💠 قدرتنمایی مقاومت
چهارشنبه شب گذشته حملات پهپادی متعددی علیه مواضع نظامیان آمریکا در تنف سوریه انجام شد که موجب وارد آمدن خسارتهای زیاد بهویژه در عرصه زیرساختی به پایگاه آمریکایی شد. در رابطه با این حملات و اتفاقات، ذکر چند نکته ضروری است؛
🔻گزارههای تحلیلی:
1️⃣- بعد از عملیاتهای مقاومت در شرق سوریه و در جهت نابودی کامل داعش، آمریکا برای قطع ارتباط مقاومت بین عراق و سوریه، تنف را به اشغال درآورد و این منطقه را بهعنوان حوزه نفوذ خود و ایجاد پایگاههای نظامی خود قرار داد. راهبرد آمریکا مبتنی بر این گزاره بود که با اشغال تنف، سایر گذرگاههای مرزی عراق و سوریه را اشغال و دسترسی مقاومت قطع شود؛ اما در همان مقطع؛ جریان مقاومت با آزادسازی بوکمال، استراتژی آمریکا را با شکست مواجه کرد.
2️⃣- از زمان حضور آمریکا در تنف، این منطقه به محلی برای آموزش تروریستها، حمایت از هستههای داعش و انتقال تجهیزات به این گروهها تبدیل شده است. البته در کنار این موارد، صهیونیستها در این منطقه حضور و ازآنجهت عملیاتهای نظامی خود استفاده میکردند. درواقع این منطقه به یک پایگاه آموزشی و لجستیکی و جاسوسی و بهنوعی مرکز عملیاتی تبدیل شده بود.
3️⃣- حمله به تنف در پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی از این منطقه به تدمر بود که این برای اولین بار بود که این رژیم از این منطقه در جهت عملیاتهای نظامی خود استفاده میکرد.
4️⃣- راهبرد جدید مقاومت مبتنی بر پاسخ بهموقع و ضربه نظامی محدود با حجم خسارت بالا برای جلوگیری از اقدامات بعدی محور آمریکایی-صهیونیستی است. رژیم صهیونیستی نیز در مقابل به دنبال گستره عملیاتی برای خارج نگهداشتن درگیریها از مرزهای فلسطین اشغالی است و از همین منظر بود که حمله خود را این بار از منطقه تنف صورت داد. 5- این عملیات و اقدامات کنونی منجر به این شد که نفتالی بنت به روسیه سفر کند و در این سفر تمام توان خود را بر ایران هراسی و مقاومت هراسی قرار داد؛ امری که مورد پذیرش روسیه قرار نگرفت. سفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به روسیه نشان از پیوند نزدیک دو کشور در برقراری امنیت سوریه دارد. اخیراً نیز «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه، از آمادگی کشورش برای حفظ همکاری نظامی متنوع و پویا با ایران سخن گفته و تأکید کرده بود، «روسیه و ایران بهصورت فعال در حال مبارزه با تروریسم بینالمللی در سوریه هستند». این سطح از روابط راهبردی در حمایت از جبهه مقاومت در سوریه، زیر پای عوامل خارجی که بدون درخواست دولت رسمی سوریه در خاک این کشور حضور دارند را سست میکند و از این میان، رژیم صهیونیستی بیشازپیش سستی حضورش در سوریه را لمس کرده است.
✍️# محمدرضا_فرهادی 🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
💠نشست همسایگان افغانستان در ایران، بدون حضور طالبان!
دومین نشست وزرای امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان روز چهارشنبه پنجم آبان ماه در تهران برگزار میشود. در این نشست وزرای خارجه ایران، پاکستان، ازبکستان، تاجیکستان و ترکمنستان شرکت میکنند. حضور وزیر خارجه چین نیز بهصورت مجازی قطعی شده است ولی هنوز مشخص نیست که روسیه در چه سطحی در این نشست شرکت خواهد کرد. خبرها حاکی از آن است که طالبان برای شرکت در این نشست دعوت نشده است. در نخستین نشست وزرای خارجه ۶ کشور همسایه افغانستان شامل ایران، چین، پاکستان، ازبکستان، تاجیکستان و ترکمنستان که ۱۷ شهریورماه بهصورت مجازی و به ریاست پاکستان برگزار شد، توافق شد که دور بعدی این نشست در تهران برگزار شود. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان طی سخنانی در این نشست از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای در اختیار گذاشتن تمامی امکانات خود بهمنظور پیشبرد مذاکرات بینالافغانی خبر داد. ۲۶ مهرماه «سعید خطیبزاده» سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام برگزاری این نشست، افزود: «این نشست یک روزه خواهد بود. دستور کار نشست تهران ادامه گفتوگوهایی است که در دور اول بهصورت مجازی برگزار شد. این کشورها متمرکز خواهند بود که به تشکیل دولت فراگیر در افغانستان و صلح و ثبات در افغانستان کمک کنند». 🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
📌روحانی و لاریجانی در مسیر اتحاد گفتمانی؟
🔻انتخابات ریاست جمهوری ورای این که چه نتیجهای را پیش روی مردم گذاشت، آبستن اتفاقات جدید سیاسی و جناحی در کشور شد.
🔸جریان اصلاح طلب محزون از تضعیف پایگاه اجتماعی خود، فعلا کنش موثر و چشمگیر سیاسی از خود نشان نمیدهد.
🔸در این میان به نوشته خبرگزاری فارس اما جریان اعتدال، تحرکاتی دارد. اعتدال البته نه به معنای یک حزب بلکه به عنوان جریانی است که در هشت سال گذشته به نحوی همکار دولت بوده و هست. علی لاریجانی و حسن روحانی را شاید بتوان سردمداران این جریان نامید.
🔻 تلاش لاریجانی برای غیریتسازی
🔹لاریجانی در هشت سال گذشته یکی از حامیان اصلی حسن روحانی بود . یکی دو هفته مانده به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، لاریجانی به طور رسمی خودش به میدان آمد. تیم خوب رسانهای برای خود به خدمت گرفته و معلوم بود که برنامه حسابی برای انتخابات دارد. روز ثبت نام هم با هیبتی خاص در وزارت کشور حاضر شد و ثبت نام کرد ولی نتوانست احراز صلاحیت بگیرد.
🔹ورای این که حضور لاریجانی در میدان انتخابات چه فضایی را میتوانست ایجاد کند، او براساس قانون، دیگر نامزد انتخابات نبود ولی از فرصت ایجاد شده برای فضاسازی تبلیغاتی استفاده کرد.
🔹همان موقع بود که مدام به شورای نگهبان نامه مینوشت که دلیل عدم احراز صلاحیتم را اعلام کنید و با پاسخ شورای نگهبان مواجه میشد. انتخابات برگزار و آیت ا... رئیسی پیروز شد ولی چندین بار لاریجانی بر اعلام دلیل تایید نشدن صلاحیت خود تاکید کرد و هر بار با پاسخ شورای نگهبان مواجه شد که «ما براساس قانون ،حق افشای دلیل عدم احراز صلاحیتها را نداریم».
🔹این که لاریجانی چرا تایید نشد، محل این بحث نیست ولی آن چه بدیهی است تا توانست در عرصه رسانه بر این بوق دمید که «من به ناحق رد شدهام». در آخرین مورد هم در پاسخ به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره اعلام عمومی نشدنِ دلیل عدم احراز صلاحیت اش گفت که «به کسی ظلم نکنید؛ حتی به ایهام».
🔹 لاریجانی اما در ایجاد این فاصله بین نظام و خود، تنها جایگاه سیاسی خود یعنی مسئولیت قرارداد 25ساله ایران و چین را هم کنار گذاشت. جایگاهی که نه وجهه جناحی دارد و نه مختص دولت فعلی بوده بلکه قراردادی است که کلیت نظام با آن درگیر است و لاریجانی نیز به عنوان شخصی که سابقه مذاکرات بینالمللی دارد، گزینه مناسبی برای پیشبرد اهداف این قرارداد بود ولی به یک باره خبر آمد که از این موقعیت هم کنارهگیری کرده است.
🔻 خروج روحانی از پستو
🔸بعد از تحویل پاستور به آیت ا... رئیسی، تقریبا دیگر خبری از روحانی نبود تا این که دو روز پیش اولین تصویر عمومی او دردیدار شرکت کنندگان کنفرانس وحدت منتشر شد.
🔸خیلی ها این حضور را بازگشت دوباره وی به عرصه کنشگری سیاسی قلمداد کرده اند.
🔸یک شباهت بزرگ در کنار همه مواضع نزدیک سیاسی بین لاریجانی و روحانی هست و آن این که هر دوی این ها اکنون مسئولیت قابل توجهی در نظام جمهوری اسلامی ندارند و این بیش از پیش میتواند انگیزه را برای ائتلاف گفتمانی این دو شخصیت سیاسی فراهم کند.
🔸 در همین زمینه علی مطهری که در طیف سیاسی اعتدالیون تعریف می شود، به تازگی گفته است که «اگر روحانی صراحت و شجاعت بیشتری داشته باشد، میتواند در عالم سیاست همان نقشی را ایفا کند که اکبر هاشمیرفسنجانی بازی میکرد».
🔸 فعلا اتحاد سیاسی این دو شخصیت (روحانی و لاریجانی) نمود عینی و بیرونی به خود نگرفته ولی همه قرائن سیاسی حاکی از این است که این دو شخصیت به زودی برای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی جریان خود به طوررسمی دور یک میز جمع می شوند و اکنون در پی آن هستند که با تقویت یک دوقطبی ، برای خود ماهیتی جدید تعریف کنند، از این رو مترصد آن هستند که دولت سیزدهم ماههای ابتدایی خود را سپری کند تا بتوانند با غیریتسازی با وضع موجود، خود را یک آلترناتیو معرفی و پایگاه اجتماعی خود و حتی اصلاح طلبان را به سمت خود جلب کنند. اتفاقاتی که در آینده بیشتر میتوان درباره آن صحبت کرد. 🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🌐 افول آرام مغز دولت
سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشورمان دو روز قبل با صدور حکمی محمدصادق خیاطیان را به ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک ریاستجمهوری برای یک دوره چهارساله منصوب کرد.
🔻 مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری بهلحاظ قانونی مستقیما زیر نظر رئیسجمهور اداره میشود و وظایف مهمی چون انجام مطالعات، پژوهشها، ارائه طرحها و پیشنهادهای جامع مرتبط با استراتژی ملی در زمینههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی و سیاست خارجی با رعایتهای سیاستهای کلی نظام را برعهده دارد.
🔹پیشینه این مرکز به سه دهه قبل و دوران ریاستجمهوری اکبر هاشمیرفسنجانی بازمیگردد.
🔸در دولت نخست سازندگی با ابتکار مرحوم هاشمیرفسنجانی نهادی تحت عنوان «مرکز تحقیقات استراتژیک» ایجاد شد.
🔹بعد از گذشت هشت سال «مرکز تحقیقات استراتژیک» با روی کارآمدن دولت اصلاحات به ریاست سیدمحمد خاتمی، با حفظ ساختار خود و براساس مصوبه شورایعالی اداری از نهاد ریاستجمهوری جدا و به مجمع تشخیص مصلحت نظام منتقل شد. این مرکز اکنون با نام «مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام» شناخته میشود.
🔸 با انتقال «مرکز تحقیقات استراتژیک» به مجمع تشخیص، دوسال پس از آغاز به کار رسمی دولت خاتمی در سال 78 مرکز دیگری با تعریف همان اهداف پیشین «مرکز تحقیقات استراتژیک» تحت عنوان «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری» تاسیس شد.
🔹 عملکرد این نهاد در دو دهه گذشته با فرازوفرودهای زیادی همراه بوده و در یک جمعبندی کلی میتوان گفت در بیشتر دولتها «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری» نتوانسته است آنگونه که انتظار میرفت به وظیفه اصلی خود یعنی ارائه راهبرد به دولتها عمل کند.
🔸 بر همین مبنا بهنظر میرسد مهمترین و سختترین کار محمدصادق خیاطیان در چهارسال آینده بازگرداندن مرکز بررسیها به مسیر اصلی خود است؛ مسیری که باید درنهایت منتهی شود به ارائه راهکارهای تحولگرایانه به دولت در مسیر حکمرانی درست و عادلانه. 🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#زاکانی_و_خودیها!!
📌گویند منصور حلاج را برای اعدام می بردند و همه سنگ می زدند و چیزی نمی گفت تا اینکه یکی از شاگردانش گلی برداشت و به او زد!!!
آن همه سنگ او را ناراحت نکرد تا این گل به ظاهر هیچ!
🔺زاکانی اگر در مرکز پژوهش ها می ماند شاید کمتر سیبل اپوزوسیون می شد اما حالا که در یکی از حساسترین جایگاهها وارد شده است که مردم همه به حساسیت آن اذعان دارند نوک پیکان حمله ها قرار گرفته است.
🔺 تا اینجا عیبی نیست، چون از مفسدین و اپوزوسیون و ... که نانشان را در عدم کارایی و توفیق ایشان می بینند بعید نیست و کلا تبعات قبول مسئولیت در نظام ماست.
🔺 اما ناراحت کننده ماجرا حمله های #خودی_ها به ایشان است.
حداقل تامل کنند تا قضایا روشن شود اگر نشد آنوقت فرصت انتقاد هست.
👈چند نکته در باره انتصاب داماد ایشان:
1. می گویند او استخدام شده؟
حقوق دریافت نمی کند و بعلت حساسیت کار و تخصص وی از او بعنوان مشاور استفاده کرده است (این جای تقدیر و تشکر دارد یا نقد و انتقاد و حمله!!!)حداقل اگر حقوقی گرفت آنوقت حمله را شروع کنند.
2. می گویند اگر حقوق نمی دهند پس چرا حکم رفته؟
خب برادر کار در ادارات بدون حکم و تعیین چارچوب مسئولیت برای خود طرف و کارکنان مجموعه نیاز است تا رسما نسبت به وی پاسخگو باشند و او بتواند بر اساس وظایف تعیین شده کار کند.
🔺 به هر حال از این شایعات و اخبار زیاد خواهد آمد و تحلیل های عجیب و غریب
✍ محمود باقری
@mahmoudbagheri1
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔴ایسنا هک شد/ انتشار خبر حمله سایبری به پمپبنزینها کار هکرها بود
🔹ساعاتی قبل بعد از اختلال در پمپبنزینهای کشور، خبری در خروجیهای خبرگزاری ایسنا منتشر شد که خبر از هک شدن جایگاهها میداد.
🔹دقایقی بعد این خبرگزاری خبر منتشرشده را جعلی خواند و ادعا کرد آنها منتشرش نکردهاند. حالا ایسنا از حمله سایبری به این خبرگزاری و هکشدنش خبر داد و اعلام کرد: ساعت ۱۲:۳۸ خبر حمله سایبری به جایگاههای سوخت توسط هکرها روی خروجی خبرگزاری رفته است!
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔴 عکسی از اختلال سراسری در جایگاه های سوخت کشور و پیامی که روی دستگاه سوخت نوشته شد
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔴حمله سایبری به جایگاه های فروش بنزین در سراسر کشور/ فعلا امکان سوختگیری بنزین ۱۵۰۰ تومانی نیست
🔹گزارش های ساعت اخیر خبرنگاران در سطح کشور حاکی از اختلالات در جایگاه های سوخت در شهرهای مختلف و ایجاد صف های طولانی در پمپ بنزین ها و نارضایتی رانندگان و مسافران است.
🔹طبق این گزارش ها مراجعه کنندگان به جایگاه های سوخت با پیام «حمله سایبری 64411» بر روی صفحه دیجیتال پمپ ها مواجه می شوند.
🔹عکس های دریافتی از رانندگان در اصفهان حاکی از این حمله سایبری نیز علیه بیلبوردهای دیجیتال در شاهراه های شهر با پیام های «بنزین مجانی!» و «بنزین ما کو؟» است.
🔹مقامات رسمی ذیربط: سیستم سوخت رسانی در جایگاه های سوخت در تهران و سراسر کشور از ساعت ۱۰ بامداد امروز بدلیل حمله سایبری از سوی عوامل خارجی دچار اختلال و ۸۰ درصد جایگاه ها تعطیل شده و امکان سوخت گیری تا اطلاع ثانوی وجود ندارد./ ایسنا
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
⭕️واکنش زاکانی به انتصاب دامادش در شهرداری
🔹آقای مهندس حیدری هیچ رابطه استخدامی با شهرداری و دریافتی از آن نخواهد داشت و صرفا از تجربه ودانش علمی ایشان در حوزه هوشمندسازی تهران استفاده خواهمکرد.
🔸این امر غیرقانونی نبوده و این حکم صرفا برای اشراف و نظارت دقیق بنده از طریق ایشان در این پروژه مهم صادر شده است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
✖️ وقتی شبکه ملی اطلاعات نداشته باشی، وقتی تو فضای مجازی مستقل نباشی خیلی راحت تمام پمپبنزینهای کشورت هک میشه در حالی که هنوز داری با دوست انقلابیا درباره لزوم یا عدم لزوم #طرح_صیانت و سایر بدیهیات، دعوا میکنی...
✍️مهندس خبرنگار
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔴 امروز بنزین ، فردا ...
هیچ حمله ای از سوی دشمن بدون خیانت و همکاری مزدوران داخلی صورت نمی گیرد.
حمله سایبری امروز به سامانه هوشمند سوخت پمپ #بنزین ها هم از این قاعده مستثنی نیست.
دشمنان که تکلیفشان روشن است. باید بدنبال نفوذی های داخل وزارت نفت باشید.
آقای #رئیسی ؛ برای موفقیت دولت انقلابی راهی ندارید جز شناسایی و حذف نفوذی هایی که در لایه های مختلف دولت رخنه کرده اند وگرنه هر روز یک بحران برایتان ایجاد خواهند کرد...
✍ #قاسم_اکبری
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
⭕️ طالبان خواستار خرید نفت از ایران شد
رئیس اتاق تجارت و سرمایهگذاری طالبان:
🔻افغانستان آماده خرید نفت از ایران است و امیدواریم ایران در این مورد مساعدت لازم را داشته باشد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz