اگر برای به دست آوردن "پول" مجبوری دروغ بگویی و فریبکاری کنی،"تهیدستــ " بمان...
اگر برای به دست آوردن"جاه و مقام" باید چاپلوسی کنی و تملق بگویی،از آن "چشم بپوش"...
اگر برای آن که "مشهور "شوی،مجبور میشوی مانند دیگران،خیانت کنی،در
"گمنامی زندگی کن"...
بگذار دیگران پیش چشم تو با دروغ و فریب ثروتمند شوند،...
با تملق و چاپلوسی شغل های بزرگی را به دست آوردند...
و با خیانت و نادرستی شهرت پیدا کنند...
تو گمنام و تهیدست و قانع باش...
زیرا اگر چنین کنی تو سرمایه ای را که آنها از دست داده اند،به دست آورده ای...
و آن *"شـــرافـــــت"*است.
✅ نظر علامه طباطبایی درباره رژیم #اسرائیل
🔻آنچه میخوانید نوشتاری است کوتاه به قلم مرحوم علامه طباطبایی (ره) که در آن پیرامون مساله فلسطین و ماهیت رژیم #جعلی و غاصب اسرائیل سخن گفتهاند.
📝«بخش کوچکی از #فلسطین یک بندر دریایی و پایگاه نظامی برای دول معظمه انگلیس و فرانسه و آمریکا میباشد و دولت پوشالی و دستنشاندهای به نام دولت اسرائیل در آن جا حکومت میکند و در این مدت کوتاه هر چه توانستهاند به تقویت و تجهیزش پرداختهاند و با تمام نیرو نگذاشتهاند که دول اسلامی علیه ایشان متحد شوند. (چنانکه همهی این حقایق را جریانهای چند سال اخیر آفتابی ساخت.)
🔸این فکر #غلط که «دولت یهود دولتی است مستقل و مترقّی و علیرغم احادیثی که در اسلام وارد شده و وعده داده که یهود هیچگاه کشور مستقلی نخواهد داشت رشد کرده است» اثر نفوذ سیاست هایی است که در گذشته و هم اکنون میخواهد مردم این قسمت از جهان را در جهل و نفاق و دشمنی و بدبینی به آیین مقدس اسلام نگه دارند، زیرا این فکر مربوط به روایت نیست تا بگوییم مجهول است، بلکه مربوط به قرآن کریم است و آنچه در قرآن کریم است نه به این نحو است که ذکر شده، بلکه به نحوی است که باید یکی از پیشگوییهای قرآن شمرده شود.
🔸خدای متعال پس از شمردن مظالم و جنایتهای یهود و خیانتها و ماجراجوییها و پیمانشکنیهایی که با اسلام و مسلمین کردهاند و پس از آن که مسلمانان را پند میدهد که اتفاق کلمه داشته باشند و قوانین دینی را حفظ کنند و با بیگانگان طرح دوستی نریزند و از ایشان اطاعت نکنند میفرماید: «یهود دچار غضب پروردگار شدهاند و برای همیشه در حقشان خواری و پستی نوشته شد و نخواهد توانست کار قابل توجهی علیه مسلمانان انجام دهند، مگر به واسطه سببی که به مردم و سببی که به خدا پیوند داشته باشند»[1] و در آیه دیگر این سبب مربوط به مردم و مربوط به خدا بیان شده است. میفرماید: «با یهود و نصاری طرح دوستی مریزید و سرسپرده مشوید و کسانی که از شما سرسپرده ایشان شوند از سرسپردگی خدا و جانبداری وی برکنارند و خداوند شما را از خشم خود در صورت تخلف از این امر برحذر می دارد»[2]
و نیز میفرماید:
«امروز کفار از این که استقلال دینی شما را از بین برند مأیوس شدند از این پس دیگر از ایشان مترسید و تنها از من بترسید»[3]
🔸چنان که ملاحظه میکنید، خدای متعال پیشرفت اسلام و سرکوبی #یهود را به مسلمانانی وعده میدهد که قوانین اسلام و اتفاق کلمه را حفظ کنند، نه کشورهایی که جز اسم اسلام چیزی در دست ندارند و هم چنین آیات دلالت دارند بر این که اسلام در معرض این قرار دارد که روزی با اجانب طرح دوستی بریزند و سرسپرده ایشان شوند و در این صورت معامله خدایی با ایشان معکوس خواهد شد و سلطه و غلبه را از دست خواهند داد و عزّت و سیادتشان نصیب دیگران خواهد گردید.
🔸و اما این که احادیث و اخبار ممکن است در میانشان مجعول و ساخته وجود داشته باشد، این مسئله را علمای اسلام به خوبی میدانند و در ثبوت آن نیازی به این گونه مدرکهای بیاساس نیست، بلکه مسلم است در صدر اسلام عده ای از منافقین و یهود در کسوت مسلمین در آمده و اخبار دروغی جعل و روایت میکردهاند. و از این روی علمای اسلام هر خبری را هر طور باشد اخذ نمیکنند بلکه با به کار انداختن ممیزات فنی خبر قابل وثوق را تشخیص داده، میپذیرند. در پیشبینی همین وضع (چنان که در روایات زیاد است) رسول اکرم صلی الله علیه و آله میفرماید: «پس از من چیزهایی بسیار از من نقل خواهند کرد از آنها آنچه با قرآن مطابق است بپذیرید و آنچه مخالف است رد کنید.»[4]
1.خلاصه آیه 112 آل عمران و قبل از آن
2. آل عمران، آیه 12
3.مائده، آیه 3
@beeeee
🔸 ذلت و زبونی ما در این عالم به خاطر چیست؟
🔹 به خاطر وابستگی به جسم و ماده است؛ #نفس که زبونی وخواری ندارد.
👈یا به خاطر خوراک است که ذلیلیم، یا پوشاک، یا مسکن، یا مرکب، یا پست و مقام و...؛
🤔هرچه انسان نفسش را بیشتر بشناسد و به آن #توجه کند، توجهش از ماده گرفته میشود و هرچه توجهش از ماده گرفته شود، از ذلت رو به #عزت و از پستی رو به #اوج میرود.
💐💐💐💐💐💐
@beeeee
🌱 #نیاز انسان مومن
🌱 #دوری از افراط و تفریط
🍃امام جواد علیه السلام: اَلمُؤمِنُ یَحتاجُ إلی ثَلاثِ خِصالٍ: تَوفیقٍ مِنَ اللهِ، وَ واعِظٍ مِن نَفسِهِ وَ قَبُولٍ مِمَّن یَنصَحُهُ؛
🌱نیاز انسان مومن:
1. #توفیق از طرف خداوند متعال
2. #واعظ درونی
3. #پندپذیر بودن
🍃فرمود: کسی، که خودش، خودش را مؤعظه نکند، مؤعظهی دیگران هم برایش فایدهای ندارد، مؤعظه لازم داریم ولی شرط اوّلش چیست؟ فرمود: مؤمن سه تا چیز را احتیاج دارد، توفیق من ا...
🍃الحمد لله خدا به شما داده، توفیق از طرف خداست، مسلمان هستید، مؤمن هستید، معتقد به اهل بیت هستید، همسران خوب الحمد ا... ، فرزندان خوب، خدا به شما لطف کرده اما کافی نیست،
👈(فَواعظٍ مِن نَفسه) خودش هم باید خودش را #نصیحت بکند، چه وقت میشود انسان خودش، خودش را نصیحت کند؟
👈 در شلوغی، اگر فقط در رفت و آمد باشد، مهمان باشد و مهمان دعوت کند، این افراط است،
👈 اصلا مهمان دعوت نکنیم و در را بر روی همه ببندیم این تفریط است،
🍃رفت و آمد خوب است و لازم است ولی کافی نیست. رفت و آمد باید #حساب_شده باشد.
🍃یک بنده خدا، لب بام ایستاده بود، به او گفتند نیا جلو، نیا جلو، میافتی پایین، عقب عقب رفت از آن طرف افتاد پایین، گاهی ما این طوری هستیم .
@beeeee
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🔹️محاسبه خویش در پایان ماه رمضان و در آستانه عید فطر
🔻مرحوم سید بن طاووس در کتاب اقبال با اشک و سوز توصیه میکند که در عصر روز آخر ماه صیام، چه خوب است که سالکین به مکان خلوتی بروند و مانند مصیبت زدگان بر خاک بنشینند و به افق خورشید که خبر از آخرین لحظات غروب این میهمان عزیز میدهد بنگرند و به محاسبه خود در این ماه گرانقدر بپردازند؛ که چگونه به برکت این میهمان، در بارگاه ضیافت الهی بار داده شدند و چگونه اکنون خارج میشوند و تا چه حد قدر این نعمت را پاس داشتهاند و حریم میهمان الهی را حفظ کردهاند؟
▫️همچنین در پایان روز نیز که لحظه بسته شدن نامه اعمال در ماه مبارک است، در اضطراب و تشویش باشد که چگونه اعمال او به محضر امام عصر(عج) عرضه میشود، و با اشک و سوز دست توسّل به محضر مبارکش بلند کند؛ تا بلکه نواقص او را با رأفت و رحمت در پیشگاه حق جبران نمایند و اعمال او را بدون کاستی به محضر پروردگار عرضه کنند و طومار او جزو روزهداران حقیقی بسته شود.
▫️لذا جمالالسالکین در مراقبات توصیه مینمایند که بهتر است در هنگام غروب آفتابِ روز آخر ماه صیام، تا هنگام مغرب در سجده باشد و اذکار استغفاری را زمزمه کند و اشک بریزد تا ماه رمضان او با سجده و شکم گرسنه که بهترین حالات عبد است خاتمه یابد. و در این حال به عید اعظم الهی وارد شود تا در خانه کرم و جلالت حضرتش بار یابد.
▫️سالک در این لحظات از محضر مبارک ولی عصر(عج) تقاضا کند که اعمال او را به امانت بپذیرند و هم ایشان به درگاه حق عرضه نمایند تا نواقص آن به کرم مولایمان جبران شود.
▫️همچنین به یاد کلام رسول اکرم(ص) بیفتد که در شب اول این ماه عزیز فرمود: «خداوند نیامرزد کسی را که از ماه رمضان خارج شود و هنوز در نامه عمل او گناهی ثبت است و مورد مغفرت الهی واقع نشده است.»
🔺و انسان در این حال مضطربانه آیه "أَمَّنْ يُجيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ" را بخواند و بر سوء حال خود بگرید و از خداوند طلب رفع غم نماید.
🔻شب عید سعید فطر، شب فراق از محبوب و دادن جوایز
▫️دلیل نامیدن این عید به «فطر» آن است که در این روز همه باید روزه خود را افطار کنند. معنای لغوی آن نیز «شکافتن» است.
▫️اما معنای زیباتر فطر (با الهام از ادعیه) آن است که عید فطر روز «شکافته شدن» حجابها و ظهور فطرت توحیدی و نیز روز طلب ظهور کمال ولایت برای همه ماست.
👈 این معنا متناسب با اول سال بودن ماه مبارک است که مؤمنان به برکت ماه مبارک از گناهان و زشتیهای اعتقادی و عملی و رفتاری و گناهان پاک میشوند و با فرارسیدن عید فطر، گذشته آلوده خود را کنار گذاشته و زندگی جدیدی را آغاز میکنند.
▫️عید فطر روز جایزه است:
«إِذا كانَ أَوَّلُ يَوْمٍ مِنْ شَوّالٍ، نادى مُنادٍ: أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ! أُغْدُوا إِلى جَوائِزِكُمْ ...»
▫️و البته جایزه نیز معلوم است:
«أَنْ تُدْخِلَنِي فِي كُلِ خَيْرٍ أَدْخَلْتَ فِيهِ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّدٍ وَ... اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ خَيْرَ مَا سَأَلَكَ بِهِ عِبَادُكَ الصَّالِحُونَ وَ...»
▫️در این روز -به برکت اهل بیت(ع)- ذرهای در مغفرت و استجابت دعا تردید نکنیم.
ساقیا آمادن عید مبارک بادت
وان مواعید که کردی مرود از یادت
▫️اولین دعا در این شب و روز «شکر» است.
▫️دعای دوم طلب عاجزانه از خداوند برای تحقق وعدههایی است که به اولیا وبندگانش داده.
@beeeee
🔺روز هجران و شب فرقت يار آخر شد
زدم اين فال و گذشت اختر و كار آخر شد
آن همه ناز و تنعم كه خزان میفرمود
عاقبت در قدم باد بهار آخر شد
بعد از اين نور به آفاق دهم از دل خويش
كه به خورشيد رسيديم و غبار آخر شد