📣 #کودک_شو، برنامه ای برای شوآف و دیده شدن
🔻مریم کثیری فعال اجتماعی در صفحه شخصی خود در انتقاد به برنامه کودک شو در شبکه نسیم نوشت:
🔹دیشب مخاطب برنامه ی کودک شو بودم و فقط برایم یک سوال پیش آمد.
روانشناس، مشاور و حتی یک آدم مطلع از بدیهیات اصول تربیت کودک در دم و دستگاه عریض و طویل صدا و سیما نیست که به سازندگان برنامه مشورت دهد؟! در طراحی بازی، در توجیه والدین برای دیالوگ هایشان که قرار است الگوی مشاهده ای سایر خانواده ها باشند؟!
🔹-کودکانی که به طرز واضح و خاصی تربیت میشوند که شو اجرا کنند و بلبل زبان و جذاب باشند اما فاقد مهارت های رشد یافته ی بدنی و فکری، این یعنی الگوقرار دادن کسانی که جز شوآف و دیده شدن هنر دیگری ندارند وصد البته مقایسه ی فرزندان خودمان با این الگوهای غیر واقعی
🔹-مادرانی که نه تنها در درک توانمندی کودکان خود عاجزند بلکه کمال گرایی خود را به کودکانشان تحمیل میکنند؛ حداقل ای کاش این کمال گرایی ناچیز ارزش تحمیل را داشت...
🔹-مادر و پدری که در تشویق فرزندانشان نتیجه ی اتفاقی عملکرد فرزند دیگر را اهرم فشار و مقایسه و مثلا تشویق برای فرزند دیگراشان میکنند فارغ از اینکه هر انسان عاقلی می داند اثرات سو مقایسه ی فرزندان با دیگری چه اثرات مخربی دارد.
🔹خیلی تلاش کردم حرص نخورم و واکنشی نداشته باشم اما وقتی تیر خلاص برنامه به وجودم خورد دیگر نتوانستم سکوت کنم!
-مجری: چرا زهرا فکر میکنه خونه ی شما قشنگ ترین خونه ی دنیاست؟!
مادر: چون هممممه ی اسباب بازی ها را در خانه داریم!!
🔹این می شود ارائه ی یک الگو، دلم میخواست جای مجری باشم و بگویم شما خیلی اشتباه کردید همه ی اسباب بازی ها را داخل خانه برای بچه فراهم کردید و عملا به تباهی آینده ی کودکتان اقدام کردید و حالا اینجا به این موضوع فخر فروشی هم می کنید و صدا و سیمای ما هم این الگو را پخش می کند!شما لاجرم کودک مصرف زده ی بدون خلاقیتی را به جامعه تحویل خواهید داد که از محیط پیرامونش متوقع است و ناراضی...
🔹اما جواب کودک طفل معصوم برایم جالب تر بود: چون ما تو خونمون آینه داریم!
به همین سادگی دنیای کودکانه ی کودکانمان را با اوهام و توقعات غیر واقعی خودمان خراب میکنیم و بعد هم به آن افتخار میکنیم
و بدتر بدا به حال ما صدا و سیمای ما اندکی برای شعور مخاطبش احترام قائل نیست.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 سالروز حماسه مردمی نهم دی گرامی باد.🇮🇷
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔥حقایقی دربارهFATF که کمتر شنیده اید(۳)
🔻لایحه پالرمو یا پیوستن به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی از شروط مهم FATF است.
🔻این کنوانسیون که در ۲۰۰۱ در شهر پالرمو ایتالیا به تصویب رسید؛ پیچیدگی های زیادی دارد که حتی غالب مدافعان آن نمی دانند از چه چیزی دفاع می کنند!
🔻فاجعه آنجاست که گویا تصویب کنندگان در دولت و مجلس پیشین هم دقیقا نمی دانند چه چیزی را تصویب کرده اند!!
🔻یکی از اشکالات محتوایی پالرمو اختلاف گسترده در تعریف جرائم سازمانیافته است تا جایی که اقدامات داعش عملا جزء این جرائم حساب نمی شود اما فلان سازمان ساده صنعتی در ایران مجرم شمرده میشود.
🔻اما فاجعه بارتر آنجاست که پالرمو حتی پس از تصویب مجلس، علاوه بر ایرادات محتوایی، ایرادات عجیب شکلی دارد.
🔻مثلا شورای نگهبان متوجه می شود که متن کنوانسیون در برخی جاها به غلط به فارسی ترجمه شده! و در همین ترجمه تقسیم بندی و تبصره ها جابجا شده است.
🔻مثلا در متن ایراد شورا آمده است:
«در بندهای متعددی از مواد 16 و 18 معاهده «عبارت دولت درخواست کننده» و «دولت درخواست شونده» به اشتباه به کار رفته است. در بندهای زیادی از ماده 18 نیز تنها عبارت «دولت درخواست کننده» به کار رفته است زیرا یک دولت نمیتواند هم درخواست معاضدت را مطرح کند و هم درخواست آن را قبول نماید.»!!
🔻سکوت رسانه ها و حتی دستگاههای نظارتی و قضایی در برابر این حجم #تحریف در متن یک کنوانسیون و خصوصا اصرار دولت برای تصویب جای سئوال دارد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💠 حدیث روز 💠
💎 ویژگی دیندار کامل
🔻حضرت عيسى عليهالسلام:
إنَّ الشَّجَرَةَ لاتَكمُلُ إلاّبِثَمَرَةٍ طَيِّبَةٍ كَذلِكَ لايَكمُلُ الدِّينُ إلاّ بِالتَّحَرُّجِ عَنِ المَحارِمِ
🔹درخت كامل نمیشود مگر با ميوهاى گوارا.
🔹همچنين ديندارى كامل نمیشود مگر با دورى از حرامها.
📚 تحف العقول، ص ۵۱۱
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️سید علیرضا آل داود در برنامه زنده انعکاس رادیو گفتگو:
✅نقش آزادیبیان به شیوه امریكایی؛ ترور حاج قاسم در دو جهان اتفاق افتاد
⭕️ دبیر نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی کشور بااشاره به ترور همزمان حاج قاسم در دو جهانِ مجازی و حقیقی، گفت: امریکا به موازات ترور حقیقی، پستهای شهادت ایشان را در اینستا یکطرفه پاک کرد.
⭕️سید علیرضا آل داوو که در برنامه «انعکاس» رادیو گفتوگو سخن میگفت، با اشاره به اینکه سبک زندگی، چگونه زیستن را نمایان میسازد، اظهار کرد: سبک زندگی ما بدلیل ایرانی اسلامی بودن زندگیها، تعریفی ویژه دارد که فرهنگ و دین اصلی ترین اجزای آن است.
⭕️وی با این تعریف به تاثیر نقش رسانهها در سبک زندگی اشاره کرد و گفت: سبک زندگی در دنیای رسانهای، موجب میشود سرویسهای ارتباط جمعی حامل پیامهایی باشند که سب زندگی را به سمتی خاص هدایت میکنند.
⭕️آل داود افزود: هر محصول در حوزه انفورماتیک حام پیامی است که هویتی را یدک میکشد و از طرفی درون هر یک قدرتی وجود دارد؛ در این میان اگر درباره اینستاگرام سخن میگوییم، باید [ابزارهای قدرت آن را بشناسیم].
⭕️وی با ذکر مثالی ادامه داد: در شبانگاهی که امریکاییهای تروریست حاج قاسم ما را در جهان حقیقی ترور کردند، ایشان را در جهان مجازی نیز ترور کردند و در اینستاگرام و توئیتر تعداد زیادی از اکانتها و پستهای مرتبط با شهادت حاج قاسم بصورت یک طرفهای از سوی امریکا حذف شد.
✅http://radiogoftogoo.ir/NewsDetails/?m=177106&n=763216
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
کتاب ولایت فقیه جوادی آملی.PDF
2.37M
کتاب ولایت فقیه به قلم دانشمند ارجمند
حضرت آیت الله جوادی آملی
هدیه به همراهان گرامی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
به برکت دولت راستگویان رقم خورد!
📰 روحانی رکورد کاهش رفاه اجتماعی را هم زد!
✍️ «اعتماد» نوشت:
🔹افزایش قیمت دلار در طول یک دهه گذشته موجب شده تا رفاه اقتصادی جامعه در نیمه ابتدایی امسال به پایینترین سطح خود در ۱۶ سال گذشته برسد
🔹 عددی كه برای هزینه مصرف خصوصی (مجموع مصرف نهایی خانوار و مصرف نهایی مؤسسات غیر انتفاعی در خدمت خانوار) در نیمسال ابتدایی ۱۳۹۹ به دست آمده از سال ۱۳۸۳ تاكنون «بیسابقه» است و نشان میدهد دولت آینده كار سختی برای بازگرداندن ارزش پول ملی دارد
🔹 ۹ سال پیش سرانه «دلاری» رفاه در سال ۹۰ بالغ بر ۲۵۰ دلار در هر ماه بوده؛ حالا این عدد به ۷۵ دلار در هر ماه افت پیدا كرده است./مپتا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴با صدور دستور برای بازداشت ابوعلی العسکری، گویا الکاظمی تصمیم گرفته است خود را فدای آمریکاییها در #عراق کند.
تشدید تنش با حشدالشعبی و گروههای مقاومت در عراق با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی بغداد، لقمهای بزرگتر از دهان برای کاظمی است.
ژنرال مککنزی که برای الکاظمی این نسخهها را میپیچد، در پایگاه هوایی مکدیل فلوریدا نشسته و نه در بغداد! آسیاب به نوبت خواهد بود.
#نفوذ
💬 علی صمدزاده
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💬 سید امیر سیاح، با انتشار تصویر بالا (پوستر کلیپ سایت انتخاب با عنوان "مدافعان تحریم در ایران ببینند):
✍سایت چاپلوس دولت نوشته ایران بخاطر تحریم از معادلات انرژی منطقه حذف میشود
🔹درنگاه اینها، نقش ایران در اقتصادجهانی صادرکننده نفتخام و واردکننده کالاست
🔹ولی درنگاه اقتصادمقاومتی جایگاه جهانی ایران باید تولید وصادرات محصولات داشبنیان باشد که گاهی ۱گرم آن از ۱۰۰بشکه نفت گرانتراست
🔹در نگاه ما، نقش و جایگاه ایران در اقتصادجهانی را خودمان بر اساس منافع ملی ایران تعریف میکنیم
🔹ولی در نگاه حاکم بر این دولت، نقش و جایگاه ایران در اقتصادجهانی را قدرتهای جهانی تعیین کردهاند وبما نقش صادرکننده نفتخام را دادهاند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک بخش اختصاصی در «جهان آرا» برای آقای ظریف!
👈اگر میخواهید به دیگران گرا بدهید، یک جوری بدهید که تابلو نباشد، چون همه این نوع حرف زدن را فهمیدهاند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔ استقبال گرم شهروندان کرد قامشلی سوریه از کاروان تروریست های آمریکایی
#افول_آمریکا
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴نقض آتش بس شکننده در جدار مرزی ایران:
❌احتمال سناریو خطرناک برای اشغال مرز ایران و ارمنستان در مغری
❌از ساعات اولیه صبح امروز، رسانه های باکو اخباری مبنی نقص آتش بس از سوی نیروهای ارمنی در هادروت (جنوب شرق) قراباغ کوهستانی منتشر کرده اند. بر اساس این اخبار بر اثر گشوده شده آتش از سوی نیروهای قراباغی به سمت قوای باکو، عده ای سربازان کشته و زخمی شده اند. در واکنش گفته شده است که قوای باکو نیز با گشودن آتش متقابل تعدادی از قوای ارمنی را کشته، زخمی و اسیر کرده اند.
❌هاردوت همان منطقه ای است که قوای ارمنی می بایست بر اساس توافق نامه آتش بس نهم نوامبر آن را تخلیه کرده و کنترل آن را به قوای باکو واگذار میکردند. رسانه ها و مقامات رسمی باکو پیش ازاین اعلام کرده بودند که این امر محقق شده و منطقه به طور کلی خالی از قوای ارمنی است. جوخه ای از سربازان نیز با انتشار پیامی خطاب به الهام علی اف از تصرف و کنترل مرز شهر هادروت خبر داده بودند. اما اکنون همان مراجع نه تنها خبر از حضور نیروهای ارمنی قراباغ می دهند بلکه گفته می شود که نقض آتش بس از این ناحیه نقض شده است. از سوی دیگر، برخی از رسانه های باکو مانند ینی مساوات اخباری و تحلیل هایی در خصوص لزوم اعمال حاکمیت بر استپاناکرت یا خان کندی منتشر کرده اند که به نظر می رسد ممکن است در راستای آماده سازی افکار عمومی برای درگیری دوباره باشد.
❌وضعیت حقوقی منطقه استپاناکرت در توافق نامه صلح نوامبر مشخص نشده است و منطقه توسط قوای روس کنترل می شود. تناقضات مهمی در گفتار و عمل که واقعیت های آن به درستی مشخص نیست. رسانه های باکو اخباری نیز از مرز زنگیلان با ارمنستان درگیری این نقطه منتشر کرده اند.
❌ولی پرسش مهم این است که آیا قوای ارمنی قراباغ کوهستانی اصولا در وضعیتی هستند که قادر به نقض گسترده آتش بس و ورود به شرایط جنگی باشند. به نظر می رسد پاسخ منفی است زیرا آنها فعلا به تجدید قوا و مشخص شدن چشم انداز قطعی سیاسی در ایروان نیاز دارند.
❌از سوی دیگر برخی از کارشناسان و سیاسیّون باکو گفته اند که اکنون بهترین زمان برای کشاندن درگیری به خاک اصلی سرزمین ارمنستان و اشغال مناطق جنوبی آن است. یعنی منطقه مغری یا زنگزور که در تقسیمات کشوری ارمنستان در استان سیونیک تعریف شده است. 15 روز قبل، نیروهای باکو منطقه گاپان را در بیست کیلومتری عمق خاک ارمنستان به تصرف خود درآوردند و با این استناد که بر اساس تقسیمات دوره اتحاد شوروی این منطقه متعلق به جمهوری سوسیالیستی آذربایجان شوروی بود در نزدیکی جاده ایران- ایروان پست بازرسی دایر کردند.
❌الهام علی اف در سخنرانی خود در رژه بیستم آذر 99 باکو رسما اعلام کرده بود که نه تنها قراباغ کوهستانی بلکه ایروان (پایتخت ارمنستان) و منطقه زنگزور نیز به لحاظ تاریخی متعلق به کشورش است ترکیه نیز تلویحا از این ادعا حمایت کرده است و اردوغان در همان مراسم صراحتا این پیام را داد که پیروزی های سیاسی و نظامی برای باکو ادامه خواهد داشت.
❌سرزمین هایی که طبق حقوق بین الملل بخشی از خاک ارمنستان است اکنون به هدف اصلی جنگ های آینده تبدیل شده اند. در واقع کشوری که با استناد به حقوق بین الملل و حرمت مرزهای بین المللی جنگ را در قراباغ کوهستانی -که وضعیت حقوقی آن از سوی سازمان ملل تثبیت و اعلام نشده بود- آغاز کرد، اکنون بر خلاف همان قوانین بین المللی ادعای ارضی دیگری را بر کشور همسایه مطرح میکند. تا جایی که به ایران مربوط می شود این منطقه (مغری یا زنگزور) دروازه ای برای ورود به قفقاز جنوبی، شمالی ، روسیه و دریای سیاه است. بخش بزرگی از برنامه های اقتصادی فعلی کشورمان بر اساس عضویت در بازار اوراسیا شکل گرفته است که از مرز مشترک با ارمنستان عبور می کند. بدیهی است که اجرای یک سناریو دیگر برای نابودی صلح شکننده در منطقه، می تواند ژئوپلیتیک ایران را به شدت تحت تاثیر خود قرار دهد.
🔴سناریو محتمل برای اشغال زنگزور، تا اندازه ای مشخص است: شعله ور شدن آتش جنگ به بهانه نقض آتش بس، سرایت درگیری به خاک اصلی یا Main Land ارمنستان، ابهام چند روزه در استقرار دقیق نیروها، تایید و تکذیب های متعدد از هر دو طرف، تاخیر شورای امنیّت سازمان ملل در خصوص تعیین تکلیف مسئله،مداخله بریتانیا در شورای امنیت به نفع باکو و لابی گری شرکت بریتش پترولیوم در این خصوص، اعلام رسمی باکو مبنی بر تصرف به اصطلاح موقت زنگزور و مشروط کردن تخلیه منطقه به غرامت سنگین جنگی از سوی ارمنستان و در نهایت ناتوانی ارمنستان در پرداخت غرامت و مرور زمان، عبور خط لوله نفت میدان گازی قراباغ در خزر از این منطقه به سمت غرب!
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz