eitaa logo
به عشق مهدی فاطمه (عج)
1.2هزار دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
3.9هزار ویدیو
72 فایل
تا میتوانید برای امام زمان کار کنید که فقط همین باقی است💚 🔸️ارتباط با ادمین : @Yamahdi_fatemeh313 تبادل و تبلیغات نداریم❌ 🔹گروه : https://eitaa.com/joinchat/45809769C5f803bf4e4 اللّهُم عَجّل لوَلـیّکَ اَلفـ♡ـرج💚
مشاهده در ایتا
دانلود
برای جواب این سوال به چند نکته باید توجه کرد. 🔅 یکی اینکه این معرفت امام که می گویند چیست؟ چگونه حاصل می شود و وقتی حاصل شود چه اتفاقی در وجود انسان می افتد؟ اینها زمینه است برای اینکه بفهمیم چرا ما احساس استغناء از امام داریم و اضطرار خودمان را به حجت درک نمی کنیم. 👈عنایت کنید معرفت امام دو جنبه دارد. امام از عالم غیبت آمده است. خدا در سوره مبارکه بقره می فرماید که کتاب قرآن برای هدایت متقین است. متقین کسانی هستند که به غیبت ایمان دارند. در مورد غیب تفاسیر زیادی شده است. و در بعضی روایات به وجود امام عصر تعبیر شده است. 🔻 امام حقیقتی است که از عالم غیب در عالم ما ظهور پیدا می کند و درغالب بشر خلق می شوند. بنابراین امام یک جنبه ی جسمانی و بشری و یک جنبه ی باطنی دارد. البته جنبه ی جسمانی امام هم مهم است یعنی جسم امام هم با بقیه فرق می کند. خدا در مورد خلق حضرت آدم می فرماید «و اذا سویته و نفخته فیه من روحی»(حجر/29) .این جسم باید به مرحله ی اعتدال برسد و اگر به مرحله ی تسویه نرسد ظرف این روح نیست. 🔹🔹بنابراین روح امام که در این جسم تجلی پیدا می کند باید این جسم بتواند حامل روح امام باشد. پس جسم امام هم جسم فوق العاده ای است. ملاحظه کرده اید در زیارت جامعه کبیره داریم «اجسادکم فی الاجساد، ارواحکم فی الارواح» جسم شما در اجسام است و روح تان در ارواح است و ... خب این تعابیر معانی مختلفی شده است. یک معنی هم این است که جسم او جسم قیومیه است. منظور از این اصطلاح این است که جسم امام، نگهبان بقیه اجسام است و ملک عالم به ملک امام قائم است. 🔻جسم عالم با جسم امام برپاست، روح عالم با روح امام برپاست. همه نفوس به نفس امام قائمند. چطور جسم ما به روح مان پایدار است و اگر روح را بردارید جسم متلاشی می شود. جسم امام نسبت به اجسام همین طور است و روح عالم به روح امام قائم است. اگر عالم برپاست به امام برپاست. و این بخاطر عظمت امام است. پس جسم آنها هم خاص است. لذا فرمودند جسم ما از علیین (از مقامات بالای خلقت) است.
🔻ولی آنچه که امام را امام می کند روح آنهاست. 🔻این است که مسجود ملائکه است که فرمود «فَإِذا سَوَّيْتُهُ وَ نَفَخْتُ فيهِ مِنْ رُوحي‏ فَقَعُوا لَهُ ساجِدينَ» خدا به ملائک فرمود که وقتی من از روحم در او دمیدم (البته جسم باید به مرحله ی اعتدال رسیده باشد) شما سجده کنید. لذا آنکه مقام خلافت  اللهی دارد و طریق قرب ملائکه است و آنها با تواضع در مقابل او به قرب الهی می رسند و به اصطلاح صراط و راه توحیدی ملائکه است و آنها باید از معبر ولایت او عبور کنند تا به توحید برسند همین حقیقت روح است که در آنها دمیده شده است. و همین است که مغفول ابلیس واقع شد. 👈وقتی به ابلیس گفتند که به آدم سجده کن گفت «قالَ أَنَا خَيْرٌ مِنْهُ خَلَقْتَني‏ مِنْ نارٍ وَ خَلَقْتَهُ مِنْ طين»(اعراف/12) که من از آتش هستم ولی او از خاک است. یعنی این روح را ندید در حالیکه سجده به روح بود. پس جنبه ی روح امام است که مقامات امام را دارد.
اینکه یکی از شئون امام این است که ناظر برماست که داریم «وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُون»(توبه/105) هرچه عمل می کنید خدا و رسول و مومنان می بینند که در روایات مومنان به اهل بیت تفسیر شده است و البته مناسب هم همین است که آنکه کنار رسول قرار می گیرد باید تناسب داشته باشد و هم طراز باشد؛ 🔹این مقام بخاطر همین روح است. در کافی شریف داریم از عبدالله بن زیات که از اصحاب امام رضا(ع) به امام فرمود که برای من و اهل بیت من دعا کنید. امام فرمود ما برای شما دعا می کنیم. ما ناظر بر شما هستیم. او تعجب کرد. امام فرمودند مگر قرآن نخوانده ای که «وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُون» بله اگر امام ناظر است و حین عمل شاهد ما است که داریم وَ كَذلِكَ جَعَلْناكُمْ أُمَّةً وَسَطاً لِتَكُونُوا شُهَداءَ عَلَى النَّاسِ وَ يَكُونَ الرَّسُولُ عَلَيْكُمْ شَهيدا»(بقره/143) خدا امت وسطی خلق کرده است که شاهد بر همه ی مردم هستند و رسول اکرم(ص) شاهد برآنهاست و روایت می گوید که امت وسط ما هستیم؛ اینها همه بخاطر همین روح است. 🔹 درکافی داریم که سوال کرد چطور امام در خانه نشسته است و با وجود حجاب ها، مشرف بر عالم است و همه ی عالم را می بیند؟ حضرت فرمودند در امام روح القدس است که این روح القدس محجوب به حجاب ها نیست. این دیوارها و پرده ها و ... برای او حجاب نیست. او از شئون امام است و او را در این جایگاه قرار می دهد.
🔻سوال: یعنی شناخت امام، شناخت همین روح است؟ و مقامات او با همین معرفت بدست می آید؟ 🔹جواب: شناخت امام، شناخت مقامات باطنی امام است تا می رسد به سر امام که برای هر کسی نیست و امثال سلمان به آن مراتب می رسند. البته برای ما مراتبی از این شناخت میسر است و به همان اندازه هم بهره مند می شوند. ✨پس همه این مقامات از این حقیقت است. فرمودند وقتی امام به امامت می رسد بین خدای متعال و امام، عمودی از نور قرار داده می شود. که البته این عمود نور نیاز به توضیح دارد. امام در این عمود نور همه ی عالم و همه اسرار مومنین را می بیند. درعمود نور، نه فقط ظاهر بلکه اسرار مومنین را می بیند. اینکه امام از متوسمین است یعنی در سیمای انسانها، گذشته و آینده اش را می بیند یعنی همین. اینکه فردی نزد امیرالمومنین(علیه السلام ) می آمد و می گفت که من از دوستداران و شیعیان شما هستم، امام می فرمود نه من تو را در جمعیت شیعیان نمی بینم یعنی همین. و اتفاقا این فرد در آینده با امام در جنگ ها درگیر شد. یا فرد دیگری می گفت که من با شما هستم و امام می فرمود درست می گویی وخودت را برای ابتلائات سنگین آماده کن زیرا کسی که ما را دوست دارد مورد ابتلائات قرار می گیرد. بله این علم امام مال همین حقیقت است. این حقیقت در امام وجود دارد که همه را می بیند. اگر امام دیدبان ناظر خداست که در صلوات امام رضا(علیه السلام) که برای امام زمان(عجل الله تعالی ) نقل شده است (و مداومت آن برای انسان مقامات می آورد) که این صلوات را محدث قمی قبل از زیارت جامعه کبیره در مفاتیح نقل کرده است؛ داریم که «عینک الناظرة باذنک» امام چشم الهی است و به اذن الهی ناظر برتمام خفیات عالم است. این چشم الهی این جسم نیست گرچه گفتیم که این جسم هم فوق العاده است و امام در این جسم تجلی کرده است. اگر امام این مقامات را دارد و کلمه ی نور است و همه ی عالم با نور امام روشن می شود.
🌷چقدر این جمله قشنگه 👇👇 که امام مَثَل نور خداست و این مثل نور الهی است که کل عوالم را روشن می کند (از عالم ملائکه تا ملک) آن حقیقت است که کلمه ی نور است. 🔹اگر امام کلمه ی روح است و همه حیات تمام عالم قائم به اوست باز از همین حقیقت است. اینکه در قرآن داریم که « فَإِذا أَنْزَلْنا عَلَيْهَا الْماءَ اهْتَزَّتْ وَ رَبَتْ وَ أَنْبَتَتْ مِنْ كُلِّ زَوْجٍ بَهيج»(حج/5) که باران از آسمان می بارد و زمین به نشاط می آید و به رویش و حیات می رسد و باغستان های با طراوت ایجاد می شود، 🔹در واقع امام آن باران رحمت الهی است. امام آن کلمه ی حیات است که اگر این باران در سرزمینی ببارد، آن سرزمین می شود سرچشمه ی حیات. و باغستان هایی در وجود خود انسان آشکار می شود. امام آن حقیقتی که وقتی ظهور می کند «يَمْلَأُ الْأَرْضَ‏ عَدْلًا وَ قِسْطاً كَمَا مُلِئَتْ جَوْراً وَ ظُلْما» 🔹درحالیکه همه ی عالم پر از ظلمت است، عالم روشن می شود و پر از عدل می شود زیرا امام خودش کلمه عدل است. قرآن  که دارد « وَ تَمَّتْ كَلِمَةُ رَبِّكَ صِدْقاً وَ عَدْلا»(انعام/115) امام است که کلمه ی تامه ی خدا که عین عدل است. امام کلمه ی ایمان است و مانند اینها.
🔻پس آن حقایقی که در امام هست که شما یک زیارت جامعه کبیره را می خوانید و بعد هم می گویید که «مَوَالِيَ‏ لَا أُحْصِي‏ ثَنَاءَكُمْ وَ لَا أَبْلُغُ مِنَ الْمَدْحِ كُنْهَكُمْ وَ مِنَ الْوَصْفِ قَدْرَكُم‏» این ثنای شما نبود، شأن شما بالاتر از این حرفهاست و البته دقت کنید که اینها غلو نیست. 🔹 زیارت جامعه کبیره در مقابل مقام امام چیزی نیست. ما امام را ذیل توحید تعریف می کنیم و اگر کسی عظمت و کبریای خداوند را درک کند آن وقت عظمت امام معلوم می شود. اینکه به ما گفته اند که وقتی زیارت جامعه کبیره می خوانید صد تا تکبیر بگویید و بعضی گفته اند برای اینکه مبتلا به غُلو نشوید و خدا را بزرگ ببینید تا در عرض خدا قرار نگیرند و از مقام بندگی آنها را خارج نکنید؛ ✨بنده گمان می کنم جریان به عکس است. یعنی اگر کسی صد تا کبیر را بگوید و کبریای الهی بر قلبش تجلی پیدا کند آنوقت می تواند زیارت جامعه را بفهمد و شئونات امام را بفهمد. شئون امام ذیل کبریایی خدا تعریف می شود. پس این روحی که در آن این همه حقایق هست این روح امام است.
🔹سوال: پس نتیجه اینکه چون این همه عظمت دارند معرفت آنها اهمیت پیدا می کند. خب حال معرفت به امام چگونه حاصل می شود و باید چطور به آن برسیم؟ جواب: این نکته را دقت کنید که معرفت از عالم بالا می آید. تا خورشید در دل ما تجلی پیدا نکند ما به معرفت خورشید نمی رسیم. خدا به ما چشم داده است و این چشم می تواند نور را دنبال کند. ولی باید خورشید طلوع کند و چشم نمی تواند جای خورشید را پُر کند. بله اگر خورشید طلوع کند و ما چشم نداشته باشیم یا چشم مان را ببندیم نمی توانیم خورشید را ببینیم ولی اصل این است که خورشید طلوع کند. معرفت امام وقتی حاصل می شود که حقیقت امام در باطن و قلب انسان  ظهور پیدا کند. کما اینکه معرفت اجتماعی امام وقتی پیدا می شود که امام در حیات اجتماعی و روح جمعی ما ظهور پیدا کند. که می شود عصر ظهور. 🔹 اینکه در روایات داریم «وَ هُمْ وَ اللَّهِ يُنَوِّرُونَ‏ قُلُوبَ‏ الْمُؤْمِنِين‏» 🔹ائمه هستند که اگر کسی مومن شد قلب شان را نورانی می کنند بطوری که «أَنْوَرُ مِنَ الشَّمْسِ الْمُضِيئَةِ بِالنَّهَار» نور امام در قلب مومن از خورشید در وسط روز آشکارتر است. اگر کسی به معرفت امام رسید امام را پیدا می کند. باید معرفت را به ما بدهند و این معرفت از عالم بالا می آید. و این معرفت در واقع حقایق وجودی امام به اندازه ی ظرف انسان در انسان نازل بشود. مثل شعاع خورشید که از پنجره به داخل خانه ی ما می آید. و خانه ی ما و همسایه و همه ی زمین را روشن می کند. اگر حقیقت امام در قلب انسان ظهور پیدا کند انسان به معرفت امام رسیده است.
📍حالا این معرفت اعطائی چطور حاصل می شود؟ معرفت مقدماتی دارد. در حدیثی که امام به ابوخالد کابلی فرمودند، سه گام را برای معرفت بیان کرده اند. یعنی انسان به جایی برسد که حقیقت امام را مشاهده کند. البته به اندازه ی ظرف خودش. امام فرمودند قدم اول وادی تسلیم است. انسان باید اعضا و جوارحش را به امام بسپارد و باطن ،فکر، قلب و سِر را به امام بسپارد که مقام تسلیم پیدا کند. اگر این وادی را طی کرد به وادی دوم می رسد که وادی تطهیر است. 📌نکته مهم اینه که انسان باید شستشو داده بشود، قلب زلال بشود و اغیار بروند و آینه شفاف شود تا آن نور در قلب انسان تجلی پیدا کند و وادی سوم وادی تنویر است.
تعبیری داریم در روایت بسیار سنگین است. به امام صادق(ع) عرض کرد که من از شیعیان خاص شما هستم. حضرت فرمود اگر این مقام را پیدا کردی شیعه ی من می شوی و این آیه را خواندند «وَ إِنَّ مِنْ شيعَتِهِ لَإِبْراهيم * إِذْ جاءَ رَبَّهُ بِقَلْبٍ سَليمٍ»(صافات/83)  که در ظاهر درباره حضرت ابراهیم(ع) است که یکی از شیعیان او ابراهیم خلیل است. زیرا وقتی ورود بر خدا پیدا کرد، با قلب سلیم وارد شد. چون ابراهیم با قلب سلیم وارد شد، جزو شیعیان شد. 🔻 خب ظاهر آیه نشان می دهد که حضرت ابراهیم را شیعه نوح معرفی می کند ولی در روایات ما به شیعه اهل بیت تفسیر شده است (یعنی شیعه نبی اکرم(صل الله علیه)) آن کسی که ابراهیم شیعه ی اوست و او را مشایعت کرده است و شعاع او شده است وجود نبی اکرم و امیرالمومنین و اهل بیت است. 🔻 و این بخاطر این است که حقیقت وجودی رسول اکرم(صل الله علیه ) محیط بر انبیاء است لذا در روایت داریم (در تفسیر صافی من دیدم) که در عالم ارواح، نبی اکرم توحید را به انبیاء تعلیم دادند. یعنی انبیاء شاگرد توحید نبی اکرم هستند و با این معلم درهای توحید به سوی انبیاء باز شده است. لذا شیعه ی نبی اکرم هستند ولی وقتی به مقام تشیع می رسند که دارای قلب سلیم بشوند. اما این قلب را در روایات معنا کرده اند که قلب سلیم قلبی است که «الْقَلْبُ السَّلِيمُ الَّذِي يَلْقَى‏ رَبَّهُ‏ وَ لَيْسَ فِيهِ أَحَدٌ سِوَاه‏» یعنی وقتی به لقاء پروردگار می رود جز خدا در آن چیزی نیست. از غیر بریده و تهی از غیر شده است و فقط در آن خدا هست. اگر کسی در این مقام بود حقیقت تشیع را می فهمد. اگر کسی در مقام سلم باشد حقیقت انوار معصومین و نور نبی اکرم یعنی همان که نور و حیات و ... همه از آن است در وجود و قلب او ظهور پیدا می کند. دقت کنید که ملائکه وقتی به توحید می رسند که سجده می کنند. در کتاب شریف احتجاج هست که امیرالمومنین(ع) می فرماید ملائکه خدا را عبادت می کردند و آدم را عبادت نمی کردند. ولی از طریق تعظیم آدم، وقتی عظمت آدم در دل آنها تجلی پیدا کرد، به عظمت اللهی می رسند. معنی صراط همین است .وقتی فرشتگان سجده و تواضع تام کردند حقیقت و مقامات آدم برملائکه آشکار شد و از آن طریق به معرفت الله رسیدند. «من عرفکم فقد عرف الله». خوب است این روایت را هم بخوانم. ذیل آیات سوره مبارکه بقره روایت داریم که ظاهر سجده ی ملائکه، بر آدم بود در باطن بر حقیقت کلمه ی روح بود. بر حقیقت نوری ما بود که در صلب آدم بود. در قرآن هم داریم «نفخت من روحی» یعنی خود روح نبود ولی از آن در آدم بود. حقیقت این روح نبی اکرم(ص) و امیرالمومنین(ع) و اهل بیت(ع) است که یک شعاع آن هم در آدم بود که مسجود ملائکه شد.
بنابر این اگر قرار است به مقام معرفت برسیم باید امام را با شئونش بشناسیم. این امام است که محیط بر عالم است و با ماست و در همه عوالم شفیع ماست. 🔻 این امام است که می خواهیم از لحظه مرگ بارمان را بر دوش او بگذاریم که «اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي شَفَاعَةَ الْحُسَيْنِ يَوْمَ‏ الْوُرُود» اگر امام حسین(علیه السلام ) را در این مقام ببینید می توانید اینگونه حرف بزنید. این نبی اکرم(صل الله علیه ) است که صاحب مقام محمود است و در روایت داریم در روز قیامت، همه ی افراد محشر را عرق فرا می گیرد. بعضی تعبیر کرده اند که «الجم» یعنی این قدر عرق بالا می آید که جلوی دهان شان را می گیرد. اهل محشر گرفتار می شوند و به سراغ حضرت آدم می آیند. حضرت آدم می فرماید که اینجا کاری از من ساخته نیست. به سراغ حضرت نوح بروید و همین طور به پیامبران بعدی از ابراهیم و... ارجاع می دهند تا می رسند به رسول خاتم(ص). همه ی امت ها به سراغ حضرت خاتم می آیند. پیامبر در مقابل باب الرحمان قرار می گیرند (رحمان هم می دانید که رحمت عام خداست) و به سجده می افتند و طوری سجده می کند که خداوند متعال می فرماید سربردار و هر کس را که می خواهی شفاعت کن و گره از کار همه باز کن. این جایگاه رسول خداست(ص). ما باید این وجود را بشناسیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
°•~🌾 نگو ڪه بیخبرے درد هر دواے من است ڪہ زَهر بے خبرے درد پُر بلاے من است نگو براے من ازمرگ و روزگار فراق بلاے اعظمِ من، غیبتت براے من است https://eitaa.com/joinchat/45809769Cbe36efe409 🔺 ✨اللّهمَ‌عَجِلْ‌لِوَلِیِڪ‌الفَـ♡ــࢪَج✨ 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ 🎥مذهبی‌هایی که دشمن امام زمان علیه السلام هستن اما فکرش هم نمیکنند! 🎙استاد شجاعی https://eitaa.com/joinchat/45809769Cbe36efe409
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 یاران امام زمان (عج) ✅ آمادگی ۳۱۳ نفر برای پیوستن به امام 🎙 استاد عالی 🟢 وقتی امام زمان ظهور می‌کنند و ندای انابقیة‌الله سر می‌دهند، ۳۱۳ نفر خودشون رو مثل برق به حضرت می‌رسونند. ⁉️ آیا اینها کار و زندگی نداشتند؟ ❗️چرا! کار و زندگی داشتند. اما تعلقات دنیایی نداشتند. https://eitaa.com/joinchat/45809769Cbe36efe409
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لذت شعر به آن است که والا باشد هدف شعر ظهور گل زهـــــرا باشد جان ناقابل ما نذر شما مهدی جان علت هستی ما حضرت مـولا باشد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ السّلامُ عَلَیْڪَ یا صاحِبَ الزَّمانِ اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا شَریڪَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ اللﮩـم عجـل لولیـڪ الفـرجـــ https://eitaa.com/joinchat/45809769Cbe36efe409
🌿شفای عالم 🔷میزبانان زائران اربعین، حسابی مهمانشان را شرمنده می‌کنند؛ از بس که برایشان سنگ تمام می‌گذارند. سفره که پهن می‌کنند به قدری غذا می‌گذارند که زائر سیر سیر شود و از سر سفره بلند شود. 🔷آقا! من می‌دانم که تو کم‌خوراکی؛ ولی اگر میزبانت شدم، بگذار چند برابر آنچه می‌خوری در برابرت بگذارم. من به غذایی که به دهان تو متبرک شده محتاجم. مگر نمی‌گویند ته ماندۀ غذای مؤمن شفاست؟ و آیا روی زمین از تو مؤمن‌تر کسی هست؟ 🔷 پس بگذار با ته ماندۀ‌ غذایت، خودم شفا پیدا کنم و بانی شفای مردم گرفتار شوم. 🔷ته ماندۀ غذای تو،‌ شفای دردهای جسم و جان ماست. ما همه غرق دردیم و محتاج درمان، و چه دارویی لذیذتر و شیرین‌تر از ته ماندۀ غذای تو؟! 🌙🌿شبت بخیر شفای عالم! https://eitaa.com/joinchat/45809769Cbe36efe409 🔺 ✨اللّهمَ‌عَجِلْ‌لِوَلِیِڪ‌الفَـ♡ــࢪَج✨ 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌•°🌱 ღ ‌تو‌... آفتاب‌‌ترین‌ آفتابِ‌زمیـن‌و‌زمانـۍ! به‌تو‌ڪه‌فڪرمیکنم،آنقدر‌گرم‌میشوم، ڪه‌کوه‌غصه‌هایم آب‌میشود! صبـحۍ‌ڪه‌با‌تو‌شروع‌شود‌ خورشید‌نمیخواهد..! ‌‌『اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج』 https://eitaa.com/joinchat/45809769Cbe36efe409
عنایت یوسف زهرا (ع) به زائر امام حسین (ع).mp3
10.46M
❇️ عنایت یوسف زهرا به زائر امام حسین علیهم السلام 🎧 مناسب گوش دادن در مسیر زیارت اربعین 🎤 سخنرانی و مداحی (حجت الاسلام شجاعی و ...) 🏷 علیه السلام عجل الله تعالی فرجه ارسالی کاربر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قانون ۱۸-۴۰- ۶۵ کسی به شما فکر نمی کنه از زندگیتون لذت ببرین👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ https://eitaa.com/joinchat/45809769Cbe36efe409 🔺 ✨اللّهمَ‌عَجِلْ‌لِوَلِیِڪ‌الفَـ♡ــࢪَج✨ 👇🏻 💠@be_eshghe_agha
آن را به بیست برسان تا ... ☑️ امام صادق(ع) از یکی از یارانش پرسید: 🔸 چندبار حج رفته‌ای؟ ▫️ گفت: 🔹 نوزده حج. ▫️ امام فرمود: 🔸 آن را به بیست حج برسان تا ثواب یکبار زیارت حسین(ع) برایت نوشته شود. 📜 عنْ شِهَابٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: سَأَلَنِی فَقَالَ یَا شِهَابُ کَمْ حَجَجْتَ مِنْ حِجَّةٍ- فَقُلْتُ تِسْعَةَ عَشَرَ حِجَّةً. فَقَالَ لِی تَمِّمْهَا عِشْرِینَ حِجَّةً، تُحْسَبْ لَکَ بِزِیَارَةِ الْحُسَیْنِ ع ⬅️ کامل الزیارات، صفحه ۱۶۲ 🏷 علیه السلام ارسالی کاربر