فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔ استقبال گرم شهروندان کرد قامشلی سوریه از کاروان تروریست های آمریکایی
#افول_آمریکا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴نقض آتش بس شکننده در جدار مرزی ایران:
❌احتمال سناریو خطرناک برای اشغال مرز ایران و ارمنستان در مغری
❌از ساعات اولیه صبح امروز، رسانه های باکو اخباری مبنی نقص آتش بس از سوی نیروهای ارمنی در هادروت (جنوب شرق) قراباغ کوهستانی منتشر کرده اند. بر اساس این اخبار بر اثر گشوده شده آتش از سوی نیروهای قراباغی به سمت قوای باکو، عده ای سربازان کشته و زخمی شده اند. در واکنش گفته شده است که قوای باکو نیز با گشودن آتش متقابل تعدادی از قوای ارمنی را کشته، زخمی و اسیر کرده اند.
❌هاردوت همان منطقه ای است که قوای ارمنی می بایست بر اساس توافق نامه آتش بس نهم نوامبر آن را تخلیه کرده و کنترل آن را به قوای باکو واگذار میکردند. رسانه ها و مقامات رسمی باکو پیش ازاین اعلام کرده بودند که این امر محقق شده و منطقه به طور کلی خالی از قوای ارمنی است. جوخه ای از سربازان نیز با انتشار پیامی خطاب به الهام علی اف از تصرف و کنترل مرز شهر هادروت خبر داده بودند. اما اکنون همان مراجع نه تنها خبر از حضور نیروهای ارمنی قراباغ می دهند بلکه گفته می شود که نقض آتش بس از این ناحیه نقض شده است. از سوی دیگر، برخی از رسانه های باکو مانند ینی مساوات اخباری و تحلیل هایی در خصوص لزوم اعمال حاکمیت بر استپاناکرت یا خان کندی منتشر کرده اند که به نظر می رسد ممکن است در راستای آماده سازی افکار عمومی برای درگیری دوباره باشد.
❌وضعیت حقوقی منطقه استپاناکرت در توافق نامه صلح نوامبر مشخص نشده است و منطقه توسط قوای روس کنترل می شود. تناقضات مهمی در گفتار و عمل که واقعیت های آن به درستی مشخص نیست. رسانه های باکو اخباری نیز از مرز زنگیلان با ارمنستان درگیری این نقطه منتشر کرده اند.
❌ولی پرسش مهم این است که آیا قوای ارمنی قراباغ کوهستانی اصولا در وضعیتی هستند که قادر به نقض گسترده آتش بس و ورود به شرایط جنگی باشند. به نظر می رسد پاسخ منفی است زیرا آنها فعلا به تجدید قوا و مشخص شدن چشم انداز قطعی سیاسی در ایروان نیاز دارند.
❌از سوی دیگر برخی از کارشناسان و سیاسیّون باکو گفته اند که اکنون بهترین زمان برای کشاندن درگیری به خاک اصلی سرزمین ارمنستان و اشغال مناطق جنوبی آن است. یعنی منطقه مغری یا زنگزور که در تقسیمات کشوری ارمنستان در استان سیونیک تعریف شده است. 15 روز قبل، نیروهای باکو منطقه گاپان را در بیست کیلومتری عمق خاک ارمنستان به تصرف خود درآوردند و با این استناد که بر اساس تقسیمات دوره اتحاد شوروی این منطقه متعلق به جمهوری سوسیالیستی آذربایجان شوروی بود در نزدیکی جاده ایران- ایروان پست بازرسی دایر کردند.
❌الهام علی اف در سخنرانی خود در رژه بیستم آذر 99 باکو رسما اعلام کرده بود که نه تنها قراباغ کوهستانی بلکه ایروان (پایتخت ارمنستان) و منطقه زنگزور نیز به لحاظ تاریخی متعلق به کشورش است ترکیه نیز تلویحا از این ادعا حمایت کرده است و اردوغان در همان مراسم صراحتا این پیام را داد که پیروزی های سیاسی و نظامی برای باکو ادامه خواهد داشت.
❌سرزمین هایی که طبق حقوق بین الملل بخشی از خاک ارمنستان است اکنون به هدف اصلی جنگ های آینده تبدیل شده اند. در واقع کشوری که با استناد به حقوق بین الملل و حرمت مرزهای بین المللی جنگ را در قراباغ کوهستانی -که وضعیت حقوقی آن از سوی سازمان ملل تثبیت و اعلام نشده بود- آغاز کرد، اکنون بر خلاف همان قوانین بین المللی ادعای ارضی دیگری را بر کشور همسایه مطرح میکند. تا جایی که به ایران مربوط می شود این منطقه (مغری یا زنگزور) دروازه ای برای ورود به قفقاز جنوبی، شمالی ، روسیه و دریای سیاه است. بخش بزرگی از برنامه های اقتصادی فعلی کشورمان بر اساس عضویت در بازار اوراسیا شکل گرفته است که از مرز مشترک با ارمنستان عبور می کند. بدیهی است که اجرای یک سناریو دیگر برای نابودی صلح شکننده در منطقه، می تواند ژئوپلیتیک ایران را به شدت تحت تاثیر خود قرار دهد.
🔴سناریو محتمل برای اشغال زنگزور، تا اندازه ای مشخص است: شعله ور شدن آتش جنگ به بهانه نقض آتش بس، سرایت درگیری به خاک اصلی یا Main Land ارمنستان، ابهام چند روزه در استقرار دقیق نیروها، تایید و تکذیب های متعدد از هر دو طرف، تاخیر شورای امنیّت سازمان ملل در خصوص تعیین تکلیف مسئله،مداخله بریتانیا در شورای امنیت به نفع باکو و لابی گری شرکت بریتش پترولیوم در این خصوص، اعلام رسمی باکو مبنی بر تصرف به اصطلاح موقت زنگزور و مشروط کردن تخلیه منطقه به غرامت سنگین جنگی از سوی ارمنستان و در نهایت ناتوانی ارمنستان در پرداخت غرامت و مرور زمان، عبور خط لوله نفت میدان گازی قراباغ در خزر از این منطقه به سمت غرب!
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️خبر بد برای مخالفان حجاب!
🔹به مسیح علینژاد که مدعی دفاع از حقوق زنان در ایران هست برسانید که طبق آمار رسمی سهم زنان ایرانی در ایدههای استارتاپی 39 درصد، و بسیار بالاتر از میانگین جهانی با عدد 17 درصد است. به علینژادها بگویید زنان ایران با همین حجاب در آینده نزدیک نقشآفرینان پیشرفت کشور میشوند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
#فوری #فلسطین
منابع خبری از شنیده شدن صدای آژیر خطر در شهرکهای اسرائیلی نزدیک به نوار غزه خبر میدهند.
✅ @iswnews
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
تحولات #سوریه
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” وزرات خارجه سوریه از سازمان ملل و شورای امنیت خواست تا به وظایف و مسئولیت های خود عمل کرده و تدابیر قاطع و فوری برای ممانعت از تکرار حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند.
– انجام گشت نظامی مشترک روسیه و ترکیه در اطراف عین العرب و در داخل شهر قامشلی
– ارتش ترکیه عملیات تخلیه پست نظارتی تل الطوقان در شرق شهر سراقب را آغاز کرد.
– بر اساس اطلاعات مرکز مصالحه روسی در سوریه، مسلحین ۲۹ بار آتش بس در منطقه ادلب را نقض کردند که از این تعداد ۲ مورد مربوط به استان حلب، ۶ مورد مربوط به استان لاذقیه، ۱۵ مورد مربوط به استان ادلب و ۶ مورد مربوط به استان حماه می باشد.
– بر اساس اطلاعات موجود، ترکیه و روسیه بر سر کاهش تنش ها در منطقه عین عیسی به یک توافق دست یافتند.
– بمباران اطراف فروگاه منغ در شمال استان حلب توسط مسلحین ترکیه.
روستاهای حربل، مرعناز، شیخ هلال و شیخ عیسی مورد بمباران قرار گرفتند.
– امنیت داخلی YPG (آسایش) ۳ عضو ارتش سوریه (اطلاعات نیروی هوایی) را در شهر قامشلی دستگیر کردند. روسیه برای حل ماجرا، جلوگیری از تشدید و کنترل اوضاع پا در میانی کرده است.
– ۸ نفر از مسلحین ترکیه در حمله SDF در شمال تل تمر در استان حسکه کشته شدند.
– بمباران مواضع ارتش سوریه در جنوب استان ادلب
مواضع ارتش سوریه در روستاهای الملاجه و حزارین مورد هدف قرار گرفت.
– در جریان هدف قرار گرفتن خودروی نظامی متعلق به نیروهای SDF هنگام عبور از منطقه شحیل در شرق دیرالزور، ۲ تن کشته و تعدادی زخمی شدند.
– بمباران مناطق کبانی توسط جنگنده های روسیه برای چهارمین بار متوالی در ماه اخیر
– بمباران مشیرفه، جهبل و مناطق اطراف عین عیسی در شب گذشته
– تظاهرات ساکنان شهرک شحیل و غرانج واقع در شرق استان دیرالزور علیه شبه نظامیان قسد. معترضین به افزایش میزان جنایات شبه نظامیان SDF و ربایش و اجبار جوانان اعتراض دارند. نیروهای دموکراتیک سوریه SDF، سه نفر را بازدداشت کردند.
– بر اساس اطلاعات رسانه های محلی، ارتش ترکیه اقدام به ایجاد یک دیوار بروی بزرگراه حلب-لاذقیه بین روستای ترنبه و النیرب کرده است.
– وزرات خارجه سوریه از سازمان ملل و شورای امنیت خواست تا به وظایف و مسئولیت های خود عمل کرده و تدابیر قاطع و فوری برای ممانعت از تکرار حملات تروریستی رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند.
– در جریان عملیات امنیتی ارتش سوریه در صحرای سوریه دستکم ۹ عضو داعش کشته شدند.
#تحولات_جهان_اسلام
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
✅پژوهشگر فضای مجازی:
✅9 دی پاسخی به 8 ماه جنگ شناختی-سایبری هیبریدی دشمن بود/ اجرای گام دوم انقلاب رمز مقابله به فتنه هاست
⭕️ سید علیرضا آل داود پژوهشگر فضای مجازی در گفتگو با پایگاه بصیرت با تبریک فرارسیدن یوم الله 9 دی گفت: یوم الله 9 دی یک روز حماسی، الهی و شیرین پس از 8 ماه فتنه صهیونیستی آمریکایی 88 در کشور بود که مردم عزیز ایران اسلامی تودهنی محکمی به فتنه گران زدند.
⭕️وی با تاکید بر اینکه در ایام فتنه 88 نقش رسانه ها بخصوص شبکه اجتماعی فیس بوک، میکروبلاگ توئیتر، گوگل و سرویس هایش نقش برجسته ای بود، تصریح کرد: نگاهی به تحولات گوناگون در سراسر جهان که از فضای مجازی تأثیر پذیرفته، نشان میدهد تحولات مذکور در نهایت به نفع استکبار جهانی است.
⭕️ وی ادامه داد: انقلابها، کودتاها، شورشها و تجمعات، تحرکات نظامی و غیر نظامی و... در این فضا و یا منبعث از این فضا، از دو حالت خارج نبوده است، اگر موارد پیش گفته به نفع استکبار جهانی باشد، به سرانجام میرسد مانند کودتای اوکراین، مصر، فتنه 88، فتنه96، فتنه آبان 98، آتش زدن هتلی در کردستان، جریان اسیدپاشی اصفهان و... از این دست میباشند و اگر به ضرر استکبار جهانی باشد با روش های مختلف مانند فیلترینگ حبابی، مسدود سازی بسترهای انتشار این محتواها و ... از گسترش آن جلوگیری می کنند.
⭕️ این مدرس سواد رسانه ای افزود: فیسبوک در ایام فتنه88 زبان فارسی را به لیست زبانهای خود اضافه کرد تا کاربران به راحتی بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند! گوگل نیز از قافله عقب نماند و در جهت حمایت از فتنه گران، سرویسهای نقشه گوگل، مرورگر اینترنتی گوگل کروم و سرویس عکس پیکاسا را به درخواست نایاک از لیست تحریمهای خود خارج کرد و نسخه آلفای گوگل ترانسلیت(سرویس ترجمه گوگل) را برای کمک به اغتشاشگران مورد بهره برداری قرار داد.
🌐https://basirat.ir/fa/news/319304/
✅کانال هوش سفید، جدیدترین تحلیل های حوزه های حکمرانی رسانه ای سایبری انقلاب اسلامی، جنگ شناختی ادراکی ترکیبی و سواد و تربیت رسانه ای🙏
https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
نقش توئیتر در فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88 و مقایسه با انتخابات 2020 آمریکا
✍ سید علیرضا آل داود
⭕️میکروبلاگ توئیتر نقش بسیار مهمی در #فتنه88 بازی کرد، تاجائیکه خانم هیلاری کلینتون در کتاب انتخاب های سخت که در ماه مارس سال 2013 منتشر شده است به صراحت به نقش ویژه این میکروبلاگ در آن فتنه اشاره می کند.همچنین 3 بار اشاره امام خامنه ای به جلوگیری از تعطیلی توئیتر در فتنه 88 نشان از موضوعی مهم دارد
👈نخست به واکنش های رهبر فرزانه انقلاب می پردازم:
در همان بحبوحه ى جریان فتنهى سال ۸۸ شنیدید که یکى از شبکه هاى اجتماعى اینترنتى که در ارتباط با معارضین فعال بود، خبرهاى اینجا را ببرند، دستورهاى آنجا را برسانند، همین طور شلوغ کنند، فضا را چه کنند، میخواست موقتاً براى تعمیرات کارش را تعطیل کند.
دولت آمریکا مانع شد، گفت شما اگر الان، ولو براى تعمیرات تعطیل موقت بکنید، این به معارضین داخل ایران ضرر میزند؛ جلویش را گرفتند. یعنى تعطیلى موقت را به این شبکهى اجتماعى اجازه ندادند. یعنى کمکهاى اینجورى بود و انواع و اقسام کمکها و اعانتهایى که به اینها می شود.
دیدار با اعضای خبرگان رهبری - 1389
یک شبکهی اجتماعی آن روزها میخواست برای تعمیرات تعطیل کند، گفتند تعطیل نکن؛ برای اینکه بتوانند روی فتنه و آتش فتنه اثر بگذارند!
بیانات در دیدار مردم آذربایجان ۱۳۹۱/۱۱/۲۸
در همين زمانِ رئيس جمهور كنونى آمريكا، در فتنهى ۸۸ يكى از اين شبكههاى اجتماعى - كه ميتوانست عامل فتنه و فتنهگران قرار بگيرد - احتياج به تعمير داشت؛ دولت آمريكا از او خواست تعميراتش را عقب بيندازد؛ اميدوار بودند كه بتوانند با اين كارهاى رسانهاى و شبكهى فِيسبوك و توييتر و امثال اينها، نظام جمهورى اسلامى را براندازند؛ خيالهاى احمقانهى خام! 92/8/29
⭕️ خانم کلینتون در کتاب انتخاب های سخت در سال 2013 در قسمت دیپلماسی دیجیتالش نوشته بود :
در ژوئن سال 2009، جوانان ایرانی از وبسایت ها و شبکه های اجتماعی به منظور ارسال پیام های خود در جریان اعتراضات پس از انتخابات استفاده کردند. درست در همان زمان بود که صحنه تیراندازی به خانم 26 ساله ای به نام "ندا آقا سلطان" توسط نیروهای شبه نظامی طرفدار دولت با استفاده از دوربین تلفن های همراه ضبط شده و در توئیتر و فیس بوک منتشر شد.
⭕️وی می نویسد: درست پنج روز پیش از این حادثه(قتل ندا آقاسلطان)، مقامات وزارت امور خارجه که پیگیر تلاش های مخالفان دولت ایران در فضای مجازی بودند، متوجه بروز یک مشکل شدند. توئیتر قصد داشت به منظور انجام تعمیرات دوره ای برای مدت زمان کوتاهی خدمات جهانی خود را محدود کند که دقیقا نیمه روز در تهران بود.
برای حل این مسئله یکی از اعضای واحد برنامه ریزی سیاسی وزارت امور خارجه به نام "کوهن" که جوانی 27 ساله بود، انتخاب شد.
⭕️در آوریل همان سال او طی سفری به بغداد با "جک دورسی" یکی از بنیانگذاران و مدیران توئیتر، ملاقاتی داشت.
⭕️به همین دلیل او بلافاصله تلاش کرد تا ضمن ارتباط با دورسی به او هشدار دهد که محدود ساختن خدمات توئیتر در آن بازه زمانی چه ضربه ای به فعالان اجتماعی در ایران وارد می کند.
⭕️در نتیجه همین گفتگوها، توئیتر برنامه تعمیرات خود را تا نیمه شب بعدم به تعویق بعدمم.
این شرکت در توضیح علت این کار در یادداشتی که در وبلاگ خود منتشر کرد نوشت: "به نظر می رسد در حال حاضر توئیتر نقش ارتباطی مهمی در ایران ایفا می کند".
⭕️نکته جالب اینجاست که آقای جرد کوهن در سال 2004 یعنی 5 سال پیش از فتنه88 به ایران سفر کرده است و در کتاب فرزندان جهاد به این سفر اشاره میکند. در آن فتنه نقش آقای اریک اشمیت مدیر گوگل هم نقش بسیار پررنگی بود.
🛑اما امروز در انتخابات 2020 ریاست جمهوری آمریکا همان ادعای تقلب می شود اما آمریکایی ها با حکمرانی رسانه ای سایبری که برای خودشان تعریف مرده اند مانع شکل گیری فتنه، اغتشاش و آشوب در کشورشان شده اند، بر روی توییت های ترامپ برچسب گمراه کننده می زنند و اکانتش را محدود میکنند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
❇️من روی مسئله فتنه حساسم!
⭕️من بارها گفتهام که برای من این تقسیمات اصولگرا و اصلاحطلب و اصلاحطلب مدرن و سنّتی و از این حرفهایی که میزنند، مطرح نیست؛ من به این اسمها اصلاً اهمّیّتی نمیدهم و توجّه ندارم؛ به محتواها کار دارم؛
👈 امّا روی مسئلهی فتنه حسّاسم.
حالا البتّه اکثر کسانی که در آن تظاهرات شرکت داشتند مردم معمولی بودند و هیچ تقصیری هم نداشتند امّا یک عدّهای سردمداری میکردند، یک عدّه هم سوءاستفاده کردند و گفتند:
👈«انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است»؛ دیگر از این صریحتر؟ آیا این شعار داده شد یا نه؟ خب اگر این شعار داده شده، تبرّی از این شعار، آن روز هم لازم بود و باید میکردند که نکردند، حالا هم یک عدّهای از آنها حمایت بکنند، آنوقت دم از امام و طرفداری از امام و طرفداری از نظام و طرفداری از انقلاب هم بزنند! این نمیشود، این قابل قبول نیست. این پدیدهی بسیار بدی است، پدیدهی زشتی است، این پدیده را ما اصلاً نمیپسندیم.
۱۳۹۵/۰۴/۱۲
بیانات در دیدار جمعى از دانشجویان
#فتنه۸۸
#حماسه_۹دی
#شبکه_نفوذ
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
شرح.pdf
1.53M
📔کتاب شرح ماجرا
♦️مروری بر ديدگاه امام خامنه ای پيرامون فتنه سال ٨٨
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
12.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥موشک کروز چیست ؟
با یکی از موشک های کروز ایران اشنا شوید
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
▪️دستگاه شتابدهنده خطی با نام OMID 6MV برای نخستین بار در ایران توسط شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان به عنوان طرح کلان ملی طراحی و تولید شد. این دستگاه برای رادیوتراپی بیماران سرطانی استفاده میشه و حالا ایران چهارمین کشور تولید کننده در جهان شد. وسط تحریم زيبا نیست؟🙂🇮🇷
#مولفه_های_قدرت
"اميرحِسام"
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
📸 اینستاگرام ابزار گمراهی و سرگرمی ملت توسط دولت
🔹جسارتا فکر کنم این بار خبرنگار صدای آمریکا درست میفرمان!
#سواد_رسانه_ای
#شبکه_ملی_اطلاعات
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz