#جغرافیای_مقاومت
◀️ از عملیات حشد در صلاحالدین و دیالی تا یورش اشغالگران به قدس
عراق
👈 سازمان الحشد الشعبی از عملیات پاکسازی مناطقی در استانهای صلاحالدین و دیالی از وجود عناصر تروریستی داعش با پشتیبانی ارتش عراق خبر داد.
➕ تیپهای ۵۱ و ۳۱ حشد با پشتیبانی توپخانه حشد و نیروی هوایی ارتش عملیات پاکسازی مناطق "جبالمکحول" و "جزیره الجیادیه" واقع در بین روستاهای سلمان و مسیر المسحک در استان صلاحالدین را بر عهده دارند.
➕ از سوی دیگر تیپهای ۲۳، ۲۸ و ۱۱۰ حشد با پشتیبانی ارتش عراق عملیات پاکسازی دو سمت رود الوند در دیالی را بر عهده دارند.
👈 بالگردهای جنگی و توپخانه ارتش ترکیه منطقه "برادوست" در شمال اربیل را بمباران کردهاند که این اقدام باعث ایجاد رعب و وحشت در میان ساکنان آن منطقه شد.
👈 وزارت امور پیشمرگه در دولت اقلیم کردستان عراق از کشته و زخمی شدن 4 نفر از نیروهای پیشمرگه در حمله تروریستی عناصر داعش در شهر "کفری" استان دیالی خبر داد.
بحرین
👈 «ایتان نائیه» سفیر رژیمصهیونیستی در بحرین وارد منامه شد؛ وی اولین سفیر اسرائیلی در بحرین است که پس از عادیسازی روابط بین دو طرف، به منامه سفر کردهاست.
سوریه
👈 به گزارش منابع سوری، روستاهای "مجدلیا" "معرزاف"، "منطف"، و دیگر مناطق "جبل الزاویه" در حومه جنوبی ادلب هدف بیش از 50 خمپاره قرار گرفته است.
➕ همه مناطق هدف قرار گرفته شده، پیرامون پادگانها و پستهای بازرسی ارتش ترکیه بوده است.
فلسطین اشغالی
👈 نظامیان رژیمصهیونیستی بامداد امروز با یورش به خانههای فلسطینیها در مناطق مختلف کرانهباختری، 13 فلسطینی را بازداشت کردند.
👈 همچنین منابع فلسطینی از یورش امروز نظامیان رژیمصهیونیستی به شهرک "سلوان" در قدس اشغالی خبر داده و اعلام کردند نظامیان صهیونیست درحال حاضر در منطقه "بئر ایوب" در سلوان تجمع کردهاند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#سوریه
🔹حمله تروریستی عناصر داعش به محل تجمع نیروهای لشکر ۱۷ ارتش سوریه در جبل البشری واقع در شرق رقه.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس چینی:
📍شرایط داخلی برای نفتالی بنت شکننده است و در رابطه با حمله به ایران بلوف میزند...
#چینی
🆔 @Kavoshmedia
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#اخبار_مهم
🌎باقری
آن چیزی که از ۶ دور گفتوگو پیشروی ماست، یک پیشنویس است نه توافق/ تحریمها باید یک جا برداشته شود
🔻مذاکرهکننده ارشد ایران: آن چیزی که از ۶ دور گذشته گفتوگوها پیشروی ماست یک پیشنویس است نه یک توافق. پیشنویس محل مذاکره است و تا وقتی راجع به همه چیز توافق نشود، درباره هیچچیز توافق نشده است.
🔻بر این اساس، همه مباحثی که در ۶ دور گفتوگوهای وین به جمعبندی رسیده قابل مذاکره است و این مورد اذعان همه طرفهای گفتوگو در نشست هم بود.
🔻ما صرفاً با ۱+۴ گفتوگو میکنیم ولی از آنجا که اراده جدی برای مذاکره و آمادگی عملی برای دستیابی به توافق داریم، نسبت به آینده خوشبین هستیم ولی چون اعتماد به طرف مقابل نداریم سادهاندیش هم نیستیم.
🔻ما یک موضعی داشتیم درباره تحریمها و ثابت است و اینکه تحریمها باید یکجا برداشته شود.
🔻«علی باقری» در پاسخ به این سؤال که چه ضمانتهایی را از طرفهای آمریکایی و اروپایی میخواهید، گفت: این یکی از موضوعات دستورکار کارگروه تحریم است که روز سهشنبه (امروز) میخواهد درباره آن بحث کند.
🔴میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در نشست وین:
🔻ایالات متحده آمادگی خود را برای لغو تمامی تحریم های مغایر با برجام در ازای بازگرداندن ایران به پایبندی کامل به برجام تایید می کند.
🔻اما در دیپلماسی چندجانبه، اختلافات بسیار است.فهرست دقیق و کلی تحریمهایی که قرار است لغو شوند، منوط به مذاکره است.
👈برای تأیید نهایی این ادعا باید منتظر اظهار نظر رسمی طرف آمریکایی باشیم.
🌎جمهوری آذربایجان
💥امروز حوالی ساعت 10:40 یک فروند بالگرد نظامی نیروی مرزی جمهوری آذربایجان در حین پروازهای آموزشی در فرودگاه «قارا هیبت» منطقه خیزی سقوط کرد.
🔻فهرست کشته شدگان سقوط بالگرد سازمان مرزبانی آذربایجان
1. سرهنگ فضولی کاوادوف
2. سرهنگ دوم امیل نظیروف
3. کاپیتان کاوید بایراملی
4. سرگرد المیر حسن اف
5. شهردار امیل مایلوف
6. سرگرد البروس احمدوف
7. سرگرد مراد ممدوف
8. کاپیتان خیام علی اف
9. ستوان ارشد عبدالله سلیمان اف
10. سرگرد امیل علی اف
11. ستوان دریا مجلونوف
12. سروان جیحون احمدخانف
13. ستوان ارشد فرید نقیف
14. اطلاعات مربوط به نام متوفی هنوز اعلام نشده...
👈حال 4 نفر دیگر وخیم است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#سوریه
تعیین وضعیت بیش از چهار هزار نفر در شهر المیادین استان دیرالزور
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ فعالیت کمیتههای مربوط به طرح مصالحه وطنی جهت پیوستن مسلحین تحت تعقیب و سربازان فراری در شهر المیادین در حومه جنوب شرقی دیرالزور برای ششمین روز متوالی ادامه دارد.
در ادامه اجرای طرح مصالحه وطنی در استان دیرالزور سوریه، حدود چهار هزار نفر از سربازان فراری و مسلحین تحت تعقیب از روز پنجشنبه هفتهی گذشته تا امروز به این طرح پیوستند. همچنین برخی از بزرگان قبایل در این منطقه با هماهنگی مقامات امنیتی زمینه ورود افرادی که مایل به تعیین وضعیت خود هستند را فراهم کردهاند.
اعضای کمیتههای مربوط به طرح مصالحه وطنی فردا به شهر البوکمال واقع در جنوب شرقی دیرالزور اعزام شده و روند ثبت نام از سربازان فراری، افراد مشمول به خدمت و مسلحینی که جنایتی مرتکب نشدهاند را آغاز خواهند کرد. پس از اتمام کار این کمیته، افراد تعیین وضعیت شده به مناطق شمالی دیرالزور منتقل شوند.
روند حل و فصل اوضاع افراد تحت تعقیب در استان دیرالزور به مدت ده روز به طول انجامید و طی آن وضعیت بیش از ۶۰۰۰ نفر مشخص شد.
شایان ذکر است، پیش از اجرای طرح مصالحه وطنی در استان دیرالزور، مناطق مختلف استان درعا نیز شاهد اجرای طرح مصالحه وطنی و توافق میان ارتش سوریه و مسلحین با میانجیگری روسها بوده است.
#تحولات_جهان_اسلام
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#آذربایجان #ایران
نتیجه دیدار مقامهای ایرانی و آذربایجانی در حاشیه اکو چه زمانی علنی میشود
لبخند دولتمردان، مذاکرات پشت درهای بسته
دیدار و گفتگوی سید ابراهیم رئیسی و الهام علیف روسای جمهور ایران و آذربایجان در حاشیه نشست سران اکو در عشق آباد پایتخت ترکمنستان و اقامتگاه سید ابراهیم رئیسی یکشنبه ۷ آذر برابر با ۲۸ نوامبر پشت درهای بسته انجام شده است.
رییس جمهور ایران ساعتی بعد ضمن ارزیابی مثبت این رویداد به خبرنگاران گفته است: میان ایران و آذربایجان رابطه تمدنی، فرهنگی و قلبی برقرار است که به هیچ وجه نباید خدشه دار شود. سید ابراهیم رئیسی همچنین با توجه به مذاکرات در حوزه انتقال انرژی، اقتصاد و تجارت به ویژه ترانزیت کالا از انعقاد قرارداد بین دو کشور خبر داده است.
همچنین حسین امیرعبداللهیان و جیحون بایرام اف وزیران امور خارجه هر دو کشور نیز نشستی جداگانه داشته اند. حسین امیرعبداللهیان علاوه موضوعات اقتصادی، موارد امنیتی را نیز بیان کرده و خواستار توسعه روابط دوجانبه شده است.
طی بیانیه منتشر شده وزارت خارجه، وی با ابراز خرسندی از نتایج نشست سوچی که میان سران آذربایجان، روسیه و ارمنستان برگزار شد، آن را “گامی مهم برای منطقه برای خروج از شرایط بحرانی” خواند.
امیرعبداللهیان دیدار الهام علیاف و ابراهیم رئیسی، روسای جمهوری آذربایجان و ایران در عشق آباد، پایتخت ترکمنستان را نیز “نشان از جهت گیری صحیح دیپلماسی” دانست.
جیحون بایرام اف ضمن هم ضمن خرسندی از دیدار مقامات کشورش با ایران و همتای ایرانی خود از پایان سوتفاهم چند ماه گذشته خبر داده است.
هر دو طرف درباره همکاریها و روابط دوجانبه، موضوعات امنیتی میان ایران و آذربایجان و همچنین تحولات افغانستان نیز به تبادل نظر پرداختهاند.
بایراموف با ابراز خرسندی از تحولات مثبت پس از “سوءتفاهمات” بین تهران و باکو، اعلام کرد که سفر شاهین مصطفیاف، معاون نخست وزیر آذربایجان به تهران در ۲۲ نوامبر برای دستیابی به توافق میان دو کشور مهم بوده است. وی همچنین به اهمیت تحقق پروژههای مشترک ایران و آذربایجان با مشارکت سایر کشورهای همسایه اشاره و بر آمادگی برای اجرای آنها تاکید کرد.
پروژه های مشترک میان ایران و آذربایجان از جمله تکمیل بارانداز ریلی آستارا _ آستارا، سواپ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تا ۲ میلیارد مترمکعب گاز میان ترکمنستان و آذربایجان از خاک ایران، مانع زدایی از مسیر زمینی ترانزیت کالا از مرزهای بیله سوار و آستارا ایران و آذربایجان و سامور(روسیه) و توسعه تجارت و مبادله کالا از موضوعاتی بود که به خبرنگاران اعلام شده است.
شایان ذکر است، تنش های پیش آمده در ماه های اخیر میان ایران و آذربایجان منجر به برگزاری دو رزمایش نظامی از سوی آذربایجان در کنار مرزها شده بود.
همچنین طبق گفتگوی سید جلیل جلالیفر، عضو اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه، دولت آذربایجان در روند ترانزیت زمینی کالا میان ایران و فدراسیون روسیه مانع تراشی کرده بود. گفته های جلالی فر بسیار مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.
در حال حاضر موضوعات مهمی نظیر جعل تاریخ و داشته های فرهنگی ایرانی و مشترک دوکشور به نام دولت آذربایجان، منع رابطه شهروندان آذربایجانی با ایرانیان، اتهام زنی به مقامهای ایرانی در خصوص قاچاق مواد مخدر، همکاری مستشاران ایران با ارمنستان در جنگ اول قره باغ، تخریب خانه ها و ساختمانهای ساکنان مناطق اشغالی و فروش مصالح آنها از طریق بانک ملت، تغییر هویت مساجد قره باغ مخصوصا در بازسازی مسجد شوشا، تامین سلاح ارمنستان در طول مدت اشغال، اصرار آذربایجان بر کسب کریدور زنگه زور از داخل خاک ارمنستان، حضور مخالفان مذهبی شیوه حکومتی الهام علیف در خاک ایران و حضور جدایی طلبان آذربایجان جنوبی در خاک آذربایجان، ایجاد پایگاه هوایی پهپادهای اسراییلی، حضور سرویس امنیتی و اطلاعاتی موساد اسراییل در خاک آذربایجان در کنار احتمال عضویت آذربایجان در پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از چالش های اساسی هر دو کشور به شمار میرود.بیشتر بخوانید: سفر معاون نخست وزیر آذربایجان به تهران ؛ شادی در باکو و غمباد رسانهها در تهران!
#تحولات_جهان_اسلام
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#رصد
میلیاردها دلار تسلیحات؛
🔘 هزینه سعودی در تجاوز علیه مردم یمن
🔻 گزارش وبگاه شبکه المیادین از حجم تسلیحات خریداری شده توسط ریاض از ابتدای تجاوز علیه یمن:
🔹 گزارشهای وزارت دفاع آمریکا از ادامه ارسال تسلیحات آمریکایی به عربستان از ابتدای تجاوز سعودی به یمن خبر میدهند.
🔹 آمریکا از ماه مارس ۲۰۱۵ قراردادهای تسلیحاتی به ارزش ۲۸.۴ میلیارد دلار با طرف سعودی منعقد کردهاست و از ابتدای دوران ریاست جمهوری جو بایدن ۲۰ توافق جدید به ارزش ۱.۲ میلیارد دلار دیگر با ریاض بسته شدهاست.
🔹 عربستان همچنین در این بازه زمانی با دیگر کشورها قراردادهای خرید تسلیحات به ارزش ۳۴ میلیارد دلار بسته که با این تفاسیر سعودی از ابتدای تجاوز به یمن حدودا ۶۳ میلیارد دلار سلاح خریداری کردهاست.
👈 این آمار از حمایتهای همهجانبه از جنگ علیه یمن از سوی آمریکا و ۲۰ قراردادی که اخیرا و در دوره ریاست بایدن با ریاض بسته شده در حالی است که رئیسجمهور آمریکا مدعی شده بود که حمایت خود از سعودی در تجاوز به یمن را متوقف کردهاست.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
پس از کشوقوسهای فراوان؛
💢 کمیساریای انتخابات عراق نتایج نهایی را اعلام کرد
🔹کمیساریای عالی انتخابات عراق با گذشت ۵۱ روز از برگزاری انتخابات پارلمانی، نتایج نهایی را پس از بررسی شکایتها و اعتراضات اعلام کرد.
🔹«جلیل عدنان» رئیس این کمیساریا گفته نتیجه انتخابات در پی بررسی اعتراضات موجب تغییر در پنج کرسی شده است. به گفته او تعداد مشارکت کنندگان ۹ میلیون ۶۲۹ هزار و ۶۱۰ نفر (۴۴ درصد) بود.
🔹فراکسیون «الصدریه» وابسته به مقتدی صدر همچنان با ۷۳ کرسی در رتبه اول قرار دارد. ائتلاف «تقدم» بزرگترین ائتلاف اهل سنت با ۳۷ کرسی، ائتلاف «دولة القانون» به رهبری نوری المالکی با ۳۳ کرسی، حزب دموکرات کردستان عراق با ۳۱ کرسی، ائتلاف کردستان و همچنین «الفتح» به رهبری «هادی العامری» هر کدام با ۱۷ کرسی در رتبههای بعدی قرار دارند/خبرگزاری فارس.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔴وزیر علوم پیشرو در تحولات ساختاری
🔹در میان وزرای دولت رئیسی میتوان وزیر علوم را بعنوان پیشرو در تحولات ساختاری و بکارگیری مدیران نخبه باتجربه معرفی کرد. دکتر زلفی گل در مدت کوتاه حضورش در وزارت علوم توانسته تحولات ساختاری که معمولا سالها زمان نیاز دارد را در مدت کوتاهی انجام دهد. از جمله این تحولات ساختاری ایجاد معاونت فناوری و نوآوری بوده است . معاونتی که جای آن در جامعه علمی و دانشگاهی خالی بود. از دیگر اقدامات تحول آفرین دکتر زلفی گل که در نوع خود بیسابقه است ،راه اندازی بیش از ۱۵ اندیشکده یا اتاق فکر نخبگان در موضوعات مختلف برای دادن مشاوره یا طراحی نقشه راه و ایده پردازی در وزارت علوم میباشد .
🔹 این دانشمند برتر جهان اسلام در بکارگیری نیروهای نخبه جوان انقلابی در راس مسئولیت های کلیدی وزارت خانه خود نسبت به باقی وزرای دولت هم بهترین عملکرد را داشته است. انتخاب اغلب معاونین وزیر و روسای دانشگاه های مهم کشور از میان جوانان نخبه گام دوم انقلابی با میانگین سنی ۴۰ سال ، وزارت علوم را در معرض تحولات امیدبخش و انقلابی در حوزه علم و دانش قرار داده است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
✅ نجابت است یا نقطه ضعف ؟!
1⃣ روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «باقریکنی در آزمون وین» به توصیف شخصیت آقای علی باقری، معاون سیاسی وزارت امور خارجه و مسئول تیم مذاکرات هستهای کشورمان در دولت جدید پرداخته است. شرق در بخشی از گزارش خود مینویسد؛ «علی باقری میانه خوبی با رسانهها نداشته و به نظر میرسد ویژگیهای شخصی او موجب این رفتار میشود. خصوصیات اخلاقی و رفتاریاش شبیه جوانان مذهبی دهه ۵۰ و ۶۰ است؛ مردانی که خانمها را مستقیم نگاه نمیکنند و حتی در جلسه کاری آنها را خواهر صدا میکنند. اگرچه برای شناخت شخصیت یک فرد این مصادیق اصلا کافی نیست، اما میتوان تا حدودی متوجه نوع برخورد افراد شد و احتمال داد که این جنس رفتار در طرف مقابل میتواند فضای بستهای ایجاد کند.»!
2⃣ آیا این توصیف از آقای باقری که «خصوصیات اخلاقی و رفتاریاش شبیه جوانان مذهبی دهه ۵۰ و ۶۰ است» و اینکه « خانمها را مستقیم نگاه نمیکند و حتی در جلسه کاری آنها را خواهر صدا میکند » اشاره به ویژگیها و خصوصیات یک فرد متعهد و معتقد به «اسلام» و «انقلاب» نیست؟
🔸آیا مدعیان اصلاحات که روزنامه شرق یکی از اصلیترین تریبون آنهاست، با اسلام و انقلاب مشکل دارند؟!
و یا «پاکدامنی» و «نجابت» را برای دیپلماتها برنمیتابند؟! آیا مسئولانی را شایسته میدانند که اسلام و انقلاب و نجابت و حیا را ترک گفته باشند؟! اگر اینگونه نیست، چرا به اسلامی و انقلابی بودن دکتر باقریکنی اعتراض میکنند و آراستگی ایشان به پاکدامنی و نجابت را «نقطه ضعف» میدانند؟!
3⃣ نویسنده روزنامه شرق بعد از اعتراض به پاکدامنی دکتر باقری کنی، نتیجه گرفته است که«این جنس رفتار در طرف مقابل میتواند فضای بستهای ایجاد کند»! و توضیح نمیدهد، و شاید هم با نگاه مبتذلی که در اعتراض به پاکدامنی ایشان داشته است، از بیان منظور اصلی خود طفره میرود! برای کشف کاربرد دیدگاه یاد شده، کافی است به فاجعهای که این طیف، با این دیدگاه طی ۸ سال گذشته بر سر مردم آوار کردهاند نیم نگاهی بیندازید، و سپس ادعای آنها درباره « بلد» بودن دیپلماسی ! و « تخصص»! در مذاکره را به قضاوت بنشینید.
🔹در این حالت به وضوح میتوان فهمید که چرا مدعیان اصلاحات از اسلامی و انقلابی بودن و پاکدامنی دکتر باقری تا ایناندازه عصبانی هستند و نیز، به آسانی میتوان درک کرد آنچه با عنوان نگرانی از «فضای بسته»! از آن یاد میکنند، غیر از تسلیم دربرابر باجخواهی دشمنان و فروش یکجای ملت و منافع ملی به دشمن، مفهوم دیگری نمیتواند داشته باشد!
4⃣ و بالاخره این احتمال نیز وجود دارد که گزارش یاد شده بدون اطلاع آقای رحمانیان، مدیر مسئول روزنامه شرق به چاپ رسیده باشد! که اگر هم چنین باشد، اولاً از ایشان رفع مسئولیت نمیکند و ثانیاً بسیار تعجبآور است که نامبرده از آنچه در روزنامه تحت مسئولیتش میگذرد بیخبر باشد! و در هر حال، از ایشان انتظار میرود در پی اهانت سخیف مورد اشاره، از ملت مسلمان ایران و همه مسلمانان عذرخواهی کند.
#حسین_شریعتمداری
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔻اماننامه تاجزاده برای طلبهها
🔹مصطفی تاجزاده، فعال چپ، از حامیان روحانی و از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در بخشی از یک مصاحبه با شماره سهشنبه گذشته روزنامه آرمان ملی در انتقاد از برخی رفتارهای فرهنگی اظهار کرده است که متاسفانه بخشی از این اقدامات به نام دین و روحانیت تمام میشود.
🔸در پی این اظهار تأسف، خبرنگار آرمان ملی نیز میگوید: "البته روحانیت مظلوم واقع میشوند، چون چنین اقداماتی را به آنها منتسب میکنند." و تاجزاده در پاسخ میگوید:"درست است. روحانیونی که چنین اقداماتی را قبول ندارند، باید به میدان آمده و مانند آقایان منتظری، صانعی و صافی گلپایگانی انتقاد خود را در فضای دلسوزانه بیان کنند. سایر مراجع و روحانیون هم باید در حد خود کمک کنند."
✍️نکته و نظر:
🔹آنچه که تاجزاده میگوید در ادامه همان اماننامهای است که موسوی خوئینیها نیز به سمت علما و مراجع حوزه دراز کرد و با طرح پیشنهاد مسموم "استقلال مراجع از نظام اسلامی"؛ تلویحا از این گفت که آنها با اخذ این رویکرد میتوانند از حملات سازماندهی شده جریان خاص به اصل نظام و ولایت فقیه در امان بمانند.
🔹تاجزاده هم چیزی خارج از همین فرمول نمیگوید... طلاب و فضلا رویکردی مثل مرحومان منتظری و صانعی را انتخاب کنند و در انتقاد از نظام اسلامی به دامان هسته سخت اصلاحات بیایند تا در حیات و ممات از تنعّم حمایت چپهای ستادی برخوردار باشند.
🔹اینکه طلّاب و فضلای ما در تعارف این اماننامهها چه سمت و سویی را انتخاب میکنند، مقولهایست که آینده پاسخ تلخ یا شیرین آنرا خواهد داد.
🔹در این باره البته اشاره به این نکته هم ضروریست که حساب آیتا... العظمی صافی گلپایگانی (حفظها...) از منتقدان نانجیب نظام جداست و ایشان با توجه به سوابقشان خود از ارکان نظام هستند که ممکن است بیاناتی در نقد و نظر پیرامون برخی رویکردهای دولتهای وقت داشته باشند.
🔹و اتفاقا این باعث خوشوقتی است که طلّاب و فضلای عظیمالشأن ما از مسیر آیتا... صافی وارد سیاستورزی شوند. 🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔺این خانم را یادتون هست؛ پنجم آذر خون آلود در اصفهان نقش زمین شده بود و نماد سرکوب پلیس معرفی می شد؟!
الان سالم در زندان هست؛ دونفر از نزدیکانش هم جز گروههای مسلح بوده اند و دهه۶٠ اعدام شده اند و ساکن یکی از شهرهای غرب اصفهان است!!
#سواد_رسانه
💬عبدالله گنجی
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
♨️آغاز جلسه غیرعلنی مجلس با حضور رئیسجمهور
🔺از ساعت ۷ صبح امروز و به مناسبت ۱۰ آذرماه و روز مجلس، جلسه مشترک مجلس و دولت در صحن بهارستان و به صورت غیرعلنی، با حضور رئیسجمهور و اعضای هیأت وزیران آغاز شده است.
🔹حاجیدلیگانی، عضو هیات رییسه مجلس گفت: محور گفتگوهای نشست مشترک مجلس و دولت، موضوع لایحه بودجه ۱۴۰۱ و مسائل اقتصادی کشور است.
🔹بخشی از این جلسه در ابتدا غیرعلنی است و سپس علنی خواهد شد. 🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
رئیسجمهور گفت: در بودجه ۱۴۰۱ طوری میکوشیم تا دغدغههای مقام معظم رهبری نسبت به اصلاح ساختار بودجه و دغدغههای مجلس در آن دیده بشود، میخواهیم بودجه ۱۴۰۱ کمترین نقص را داشته باشد و بودجهای بدون کسری باشد و تورم را مهار کند. 🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#یمن #فوری
انصارالله یک فروند پهپاد CH-4 متعلق به ائتلاف سعودی را در آسمان منطقه العمشیه بین استانهای صعده و عمران ساقط کرد.
#تحولات_جهان_اسلام
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
♨ تله اقتصادی مذاکرات وین!
✍علی محمدی
*آنچه در روند مذاکرات هستهای در دولت قبل شاهد بودیم، در هم تنیدگی بیشازاندازه مؤلفههای اقتصادی به مذاکرات بود. طبیعتاً تحریمها بر تراز تجاری، تولید درآمد و جذب سرمایهگذاری برای اقتصاد ایران مؤثر است؛ اما جالب اینجا است که طی هشت سال گذشته، مذاکره برای رفع تحریمها از خود تحریمها اثرات بیشتری بر اقتصاد کشور گذاشته است. درواقع رویکردهای گذشته باعث شده تا کوچکترین خبر در میز مذاکره، تأثیرات غیرواقعی در بازار پول و نظام ارزی ایران ایجاد نماید.
1⃣ بدیهی است که طرف غربی از حیث رسانه، قدرت بیشتری دارد؛ اما نکتهای که قابلتأمل است، هماهنگی آنها با رسانههایشان برای کنترل افکار عمومی و فشار بر دولت ایران است.
2⃣ اگرچه شرطیسازی اقتصاد ایران با برجام از مهمترین اهداف طرف غربی است، ولیکن نقش دولت گذشته در جلوگیری از این فرآیند، تا حد زیادی انفعالی بوده است. در این زمینه، تلاش دولت سیزدهم در جهت اصلاح رویه گذشته است، اما گویا پیوست رسانهای آن بهخوبی طرحریزی و اجرا نمیشود. لذا در کنار کارگروههای فنی تحریم، بانک، نفت و ... در تیم مذاکرهکننده جدید، جای یک تیم رسانهای قوی خالی است؛ تیمی که بتواند اهرم شکلدهی به افکار عمومی در ایران را از دست طرف غربی خارج کند.
3⃣ ایده توافق موقت یا توافق گامبهگام، قطع بهیقین حوزه اقتصادی را از هر حوزه دیگر بیشتر متأثر خواهد ساخت و سبب خواهد شد تا در بر همان پاشنه خواست طرف غربی بچرخد، یعنی شرطیسازی محیط داخلی ایران به مذاکرات. لذا توافق موقت مخاطراتی منفی در حوزه انتظارات تورمی و سرمایهگذاری خواهد داشت که میبایست از انعقاد آن خودداری شود.
🔚به نظر میرسد طرحریزی و اجرای پیوست رسانهای مذاکرات برای کنترل بازخوردهای اقتصادی در جامعه بسیار اهمیت دارد. آنچه باید در موضعگیریهای اعلامی و اعمالی دولت، بر هر موضوع دیگری غلبه پیدا کند، این است که دولت اقتصاد و معیشت را به مذاکره گره نخواهد زد. تأکید فزاینده بر رفع تحریمها در مذاکرات، بدون اشاره به سایر ظرفیتهای موجود برای توسعه اقتصادی کشور، مؤثر افتادن تحریمها بر اقتصاد را به افکار عمومی القا میکند و بیشک کمک به هدف دشمن در شرطیسازی اقتصاد ایران است. لازمه نیفتادن در این دام غربی، تهیه پیوست رسانهای گامبهگام و هماهنگ با هر مرحله از مذاکرات پیش رو است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
💢 پیکر مطهر شهید مدافع حرم فاطمیون "غلامرضا جعفری" پس از گذشت پنج سال از شهادت، مورد تفحص و شناسایی قرار گرفت.
شهید غلامرضا جعفری متولد سال 1361 اعزامی از تهران بود که شانزدهم خرداد 1395 در منطقه حلب سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد. از وی سه فرزند دختر به یادگار مانده است.
جزئیات مراسم وداع و تشییع این شهید گرانقدر متعاقبا اعلام میگردد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢حضور رییسجمهور در تجمع خانواده بیماران مبتلا به SMA مقابل مجلس
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
هدف قرار گرفتن یک کاروان لجستیکی ارتش آمریکا در منطقه المالکیه در استان الحسکه سوریه
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅•
«نه» ایران به توافق موقت
تحریمها باید یکجا لغو شود
#قسمت_اول
⭕️«توافق موقت» ایده آمریکاییها برای فرسایشی کردن مذاکرات و امتیازگیری بیشتر از ایران است و بیآنکه تحریمهای اساسی مانند کاتسا، آیسا، سیسادا و تحریمهای چرخه دلار (U turn) لغو شود، به ادامه تحریمها علیه ایران، شرطیسازی اقتصاد کشور و تعطیلی فعالیتهای هستهای میانجامد و مابه ازای قابلتوجهی ندارد.
💢هفتمین دور مذاکرات وین بین ایران و ۱+۴ در حالی آغاز شده که برخی به نقل از رسانههای خارجی و منابع آمریکایی بازهم از احتمال «توافق موقت» سخن میگویند! و پادوهای داخلی غرب هم به آن دامن میزنند؛
این در حالی است که مقامات دستگاه دیپلماسی کشورمان در مواجهه با تله و ترفندهای نخ نمای آمریکاییها اعلام کردهاند که هدف ایران از این دور از مذاکرات «لغو همه تحریمها»، «راستیآزمایی مؤثر» و «ارائه تضمین» است.
⭕️ماجرای توافق موقت چیست؟
🔻هفته آخر آبان ماه بود که پایگاه خبری «آکسیوس» در آستانه هفتمین دور مذاکرات ایران و گروه 1+4 از پیشنهاد آمریکا مبنی بر «توافق موقت» خبر داد و نوشت: «آمریکا به دنبال یک توافق موقت با ایران است تا زمان لازم برای گفتوگو بر سر یک توافق بهتر را به دست آورد.»
♦️تله آمریکاییها
در «توافق موقت»؛
خرید زمان برای ادامه تحریمها!
🔺بعد از گزارشهای رسانههای آمریکایی («آکسیوس»، «رویترز» و «نیویورکتایمز») برخی چهرههای سیاسی آمریکا هم به این موضوع پرداختند.
🔻اهداف طرح فریبکارانه «توافق موقت»
طرح «توافق موقت» که برخی تحلیلگران آن را اقدام «گامبهگام» برای بازگشت و احیای برجام میدانند، ایدهای بود که در جریان 6 دور مذاکره در وین نیز مطرح بود؛ ایدهای که جمهوری اسلامی آن را فرسایشی کردن مذاکرات خواند و اعلام کرد که ایران بهدنبال احیای کامل و سریع برجام است نه مذاکره برای مذاکره!
♨️«توافق موقت» درنهایت به تحمیل «اجرای دوباره داوطلبانه پروتکل الحاقی»، «توقف تولید و غنیسازی۲۰ و ۶۰ درصدی»، «عدم استفاده از نسل جدید سانتریفیوژها»، «عدم توسعه نیروگاههای هستهای» و... میانجامد و مابهازای قابلتوجهی برای ایران ندارد.
ایران هم در ازای این تعهدات، صرفاً امتیازاتی مانند آزادسازی بخشهایی از داراییهای مسدود شده و یا صدور معافیتهای تحریمیبرای مبادلات کالاهای بشردوستانه را دریافت میکند #بیآنکه تحریمهای اساسی (مانند کاتسا، آیسا، سیسادا و تحریمهای چرخه دلار (U turn) لغو شود!
🚫آمریکاییها اکنون به این نتیجه رسیدهاند که فشار حداکثری علیه ایران جواب نداده و اعمال تحریمهای جدید فراتر از ۱۵۰۰ تحریم ترامپ نمیتواند برای فشار بر ایران موفقیتی را برای ایالاتمتحده و همپیمانانش بیفزاید.
🔸آنها چنانکه ادبیات و اقدامات سیاسی دو دهه اخیرشان نشان داده، از اعلام طرح «توافق موقت» اهداف مشخصی را دنبال میکنند؛
🔻1- فرسایشی کردن مذاکرات و امتیازگیری بیشتر از ایران آنهم بدون «لغو تحریمهای اساسی».
🔻2- بازگشت بدون هزینه آمریکا به برجام
🔻3- لغو دورهای تحریمها (مثلاً دوره سهماهه و سپس تمدید یا عدم تمدید)
🔻4- شرطیسازی اقتصاد ایران
🔻5- عوض کردن جای طلبکار و بدهکار و مطرح کردن مسائل موشکی و منطقهای
⛔️که قطعا ایران توافق موقت در وین را نخواهدپذیرفت.❌
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
⭕️💢⭕️💢⭕️💢⭕️💢⭕️💢⭕️
موضع قدرتمند ایران در برابر «توافق موقت»
#قسمت_دوم
💢 سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان اعلام کرد «تا زمانی که درباره همهچیز توافق نشده باشد درباره هیچچیز توافق نشده است.»
♻️خطیبزاده همچنین بعد از برگزاری نشست روز دوشنبه ایران و 4+1 گفت که «آمریکا فقط با لغو همه تحریمها بلیت بازگشت به اتاق برجام را دریافت میکند».
🔹 سخنگوی وزارت خارجه کشورمان دیروز هم با اشاره به آغاز مذاکرات هستهای در وین برای رفع تحریمها تأکید کرد: آنچه در وین اتفاق میافتد، تمرکز بر رفع تحریمهاست. چیزی نه کمتر از این را میپذیریم و نه بیشتر ازآنچه در برجام در حوزه هستهای آمده است، تعهدی میدهیم.
🌀همچنین یک منبع ایرانی در گفتوگو با شبکه الجزیره ضمن تأکید بر اینکه ایران توافق موقت در وین را نخواهد پذیرفت، گفت که «ایران در صورت شکست مذاکرات، گزینههای دیگری در دست دارد و این موضوع را طرفهای دیگر نیز میدانند.»
او افزود: «هیچ چانهزنی و بحثی درخصوص پروندههای سیاسی و امنیتی در وین صورت نمیگیرد و اولویت فقط رفع تحریمهاست . پیشرفت در مذاکرات منوط به این است که طرفهای مقابل تضمینهای واقعی درخصوص رفع تحریمها بدهند.»
🔅علی باقری، رئیس هیئت مذاکرهکننده ایران در وین نیز در مطلبی در فایننشال تایمز تأکید کرده که
🔹 «هدف اول مذاکرات باید حذف کامل و قابلراستیآزمایی تحریمهای ایران باشد» و
🔹«هدف دوم مذاکرات، تسهیل حقوق ملت ایران برای بهرهمندی از دانش هستهای است»
او همچنین تأکید کرد که «اشتباهات گذشته نباید تکرار شود» و «غرب باید برای هرگونه نقض تعهدات برجامی تاوان دهد.»
بااینحال برخی مدعیان اصلاحات که طی 8 سال گذشته، ساز سازش و تسلیم در برابر غرب را کوک کرده و با تحمیل برجام بدون پشتوانه خسارتهای بسیاری را به کشور وارد آوردهاند این روزها فعال شده و ماشین تبلیغاتی خود را دوباره به راه انداختهاند،اما؛ غرب و پادوهای داخلی آنها باید بدانند که در دولت سیزدهم، جمهوری اسلامی ایران در موضع برتر قرار دارد و
🔹«لغو همه تحریمها، دائمیبودن لغو تحریمها»،
🔹«ضرورت تضمین دادن آمریکاییها» و
🔹 «راستی آزمایی مؤثر» جزو خطوط قرمز ایران در این دور از مذاکرات است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
جزئیات ماجرای درگیری نیروهای مرزی ایران با طالبان
🔸 بعد از ظهر امروز در منطقه شغالک در نزدیک ولایت نیمروز بر سر یک سوءتفاهم مرزی درگیری میان نیروهای مرزبانی ایرانی و طالبان رخ داده است.
🔸ماجرا از این قرار است که طی سالهای گذشته در داخل خاک ایران و در چند صدمتری مرز با افغانستان دیوارهایی برای مقابله با قاچاقیان و اشرار کشیده میشود؛ امروز برخی از کشاورزان ایران با عبور از این دیوارها ولی در داخل مرزهای ایران حضور داشتهاند، اما به واسطه وجود این دیوارها نیروهای طالبان تصور میکنند که به مرز آنها تجاوز شده است.
🔸پیرو این ماجرا نیروهای طالبان به سمت ایرانیان شلیک میکنند که این مسئله با تبادل آتش نیروهای ایرانی پاسخ داده میشود.
🔸گفته میشود هماکنون این درگیریها پایان یافته و ایران در حال توجیه طالبان نسبت به خط مرزی است.
🔸یک مقام مطلع تاکید کرد که اخبار حاشیهای مبنی بر تصرف پاسگاههای مرزی ایران توسط طالبان از اساس کذب است. برخی تصاویر منتشر شده برای لحظات اولیه درگیری بوده و در حال حاضر نیروهای مرزی به طور کامل بر مرزهای کشور تسلط دارند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
#افغانستان #انگلیس
روایت رئیس MI6 از سقوط کابل و تهدیدات بزرگ علیه بریتانیا
🔸"ریچارد مور" رئیس سازمان اطلاعات انگلیس در اولین مصاحبهی خود سقوط کابل بدست طالبان را غيرمنتظره و حاصل اشتباه محاسباتی سازمانهای اطلاعاتی دانست.
"ریچارد مور" رئیس سازمان اطلاعات MI6 انگلیس در جریان اولین مصاحبهی زنده خود با شبکه BBC، چین و روسیه، ایران، و تروریسم بینالمللی را تهدیدهای چهارگانه بزرگ برای بریتانیا خواند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا سقوط شهر کابل یک مسئله اطلاعاتی بود؟ گفت: «ارزیابی پیشروی طالبان در افغانستان به وضوح اشتباه بود، اما سقوط کابل یک شکست اطلاعاتی نیست و این توصیف بیش از حد اغراق آمیز است. تنها اشتباه ما در محاسبه سرعت کنترل کابل توسط طالبان با سرعت خروج نیروهای بریتانیایی و آمریکایی از افغانستان بود.
صادقانه بگویم اگر ما شورای رهبری طالبان و نیروهای ارشد آنها را هم به عنوان یک مامور مخفی استخدام میکردیم، باز هم سقوط کابل را پیشبینی نمیکردیم، زیرا طالبان نیز نتوانستند آن را پیش بینی کنند و این اتفاق برای خود آنها هم غیرمنتظره بود. هیچ یک از ما پیش بینی نمیکردیم که کابل به این زودی سقوط کند.
تردیدی وجود ندارد که پیروزی طالبان یک روند معکوس جدی بوده است و ما نگران هستیم که این موضوع باعث تقویت روحیه افراطگرایان در سراسر جهان و در واقع برای کسانی باشد که در پکن، تهران و مسکو نشستهاند.»
وی در ادامهی اظهاراتش در خصوص ایران گفت:
«ایران یک تهدید عمده است. آنها از گروه سیاسی و نظامی حزب الله که دولتی در میان دولت است، برای ایجاد تلاطم در کشورهای همسایه استفاده میکنند.»
در پی خروج نیروهای آمریکا و ناتو از افغانستان در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، طالبان پیشروی خود به سمت مراکز استانها را تشدید کرد و با عقبنشینیهای مکرر ارتش افغانستان، دولت این کشور به ریاست اشرف غنی در معرض سقوط قرار گرفت. در نهایت با ورود مسلحین طالبان به شهر کابل و فرار اشرف غنی در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، حکومت غربگرای افغانستان پس از بیست سال مجددا به دست طالبان افتاد. بسیاری از تحلیلگران و رسانهها سقوط افغانستان بدست طالبان را پروژهی جدید سازمانهای اطلاعاتی آمریکا و انگلیس میدانند.
این تحلیل برآمده از متن طرحهای اندیشکدههای غربی برای سقوط دولتها و ایجاد آشوب در کشورهای اسلامی از جمله افغانستان، لبنان و... است. این طرح در کشوری همانند افغانستان به ظاهر موفق شده است و در برخی دیگر همانند لبنان به خاطر وجود تشکیلات حزب الله تاکنون ناکام مانده است.
از این رو، بلوک غرب به سرکردگی آمریکا و انگلیس تلاش میکند با ارائه تحلیل های غلط و دستکاری حقایق، بر شکست های خود خصوصا در کشور افغانستان سرپوش گذاشته و از سوی دیگر از تحولات میدانی افغانستان به بهترین نحو ممکن بهره برداری کند. ماجرای سرعت پیشروی طالبان در افغانستان و تسلط و قدرت نفوذ این گروه بر بخش های مختلف این کشور، موضوعی آشکار و واضح بود و از مدت ها قبل تحولات جهان اسلام، احتمال وقوع چنین سناریویی را پیش بینی میکرد. چگونه است که بلوک غرب با وجود آنهمه اندیشکده و نیروهای میدانی در خاک افغانستان از این موضوع مطلع نبوده اند؟! جواب واضح است: آنها دروغ میگویند.
#تحولات_جهان_اسلام
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🔹در پی انتشار نامه پوزش خواهی مرحوم آیتالله آذری قمی از رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانهها و طرح برخی ادعاها و تردیدها در صحت و تاریخ آن، برخی از پژوهشگران تاریخ انقلاب اسلامی، طی نامهای از دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای مدظلهالعالی درخواست روشنگری و رفع ابهام کردند.
🔸 این دفتر در پاسخ به این درخواست اعلام میکند مرحوم آیتالله آذری قمی مکاتبات متعددی با رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی داشته که از جملهی آنها دو نامه مشتمل بر عذرخواهی از معظمله است.
1️⃣نامه اول در 12/3/1375 برابر با ۱۴ محرم ۱۴۱۷ نگارش شده که در صفحه ۱۶۶ کتاب «روشنبینی امام خمینی رحمةاللهعلیه» تألیف آیتالله ریشهری دامتبرکاته درج شده است.
2️⃣مرحوم آیتالله آذری قمی در نامهی دیگری در تاریخ 1/2/1376با اشاره به نامهی اول، به همین مضمون تصریح کرده و در بخشی از آن نوشته است:
✳️«در نامهای که توسط آقای مسعودی تقدیم شد جهت را سؤال کرده بودید ایشان نمیدانستند. در اوائل مسئله مرجعیت من فکر میکردم که شما هم به دنبال مقام هستید. با توسل به حضرت عباس سلامالله علیه مشکلم فوراً حل شد و شنیدم که فرزندان خود را به آقای بهجت ارجاع دادهاید. در هر صورت من سخت احساس مظلومیت و محرومیت از خدمت به نظام مینمایم و از شما توقع دارم که آنرا رفع نمائید و اگر با آن سوء ظن به شما جسارت شده مرا ببخشید.» 🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
خوبی دولت سیزدهم از منظر کارشناس مسائل بین الملل
یک ویژگی دولت سیزدهم در بحث مذاکرات هسته ای این است که 40 نفر کارشناس مختلف را با خودش همراه کرده،چون اعتقاد داردکه همه چیز راهمگان دانند و خودش را عقل کل نمی داند. 🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz