📸 پوستر عملیات شهید سلیمانی به زبان فرانسوی
#شهید_سپهبد_قاسم_سلیمانی
#شهید_بدون_مرز
#برای_سرباز
#HERO
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
15.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظات تدفین حاج قاسم
چقدر پیکر رشیدت مانند قمربنی هاشم(ع) کوچک شده بود که در فضای خالی بین دو قبرِ شهید جا شد.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
#طنز_سیاسی
تو ایران واکسن میسازیم تزریق میکنیم
یه عده تو عربستان و پاریس و اسرائیل دردشون میاد!
واکسن نیست یه پا موشکه نقطه زن دور برد خودش ؛)))))))
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🚦امروزه خلاقیت در طراحی محصولات یکی از مهمترین عوامل جذب و اقناع مخاطب است که معمولا در مواجههی اول بخش زیادی از نیم کره چپ مغز که فرایند تعقل منطقی را انجام میهد به حاشیه میراند و با برانگیختن احساسات و هیجانات در نیم کره راست مغز مخاطب، او را #ناخودآگاه به انتخاب و خرید آن محصول تحریک میکند.
🔸با تقویت #تفکر_انتقادی و آگاهی از تکنیکهای تبلیغی میتوان این ضعف را در خود کاهش داد و انتخابی منطقیتر در مواجهه با محصولات تجاری داشت.
📲 @savaderesanei
#سواد_رسانه_ای
#فضای_مجازی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦 آیا رسانهها واقعیت را میسازند؟
📍سواد رسانهای مبتنی بر #تفکر_انتقادی و آشنایی با #تکنیکهای_رسانهای کمک میکند تا مواجههای فعالانه، هوشمندانه و ایمن با تولیدات رسانهای داشته باشیم!
📲 @savaderesanei
#سواد_رسانه_ای
#فضای_مجازی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦 رسانهها واقعیت را میسازند!
📍سواد رسانهای مبتنی بر #تفکر_انتقادی و آشنایی با #تکنیکهای_رسانهای کمک میکند تا مواجهای فعالانه، هوشمندانه و ایمن با تولیدات رسانهای داشته باشیم!
📲 @savaderesanei
#سواد_رسانه_ای
#فضای_مجازی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💢 آیا قهر مدعيان اصلاحات از انتخابات، موجب كاهش مشاركت ميشود؟
✍ قاسم روانبخش
🔹 قسمت اول
اين روزها سردمداران مدعيان اصلاحات در سايتها و كانالهاي خودشان تهديد مي كنند كه اگر شوراي نگهبان در انتخابات رياست جمهوري، عناصر اصلي ما را از گردونه رقابت حذف كند از انتخابات خداحافظي كرده، زنگ تحريم انتخابات خاموش را به صدا در خواهيم آورد. آن ها اين گونه وانمود مي كنند كه نظام در انتخابات 1400 با مشاركت حداقلي مواجه خواهد شد و اين كاهش مشاركت، معلول قهر آن هاست. چنان كه در انتخابات مجلس در سال 98 كه اين جريان از رقابت هاي انتخاباتي كنار گذاشته شد، مشاركت كاهشي شد و به پايين ترين ميزان مشاركت در ده دوره انتخابات مجلس(42درصد)رسيد. پيش بيني آن ها در اين دوره از انتخابات رياست جمهوري، نيز به مراتب كمتر از 42درصد است. برخي از آن ها تهديد ديگري نيز در ادامه مطرح مي كنند كه در صورت كاهش مشاركت، ايران با چالش هاي امنيتي نيز مواجه خواهد شد.
درباره ادعاهاي فوق چند نكته به نظر مي رسد:
1. مقايسه انتخابات مجلس شوراي اسلامي با انتخابات رياست جمهوري و حتي انتخابات شوراها(زماني كه جداگانه برگزار مي شد) اشتباه است. در انتخابات رياست جمهوري در هيچ دوره اي چنين نبوده است كه اصلاح طلبان از انتخابات قهر كرده باشند بلكه همواره در انتخابات حضور داشته و در اكثر ان ها هم پيروزي از آن خود كرده اند. در دوره هاشمي رفسنجاني و دو دوره خاتمي و دو دوره روحاني مواضع ان ها مشخص بوده و از اين نامزدها طرفداري كرده اند. تنها در انتخابات نهم و دهم بود كه به مخالفت با احمدي نژاد برخاستند و در انتخابات 88 نيز به رغم شكست سنگين، فتنه انگيزي كردند. آمار مشاركت مردم درانتخابت ده دوره نشان مي دهد كه غالب روساي جمهوري در دور دومشان از اراي كمتري برخوردار شده اند. بالاترين امار مشاركت مربوط به دور سوم كه به رياست جمهوري آيت ا... خامنه اي انجاميد 74درصد و دور هفتم رياست جمهوري خاتمي 79 درصد و دور دهم رياست جمهوري محمود احمدي نِژاد 85 درصد بوده است در بقيه موارد، آمار ها مشاركت بين 50 در صد تا 65 درصد را نشان مي دهد.
2. مشاركت سياسي مردم در انتخابات مجلس، در ده دوره يعني از مجلس اول تا مجلس دهم از 52 درصد تا 71 درصد بوده است جدول ذيل نشان مي دهد كه ميانگين مشاركت مردم در انتخابات مجلس شوراي اسلامي 62 در صد بوده است و بالا رفتن يا پايين آمدن درصدي در برخي انتخابات معلول برخي شاخص ها و شرايط خاص سياسي اجتماعي و اقتصادي بوده، و قهر و آشتي برخي جريانات سياسي در آن، تاثير چنداني نداشته است. به عنوان نمونه مي توان به انتخابات مجلس هفتم اشاره كرد كه اصلاح طلبان با تحصن در مجلس به دنبال تحريم انتخابات بر آمدند و با استعفاهاي دسته جمعي استانداران، به دنبال تعويق ياحذف انتخابات بر آمدند كه با موضع گيري قاطع مقام معظم رهبري مواجه شده مجبور به برگزاري انتخابات شدند. از اين انتخابات برغم تحريم اين جريان سياسي مشاركت 51درصدي رقم خورد كه نسبت به مشاركت در مجلس ششم(67درصد) كه اوج فعاليت اصلاح طلبان بوده است تنها 16درصد كاهش را نشان مي دهد. كه در صورت پذيرش اين كه قهر جريان اصلاح طلبي به عنوان تنها شاخص كاهش مشاركت، مي توان گفت پايگاه اجتماعي مدعيان اصلاحات در كشور 16درصد است. البته گذر زمان اين ميزان محبوبيت آنها را كاهش داد زيرا زماني كه در انتخابات مجلس نهم(سال1390) همين جماعت انتخابات را تحريم كردند مشاركت سياسي از 55 درصد مجلس هشتم با ۸درصد رشد به ۶۴درصد رسيد. در انتخابات مجلس نهم، رقابت جدي ميان دو جريان جبهه پايداري انقلاي اسلامي و جبهه متحد اصولگرايان بر قرار شد و اصلاح طلبان به گوشه عزلت خزيدند.اين آمار نشان مي دهد كه جريان اصلاحات در گذر زمان پايگاه اجتماعي خودش را از دست داده است به طوري كه قهر آن ها از صندوق آراء، نه تنها موجب كاهش مشاركت نشده بلكه افزايش 8 درصدي نيز به دنبال داشته است.نمونه ديگري كه مي توان بر اين مدعا شاهد آورد كاهش مشاركت مردم در انتخابات شوراها بود كه در انتخابات اول شوراها مردم با 64 درصد شركت كردند ولي در انتخابات دوم شوراها برغم حضور چشمگير اصلاح طلبان و حتي ليست جداگانه نهضت آزادي49 درصد مردم در انتخابات شركت كردند و مردم تهران تنها 22 درصد به پاي صندوق هاي راي آمدند و ليست نهضت آزادي تنها 2 درصد آرا را به خود جلب كرد اين درحالي بود كه نظارت بر انتخابات دور دوم به عهده نمايندگان مجلس ششم بود كه گفته بودند«ما تنها وابستگان به كومله، دمكرات و منافقين آن هم در صورت ارائه اسناد جديد از سوي وزارت اطلاعات را رد صلاحيت كرديم».
👈 ادامه دارد...
✅ #روانبخش
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
💢 آیا قهر مدعيان اصلاحات از انتخابات، موجب كاهش مشاركت ميشود؟
✍ قاسم روانبخش
🔹 قسمت دوم
3. اگر بخواهيم واقعيت مطلب را بيان كنيم افزايش مشاركت و كاهش مشاركت ارتباطي به قهر و صلح جريانات سياسي ندارد مردم به نظام اسلامي معتقدند و با توصيه و تاكيد ولايت و مراجع عظام شركت در انتخابات را وظيفه شرعي خودشان مي دانند. ولي افزايش و كاهش مشاركت بيشتر به عملكرد دولت ها بر مي گردد؛ هر گاه دولتي بر سركار آمده كه به جاي خدمت به مردم به مسائل حاشيه اي و سياسي و بي ارتباط با زندگي مردم پرداخته است، مشاركت مردمي روند كاهشي طي كرده است. ولي زماني كه دولتي پركار و پرتلاش به سركار آمده و به جاي مسايل حاشيه اي، به حل مشكلات مردم پرداخته است مشاركت مردمي را افزايش يافته است. نمونه آن را مي توان در مقايسه دولت دوم خاتمي و مجلس ششم با انتخابات مجلس هفتم مشاهده كرد. انتخابات مجلس هفتم را دولت آقاي خاتمي برگزار كرده است ولي به دليل عملكرد منفي و حاشيه اي آن دولت و مجلس هماهنگ با آن، مردم در انتخابات، 16 درصد كاهش مشاركت داشتهاند ولي در دولت نهم به دليل فعاليتهاي گسترده عمراني و خدمات رساني به مردم در انتخابات مشاركت افزايش داشته و از 51 درصد به 55 درصد در مجلس هشتم و سپس به 64 درصد در مجلس نهم ارتقا يافته است. در انتخابات شوراي شهر نيز به دليل عملكرد منفي شوراهاي اول كه عمدتا از جناح اصلاح طلبان انتخاب شده بودند روند كاهشي طي شد و در انتخابات شوراهاي دوم از 64 درصد به 49 درصد نزول كرد. البته اين كاهش در تهران بسيار چشمگير بود زيرا تهراني ها مشاركت 22 درصدي را تجربه كرده بودند. مي توان كاهش مشاركت مردم در انتخابات 96 را معلول عملكرد دولت اول آقاي روحاني دانست. اين عملكرد نامطلوب كار را به جايي رساند كه ميزان مشاركت را از 62 درصد به 42 درصد رساند. و البته اگر در اين دوره اين روند كاهشي ادامه يابد باز هم معلول مديريت ضعيف و ناكارآمد دولت مورد تاييد اصلاح طلبان است كه در اين دو دوره حاكميتش بدترين نوع مديريت را بر كشور اعمال كردند. افزايش قيمت ارز و سكه و طلا و تورم كمر شكن و گراني كالاهي اساسي در حد بيش از سه الي 5 برابر چنان فشاري بر گرده مردم آورده كه در هيچ دوره اي از دوره هاي رياست جمهوري بعد از انقلاب مردم آن را تجربه نكرده اند. بنابر اين اين جريان به دنبال تحريف واقعيت هاست و با دادن آدرس عوضي به جاي پذيرش واقعيت ها مي خواهند كاهش مشاركت را به گردن نظارت استصوابي شوراي نگهبان بياندازند.
4. در انتخبات 98 نيز هر چند اصلاح طلبان به ظاهر با انتخابات قهر كردند ولي در اكثر شهرها و استان ها نامزد داشتند و در تهران نيز ليستي با سرليستي مجيد انصاري ارائه كردند و آقاي خاتمي نيز در انتخابات شركت كرد و راي خودش را به صندوق انداخت. ولي ميزان راي مجيد انصاري با ۶۹ هزار و ۱۵۱ رأي كسب كرده كه از لحاظ درصدي ۳.۷۵ درصد آراء را شامل مي شود، به نفر 31 رسيد. هر چند ميزان مشاركت مردم كل كشور در انتخابات98، بيش از ۴۲.۵۷ درصد بود و از طرفي ۲۶ درصد تهراني ها در انتخابات مشاركت كردند. ولي در اين انتخابات هم چنين نبود كه اصلاحاتي ها انتخابات را واقعا تحريم كرده باشند. ليست تهران با سر ليستي مجيد انصاري خود گواه بر این مدعاست.
#روانبخش
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
.
♻️ تفاوتهای هاشمی رفسنجانی و حاج قاسم سلیمانی
🔰 حمید رسایی: باز هم شهرداری تهران کم گذاشت و امسال خیابانهای تهران آن طور که شایسته جایگاه داغ شهادت حاج قاسم سلیمانی بود، یاد این واقعه تلخ
را در اذهان زنده نکرد. خط تحریف سردار مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی را سال گذشته اما شهرداری همزمان با ۱۹ دی و سالگرد درگذشت هاشمی رفسنجانی بنا گذاشت.
همان ایام نوشتم که باید تقدیر کرد از صاحب چنین دوقی که همزمان با ۱۹ دی (سالروز فوت هاشمی رفسنجانی در استخر کاخ سعدآباد) تصویر شهید حاج قاسم سلیمانی و هاشمی رفسنجانی را کنار هم در خیابانهای شهر به نمایش گذاشته تا مثلا این دو را یکی کند! در حالی که با این کار مردمی که فراموش کرده بودند، تاره به یاد آوردند که این دو، یکی نبودند و نیستند. چون:
۱. هاشمی میگفت که دنیای امروز دنیای گفتگوست نه موشک و حاج قاسم را در دنیای گفتگوی هاشمی، با موشک به شهادت رساندند.
۲. حاج قاسم از گذشتهاش پشیمان نبود اما هاشمی استکبار ستیز دیروز، در سالهای پایانی عمرش به فکر حذف شعار مرگ بر امریکا بود.
۳. حاج قاسم در دوره حیاتش، هرگز در برابر ولایت قرار نگرفت، اما هاشمی در سالهای پایانی عمرش، در صف اول حرکتی بود که هدف اصلی آن، حذف یا تضعیف ولایت فقیه بود.
۴. هاشمی همواره مورد حمایت رسانههای بیگانه بود و حاج قاسم همواره محور تخریب توسط رسانههای دشمن بود.
۵. حاج قاسم به تحقق وعدههای خدا امیدوار بود و هاشمی رفسنجان، به تحقق وعدههای شیطان بزرگ و امضای کری را تضمین میدانست.
۶. حاج قاسم نه فقط در میدان جنگ نظامی که در سیاست هم شجاع بود. برای همبن علیرغم گرایش انتخاباتیاش در سال ۷۶ که نزدیک به خاتمی بود، وقتی در سال ۷۷ به انحرافات خاتمی پی برد، در مقابلش ایستاد. اما هاشمی در سالهای پایانی عمرش، هر روز انحراف بیشتری پیدا کرد.
آقای شهرداری! ممنون از اینکه تفاوتهای این دو شخصیت را به یاد و خاطره مردم آوردید. منتظریم ببینیم امسال که برای شهادت سردار مقاومت کم گذاشتید، باز هم حماقت سال قبل را تکرار میکنید.
#حاج_قاسم_را_تحریف_نکنید
🔺حمید رسایی🔻
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🏴انا لله و انا الیه راجعون
لحظاتی پیش روح بلند و ملکوتی فقیه انقلابی فیلسوف مجاهد عمار رهبر #حضرت_آیت_الله_علامه_محمدتقی_مصباح_یزدی به ملکوت اعلی پیوست.
رحلت این عالم ربانی را به حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و نایب بر حق ایشان مقام معظم رهبری و عموم ارادتمندان به ایشان تسلیت عرض میکنیم
💻 @meabahyazdi_ir
#عمار
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
ادامه در پست بعدی #شبهه_شناسی 🇮🇷بدون مرز @bedonimarz @bedonimarz
👆👆👆👆
👆👆👆👆👆👆👆
🏆📺 *نمونه تبلیغات فریبنده منافقین در مورد معادن طلای ایران*
👁مراقب باشیم فریب نخوریم
📺در فیلم ادعاهای کذب فراوانی صورت گرفته است.
👈توضیح در مورد ادعاهای فیلم فوق
1️⃣اولا معدن طلای زرهشوران هنوز به تولید نرسیده
2️⃣ثانیا هیچ ارتباطی با زیر مجموعه رهبری ندارد و زیر نظر وزارت صنایع و معادن است
3️⃣ثالثا همه درآمدش می رود به خزانه دولت
4️⃣بر فرض که سالی ۱۰ تن شود می شود به ازای هر ۸ ایرانی سالی یک گرم که باید هزینهها را از آن کم کرد.
5️⃣هر تن سنگ معدن طلا حدود ۵ گرم طلا می دهد.
6️⃣تولید سالانه ۳ تن طلا از معدن زرهشوران در آینده پیش بینی شده است. یعنی به ازای هر ۲۷ نفر یک گرم در سال
در فیلم میگوید ارزش تولید سالانه طلا ۴۳۵۰ میلیارد تومان است. این رقم یعنی به ازای هر ایرانی سالانه حدود ۵۲ هزار تومان و ماهانه حدود ۴۳۰۰ تومان که باید هزینهها را از آن کم کرد.
7️⃣معدن طلای زرهشوران سایت دارد.
zarshouran.ir
8️⃣معدن طلای زرهشوران به عنوان بزرگترین معدن طلای ایران در ۳۵ کیلومتری شهرستان تکاب واقع شده است. گواهی کشف معدن طلای زرهشوران پس از کشف به نام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران صادر شده است.
واحد فرآوری و استحصال طلا با ظرفیت سالانه سه تن شمش طلا در منطقه زرهشوران تکاب آغاز خواهد شد. بر اساس مطالعات نهایی ذخیره قطعی معدن طلای زرهشوران تکاب چهار میلیون تن کانسنگ طلا با عیار 5.8 گرم در تن برآورد شده است. ذخیره احتمالی کانسنگ این معدن ۳۰ میلیون تن با عیار متوسط 5 گرم در تن است.
b2n.ir/284032
9️⃣یعنی کلا ۱۷۴ تن طلای خالص قابل استخراج است. یعنی در ۵۸ سال سالی ۳ تن.
🔟لذا اگر کل ذخایر طلای معدن زرشوران (۱۷۴ تن) امروز در دسترس بود، به ازای هر ایرانی از ۸۴ میلیون جمعیت کشور حدود ۲ گرم میشود، حال آنکه طی ۵۸ سال آینده جمعیت ایران افزایش خواهد یافت و آنها هم در این معدن سهم دارند
.1️⃣1️⃣در مورد کوه طلا در سیستان و بلوچستان گفته شده که این معدن طلا ۱۰ میلیون تن ظرفیت دارد اما میزان طلا در آن یک گرم در هر تن است.
یعنی اگر ۱۰ میلیون تن استخراج و تصفیه شود میشود کلا ۱۰ تن طلا. اگر این مقدار طلای خالص امروز در دسترس بود و بین مردم تقسیم میشد به هر ۴ ایرانی یک گرم می رسید.
2️⃣1️⃣ *نمونه یک متن فریبکارانه* :👈 "کشف کوه طلا در سیستان و بلوچستان با بیش از ۱۰ میلیون تن طلا. سهم هر ایرانی ۱۲۵ کیلوگرم طلا. اجازه ندهیم حق ملت را بخورند".
👈اگر شما با دیدن چنین فیلمی آن را باور میکنید یا حتی دچار شک و تردید میشوید لازم است کسب سواد رسانهای را در دستور کار خود قرار دهید.
👈اگر شما به فوروارد چنین فیلمی میپردازید به عامل ناآگاه منافقین تبدیل شدهاید.
✍️به قلم محمد حسن قدیری ابیانه
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz