4_5951673659675379904.pdf
919.6K
📕خصوصیات حضرت عباس(علیهالسلام)
دکتر رفیعی
#حضرت_ابوالفضل علیهالسلام
کتابخانه برهان
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
اتفاقاتی که این روزها ملت را تحت فشار گذاشته؛به باور خیلی ها مصنوعی و ساختگی است!
اخه چطور میشه باور کرد اب شرب مردم زاهدان پس از سالها بدون مشکل؛یکباره کیفیت بد شود و مردم را به سمت ایستگاههای تصفیه اب بکشاند؟
چطور میشه باور نمود صنعت طیور یکباره رو به ضعف و نابودی برود؟
چطور میشه باور کرد کپسول گاز هم نایاب شده و مردم ساعتها انتظار رسیدن تانکر گاز بمانند؟
چطور میشه باور نمود جلو صف نانوایی صف دراز بسته شده و نانوا با پریشان حالی خیلی از مشتری ها را جواب رد بدهد که نان نیست و بروید!؟
اضافه کنید داستان روغن نباتی را..!
امکان ندارد کوهی از مشکلات یکباره پدید اید!
خوشبینانه ترین حالت میشه به بی تفاوتی مسئولین ربط داد ولی انگاره های دیگری هم برای تحلیل این روزها وجود دارد!
دولت دنبال تصویب لوایح پالرمو وFATF است و رویش نمیشود مثل دفعه قبل درخواست تصویب توسط مجلس و شورای مصلحت بکند چرا که دولتمردی حاضر نیست این لوایح استعماری را تضمین کند!
ایا پایان عمر سیاسی دولت روحانی و اصلاحات منجر به عصبانیت مردم میشود؟
چرا قصد دارند مردم را ناراحت کنند؟
چرا به راه حل هایی که کارشناسان میدهند؛توجه ندارند؟
#علی_سبحانی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴حمله مجدد به یک کاروان لجستیک ارتش آمریکا
▪️کانال خبری «صابرین نیوز» عراق لحظاتی پیش گزارش داد که دو کاروان نظامی لجستیک متعلق به نظامیان آمریکا در نزدیکی «السماوه»، مرکز استان المثنی (جنوب) هدف حمله قرار گرفته است.
▪️بعد از ظهر امروز نیز یک کاروان لجستیک ائتلاف آمریکا در استان «دیوانیه» (جنوب) با یک بمب دستساز هدف قرار گرفته است.
▪️طی ماههای گذشته انفجارهای مشابهی بر سر راه کاروانهای نظامی آمریکا در عراق رخ داده است. ائتلاف آمریکایی برای در امان ماندن از این انفجارها و انتقال تجهیزات خود از شرکتهای بومی عراقی کمک گرفته است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 عاقبت رو ملاحظه کنید !
بله، حضرت شیخ #محمود_امجد هستن که این پست پسرش در ستایش از #ربع_پهلوی و معشوقه ی فریدون جوادی (که همزمان زن شاه مملکت هم بود) رو پسندیدن !
اون که پسر خلیفهدوم بود، با پای حجاج بیعت کرد؛ این بیچاره رو که خدا زده ...
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🚨#فوری | حمله پهپادی یمن به فرودگاه نظامی أبها
یحیی سریع: نیروی هوایی با یاری خداوند متعال یک عملیات موفقیت آمیز علیه فرودگاه بین المللی ابها انجام داد و یک هدف مهم نظامی را با هواپیمای بدون سرنشین قاصف 2K هدف قرار داد و ضربه دقیق بود.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🖊 یکی از مهم ترین اقدامات وزارت نفت دولت یازدهم، تدوین مدل جدید قراردادهای نفتی ایران (IPC) بوده است.
🖊با حصول توافق بین ایران و کشورهای 5+1 در زمینه هسته ای و امضای برجام در 23 تیرماه 94، روند تدوین مدل جدید قراردادهای نفتی ایران شتاب بیشتری گرفت، به گونه ای که مشخصات کلی این مدل قراردادی در 8 مهرماه سال 94 به تصویب هیئت دولت رسید. اوایل آذرماه 94 نیز با برگزاری کنفرانسی در تهران، رسماً این مدل قراردادی همراه با ۵۰ طرح به ارزش حدود ۱۸۵ میلیارد دلار به شرکت های خارجی معرفی شد. اهداف اصلی وزارت نفت از تدوین مدل جدید قراردادهای نفتی IPC عبارت بودند از: جذب سرمایه گذاری خارجی، انتقال فناوری، تولید صیانتی از مخازن و افزایش ضریب بازیافت و نهایتا حضور در بازارهای بین المللی با ایجاد شرکت های اکتشاف و تولید داخلی.
✍#دکترحسین_پور
۱
🖊مهم ترین اشکالات قراردادهای بیع متقابل عبارت بودند از:
1-کوتاه مدت بودن دوره قرارداد
2-وابستگی پرداخت حق الزحمه پیمانکار به هزینه های سرمایه ای
3-نظارت ضعیف کارفرما بر عملکرد پیمانکاران
4- انعطاف پایین قرارداد
5-کم توجهی به ظرفیت های داخلی در پیمانکارهای فرعی.
🖊مدیران ارشد وزارت نفت و اعضای کمیته بازنگری قراردادهای نفتی به عنوان طراحان IPC معتقدند ایرادات مطرح شده در بیع متقابل (به غیر از مورد 5) با استفاده از سازوکارهای زیر در این مدل قراردادی برطرف می شوند:
1- بلندمدت بودن دوره قرارداد
2- وابستگی پرداخت حق الزحمه پیمانکار به میزان تولید از میدان
3- کاهش نقش نظارتی کارفرما
4- انعطاف پذیری بالای قرارداد.
✍#دکترحسین_پور
۲
2- واگذاری بلندمدت میادین کشور به شرکت های خارجی و تبعات آن مانند نقض حاکمیت ملی: مطابق با ماده 2 مصوبه هیات دولت درباره این مدل قراردادی، شرکت های خارجی میتوانند در تمامی فعالیتهای بالادستی میادین شامل اکتشاف، توسعه و تولید حضور پیدا کنند. طول مدت این قرارداد 20 سال است که تا 25 سال قابل افزایش بوده و در موارد اکتشافی نیز تا هفت سال به این مدت افزوده خواهد شد و البته قابلیت تمدید هم دارد. با توجه به اینکه بکارگیری این قرارداد به قلمرو جغرافیایی خاص یا میزان تولید نفت و گاز مشخصی محدود نشده است، بر اساس آن، شرکت های خارجی برای مدتی طولانی میتوانند در تمامی میادین کشور از دریای خزر تا خلیج فارس و دریای عمان حضور داشته و در تمامی امور مربوط به نفت و گاز کشور فعالیت کنند. تصمیم در مورد میزان سرمایه گذاری، میزان تولید و افزایش و کاهش آن، مدیریت کل پروژه و مهندسی مخزن از آن جمله است. واگذاری بخش بهره برداری از این میدان، نوعی بازگشت به قراردادهای نفتی استعماری قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و بخصوص قبل از ملی شدن صنعت نفت است.
✍ #دکتر_حسینپور
۴
🖊ایرادات قراردادهای نفتی:
1- تضعیف ظرفیت ها و توانمندی های شرکت ملی نفت ایران و شرکت های
تابعه: ساختار IPC به گونه ای است که شرکت ملی نفت ایران به واسطه شرکت های تابعه خود، وظیفه کارفرمایی را بر عهده دارد و در نتیجه، شرکت ملی نفت ایران و شرکت های تابعه آن نه تنها عایدی چندانی از اجرای این قراردادها نخواهد داشت بلکه بزرگترین متضرر آن خواهند بود.
بر اساس ماده 7 و نیز بند " ع" ماده 1 و بند "الف" ماده 11 مصوبه هیئت دولت درباره این الگوی قراردادی، در میادینی که این قرارداد اجرایی شود، در طول مدت قرارداد عملاً کلیه سازمان های مهندسی مخازن و مهندسی نفت (شرکت ملی نفت ایران و شرکت های تابعه آن) به عنوان نمایندگان مالک مخزن (کارفرما) از دخالت جدی کارشناسی در توسعه و تولید میدان کنار گذاشته خواهند شد.
🖊 در نتیجه عدم فعالیت کارشناسی سازمان های مهندسی شرکت های تابعه شرکت ملی نفت در یک دوره طولانی مدت 20 تا 32 ساله، عملاً این سازمانها تضعیف شده و صنعت عظیم نفت و گاز ایران در آینده به شکلی سازمان یافته به حضور و فعالیت شرکتهای خارجی وابسته خواهد شد.
✍ #دکتر_حسینپور
۳
3- نبود تضمین انتقال فناوری: هیچگونه سازوکار مشخص و تضمین شده ای برایانتقال فناوری از شرکت خارجی به طرف ایرانی در این مدل قراردادی تعریف نگردیده است و به نظر می رسد که مسئله انتقال فناوری جز ویترینی لوکس برای IPC نیست. علاوه بر این، تاکنون هیچ مطالعه جدی وجود ندارد که نشان دهد کشورهای در حال توسعه نفتی توانسته اند از طریق قرارداد نفتی برای اکتشاف، توسعه، تولید و یا ازدیاد برداشت به فناوریهای پیشرفته دست یابند و تجریبات تاریخی کشورهای مختلف این قضیه را تایید نمی کند.
به نظر می رسد که تبلیغ اثر مثبت و چشمگیر قراردادهای نفتی بر ارتقای فناوری به این دلیل صورت می گیرد که مسابقه ای در داخل کشورهای میزبان برای ارائه پیشنهادهای جذابتر به این شرکت ها به وجودآید و در نتیجه آن، رانت آسان و مسرفانهای عاید این شرکت ها گردد وگرنه انتقال فناوری در چارچوب قراردادهای نفتی، سرابی بیش نیست و حداکثر انتظاری که از یک قرارداد نفتی میتوان داشت صرفاً آموزشهای فنی- حرفهای است که اساساً با کسب فرآیندهای فناورانه تفاوت اساسی دارد.
✍ #دکتر_حسینپور
۵
🖊قرارداد کرسنت، قراردادی است بين شرکت اماراتی "کرسنت پتروليوم" و شرکت ملی نفت ایران که در سال 1380 و در زمان وزارت بيژن زنگنه در دولت هشتم منعقد شد. متن قرارداد کرسنت به هيچ عنوان منتشر نشد و این متن بر اساس گفتههای مسئولین است.
🖊طبق قرارداد منعقد شده با شرکت کرسنت، گاز ترش (فرآوری نشده) میدان سلمان به کشور امارات به مدت 25 سال و در دو دوره 7 ساله و 18 ساله صادر خواهد شد. در ایران قرارداد طرف ایرانی متعهد به توسعه این میدان و تحویل گاز در میدان مبارک شده است. شرکت کرسنت نیز انتقال گاز از میدان مبارک و شیرینسازی و تحویل آن را به کشور امارات متعهد شده است. این شرکت در قرارداد بصورت واسطه بین ایران و دولت امارات عمل کرده است.
✍#دکترحسین_پور
۷
🖊در آذرماه سال ۱۳۸۱، حسن روحانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی با ارسال نامهای خطاب به آقای سید محمد خاتمی، رئیسجمهور وقت، به عملکرد بیژن زنگنه، وزیر نفت کابینه اصلاحات به شدت اعتراض کرده و اقدام وی در انعقاد قرارداد نفتی #کرسنت را بیرون از چارچوب قانون و از طریق #واسطه دانسته و این قرارداد را دارای آثار منفی فراوان برای ایران دانسته بود.( توجه داشته باشید که در دولت روحانی جناب زنگنه همچنان وزیر نفت هستند!!!!)
🖊در اواخر دولت هشتم، سازمان بازرسی کل کشور، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی کشور(حسن روحانی ) و حمیدرضا کاتوزیان رئیس کمیسیون انرژی مجلس هشتم ایراداتی در ابعاد تجاری، اقتصادی، حقوقی، فنی و امنیتی به این قرارداد گرفتند. در روز دهم بهمن سال ۸۴ محمدرضا رحیمی رئیس وقت دیوان محاسبات کشور، با استدلال بهصرفهنبودن این قرارداد، از آن به #خیانت تعبیر کرد و خواستار لغو آن شد.
⬅️بلاخره اواخر سال 84 و پس از گزارش و هشدارهای متعدد نهادهای امنیتی و نظارتی همچون شورای عالی امنیت ملی، سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و... پیرامون آسیبها و انتقادات مختلف، دستور لغو این قرارداد از سوی رئیس وقت دیوان محاسبات صادر گردید.
✍ #دکتر_حسینپور
۸
🖊ایران با ارائه مستندات گسترده #رشوه در این پرونده، موفق شد تا سال ۲۰۱۱ فساد در انعقاد این قرارداد را در دادگاه لاهه اثبات کند. در این خصوص، علیه مدیران و مسئولانی که در امضای قرارداد کرسنت نقش داشتند از جمله وزیر نفت (بیژن زنگنه)، پروندههایی در مراجع #قضایی باز شد. سازمان بازرسی کل کشور، بهطور کل اجرای این قرارداد را ملغی اعلام کرد و اعلام شد لایههایی از دلالان در این پرونده شناسایی شده که از آن میان به کسانی چون عباس یزدانپناه یزدی، مهدی هاشمی رفسنجانی و علی ترقیجاه اشاره شد.
🖊 در سال ۲۰۱۲ با روی کار آمدن دولت یازدهم، همان مسئولانی که در امضای قرارداد کرسنت نقش داشتند و پروندههای آنها در مراجع قضایی باز بود، دوباره در وزارت نفت و شرکتهای زیرمجموعه آن حکم گرفتند و حسن روحانی نیز با تغییر در دیدگاه خود در زمان زمامداری شورای عالی امنیت ملی کشور در دولت هشتم به حمایت از آن پرداخت.
✍#دکترحسین_پور
۱۰
4- امتیازات خاص و قابل تامل قرارداد برای شرکت های خارجی مانند خط پایه تخلیه:خط پایه تخلیه یکی از موارد کلیدی در این الگوی قراردادی است. زیرا بر اساس بند ب ماده 6 مصوبه هیات دولت درباره IPC، مبنای پرداخت دستمزد به پیمانکار، اضافه تولید نسبت به خط پایه تخلیه بوده و بازپرداخت هزینههای مستقیم، غیر مستقیم، بهرهبرداری و هزینه تأمین مالی، دستمزد یا پاداش، سود و هزینههای جانبی دیگر به طرف خارجی نیز از محل درآمد حاصل از حداکثر 50 درصد اضافه تولید نسبت به خط پایه تخلیه صورت می گیرد.
⬇️بنابر این به گفته کارشناسان این حوزه مدل جدید قراردادهای نفتی (IPC) دارای اشکالاتی اساسی و مهمی است و اجرایی شدن آن تبعات سنگینی برای اقتصاد کشورمان و بخصوص صنعت نفت و گاز در پی خواهد داشت. با وجود چندباره اصلا این نواقص استفاده از این مدل قراردادی صرفا برای میادین مشترک دریایی کشور در فلات قاره (خلیج فارس و دریای عمان) و دریای خزر امکانپذیر است. استفاده از این مدل قراردادی برای توسعه میادین کم ریسکی مانند آزادگان جنوبی به شرکت های خارجی که توانمندی داخلی کافی برای توسعه آنها از لحاظ فنی و مالی موجود است و در نتیجه، اصولا واگذاری آنها به شرکت های خارجی با هر مدل قراردادی منطقی نیست، به شدت برخلاف منافع ملی است.
✍#دکترحسین_پور
۶
🖊شرکت کرسنت در سال 1388 و بعد از گذشت حدود 3 سال از موعد مقرر برای اجرایی شدن این قرارداد سال 1385، به دلیل توقف یکجانبه آن از سوی ایران، به دادگاه بین المللی لاهه #شکایت کرد. در فاصله سال 1388 تا پایان دولت دهم، نماینده ایران دو مرحله در دادگاه لاهه حاضر گردید که با ادعای وجود فساد در عقد این قرارداد، خواستار ملغی شدن آن گردید.
🖊 علیرضا زاکانی نماینده مجلس شورای اسلامی:
#حضور_دلالان در این پرونده در 4 لایه شناسایی شد؛ بخش اول دلالی مربوط به کسی یا کسانی است که بهازای هر 48 سنت بهای فروش گاز، 8 سنت آن را دریافت میکردند و قرار بود با اجرایی شدن این قرارداد، سهم آنها بهطور کامل کنار گذاشته و پرداخت شود.
فرد یا گروه دوم دلالی این قرارداد، یک یا 1.5 درصد از اصل فروش را باید دریافت میکرد و گروه سوم، عباس یزدانپناه یزدی و مهدی هاشمی بودند که دلالی را از سال 79 تا 81 بهعهده گرفتند و گروه چهارم نیز علی ترقیجاه بود که دلالی را از سال 83 شروع کرد.
✍ #دکتر_حسینپور
۹
🖊شرکت #کرسنت از این موضوع استفاده کرد و آن را دستاویزی برای کمرنگ کردن نقش فساد در امضای کرسنت قرار داد. مدیران شرکت کرسنت و وکلای آن مدعی شدند که در زمینه فساد در امضای قرارداد کرسنت در ایران دودستگی وجود دارد و این سؤال را مطرح کردند که اگر ایران معتقد است در این قرارداد فسادی رخ دادهاست و مفسدینی وجود دارد پس چرا خودش آنها را در راس بزرگترین مناصب صنعت نفت کشورش قرار دادهاست؟ روند پیگیری پرونده کرسنت در دادگاه لاهه که تا پایان دولت دهم بهنفع ایران در حال گذر بود، رفته رفته تغییر کرد و در حالی که شرکت کرسنت و دلالان و واسطههای مرتبط با آن فساد کردهاند، بهناحق ایران در حال متحمل شدن خسارت گستردهاست. دادگاه لاهه در سال ۲۰۱۳ رای داد که این قرارداد از لحاظ قانونی لازمالاجرا است و طرف ایرانی باید تعهدات خود را عملی کند. وقتی که ایران باز هم به این رای گردن ننهاد، دادگاه لاهه تصمیم به جریمه کردن ایران و پرداخت غرامت به طرف اماراتی گرفت. مبلغ این غرامت هنوز مشخص نشدهاست و پرونده در حال حاضر در دادگاه لاهه در جریان است.
✍#دکترحسین_پور
۱۱
🖊بعد از ارائه برخی تفکرات نفت و گازی دولتهای غربگرای خاتمی و روحانی و نوع مدیریتشان در حوزه اقتصادی؛ در پایان #تشکیل_دولت_جوان_انقلابی با مدیریتی جهادی در سال آینده را تنها راه نجات کشور از #بحران_مدیریتی در همه بخش ها من جمله نفت و گاز میدانم و از همه دوستان خواستار اتحاد و ائتلاف برای حمایت از همه نامزدهای احتمالی انتخابات ( آیت الله رییسی/ دکتر سعید جلیلی/ دکتر سعید محمد/ دکتر قالیباف و ....)هستیم
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
ارادتمندتان قریش حسین پور
هدایت شده از گروه تواشیح بین المللی تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #نماهنگ|"نوروزِ مَهدَوی"🌼
🎶همخوانی بسیار دلنشین دعای تحویل سال و اشعار زیبا فارسی در مدح حضرت امام زمان(عج)🌹
⚜کاری از نوجوانان قرآنی:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
📺مشاهده و دریافت نماهنگ با کیفیت بالا:
📽 aparat.com/v/TqG2m
🌐کانال ایتا:
📲 @tasnim_esf
☎️ارتباط با سرپرست گروه:
📞 09140043816
🎧|با هدفون بشنوید... 👌
#ماه_شعبان
#عید_نوروز
#نوروز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخی کوتاه با استناد به تاریخ به یک شبهه رایج :
🔹چرا رهبری فلان نالایق را عزل و حذف نکرد؟
🔹رهبری جامعه ای که خواص آن به وظیفه خود عمل نمی کنند و بصیرت مردم جامعه برای مقابله با فتنه ها کافی نیست چگونه است ؟!
🔹رهبر جامعه در عزل و نصب ها و برخورد با معاندین و منافقین چگونه باید عمل کند ؟!
✍دشتی :
🔹راه مبارزه با منافقین به تعبیر علامه طباطبایی ،تبیین و سپس میدان دادن به منافقین است تا در عمل نزد مردم رسوا شوند و مادامیکه رسوا نشده اند باید أیمة النفاق را که نزد مردم محترمند احترام کرد چرا که قرآن میفرماید سبّ و دشنام به بتهای مشرکین ندهید تا آنها هم به خداوند یکتا از روی دشمنی جاهلانه اهانت نکنند
#شناخت_رهبری
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
#حدیث_روز
امیرالمومنین علی علیه السلام:
🔸لا یَعدَمُ الصَّبورُ الظَّفَرَ وَ اِن طالَ بِهِ الزَّمانُ🔸
📌انسان صبور پیروزی را از دست نمیدهد، هرچند طولانی شود.
📚نهج البلاغه حکمت 153
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🗓سالروز ولادت سیدالساجدین
🏳و امر و خواهش مکرر رهبری
🏳بر انس و تدبر در کتاب مهجور
🏳صحیفه کامله مبارکه سجادیه/۱
💠رهبرانقلاب
‼️زندگی ۳۴ ساله سیدالساجدین از حساس ترین دورانهای امامت ائمه میباشد و حقا این دوره از دورانهای ناشناخته تاریخ امامت است، لذا به نظر من اگر کتاب عزیز صحیفه سجادیه مطالعه شود، زندگی امام سجاد برای ما روشن خواهد! ۶۳/۸/۲
‼️بزرگترین نقش امام سجاد این است که تفکر اصیل اسلامی یعنی توحید، نبوت، مقام معنوی انسان، ارتباط انسان با خدا و بقیه چیزها را تدوین کرده است و مهمترین نقش صحیفه سجادیه همین بود؛ لذا شایسته است کسانی روی کتاب شریف صحیفه سجادیه کار کنند. صحیفه سجادیه مجموعهای است از دعا درباره همه موضوعاتی که انسان در یک زندگی هوشمندانه به آن توجه دارد. دعاهای گوناگون و تکاملزای بیشماری در این کتاب هست و امام در ضمن این دعاها و به زبان دعا، انگیزههای یک زندگی اسلامی را در ذهن مردم زنده میکند. کتاب صحیفه سجادیه از اول تا آخر پر از انگیزههای شریف دعایی برای انسانها است که اگر انسان بدانها توجه کند واقعا همین صحیفه سجادیه کافی است که یک جامعه را توجه دهد و اصلاح و بیدار کند! کتاب انسان۲۵۰ساله ص۲۱۱،۱۹۵
#جهاد_تبیینی
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
✍️از رهبری
برخوردار هستیم
🔻که ژرفاندیش و بلندنگر است
🔺به زیبایی دشمن را میشناسد و به جهانبینی توحیدی در موضوع قدرت ایمان دارد.
🔹بارها تا لبه جنگ پیش رفتهایم،
اما ولی فقیه دشمن را عقب رانده است . رهبر بزرگ انقلاب تنها در این میدان ایستاده است؛ تنها ایستادن ولی فقیه، نه به این معنا که اصحابی ندارد، بلکه به معنای اینکه یک ستاره درخشان و روشن است که در صحنه نورافشانی میکند.
🔸اجازه نداریم بگوییم
در کجا دشمن گریخت و چگونه عقب رفت و چرا دستان آنها بسته شد. امروز دشمن اصلاً چهره یک امپراطوری با نشاط را ندارد، دشمن چهره قدرتی پوک اما با ظاهری بزرگ به خود گرفته است.
🔹این فرسایش قدرت دشمن
چگونه شکل گرفته است که در هیچ زمین و عرصهای چیزی جز شکست کسب نمیکند.
🔸ولی امر و نایب امام زمان(عج)
دشمن را متوقف کرد و پیشانی جنگی اسلام را وسعت بخشید، روح جهاد را در جوانان اسلام دمید و امید اسلام را احیا کرد، سرزمینها میدان جهاد شدند، دشمن مجبور به عقبنشینی شد و کشور ساخته شد و آسیب ندید.
🔹ما نیروی مسلحایم
اما میدانیم که هیچچیز به اندازه معرفت و تربیت قدرتمند نیست و انقلاب بیش از همیشه به این موضوع نیازمند است.
🖊سردار سلامی
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی . در چهارمین اجلاسیه اساتید شبکه تربیتی بسیج
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
🔻 در نقاط تاریک فضای مجازی چه می گذرد؟
🚨 بازار داغ روسپیگری در یک شبکه اجتماعی
🔰 چه کسی پاسخگوی آینده تباه شده دختران نوجوان در فضای مجازی است؟
🔹هر روز که میگذرد بخش جدیدی از فضای سیاه اینترنت خودنمایی میکند. هنوز مدت زیادی از فراگیر شدن فضای آلوده قمار و شرطبندی در فضای مجازی نگذشته که یک شبکه اجتماعی تازهکار ابعاد جدیدی از فساد اخلاقی را به نمایشمیگذارد. این بار اما اوضاع به شدت وخیم است، روسپیگری علنی در فضای مجازی با دریافت پول!
🔹️ با اینکه در ماههای اخیر فضای قمار در اینستاگرام به شدت تبلیغ میشود اما تاریکترین نقاط فضای مجازی، فضاهای سیاه قمار و شرط بندی نیست! اخیرا در فضای مجازی برنامههایی رونق گرفته که علناً به ترویج فحشا می پردازند و بدون هیچ محدودیتی در دسترس عموم قرار دارند. برنامه هایی که روسپیها به صورت زنده در آنها حضور پیدا میکنند و مشوق افراد برای اعمال جنسی میشوند.
🔹️ یکی از مهمترین برنامهها در این فضا برنامهایست که به طور کلی دو دسته لایو در آن ترند می شود؛ یا افرادی که تمایل به روسپیگری دارند یا افرادی که با کلمات بسیار رکیک به قومیتهای کشور فحاشی و اهانت میکنند. در این برنامه بیشرمانهترین محتوای ممکن تولید می شود و جالب آن که به سادگی در دسترس مخاطبین قرار می گیرد. این نرم افزار نه تنها با محدودیتی مواجه نیست، بلکه در بعضی از پلتفرمهای اندرویدی تبلیغ می شود!
⬅️ در رجانیوز بخوانید:
🌐 Rajanews.com/node/342785
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz