امام (علیه السلام) نه در کوه رضوی قرار دارد ونه در منطقه ذی طوی، واین جمله نیز پرسش از قرارگاه دایمی آن حضرت نمی باشد، زیرا که بر حسب احادیث، کسی بر قرارگاه آن حضرت مطلع نیست.
پس ارتباط آن حضرت با این دو مکان مانند ارتباط ایشان با سایر اماکن مقدس دیگر است، که پرستش خداوند در آن مکانها فضیلت دارد، مثل مسجد الحرام ومسجد النبی، مشهد حسینی ومسجد سهله و... که معلوم شده است حضرت در این اماکن رفت وآمد دارند.
چنان که امام صادق (علیه السلام) فرمود: (هیچ کس از دوست وبیگانه بر جایگاه او آگاهی ندارد، مگر آن خدایی که اختیار او را در دست دارد) گفتم که از تو پرسم، جانا نشان کویت گفتا نشان چه پرسی؟ این کوی بی نشان است
اما راجع به اینکه حضرت مهدی (عجل الله فرجه) در عصر غیبت ضروریات زندگی خویش را از قبیل لباس وغذا وغیره چگونه تهیه می کند، آیا به طور عادی است یا به نحو اعجاز؟
به هر دو صورت ممکن است صورت بگیرد. وقتی آن حضرت به طور ناشناس در بین مردم رفت وآمد داشته باشد، مانعی هم ندارد که ضروریات خود را به طور معمول تهیه نماید، ضمن اینکه در بعضی حکایات نیز به نحو اعجاز انجام گرفته است.
چرا که خداوند متعال به عنایت مخصوص خود به حضرت مریم مادر عیسی (علیهما السلام) از عالم غیب روزی داده است، وهیچ استبعادی ندارد خاتم الاولیاء (علیه السلام) را از خزانه غیب خود رزق وروزی دهد.
در این میان نیز آنچه نظرهای بسیاری را به خود جلب کرده، این است که اقامتگاه آن حضرت در جزیره ای از دریای بزرگ به نام (جزیره خضرا) می باشد. این داستان نیز به افسانه بیشتر می ماند تا واقعیت؛ از این رو، در پرسش بعدی به سستی این داستان خواهیم پرداخت.
ادامه مطالب بعد از اذان دعا برای مهدی فاطمه سلام الله علیها فراموش نشود🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آیا داستان جزیره خضراء واقعیت دارد؟ پاسخ: داستان جزیره خضرا که بر اساس روایتی، شهرت یافته است، به نظر امری محال بوده وبه افسانه بیشتر شباهت دارد در این رابطه چند نکته لازم است گفته شود: ۱ - مسلم است که قرآن از هرگونه تحریف وکاهش وافزایش محفوظ است. واین امر، مقتضای تصریح ووعده قطعی الهی است که می فرماید: (انا نحن نزلنا الذکر وانا له لحافظون)(۱۳۹). این آیه به اجماع واتفاق نظر تمام مسلمانان، از تحریف مصون مانده است، وجود این آیه، خود دلیلی قطعی است که قرآن از هر گونه تغییر وافزایش وکاهش محفوظ مانده است
عنایت شدید به قرآن وکتابت وحفظ، تعدد نسخه های قرآن وانتشار آن از هنگام حیات خود رسول اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) ونظارت مستقیم حضرت در این مسئله به اندازه ای است که هرگونه تحریف یا تغییری را در قرآن ممتنع ومحال می کند. همین مقدار کافی است که بگوییم، هنوز از وفات رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) سه دهه بیشتر نمی گذشت که قاریان قرآن به ده هزار تن رسیدند. در چنین شرایطی چگونه کسی جرات می کند چنین جسارتی را با وجود اصحاب برگزیده رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) مرتکب شود. زیرا بدون شک آنان در برابر چنین اقدامی مقاومت می کردند. وهر کس به این اقدام تن در دهد، نفرین مردم در تمام عصرها، بدرقه او می گردد.