⭕️ از وین چه خبر؟
🔹در این چند روزی که دوستان با قدرت و غیرت کامل، مشغول پاسخگویی به مطالب ظریف در مصاحبه محرمانه بودند، جناب «عراقچی» در کمال سکوت و بدون کمترین مزاحمتی سرگرم ادامه مذاکرات « وین» بودند و هیچ کسی هم از روند مذاکره و موضوعات مطرح شده خبردار نشد!
🔹عزیزان مجلس هم که قرار بود مراقب مذاکرات وین و نتایج آن باشند تا مانع خلق « برجام ٢» توسط جناب عراقچی شوند، بی خیال مذاکرات وین شده و دنبال احضار ظریف و سوال یا استیضاح او افتاده اند......
🔹ظریف هم پس از افشای مصاحبه، به سفر خارجی رفته و هنوز برنگشته.....
🔹هفته پیش رو هم مصادف با شبهای قدر است و آبها از آسیاب می افتد و عراقچی هم پس از بازگرداندن آمریکا به برجام و انجام ماموریت، در کمال سکوت به تهران باز می گردد و دوستان خودی هم دلخوش از این که حق ظریف را کف دستش گذاشته اند، مشغول دعواهای انتخاباتی می شوند و.......
❇️ نتیجه این که به برکت «ماجرای ظریف» ، حواس همه از «مذاکرات عراقچی» پرت شد و او توانست بدون مزاحمت، ماموریتش (احیای برجام) را انجام بدهد.
✳️ به فرمایش معصوم، مومن باید باهوش و زیرک باشد و از یک تهدید دوبار آسیب نبیند! نکند دوستان خودی دچار ضعف ایمانند که هر بار با ترفندهای «آشنا» حواسشان از مسائل اصلی و جاری پرت می شود!!
دکتر کوشکی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 ان شاالله که دروغ است !
اسفند۹۸ وقتی شمخانی دوماه پس از شهادت #حاج_قاسم به عراق رفت در اقدامی بسیار عجیب با مصطفی الکاظمی که آن موقع رئیس دستگاه اطلاعاتی عراق و یکی از متهمین به دست داشتن در ترور حاج قاسم(و دارای سابقه همکاری با سیا) بود دیدار کرد که نتیجه اش به نخست وزیری مصطفی الکاظمی (گزینه ای که نخست وزیر شدنش بسیار دور از ذهن به نظر می رسید) و در پی آن دور شدن دولت عراق از ایران و نزدیک شدنش به آمریکا و سعودی و اعمال فشارهای بسیار زیاد بر مقاومت در عراق ختم شد.
اگر این خبر دیدار جدید شمخانی با رئیس سیا در بغداد واقعیت داشته باشد باید منتظر عواقب آن باشیم.
ان شاالله که دروغ است ...
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#انتخابات
✍"قاسم اکبری"
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بصیرت در میدان
چه عمل چه دیپلماسی
اگر علی دیپلماتی چون مالک در میدان داشت و ابوموسی اشعری وارد دیپلماسی نمیشد، الان چگونه بود؟
بنی امیه مردمی بی آر میخواهد!!!
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
#معادله_ای_که_غلط_از_آب_درآمد
با خبر برکناری آشنا اینقدر که دولت مردم رو بازی داده که همه با شنیدنش بلافاصله میگن این #یه_بازی_جدیده که یا روحانی رو دور زدن و شاکی شده و یا برای مصون نگه داشتن ظریف از فشار #استعفا_و_استیضاح است اما...
... اما حقیقت اینه که:
اولا همه خوب وارد میدان شدند تا مقابل دوگانه سازی و تحریف تاریخ رو بگیرند که خارج از معادلات طرف مقابل بود و
ثانیا دست رو کسی گذاشتند که مردم روش #غیرت داشتند.
✍محمود باقری
@mahmoudbagheri1
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
‼️اوج بی حیایی‼️
🙏پیشاپیش از طولانی بودن این پست پوزش میخوام، با سخن کوتاه حق مطلب اداء نمیشد:
❇️هرچقدر انسان تصمیم میگیره، به یاوه گویان جواب ندهد؛ اما در مواقع حساس، وظیفه ایجاب میکند که جوابی داده شود، گرچه هیچ امیدی به بیداری و اصلاح آنان نیست:
🔹خاتمی تکرارچی، با این آیه (تصویر) از ظریف تمجید کرده و بازهم تکرار فاجعه آمیز دیگری را در سر میپروراند:
حیف به اون لباسی که (نشانه تقوی و علم) برتن شماست؛ اما چطور سوادتون اجازه داد به این آیه استناد کنی؟ کدام شباهتی بین این آیه و ظریف وجود دارد؟ آیا بچه هایش را قربانی انقلاب کرد؟ یا در هشت سال دفاع مقدس در جبهه ها زیر آتش دشمن بود؟ هم شما و هم ما میدانیم هیچ کدام نبود.!!!
🔹جهت اطلاع و تصحیح اشتباه فاجعه آمیزتون این آیات را ببینید:
♻️آیات مربوط به خودتون:
مَثَلُ الَّذِينَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ يَحْمِلُوهَا كَمَثَلِ الْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَارًا ۚ بِئْسَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِ اللَّهِ ۚ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ
داستان کسانى که مکلّف به تورات شدند ولى حق آن را ادا نکردند، مانند داستان درازگوشى است که کتابهایى حمل مى کند، (امّا چیزى از آن نمىفهمد). چه بد است مثل گروهى که آیات خدا را انکار کردند و خداوند قوم ستمگر را هدایت نمىکند.
(جمعه/5)
♻️وَلَوْ شِئْنَا لَرَفَعْنَاهُ بِهَا وَلَٰكِنَّهُ أَخْلَدَ إِلَى الْأَرْضِ وَاتَّبَعَ هَوَاهُ ۚ فَمَثَلُهُ كَمَثَلِ الْكَلْبِ إِن تَحْمِلْ عَلَيْهِ يَلْهَثْ أَوْ تَتْرُكْهُ يَلْهَث ۚ ذَّٰلِكَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِنَا ۚ فَاقْصُصِ الْقَصَصَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ
و اگر مىخواستیم، (مقام) او را با این آیات (و علوم الهى) بالا مىبردیم. ولى (اجبار، برخلاف سنّت ماست. پس او را به حال خود رها کردیم و) او به پستى گرایید، و از هواى نفس خود پیروى کرد. مَثَل او همچون سگ (هار) است که اگر به او حمله کنى، زبانش را بیرون مىآورد، و اگر او را به حال خود واگذارى، باز زبانش را بیرون مىآورد. (گویى چنان تشنه دنیاست که هرگز سیراب نمى شود.) این مَثَل گروهى است که آیات ما را تکذیب کردند. این داستانها را (براى آنها) بازگو کن، شاید بیندیشند (و بیدار شوند).
(اعراف/176)
✳️اما آیاتی که - از یه عمامه به سر اون هم سید- انتظار میرفت درباره ظریف خائن بیان کند این آیات بود نه آیه ی تصویر:
♻️وَ اذْکُرْ فِی الْکِتابِ إِبْراهِیمَ إِنَّهُ کانَ صِدِّیقاً نَبِیّاً
♻️إِذْ قالَ لاَِبِیهِ یا أَبَتِ لِمَ تَعْبُدُ ما لا یَسْمَعُ وَ لا یُبْصِرُ وَ لا یُغْنِی عَنْکَ شَیْئاً
♻️یا أَبَتِ إِنِّی قَدْ جاءَنِی مِنَ الْعِلْمِ ما لَمْ یَأْتِکَ فَاتَّبِعْنِی أَهْدِکَ صِراطاً سَوِیّا
ً
♻️یا أَبَتِ لا تَعْبُدِ الشَّیْطانَ إِنَّ الشَّیْطانَ کانَ لِلرَّحْمنِ عَصِیّاً
♻️یا أَبَتِ إِنِّی أَخافُ أَنْ یَمَسَّکَ عَذابٌ مِنَ الرَّحْمنِ فَتَکُونَ لِلشَّیْطانِ وَلِیّاً
ترجمه:
در این کتاب، ابراهیم را یاد کن که او بسیار راستگو و پیامبر (خدا) بود!
هنگامى که به پدرش گفت: اى پدر! چرا چیزى را مىپرستى که نه مىشنود، و نه مىبیند، و نه هیچ مشکلى را از تو حل مىکند؟! ـ اى پدر! دانشى براى من آمده که براى تو نیامده است; بنابراین از من پیروى کن، تا تو را به راه راست هدایت کنم!
اى پدر! شیطان را پرستش مکن، که شیطان نسبت به خداوند رحمان، عصیانگر بود!
اى پدر! من از این مىترسم که از سوى خداوند رحمان عذابى به تو رسد، در نتیجه از دوستان شیطان باشى !
(45/41سوره مریم)
#کد_خدا_پرست
#غربگرا
#ظریف_خائن
#آمریکا_شیطان_بزرگ
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
خبرگزاری صداوسیما به نقل از یک منبع مطلع در قوه قضاییه تعداد افراد ممنوع الخروج شده در پرونده انتشار فایل صوتی ظریف را 20 نفر اعلام کرد
27.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نفوذیهایاستکبار در حکومتعلوی| استاد #ناصر_یوسفی
3️⃣ بخش سوم| اشعث ابن قیس
📺 معاویه برای به #شهادت رساندن حسن ابن علی، به چهار نفر مورد اعتماد در کوفه نامه داد که یکی از آنها اشعثابنقیس بود.
📺 اشعث برای ایجاد #دو_قطبی، با پول دادن به مردم و جلب آراء آنها، به تفرقه در حکومت علی علیهالسلام پرداخت.
📺 اشعث همه کار کرد تا به رسالت خود، یعنی عقب انداختن زمان #مبارزه امیرالمومنین با استکبار(معاویه) عمل کند.
🔸ادامه دارد...
🆔 @Tahlil_Tv
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
✅دوقطبی چیست و بامغز چه می کند؟
این روزها زیاد تعبیر دوقطبی می شنویم؛ مختصری تامل کنیم.
رهبرانقلاب سال 96 به احمدی نژاد توصیه کردند وارد انتخابات نشود. فرمود موجب دوقطبی میشوید. پیشتر نیز جامعه را از برخی دوقطبی های سیاسی شبیه سال 59 و دوران بنی صدر برحذر داشتند.
دوقطبی آنقدر زیانده است که حتا افزایش مشارکت از طریق دوقطبی نیز مذموم است. چرا؟
✅دوقطبی چه نیست؟
هر دوئی و دوگانه ای دوقطبی نیست. هر اختلاف و رقابتی هم. حتا بداخلاقی های سیاسی نیز الزما نیز دوقطبی نمی سازد.
✅دوقطبی چیست؟
دوقطبی زمانی شکل می گیرد که یک سوی ماجرا را حق مطلق و سوی دیگر را باطل محض بدانیم. چنین جبهه بندی رقابت را حیثیتی و یک تعصب ایدئولوژیک درست می کند.
✅کسی که دوقطبی میسازد دنبال چیست؟
یک. پروژه اهریمن سازی برای قطب مقابل. به نحوی که کاملا حذف شود.
دوم. هیچ صدای دیگری بجز دوصدای موجود یادوقطب اصلی شنیده نشود.
یعنی با حیثیتی کردن فضا باعث میشود مستقل ها ویاحرف های خاکستری و میانی دیده نشود و رقیب، دشمن فرض شده و کامل حذف شود.
✅از کجا شناخته می شود؟
یکم نزاع ساز است. دوقطبی ها تا پائین ترین سطح نهاداجتماعی یعنی خانواده امتداد دارد. در میان شخصیت های سیاسی ورسانه ها متوقف نمی شود و تا سرسفره مردم کشیده می شود واختلاف را در سطح خانواده ها و فامیل و دوستان و حتا افراد نامرتبط به موضوع توسعه می دهد.
دوم رخوت ساز است. افراد یا در نزاعند یا ساکت و گوشه نشین در سیاست. هرکس خود را در دوقطبی ها نبیند دچار مارپیچ سکوت شده و خود به خود حذف می شود.
✅چرا برای مشارکت مفید نیست؟
چون ثمره مشارکت را از بین می برد. ثمره مشارکت وحدت اجتماعی است. همه پای صندوق رای می آیند تا در نهایت سرمایه اجتماعی شکل بگیرد. اما دوقطبی دقیقا همین ثمره را از بین می برد. یعنی مشارکت را زیاد می کند اما کاملا سرمایه سوزاجتماعی است. نزاع های دوقطبی پایان ندارد. با صندوق رای اختلاف ها تمام نمی شود و امتداد دارد. به همین دلیل است که اقلیت بعد از صندوق رای هم برای اکثریت مشروعیت قائل نیست و نزاع ادامه دارد. مثل 88.
✅با ذهن چه می کند؟
ذهن دردوقطبی ها قالب بندی می شود بین این و آن. صفر یا یک.سیاه یا سفید. استقلال یا پرسپولیس. نتیجه اینکه ذهن نمی تواند طیفی تحلیل کند. مخاطب هرنوع فرد یا فکری را تنها در این دو دسته تحلیل می کند. یا با منی یا با او. یا اهل جنگ یا سازش. یا اهل میدان یا دیپلماسی. یا مرگ یا زندگی. یا اصلاح طلب یا اصولگرا.
✅چه بلایی سر اراده می آورد؟
افراد دو بینی پیدا می کنند. ذهن نمی تواند روی هیچ موضوعی متمرکزشود. قدرت تحلیل و استنباط را منهدم میکند. ذهن هیچ کس و هیچ موضوعی را بدون برچسب نمیتواند تحلیل کند.کوررنگی تحلیلی ایجاد می شود و ذهن هیچ موضوع مهم دیگری را جز دوقطبی نمی بیند و فهم نمی کند. در نهایت اینکه قضاوت ها حدی و هیجانی می شود و اراده و رفتارها و واکنش ها عصبی و نابخردانه میشود.
✅قانون بقای دوقطبی چیست؟
افراد برای دیده شدن ناچارند در دوقطبی ها جلوه کنند. حرفی خارج از دوقطبی شنیده نمی شود. همین باعث می شود دوقطبی ها قدرت بگیرند. چرخه بقای دوقطبی از همینجا شکل می گیرد.
✅چه بلائی سر کشور می آید؟
یکم. به شدت اختلاف انگیز و وحدت شکن است.
دوم. دشمن توهمی می سازد و دشمن اصلی فراموش میشود.
✅دوقطبی مقدس هم داریم؟
هرنوع دوقطبی به غیر از دوقطبی حق وباطل یا به تعبیر رهبرانقلاب انقلابی و ضدانقلابی توهم است. این دوقطبی مقدس در داخل وحدت می سازد و کل جامعه را با همه اختلافات رنگین کمانی مقابل دشمن به وحدت می برد. اما دوقطبی حق وباطل حقیقی نه توهمی.
✅چه باید کرد؟
این 2 گزاره را به خاطر بسپاریم.
یکم. هر کس با هر نوع گرایش در جبهه انقلاب تعریف می شود. قطب مقابل تنها و تنها ضدانقلاب است نه حتا غیرانقلابی. یعنی کسی که مقابل انقلاب شمشیر کشیده است. جبهه انقلاب طیف است. یک سویش مجاهدین ویک سو قاعدین. اما همه در سایه انقلابند.
دوم. هیچ موضوع یا راه حلی حیثیتی نیست و قابل بحث و گفت وگو است. هر کس ممکن است یک موضوع را از زوایای مختلف ببیند. بنابراین رقیب نباید حذف شود. به روشنگری اندیشه نیاز داریم و نه حذف اندیشه.
منبع:نشریه عهد خانه طلاب
#محسن_مهدیان
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
✨دیپلماسی دادائیستی!
درباره صحبتهای آقای ظریف پیرامون هزینه شدن دیپلماسی برای میدان، یک بحث نظری بسیار مهم هست که نمیتوان از کنار آن بهراحتی عبور کرد و بدان نپرداخت و باور حقیر این است که اساسیترین مشکل آقای ظریف و طیف سیاسی همسو با ایشان دقیقا همینجاست.
به عبارات آقای ظریف دقت بفرمایید. ایشان در شاهدی که برای هزینه شدن دیپلماسی برای میدان میآورد، میگوید: "تقریبا هر بار که من برای مذاکره رفتم این شهید سلیمانی بود که میگفت میخواهم تو این خاصیت یا نکته را بگیری...میگفت تو میروی با لاورف مذاکره میکنی از او یک دو سه چهار بخواه. یعنی دیپلماسی هزینه این شود که شما مثلا در حلب میخواهید این کار را بکنید یا در ادلب میخواهید شیعیان... اینها اهداف مقدسی بودند، نمیگویم اهداف بدی بود...تو میروی با لاورف مذاکره میکنی فشار بیاور که فوعا و کفریا را باید ما آزاد کنیم".
آقای ظریف از این درخواستهای حاج قاسم با عنوان "هزینه دیپلماسی برای میدان" سخن میگوید و اشکال این تفکر دقیقا در همین نگاه است و میتوان آثار این اشکال را از برجام تا دیگر مسائل حوزه سیاست خارجی دولت آقای روحانی نیز دید.
اشکال آقای ظریف اینجاست که توجه ندارد چه مذاکره در دیپلماسی و چه عملیات در میدان، هر دو ابزارهایی برای رسیدن به اهداف و سیاستهای تعیین شده از سوی یک نظام سیاسی هستند. اگر کتاب هنر تحریمها نوشته ریچارد نفیو را خوانده باشید، او مذاکره و تحریم را دو قطعه مکمل از پازل فشار بر ایران توصیف میکند. یعنی رژیم آمریکا هدف اعمال فشار بر ایران برای تغییر رفتار/تغییر نظام را تعریف کرده و هم از ابزار دیپلماسی(مذاکره) و هم از ابزار حمله اقتصادی(تحریم) برای این امر بهره میگیرد. این است که میبینیم دیپلمات آمریکایی در برجام دنبال همان چیزی است که افسر تحریم آمریکایی در پی آن است. اهداف اینها با یکدیگر تباین و تناقض ندارند که مثلا وزیر خارجه آمریکا به وزیر خزانهداری این کشور بگوید من دیپلماسی را هزینه میدان جنگ اقتصادی کردم! میبینید چقدر این حرف مضحک است؟!
کشور و منطقه با تهدید داعش مواجه است و نظام هوشمندانه تصمیم میگیرد تهدید داعش را سرکوب کند. حال برای دستیابی به هدف "نابودی تهدید داعش"، سیستم باید همه ابزارهای خود را فعال نماید. حاج قاسم جانش را کف دستش میگیرد و به سوریه و عراق میرود تا در میدان عملیات کند. دولت باید بودجه مورد نیاز را تامین کند. دستگاههای اطلاعاتی باید کمک اطلاعاتی کنند و دیپلماتها باید ابزار سیاست خارجی را هرجا لازم است فعال کنند.
حال شما مظلومیت حاج قاسم را ببینید که از طرف نظام در کف میدان مشغول شمشیر زدن است، یکی بودجهاش را نمیدهد، آن یکی میگوید نباید از بشار اسد حمایت کنیم، دیگری به زبان شکایت میگوید من دیپلماسی را هزینه کردم تا فلانی مثلا در حلب چه کند!
این نگاه خسارتبار معالاسف در ماجرای برجام هم حاکم بود. آقایان قرار شد بروند دیپلماسی کنند تا تحریمها برداشته شود. در میدان، صنعت هستهای به شکل بیسابقهای تهدید شد و بازرسی از اماکن مختلف کشور باز به شکل بیسابقهای تشدید شد تا آقایان دیپلمات با تقدیم این امتیازات، لغو تحریمها را از طرف مقابل بگیرند. اما در کمال تعجب پس از اینکه تحریمی لغو نشد، آقای عراقچی آمد و در تلویزیون فرمود که اساسا برجام برای لغو تحریمها نبود! یعنی اصلا دیپلماتها فراموش کرده بودند -و از ملت هم میخواستند فراموش کنند- که برای چه مذاکره کردهاند و قرار بود به یک هدفی دست یابند!
دیپلماسی در ذهن آقایان ظاهرا ابزاری نیست که باید در خدمت اهداف کشور قرار گیرد و بیآنکه حاصل و نتیجهای برایش بتوان متصور شد، خودش به خودی خود موضوعیت دارد. این دیپلماسی برای دیپلماسی، همچون هنر برای هنر یادآور مشی دادائیستهاست که نحلهای از نهیلیسم بودند، برای افعالشان هیچ هدفی جز رسیدن به "تازگی" متصور نبودند و میگفتند ما وطن و سياست نمیخواهيم، ما «هيچ» میخواهيم؛ اينگونه به تازگی خواهيم رسيد!
#سیدیاسرجبرائیلی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz