🔻دستگیری 5 داعشی در الانبار/ دستیابی الحشد الشعبی به اسناد مهم داعش
🔸 واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق در بیانیه ای گفت: واحدهای دستگاه امنیت ملی عراق در استان الانبار پس از دریافت داده های اطلاعاتی و براساس حکم قضایی، عملیات ویژه ای برای دستگیری 3 تروریست داعشی که یکی در الانبار و دو تن دیگر در فلوجه فعالیت می کردند، انجام دادند.
🔹این واحد افزود: در عملیات جداگانه دیگری، واحدهای دستگاه امنیت ملی عراق دو تروریست داعشی را که در زمینه خودروهای بمب گذاری شده فعالیت می کردند هم بازداشت کردند.
فرمانده نيروهاي الحشد الشعبی در الانبار از دستیابی نیروهای الحشد الشعبی به اسناد مهم داعش خبر داد.
🔸وی گفت: نیروهای الحشد الشعبی با توجه به داده های اطلاعاتی، عملیاتی امنیتی در شهر القائم در غرب الانبار انجام دادند که منجر به دستیابی به حجم زیادی اسلحه و تجهیزات و یک خودروی بمب گذاری شده شد.
🔹مصلح افزود: در این عملیات همچنین رایانه های داعش که حاوی اطلاعات دقیقی از عناصر باقیمانده داعش بود، کشف و ضبط شد.
وی با بیان اینکه این عملیات ضربه شدیدی بر داعش بوده و منجر به تاخیر افتادن همه عملیات و طرحهای آن شده است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
هدایت شده از مبشرصبح
http://fna.ir/2ht8g
✅یادداشت دوم و جالب شریعتمداری خطاب به قدیانی
🔴 رحمت خدا بر حاج حسین شریعتمداری
متن بسیار زیبا و متین و خواندنی در دفاع از علامه مصباح رضوان الله تعالی علیه
#مصباح_عزیز
@h_shafiei
#رصد
یوسی کوهین؛
🔘 از ریاست موساد تا فعالیت در شرکت مورد حمایت عربستان
🔹 روزنامه اقتصادی صهیونیستی "گلوبس" گزارش داد که «یوسی کوهین» رئیس سابق موساد پس از پایان دوره ریاست بر سازمان جاسوسی اسرائیل به فعالیت و ریاست دفتر یک شرکت بزرگ مالی که تحت حمایت عربستان است، فعالیت خواهد کرد.
🔹 به گزارش این روزنامه به نقل از منابع آگاه، گروه مالی "سافت بانک" به ریاست «ماسایوشی سون» سرمایهدار ژاپنی به زودی دفتر این شرکت را در سرزمینهای اشغالی افتتاح خواهد کرد و قرار است کوهین ریاست آن را بر عهده گیرد.
🔹 در این گزارش آمده است که صندوق مالی سلطنتی سعودی از مهمترین شرکا و حامیان سافت بانک است و این دو با همکاری و شراکت یکدیگر صندوق "سافت بانک ویگن" که بزرگترین صندوق سرمایه خصوصی دنیا با سرمایه ۹۳ میلیارد دلار است را راهاندازی کردهاند.
👈 کوهین رئیس سابق موساد نقش محوری در انعقاد توافقهای عادیسازی کشورهای عربی و رژیمصهیونیستی و افزایش گمانهزنی در خصوص امکان الحاق رژیم سعودی به این مسیر ایفا کرد و به نظر میرسد اکنون در حال دریافت پاداشهای خود از سوی سعودیهاست.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
مختصات یک توافق مطلوب ⁉️
✍احمد بنافی
🔵🔵وزارت بازرگانی آمریکا طی اطلاعیهای اعلام کرد اسامی ۳۴ شرکت را در فهرست سیاه همکاری اقتصادی این وزارتخانه قرار داده است. در اطلاعیهای که روی وبسایت وزارت بازرگانی آمریکا قرار گرفته اعلام شده، این شرکتها در کانادا، چین، ایران، لبنان و روسیه و چند کشور دیگر مستقر هستند. در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است:
◀️ این تحریمها در چارچوب قانون مربوط به کنترل صادرات علیه این کشورها و از جمله ایران، آنهم به بهانه نقض حقوق بشر اعمال شده است. بهعبارتی وزارت بازرگانی آمریکا با استفاده از قانون مربوط به صادرات برای الزامآور کردن کشورهای رقیب خود بهره گرفته و بواسطه آن شرکتها و افراد حقیقی و حقوقی را مشمول تحریمهای خود قرار داده است. این قانون به شکل فوقالعادهای دست آمریکا را باز میگذارد که به بهانه صادرات کالاهای آمریکایی تحریمهای هدفمند خود را اعمال نماید.
◀️این اقدام پیچیدگیهای سازمان تحریم آمریکا را نمایان می سازد. هر چند این قانون جدید نیست، اما استفاده از آن شکل جدیدی به خود گرفته است. تا بیش از این آمریکا از طریق اوفک OFAC یا دفتر نظارت بر اموال خارجی که زیر مجموعه وزارت خزانهداری آن کشور است، تحریم های خود را اجرایی میکرده است. این شیوه جدید در اطلاعرسانی و اعمال تحریم علیه کشورهای هدف، معماری و ساختار پیچیده تحریم های آمریکا را نشان میدهد که از شیوههای مختلفی بهره میگیرد.
◀️ با این شیوههای جدید در اعمال تحریمها و با توجه به این پیش فرض که تحریم به عنوان سلاح راهبردی در استراتژی امنیت ملی آمریکا برای مهار رقبا تعریف شده است، اکنون سوال اساسی این است که چه نوع توافقی و با چه مختصاتی مطلوب جمهوری اسلامی است؟
🔹🔹 قبل از پاسخ به این سوال باید به این نکته توجه داشت که ویژگیهای نظام تحریمهای آمریکا به گونهای است که در آن تحریمها میتواند از حیث عنوان تغییر کند، بدون آنکه ماهیت و نتیجه آن تغییر نماید. به زبان سادهتر آمریکا میتواند یک عنوان تحریم را در توافق متوقف، اما دستور اجرایی آن را به بهانه دیگری مانند تروریسم، حقوق بشر و در شیوه جدید قانون مربوطه به صادرات مجدداً احیا نماید. این دقیقاً همان تجربه درسآموز برجام است که آمریکائیها نشان دادند حسن نیت لازم را ندارند و اگر بخواهد میتوانند به بهانههای واهی تحریمها را مجدداً بازگردانده و تشدید نمایند.
◀️ در مواجهه با این شرایط لغو یا متوقفسازی تحریمهای آمریکا در مذاکرات کنونی ۱+۴ با ایران برای دستیابی به توافق جدید سادهانگارانه است؛ مگر اینکه ضماندهی طرف آمریکایی در توافق احتمالی به گونهای باشد که بازدارندگی ایجاد نماید. باید توجه داشت که درکف انتظارات، توافقی مطلوب ایران خواهد بود که در آن ساختار تحریمهای آمریکا مضمحل شده و قابلیت برگشت پذیری تحریمها غیر ممکن گردد. از طرفی نتیجه چارچوب راستیآزمایی لغو تحریمها بعنوان انجام تعهدات طرف مقابل، بهگونهای تضمین کننده برگشت ناپذیری تحریمها و انتفاع دائمی ایران باشد. به عبارتی هیچ اقدامی نباید مانع از انتفاعی جمهوری اسلامی خصوصاً در حوزه اقتصادی گردد.
🔸🔸 در مقابل آن توافقی نیز مطلوب آمریکا خواهد بود که جمهوری اسلامی را در محیط و فضای مذاکره کماکان حفظ نماید. بخش مهم ماجرا این است که آمریکا احیا برجام را برای تداوم مذاکره میخواهد. در شرایط کنونی مذاکره و امتیازگیری برای شرطی کردن حوزه امنیت ملی ایران طراحی تیم امنیت ملی بایدن برای مهار ایران است. طراحی که جک سالیوان و رابرت مالی در اظهاراتی ناخودآگاه به ابعاد تاریک و پنهان آن نور تاباندهاند. در این شرایط که تحریم تبدیل به بخش چسبنده استراتژی آمریکا شده، انتظار از طرف آمریکائی برای تعلیق و لغو تحریمها به گونهای که ساختارهای تحریمی ازبین رود، بسیار خوشبینانه و دور از انتظار است.
🔚در مواجهه با چنین رویکردی تولید هزینه، مهار کننده و خنثی کننده تحریمهاست. بیشک ابزار تحریم را نمیتوان از استراتژی آمریکا حذف نمود، اما زمانی این ابزار در استراتژی آمریکا ناکارآمد میگردد که فایده لغو یا تعلیق تحریمها را بیشتر از تشدید آن ببینند. برای دستیابی به این مهم چارچوب راستیآزمایی لغو تحریمها بایستی به گونهای طراحی گردد که پیچیدگیهای معماری تحریمها نتواند برگشت پذیری تحریمها را در آینده ممکن سازد. به عبارتی توافقی برای ایران سودمند است که نسبت به بدعهدیها بازدارندگی ایجاد نماید و در آن هزینهمند کردن تعهدناپذیری آمریکا به واسطه قابلیت بازگشت پذیری تعهدات عملی ایران در کوتاه مدت، جبران گردد.
🆔 @safir_61
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔴️ طالبان حداکثر ۳۰ درصد جامعه متنوع افغانستان را نمایندگی میکند
✍️ سعدالله زارعی
🔹(افغانستان) حدود ۴۰ میلیون نفر جمعیت دارد.
🔹۹۹ درصد مردم آن مسلمانند و در بیش از ده گروه قومی شامل پشتونها، تاجیکها، هزارهها، ازبکها، ایماقها، ترکمنها، بلوچها، پشهایها و سادات قرار دارند.
🔹پشتونها با حدود ۱۶ میلیون نفر، ۳۹/۵ درصد، بزرگترین گروه قومی افغانستان به حساب میآیند
🔹گروه دوم تاجیکها هستند که ۳۲/۵ درصد یعنی حدود ۱۳ میلیون نفر جمعیت دارند و عمدتاً سنی مذهب میباشند
🔹گروه قومی سوم، هزارهها هستند که ۲۰ درصد یعنی حدود ۸ میلیون نفر جمعیت دارند
🔹جمعیت شیعه که حدود ۷ میلیون نفر میباشد، در میان تاجیکها، پشتونها، قزلباشها، سادات، هزارهها و بقیه توزیع شده است.
🔹هیچ قومی در افغانستان وجود ندارد که بتواند ادعا کند اکثریت مطلق جمعیت را داشته و در نتیجه حق دارد حکومت و کشور و سازمانهای آن را در قبضه خود قرار دهد.
🔹البته از نظر مذهبی، با توجه به اینکه بین ۷۵ تا ۸۰ درصد مردم، تابع مذهب حنفی هستند، طبعاً حکومت از نظر قوانین و حقوق اساسی، از اصول این مذهب پیروی میکند. کما اینکه الان هم اینگونه است اما در عین حال این نکته را باید در نظر داشت که تقسیمبندیهای داخلی افغانستان مانند عراق، لبنان و... نه بر مبنای مذهب بلکه بر مبنای قومیت قرار دارد
🔹گروه طالبان [...] حداکثر ۳۰ درصد جامعه متنوع افغانستان را نمایندگی میکند.
🔹طالبان با توجه به صبغه مذهبی و دستور کاری که- تحت عنوان امارت اسلامی- برای خود تعریف نموده است، نمیتواند اقوام غیرپشتون را مخاطب خود داشته باشد.
🔹در میان پشتونها هم سه جریان وجود دارد؛ یک جریان مذهبی سنی که از نظر تعلیمی از مدارس حقانی و... پاکستان تغذیه میشود، یک جریان مذهبی شیعه پشتون و یک جریان غیرمذهبی سنی پشتون که از ایدههای غیرمذهبی جانبداری مینماید. جریان مذهبی اول یعنی طالبان اگر سه چهارم کل پشتونها را هم جذب نماید، ۳۰ درصد یعنی حدود ۱۲ میلیون نفر از مردم افغانستان را نمایندگی مینماید.
🔹«طالبان امروز» اصرار دارد ما قبول کنیم با طالبان گذشته و حکومت مطلوب فعلی آنان با حکومت امارات گذشته، تفاوت بنیادی دارد. ولی روشی که طالبان برای سیطره بر افغانستان در پیش گرفته است، وادارکردن بقیه طوایف و مذاهب به تمکین در برابر سیطره مطلق خود است و این در واقع نوعی جدید از «تمامیتخواهی» این گروه میباشد که اگر بر افغانستان مسلط گردد، قطعاً برای ساکت کردن دیگران دست به سلاح میبرد و به قول و قرارهای فعلی خود پشت میکند.
🔹طالبان دقیقاً به دلیل اینکه نمیتواند بیش از ۳۰ درصد مردم را نمایندگی کند، با برگزاری انتخابات پارلمانی یا ریاستجمهوری موافق نیست
🔹آیا آمریکا نمیدانست که طالب نمیتواند به تنهایی بر افغانستان مسلط شود؟/ آیا از این پس طالبان در نقش گروه نیابتی آمریکا برای مهار مخالفان آمریکا در افغانستان و منطقه عمل خواهد کرد؟/ کیهان
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽صدها نفر از فلسطینیان بعد از نماز جمعه در شهر "هبرون برای محکوم کردن ترور "نزار بنات" تظاهرات کردند
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
📸 شاه حسین مرتضوی، معاون سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان و از مزدوران درجه یک آمریکا، مجددا به ایران کنایه زد و ایران را به حمایت از طالبان متهم کرد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 نابودی اسرائیل
🔻پیش بینی تورات مبنی بر نابودی اسرائیل توسط سربازان ایران
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔴 مخالفان جمهوری اسلامی دست به دامان رژیم صهیونیستی شدند
روزنامه «یسرائیل هیوم» در گزارشی فاش کرد، مخالفان دولت ایران (نیروهای ضد انقلاب) در نامهای به نفتالی بنت نخست وزیر اسرائیل از وی درخواست کمک کردند.
گروههای ضد انقلاب در نامه خود ضمن تبریک نخست وزیری از بنت خواستند تا فشار را بر مردم ایران را افزایش دهد.
این گروهکها در راستای التماسهای ذلیلانه خود به رهبران رژیم صهیونیستی از نخست وزیر جدید اسرائیل خواستند تا به زعم خود سیاست فشار علیه ایران را (که بنیامین نتانیاهو آغاز کرده بود) همچنان ادامه دهد.
آنها همچنین با حمله به گروههای مقاومت به بنت یادآور شدند این سازمانها امنیت اسرائیل را پیش از هر چیز در معرض خطر قرار میدهند.
گروهکهای ضد انقلاب به نخست وزیر اسرائیل قول دادند همچنان متحد راهبردی اسرائیل باقی خواهند ماند.
در متن این گزارش اما صراحتاً به نویسندگان نامه اشاره نشده است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
❌ جملهای که تیتر روزنامههای سال ۵۶ شد!
❗️کاری میکنم اثری از چادر و حجاب نماند!
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
این قابلمه ها برای غذای نذری نیست، کودکان دشت آزادگانی در انتظار دریافت سهم آب هستند!
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔴 مشاور وزیر خارجه آمریکا خطاب به گروه های مقاومت عراق: حملات به پایگاه های آمریکایی را متوقف کنید!
🔺جوی هود کاردار سابق سفارت آمریکا در بغداد و مشاور کنونی بلینکن وزیرخارجه آمریکا طی مصاحبه ای با العربیه گفت ما به دنبال جنگ علنی با شبه نظامیان مورد حمایت ایران نیستیم و از آنها میخواهیم حملات به پایگاه های آمریکایی را متوقف کنند در اینصورت ما نیز هیچ پاسخی به حملات اخیر آنها نخواهیم داد. وی در اظهاراتی منفعلانه ادامه داد درگیری ما و گروه های عراقی تنها به نفع داعش است و بهتر است به جای درگیری با همدیگر با داعش بجنگیم!
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz