«مامانها» برنامهای جدید با موضوع سبک زندگی و تربیت فرزند است که پخش آن از روز گذشته پنجم آبان در شبکه سه سیما آغاز شده است.
این برنامه به تهیهکنندگی مجتبی حسینی و با اجرای منصوره مصطفی زاده روی آنتن می رود و در هر قسمت به موضوعاتی مرتبط با دغدغه های تربیتی فرزندان در یک دهه اخیر می پردازد. موضوعاتی چون تغییر روابط خانواده و نبود همبازی برای کودکان و نحوه استفاده فرزندان از تکنولوژی ها مثل موبایل و تبلت از جمله مباحث برنامه است. همچنین مشکلات شیوع کرونا و تاثیر آن بر تحصیل و آموزش مجازی از دیگر پرونده هایی است که در این برنامه باب گفتگو درباره آنها گشوده خواهد شد و به این ترتیب برنامه قرار است به دغدغه های تربیتی مادران در دنیای مدرن بپردازد.
این برنامه به سردبیری میلاد ناظمی و کارگردانی سعید ابراهیمی پنج روز در هفته از ساعت ۱۷:۳۰ روی آنتن شبکه سه می رود.
تفاوت این برنامه با سایر برنامه های کارشناس محور در این حوزه تجربه هایی است که از زبان مادران بیان می شود؛ در هر برنامه سه مادر در مقابل منصوره مصطفی زاده قرار می گیرند و نسبت به موضوع طرح شده در برنامه از تجربه ها و دغدغه های شخصی خود سخن می گویند و علاوه بر حضور کارشناس از تجربه های این مادران نیز استفاده می شود.
منصوره مصطفی زاده پیش از این به عنوان کارشناس کتاب کودک در آیتم های هفتگی برنامه «کتاب باز» دیده شده است.
#بهدخت
#مامانها
#مامان_ها
#شبکه_۳
🆔 @behdokht_ir
دنیا متعلق به آدمایی هست🌼🍃
که صبح ها با یک عالمه
آرزوهای قشنگ بیدار میشن🌼🍃
امروز از آن توست
پس با اراده ات معجزه کن 🌼🍃
خدایا شکرت بابت نعمت اراده 🙏🙏🙏
#بهدخت
#شکرگزاری
#ثروت_ایمان
🆔 @behdokht_ir
دختران بدون آگاهی و از روی احساس و دلداگی عاطفی وارد دوستی با پسرانی میشوند که نسبت به این رابطه نگاه ابزاری، گذران عاطفی و سرگرمی دارند. متاسفانه هم اکنون نیز در جامعه وضعیت نگران کنندهای داریم بطوریکه افزایش طلاق در ازدواجهای ناشی از این دوستیها را شاهدیم که ۷۰ درصد تقاضای این طلاقها از سوی زنان است که این امر نشان میدهد دختران و زنان آسیبپذیرترین فرد این رابطه دوستی هستند.
باید برای دختران تعریف درستی از رابطه عاطفی و انسانی با جنس مخالف ارائه شود و قداست رمزگونه عشق و ازدواج در اسلام را توضیح داده و با آگاهی دادن در خانه و مدرسه از تاثیر گرفتن آنها از تفکرات صنعتی، سرمایهداری، ابزاری و … جلوگیری کنیم
متاسفانه دختران در رابطه دوستی با پسران دچار آسیبهای فراوانی میشوند و همیشه دچار اضطراب و ناراحتی بوده و با برچسبی که میخورند ازدواج موفقی ندارند و در صورت ازدواج با دوستپسرشان هیچگاه خوشبخت واقعی نیستند و اغلب پسران هم چنین دختری را به همسری انتخاب نمیکنند.
نقش مهم خانواده در دادن آگاهی و جلوگیری از گرایش دختران به رابطه دوستی خیلی مهم است
پدرو مادر علاوه بر رعایت موازین اخلاقی و اسلامی باید به شیوه درست، رفتار فرزندان و ارتباط آنها با دوستان و حتی به مهمانی رفتن شان را کنترل کرده و خصوصا مادران که محرم اسرار بچهها به ویژه دخترانند با برقرای ارتباط دوستانه و دادن آگاهی از گرفتاری آنها در این چنین آسیبهایی جلوگیری کنند.
#بهدخت
#دوستی
#دوستی_دختر_پسر
🆔 @behdokht_ir
🌷 نگرانی والدین در رابطه با کنترل فرزندان در #فضای_مجازی
📱چطوری موبایل بچهام را چک کنم که ناراحت نشود؟
⭕️این قدرت تصمیمگیری، قدرت اراده و «قدرت انتخاب» است که انسانها را برجسته میکند و استعدادهای آنها را شکوفا میکند. خانمها باید این حرفها را یاد بگیرند تا بدانند چطور بچهها را تربیت کنند.
♻️یکی از مادرها پرسید: من چطوری موبایل بچهام را چک کنم که ناراحت نشود❓گفتم: نباید موبایل بچهات را چک کنی ❗️بچۀ شما باید بلد باشد (باید به او یاد داده باشی) که از حق انتخابش درست استفاده کند.
✅ #تقوا یعنی اینکه یاد بگیریم از #قدرت و #حق_انتخابمان سوءاستفاده نکنیم.
✅ #تقوا یعنی رعایتِ یک ناظر پنهان؛ ناظری که فوری #پاداش و #جزا نمیدهد و یقۀ آدم را نمیگیرد بلکه به او قدرت و حق انتخاب داده است.💯
🔻وقتی این قدرت را به کسی دادیم و او احساس #کرامت، #شرافت و #انسانیّت پیدا کرد، سوءاستفاده نکردن از قدرت را تمرین میکند.
👈اما وقتی همیشه مجبورش کردیم، یکجایی که فرصتی پیدا کند، از زیر کار در میرود، خلاف میکند و کِیف میکند که همه را سرِ کار گذاشته است!❌
🔻اینکه یک کسی قدرت داشته باشد و خراب نشود، #ارزش دارد. اوج زیباییها آنجاست که انسان قدرت دارد ولی میبخشد، یا قدرت دارد که #خیانت کند، ولی خیانت نمیکند.
#بهدخت
#استاد_پناهیان✔️
🆔 @behdokht_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌕 من چرا آفریده شدم؟
🔻آیا هدفی جز این ارزش زندگی را دارد؟
🎥کلیپ تصویری
#بهدخت
#استاد_پناهیان
#ثروت_ایمان
🆔 @behdokht_ir
May 11
📸 #عکس_نوشته
💠استاد انصاریان
🔸 حرم بانوی کرامت از زمان دفن شدن حضرت تاکنون و تا لحظه برپا شدن قیامت به عنوان حرم و پایگاه چهارده معصوم است و برای تشیع و قلوب مردم همانند خورشید برکات خواهد داشت.
سالروز ورود حضرت معصومه سلام الله علیها به قم
#بهدخت
#کریمه
💎 @behdokht_ir
مداحی آنلاین - خدا میدونه این دلم - امیر کرمانشاهی.mp3
7.54M
🌸 #ورود_حضرت_معصومه_به_قم
💐خدا میدونه این دلم
💐تو حرمت یاد رضاست
🎤 #امیر_کرمانشاهی
👏 #سرود
👌 #پیشنهاد_ویژه
🌷#بهدخت
#کریمه_اهل_بیت
🆔 @Behdokht_ir
💞ازدواج سنتی با ضریب موفقیت بالا بهترین راه تشکیل خانواده💞
یک آسیبشناس اجتماعی گفت: بیش از ۷۰ درصد ازدواجهایی که به روش سنتی شکل میگیرند، با موفقیت همراه است و این نوع از ازدواجها که از طریق مشورت با خانواده و بزرگان صورت میگیرد، از دوام بیشتری برخوردار است.
#بهدخت
#ازدواج
#ازدواج_آسان
#ازدواج_سنتی
🆔 @behdokht_ir
بررسی رفتار ریحانه پارسا از ابتدا تا به امروز نشان میدهد که او بیش از آنکه یک پدیده سینمایی، اجتماعی و حتی سیاسی باشد، یک رخداد فردی است که باید در قالب روانشناختی بررسی شود. او در سن بسیار پائینی به شهرت رسید که حتما یکی از دلایل مسیر انحرافی اوست. اما نمیتوان شرایط زندگی شخصی و خانوادگی او را در نظر نگرفت. قطعامشکلات خانوادگی او در رابطه با پدر و مادرش در این مطلب تاثیرگذار است. رفتار عجولانه، توجهطلبی، تناقض، ساختارشکنی و مولفههای بسیار دیگری در ریحانه پارسا مشهود است. همه اینها باعث شد او که میتوانست بایک رفتار معقول در چندسال آینده تبدیل به یک بازیگر مشهور شود، امروز در ترکیه و دلخوش به ویوی لایوهایش باشد. ویویی که به مرور کم خواهد شد و او دیگر راه بازگشتی ندارد. ریحانه پارسا نمونه مناسبی برای بررسی روانشناسان است؛ کسی که آینده خودش را به پای تزلزلهای رفتاری و عشق دیده شدن تباه کرد. او راهی را رفته که بجز یک مورد استثنا برای هیچ بازیگر دیگری خیری نداشته است. عاقبت انتخاب بازیگر از کافه و اینستاگرام میشود ریحانه پارسا. شاید اگر او برای بازی در «پدر» انتخاب نشده بود امروز مثل یک آدم عادی مشغول زندگی بود و شکست بزرگی که در ماههای آینده متحمل خواهد شد را تجربه نمیکرد.
#بهدخت
#نقد_فیلم
#ریحانه_پارسا
🆔 @behdokht_ir
💢 «باقیات الصالحات» یعنی کاری که شهید حاج حسن طهرانی مقدم انجام داد.
توانمندی موشکی کشور را به جایی رساند که امنیتِ زمین و دریا و آسمان ایران، تا سالهای سال، تامین شد؛ حاج حسن! برایمان دعا کن، ذرهای مثل تو باشیم.
🌷۲۱ آبان سالروز شهادت سرلشکر شهید حاج حسن طهرانی مقدم
#بهدخت
#پدر_موشکی_ایران
🆔 @behdokht_ir
💞در آمل در مسجد سبزه میدان مشغول درس و بحث و اقامه نماز شدم(در تعطیلات تابستان بوده که ایشان قم را ترک میکرده).
💠روز دوم پس از نماز به منزل آمدم. پس از ناهار آماده استراحت شدم، ولی بچه ها با سر و صدا و بازی نگذاشتند، من که خسته بودم با بچه ها و مادرشان دعوا کردم، در حالی که نباید دعوا میکردم، بالاخره در #محیط_خانواده پدر باید با عطوفت رفتار کند.
💠پس از لحظاتی ناراحت شدم، به حدی که اشکم جاری شد. از خانه بیرون رفتم و مقدرای میوه و شیرینی برای بچه ها خریدم تا شاید دلشان را به دست آورم و از ناراحتیم کاسته شود.
💞جناب رسول الله صل الله علیه و آله و سلم فرمود: دلی را نشکن که اگر شکسته شد قابل التیام نیست، چنانچه اگر ظرف سنگینی شکست، با لحیم اصلاح نمی شد.💞
زمین و آسمان بر من تنگ شد و احساس کردم که نمیتوانم در آمل بمانم.
از آمل بیرون آمده، به قصد عزیمت به تبریز و محضر آقا #سیدمحمدحسن الهی عازم تبریز شدم.
در منزل ایشان پس از لحظاتی احوالپرسی اظهار داشتند: من نمیدانستم شما قم هستید یا آمل؟ لذا میخواستم نامه ای به اخوی ( #علامه_طباطبائی) بنویسم تا نامه را به شما برسانند.
با تعجب عرض کردم: آقا چه اتفاقی افتاده که میخواستید مرا در جریان بگذاری؟
فرمودند: من خدمت #آقای_قاضی مشرف شدم و سفارش شما را به ایشان کردم. ولی حاج آقای آملی! (استاد خیلی مؤدب بودند و مرا حاج آقای آملی خطاب میکردند) ایشان از شما راضی نبودند.
با شنیدن این جمله تا لاله گوش سرخ شدم، عرض کردم: آقا چطور؟ چرا راضی نبودند؟
💠فرمودند: ایشان به من گفتند: آقای آملی چطور هوس این را دارد در حالی که با عائله اش اینطور رفتار میکند؟
بعد فرمود: حاج آقای آملی! داستان رفتار با عائله چیست؟
💠زبانم بند آمد و اشکم جاری شد و بالاخره به ایشان ماجرا را عرض کردم .
فرمود: آقا! چرا؟ اینها امانت خدا در دست ما هستند.
💠به قم بازگشتم و کل ماجرا را نیز خدمت آقای #علامه_طباطبائی عزیز عرض کردم و ایشان هم تعجب کرد و پس از سکوت زیادی فرمود: «آقای قاضی بزرگمردی بود.»
#علامه_حسن_زاده_آملی
#بهدخت
#عارفانه
🆔 @behdokht_ir
چرا مصرف خوراکی خارجی؟
چرا بعضی از مردم مواد خوراکی خارجی را بر خوراکی های وطنی ترجیح می دهند؟ آیا در مصرف این مواد به سلامت خود و کودکان شان توجه کافی دارند؟
از قدیم این باور غلط را به ما قبولانده اند که جنس وارداتی و خارجی بهتر و با کیفیت تر از تولیدات داخلی است. در این بین مصرف مواد غذایی خارجی به دلیل ارتباط مستقیم با سلامت مردم از اهمیت بیشتری برخوردار است.
بسته بندی زیبا
با وجود افزایش توجه اغلب مردم به استاندارد و دارای تاریخ مصرف بودن محصولات غذایی، به نظر می رسد گاهی جذاب بودن بسته بندی و یا تبلیغات گسترده درباره یک محصول غذایی خارجی، چشم و گوش مصرف کنندگان را می بندد .
مقایسه مواد غذایی ایرانی و خارجی یا وارداتی نشان می دهد در کل، بسته بندی های زیبا و شکیل خوراکی های خارجی یکی از مهمترین دلایل گرایش مردم به سمت آنهاست و بی راه نیست اگر بگوییم که ظاهر کالا نقش مهمی در انتخاب مصرف کننده دارد. کالاهای خارجی بسته بندی های زیباتری دارند و مشتریان بیشتری را هم به سمت خود جذب می کنند.
#بهدخت
#کالای_خارجی
#واردات
🆔 @behdokht_ir
اولین مشکلات در یک نگاه
در مورد برخی مشکلات مستقیم مرتبط با دختران و زنان، با یک مطالعات مقدماتی می توان کاهش تمایل به الگوپذیری از گروه های مرجع اجتماعی، افزایش سن ازدواج، کاهش تمایل به بارداری و تربیت فرزندان، مدیریت کارآمد خانه و خانواده، چالشهای خاص زنان در جامعه دینی، واگرایی نسبت به خانواده، تمایل افراطی به ادامه تحصیل، اشتغال زنان، تعریف جایگاه و مشارکت مناسب زنان، حجاب دختران و زنان، ارتباطات خارج از نظارت خانواده، سرگشتگی بین سنت و آموزه های جدید، چشم و هم چشمی بویژه در تشریفات ازدواج، افزایش بیماری های زنان بویژه سرطان،[۵]طلاق، مشکلات زنان مطلقه، امنیت دختران، حقوق زنان، سوء رفتار با زنان، مشکلات تک والدی، زندگی مجردی، زنان خیابانی، و از این قبیل را برشمرد.
همچنین برخی مشکلات کلانی که زنان در مدیریت و کنترل آن به خوبی می توانند نقش ایفا نمایند، عبارت است از: کنترل مصرف و جلوگیری از اسراف، کاهش و پیر شدن جمعیت، کمبود آب که در صورت بی توجهی در ۱۰ سال آینده به بحران جدی می انجامد که زنان به نوبه خود می توانند با صرفه جویی در آن و نیز اشاعه ارزشهای مثبت دیگری از قبیل حفاظت از محیط زیست را با فرهنگ سازی برای فرزندان خود نهادینه نمایند.
«یک حرف از هزاران» گفته آمد و اگر عمری باقی باشد، درباره اولویت های اصلی در ارتباط با مشکلات دختران و زنان و تجربیات موفق در کشورمان و نیز کشورهای دیگر خواهیم نوشت … انشاءالله.
#بهدخت
#مشکلات_زنان
#مشکلات_دختران
🆔 @behdokht_ir
🌱حضرت آقا فرمودن:
برای یک ملت
خسارتی بزرگ است که افراد آن
با #کتاب و #مطالعه سر و کاری نداشته باشد ...
🆔 @behdokht_ir
چند وقتی هست که میونه یکی از دوستانم با همسرش بدجوری به هم خورده. دوستم تمایل به جدایی داره و خانواده آقا فکر می کنند که هر تلاش منطقی برای احیای مجدد این زندگی کردند، نتیجه ای نداشت
آنها رفتند پیش یک فردی که به قول خودشون اهل معرفت بود و… وقت دوماهه میده و بسیار مورد قبول مراجعانشه و هر چی گفته تا الان درست بوده!
خلاصه که بعد از طی کردن مشقات زیاد بالاخره این آقا برای مشکل این زوج گفته که زیر سر خانم بلند شده و کسی تو زندگیش بوده و هست که تصمیم به جدایی گرفته!!
مادر دوستم میگفت با عصبانیت بهشون گفتم تو قران خدا اومده تا با چشم خودتون موضوعی را ندیدید تهمت نزنید! اونم این موضوع به این مهمی که تازه یکی دو شاهد هم نمی خواهد! اون وقت از کجای همین قران خدا اون فرد فهمیده که خانم با کس دیگه ای ارتباط داشته؟!
ما داریم به کجا میریم؟! تعقل و تفکر، اون پله بزرگی که ما را از سایر جانداران یک سر و گردن بالاتر برده بود را کجای تاریخ جا گذاشتیم؟! انسانیت را چی؟! از کی یاد گرفتیم برای آروم کردن دل خودمون متوسل به هر چیزی بشیم؟!
کی اصل زندگی فراموش شد و چسبیدیم به فرعیات؟! کی این قدر وسعت دیدمون محدود شد؟! از چه زمان خرافه این قدر در زندگی ما ریشه دواند که جای حقیقت را کاملا اشغال کرد؟ از کی؟!
#بهدخت
#تعقل
#کلام
#سخن_گفتن
🆔 @behdokht_ir
📚📙گاهی خودت را ورق بزن
تا فرصت باقیست خویشتن را محاسبه کن .
و صفحات کتابت را پاکیزه کن
شاید فردایی نزدیک نوبت چاپ کتاب تو برسد.
من خودم را مثل یک کتاب ورق می زنم.
مثل یک کتاب که فرصت ویرایشش به پایان نرسیده باشد .
آخر بعضی فکرهایم نقطه می گذارم که بدانم تمام شده اند.
بین بعضی حرف هایم کاما (،)که بدانم باید با کمی سکوت ادای شان کنم.
و بعدِ بعضی رفتارهایم علامت تعجب و آخربرخی عادت هایم علامت سؤال.
خودم را هرچند شب یک بار ورق می زنم تافرصت ویرایش هست، حتی بعضی ازعقایدم را حذف می کنم اما بعضی را پررنگ…
یک روز این کتاب چاپ می شود و به دست من می دهند وفرصت ویرایش به پایان می رسد…
وکسی می گوید:
اقْرَأْ كِتَابَكَ كَفَىٰ بِنَفْسِكَ الْيَوْمَ عَلَيْكَ حَسِيبًا
بخوان کتابت را امروز توبرای حسابرسی ازخودت کافی هستی…
سوره إسرا : ۱۴
ورق بزن خودت را .
#بهدخت
#تعقل
#سوره_اسرا
#آیات
🆔 @behdokht_ir
این روزها، کانالهای تلویزیون را که بالا و پایین میکنی دائم دارند به ما آموزش می دهند، همان آموزشی که آن را سبک زندگی مینامیم و در قالب لباس و لوازم منزل و … جای خود را در زندگی ما باز می کند.
در خیابان های شهر هم که گذر میکنی، احساس نداشتنهای بسیاری در تو زنده میشود، نداشتنهایی که برای آدمها آرزو میشود و حسرت و بعد هدف. بعد گاهی آدمها یاد شان می رود که ارزش زندگی مخصوصا در اوایل تشکیل یک زندگی تازه، به مبلمان و یخچال سایدبایساید و … نیست. گاهی یادشان می رود برای آرامش و همدمی کنار هم هستند نه برای پز وسایل و … به این و آن.
و این میشود که خانههایی کم رونق بیصفا بنا میشود خانههایی که برخی چه زود بر سر آرزوهای مان خراب میشود!
روزگاری معنای رفاه زندگی “داشتنها” بود برای راحتی و رفع نیاز، اما امروز چه؟ داشتن شده هدف وآرمان زندگیمان !
روزگاری در خانههای شهر ماه خودِ داشتن مهمتر بود از چگونه داشتن: اما حالا چه؟ می شنویم که گاهی سر تلویزیون که سینمای خانگی باشد یا … کار به جدال و دعوا می کشد و … اصل زندگی برباد می رود.
چرا؟
محکم و مطمئن می گویم:
رسانه ها مقصرند!
مسئولین تبلیغات شهری مقصرند!
بازاریان، پدرها و مادرها مقصرند!
همه با هم در راه افتادن این مسابقه وحشتناک مصرف و تجمل مقصریم!
و این است که این روزها در خانه های ما دیگر رونق هست و صفا نیست!
و این است که این روزها بازارهای شهرمان هرروز پرزرق و بر ق تر می شود و فریاد “ندارم ندارمِ” آدمها هر روز بلندتر!
#بهدخت
#صدا_و_سیما
#مدرن
#سنتی
🆔 @behdokht_ir
دیگر برای جدایی نیاز به پوشیدن کفش های آهنین نیست!
شاید بتوان گفت این روزها سادهترین تصویر از منفورترین حلال خدا در جامعه ما مدلی باشد که به آن طلاق توافقی می گویند؛ نوعی جدایی که آرام ترین و بی مشاجره ترین نوع از ویران شدن خانواده ها است و زوجین با توافق در مورد حق و حقوق خود یا حتی گذشتن از حقوق خود مثل مهریه، حضانت و ملاقات فرزند، جهیزیه، نفقه و… به دادگاه مراجعه می کنند و پس از مدت کوتاهی از هم جدا می شوند!
دادگاه در مرحله نخست با ارجاع زوجین به مرکز مشاوره و پس از کسب نظر مشاورین مبنی بر عدم امکان ادامه زندگی مشترک، رأی به عدم امکان سازش بین زوجین را صادر و اعلام میکند که زوجین میتوانند در موعد قانونی به یکی از دفاتر رسمی طلاق مراجعه کنند و صیغه طلاق را جاری سازند.
البته در قانون جدید نقش مشاور وتبعیت قاضی از نظر مشاور، بیشتر از قانون قبل است که قاضی مخیر به پذیرش یا رد نظر داوران بود، با این حال در بسیاری از مواقع می توان گفت صوریبودن داوری و مشاوره خانواده مستقر در دادگاه ها موجب میشود این مرحله تنها موجب طولانیشدن چند روزه یا حتی چند ساعته صدور رأی شود و عملاً کارکرد مورد انتظار را ندارد.
#طلاق
#مهریه
#بهدخت
#نفقه
#تمکین
🆔 @behdokht_ir
🍀☀️🍀☀️🍀☀️🍀☀️🍀☀️🍀
🌹ولادت حضرت عبدالعظیم علیه السلام مبارکه🌹
#سید_الکریم
🆔 @behdokht_ir
🍀☀️🍀☀️🍀☀️🍀☀️🍀☀️🍀