مشکلات به ذهنت آمد سر نماز بگو:
نه الان وقتش نیست .یک وقت دیگر به آن فکر می کنم .من بیست وچهار ساعته در مشکلات دنیا دست و پا می زنم .حالا این دو دقیقه را نمی خواهد.
«اللّه اکبر» خدا بزرگتر از مشکلات من است،من الان عبدم، من الان
مأمورم بگویم«بسم اللّه الرحمن الرحیم»
مأمورم بگویم«الحمد لِلّه رب العالمین»
دستور دارم بگویم«الرحمن الرحیم»
به من فرمان داده شده بگویم «مالک یوم الدین» من الان چیزی نیستم جز اینکه کسی هستم که باید بگویم «ایاک نعبد وایاک نستعین»
کسی می گفت من چکار کنم،مشکلاتم زیاد است؟ گفتم سر نماز اول وقت مشکلاتت را فراموش کن،بگو بی ادبی است در خانه خدا من در فکر مشکلات باشم؛
هر اذانی یک صدا زدن خصوصی است برای کندن تو از یک وضع بد، لحظه و فرصت طلایی را از دست نده،مربی تو خداست
اذان پیغام خصوصی است، پاشو برو.خداوند همه را يكي يكي جداگانه حساب می رسد...
#قانون_نماز
#بهدخت
💎 @behdokht_ir
🔥 دشمن گرم و نرم
⚫️ بزرگترین دشمن درونی انسان که حتی از جهل و نادانی هم بدتره!
💎 #نقشه_گنج
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🆔 @behdokht_ir
💞نشانه های یک خواستگارخوب
شما دخترها وقتی کسی به خواستگاری تان می آید، از کجا می فهمید که او آدم مناسبی برای یک عمر زندگی هست یا نه؟ این مقاله را که از منابع خارجی ترجمه شده، با کمی تغییر برای شما آوردیم که بدانید فرق یک خواستگار خوب با یک خواستگار بد در چیست.
در اولین قدم باید سعی کنید بفهمید که آیا خواستگارتان کسی است که بر سر عهدش با شما باقی می ماند یا نه. در اینجا اغلب نشانه های معمول و متداولی برای اینکه معلوم شود که خواستگارتان می تواند با شما یک پیوند همیشگی برقرار کند،وجود دارد:
🌸 او به شما افتخار می کند: اگر هنگامی که با هم نزد خانواده و اقوامش هستید، خواستگارتان از شما با افتخار یاد می کند و خوشحال است، شما می توانید مطمئن باشید که او واقعا به فکر تشکیل زندگی با شماست و در این مورد شکی ندارد.
🌸 او مشتاق آینده است: اگر دیدید که خواستگارتان از آینده صحبت می کند و شما را در برنامه هایش به حساب می آورد، معنایش این است که او تصمیمش را گرفته است. حتی ممکن است که صحبت شما به موضوعی مثل بچه دار شدن برگردد. او از نحوه تربیت بچه و اینکه چند بچه مناسب است، حرف می زند. او مشتاق پیشرفت و حرکت به سوی آینده در کنار شماست.
ادامه مبحث در کامنت بعدی 👇
#بهدخت
#ازدواج
#خانواده
#خواستگار
🆔 @behdokht_ir
🌸مواظب تنبلی و بی نظمی او باشید: بررسی کنید که او چقدر دارای تربیت خانوادگی خوبی است. اگر بی نظمی ها و تنبلی های او کم و محدود است، می توانید او را برای زندگی مشترک مردی موجه بدانید. اما توجه داشته باشید که شما نمی توانید مانند یک خانم خانه دار ۵۰ سال پیش همه عمر و زندگی خود را صرف برداشتن جوراب های کثیف و وسایل پراکنده او در وسط اتاق کنید.
مهم نیست که تا چه حد عاشق او هستید. اگر همسر شما بلد است که با ماشین لباس شویی کارکند و وقت بیرون گذاشتن زباله ها را می داند، درآن صورت شما در ارتباط با او بر سرنظم و مسئولیت پذیری مشکلی ندارید. در غیر این صورت زیاد امیدوار نباشید که او مرد آرزوهای شما باشد. واگر احیانا او تربیت خوبی ندارد و می خواهید حتما با او پیوند ازدواج داشته باشید توجه کنید که باید روش سنجیده ای در ارتباط با او در پیش گیرید.
🌸 به زنها احترام می گذارد: به رفتار او در ارتباط با خانم ها دقت کنید. آیا او با احترام با خانم ها رفتارمی کند؟ رفتاری که همسر شما با خانم هایی از اطرافیان خود مانند مادر یا خواهرش دارد، راه خوبی برای پی بردن به شخصیت اصلی او می باشد. در دفعات بعدی که او با مادر، خواهر یا سایر وابستگان مؤنثش همراه است، دقت کنید که او با آنها چگونه برخورد می کند. آیا اوعقاید آنها را به صرف این که از طرف یک زن ابراز می شود، رد می کند و آنها را مجبور می کند که حرف او را قبول کنند یا اینکه برعکس با نرمی و با جوانمردی و نیز محترمانه با آنها و نظرات شان برخورد می کند. شاید ازدواج کردن با کسی که برای “زن بودن شما” ارزشی قائل نیست، مناسب نباشد .
🌸 او حامی و مشوق شماست: در شرایط بحرانی هنگامی که شما نیاز به حمایت و تشویق همراه تان در زندگی دارید، باید این مرد به شما و این نیاز شما اهمیت بدهد. باید ببینید که او برای پیدا کردن راهی برای کمک به شما چقدر تلاش می کند. آیا او فقط به کارها و مشغولیت های خودش اهمیت می دهد؟ به عبارت دیگر آیا اصولا شما هم در اولویت کارهای او قرار دارید؟
ازدواج یعنی اینکه زن و شوهر در شرایط بحرانی و متلاطم زندگی، یکدیگر را حمایت کنند. مردی که به دغدغه های شما توجه می کند، برای فهم موقعیت های سخت شما تلاش می کند، در هنگام احساس ضعف به شما راه پیشنهاد می دهد و از شما حمایت می کند، این شخص دقیقاً همان کسی است که برای تشکیل زندگی مشترک شما به دنبالش هستید وبه او نیاز دارید.
🌸خانواده و دوستان شما او را تصدیق می کنند: هنگامی که برای شما یک موقعیت ازدواج پیش می آید، مهم است که افراد خانواده و دوستان نزدیک شما با قاطعیت او را تأیید و تمجید کنند. نقطه نظر مثبت آنها نسبت به این مرد سبب یک تعامل خوب و زیبا با او از طرف آنها می شود.
اگر آنها با انتخاب شما مشکل داشته باشند ، برای شما جای نگرانی خواهد بود. برعکس اگر فکر کنند که او مرد فوق العاده ای است، باید این را به عنوان یک نشانه خوب در نظر داشته باشید. آنها مهر تأییدیه بر انتخاب شما نمی زنند مگر این که متقاعد شوند که حقیقتا او یک فرد شایسته شماست.
🌸 رفتار او با شما خوب است: باید روشن شود که این مرد با شما چه رفتاری دارد. هرچند که رفتار او با دیگران هم برای شما مهم است، اما از همه مهمتر این است که با خود شما درست رفتارکند. این به آن معنا نیست که او باید هر روز برای شما کادوهای گران قیمت بخرد. منظور این است که او در خلوت و در میان جمع با شما رفتاری درست داشته باشد . اگر او دائما در پی بحث و جدل با شماست، باید بیشتر احتیاط کنید. البته بحث و بگومگو کردن همیشه بد نیست و صرف این رفتار نمی تواند دلیل بر بدی یک فرد باشد. می دانیم که حتی بعضی از این بحث ها و بگو مگوهای می تواند مفید باشد. اما اگر شما احساس کردید که او همیشه به دنبال گفتن حرف های نیش دار و تلخ و گزنده به شماست و یا مدام شما را در چشم دیگران تحقیر می کند، به طور جدی فکر کنید که آیا او مرد مناسبی برای زندگی مشترک هست یا نه؟
🌸 او محرم وامین است: شما باید بتوانید به مردی که انتخاب می کنید، در برنامه ریزی زندگی اعتماد کنید. او نه تنها باید مرد وفاداری باشد، بلکه باید در موارد مختلف مثل کار و شغل و درآمدش با شما صادق باشد. اگر او چیزمهمی را از گذشته خود از شما پنهان کرده یا یک وعده دروغ داده است، بنا براین ازدواج به عنوان مهم ترین وعده هم می تواند دچار اشکال شود. دراین صورت باید دراینکه می توانید ۱۰۰ درصد به او مطمئن باشید، احتیاط کنید. البته همه ما گذشته ای داریم و کارهایی انجام داده ایم که ممکن است که از بابت بعضی از آنها به خود نبالیم. فقط گذشته و بعضی از اشتباهات نباید مبنای قضاوت باشد، اما دقت و احتیاط هم در این گونه موارد لازم است.
🌸 او حس مسئولیت پذیری دارد:احساس مسئولیت پذیری یکی از اولین ویژگی هایی که باید در مرد باشد. مردی که وقتی می داند
مورد اعتماد واقع شده، شما و دیگران را ناامید و مأیوس نمی کند، آدم با ارزشی است. مردی که به جای پس انداز کردن همه پول هایش، گاهی از آن خرج هم می کند، می تواند برای ازدواج کردن قابل اعتماد باشد. او مردیست که از خود مایه می گذارد و یک تنبل و از زیر کار در رو نیست و مقید است که برای محیطی که در آن زندگی می کند، کاری انجام دهد. او باید چشم انداز روشنی از زندگی آینده برای شما ترسیم کند که جذاب باشد. او باید با زمانی که در خانه پدر ومادرش زندگی می کرد و تنها به فعالیت های مورد علاقه خودش می پرداخت، فرق داشته باشد.
#بهدخت
#ازدواج
#خواستگاری
🆔 @behdokht_ir
سامرا، از غم تو، جامهدران است هنوز
چشم «نرگس» به جمالت، نگران است هنوز
دل شهزادهی روم، آینهی دلبریت
تاکها مست تو و این لقب عسکریت
پسر حضرت هادی! به فدایت پدرم
پدر حضرت مهدی! به فدایت پسرم
حج نرفتی تو، ولی قبلهی حاجات شدی
تو خودت، عین صفا، مشعر و میقات شدی
کعبه، یک چاردهم، بی تو صفا کم دارد
بی تو، یک چاردهم، عطر خدا کم دارد
ماه زیبا ! حسنِ دوم زهرا ! برخیز
مهدیت دل نگرانت شده، بابا ! برخیز
باز هم جانِ جهان را، تو در آغوش بگیر
صاحب عصر و زمان را، تو در آغوش بگیر
روی زانو بنشان آینهی طاها را
تو ببوس از طرف ما، پسر زهرا را
غم پرپر شدنِ چون تو کریمی، سخت است
به رقیه قسم! آقا ! که یتیمی سخت است
شهادت حضرت امام حسن عسکری (ع) را به محضر امام زمان حضرت ولیعصر (عج)و شیعیان ایشان تسلیت عرض
می نماییم.
🆔 @behdokht_ir
بعد از نماز مودبانه نماز متفکرانه است.
نوبت این است که نگذاری اندیشه ات سر نماز هرزگی کند.
هر موقع خواست فکرت سر نماز جایی برود،قبل از نماز تمام افکار و گرفتاری های خودت را بگذاری داخل کفشت،و آن را بدهی به کفشدار در خانه نماز.
کفشدار در خانه نماز خود خداست.
کفشت را بده به من...
مشکلاتت را به من بسپر...
نترس...
مشکلاتت را بیشتر نمی کنم...
مشکلاتت را حل هم می کنم...
نترس...
من خدا هستم...
پول داری؟خوشحالی؟نترس من بخیل نیستم!خوشحالی ات را کم نمی کنم...
خوشحالی ات را با برکت هم می کنم...
در اوج گرفتاری"الله اکبر"اذان را که گفت بایست به نماز.
#قانون_نماز
#ثروت_ایمان
#بهدخت
#نماز
#استاد_پناهیان
#قانون_جذب
🆔 @behdokht_ir
دلایل کاهش میل به ازدواج در آقایان
🔹حبشی کارشناس مسائل ازدواج: در دهه اخیر میل ازدواج در پسران تا ۱۶ درصد پایین آمده که جوانان تنوعطلبی، وضعیت اقتصادی، کاهش مسؤلیتپذیری، پائین آمدن امید به زندگی، سربازی، انتظار امکانات مفصل و نبود پشتیبانی اجتماعی و حاکمیتی را از جمله دلایل کاهش میل به ازدواج میدانند.
#بهدخت
#ازدواج
#دکتر_حبشی
#استاد_پناهیان
🆔 @behdokht_ir
وظایف والدین پس ازطلاق چیست؟
با وقوع طلاق ر ابطه همسری زوجین با هم قطع می شود ولی آیا رابطه فرزندان هم با والدین می تواند قطع شود؟ یکی از مسائلی که زوجین را مجبور به داشتن ارتباط سالم اجتماعی با همسر سابق خود بعد از طلاق می کند، وجود فرزند یا فرزندان مشترک است. در واقع این حق فرزند یا فرزندان است که بعد از طلاق، ارتباط راحت و مناسب با والدین خود داشته باشند .
ادامه مطلب را در سایت دنبال کنید
#بهدخت
#طلاق
#ازدواج
#فرزندان_طلاق
#خانواده
🆔 @behdokht_ir
▪️ظاهرا درد عکس و تیتر بچه های وطن امروز تا قلب پاریس رفته!
از این عصبانیت بمیرید!👌
💬 مجید قربانی
#بهدخت
#من_محمد_را_دوست_دارم
🆔 @behdokht_ir
اطلاعات سایت مربوطه سرِکاری است!
“از طلا گشتن پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده ما را مس کنید.” این ضرب المثلی است که قدیمی ها وقتی بنا بود عاملی در میان بیاید و باعث تغییر مثبتی شود ولی برعکس کار خرابتر می شد، می گفتند. حکایت ما و ابزاری چون اینترنت و ارتباطات سریع در بعضی موارد حکایت همین طلا گشتن و مس و … است!
#بهدخت
#فضای_مجازی
🆔 @behdokht_ir
📢 پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسه در پی اقدام توهینآمیز رئیسجمهور فرانسه درباره پیامبر اعظم(ص)
♦️اظهارات امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در تأیید کاریکاتور توهینآمیز به پیامبر اسلام صلواتاللهعلیهوآله، باعث خشم مسلمانان در سرتاسر جهان شده است. به همین علت حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسوی پیامی کوتاه صادر کردند. متن این پیام که به زبان فرانسوی در شبکههای اجتماعی منتشر شد، به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جوانان فرانسه ‼️
🔻از رئیس جمهور خود بپرسید: چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان میشمارد؟ آیا معنی آزادی بیان این است: دشنام و اهانت، آن هم به چهرههای درخشان و مقدس؟ آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟
سوال بعدی این است که چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟
#بهدخت
#محمد_رسول_الله
#من_محمد_را_دوست_دارم
🆔 @behdokht_ir
┄┅─✵💝✵─┅┄
نامه به امام عصر
عمر با برکت علی بن بابویه از ۵۰ می گذشت ولی هنوز فرزندی نداشت. طبیعتا او بسیار دوست می داشت که فرزند صالحی داشته باشدو برای این منظور متوسل به حضرت ولی عصرشد و طی نامه ای که به وسیله حسین بن روح، یکی از نمایندگان خاص امام زمان، برای ایشان نوشت، از حضرت تقاضای دعا کرد برای آن که خداوند فرزند شایسته ای به او عطا کند.
ولی عصر(عج) در پاسخ به ابن بابویه نوشتند:
“برای تو از خداوند خواستیم دو پسر روزیت شود که اهل خیر و برکت باشند.»
به دنبال این دعای حضرت بود که ابن بابویه صاحب فرزندی شد که نامش را محمد گذاشت، هم او بود که بعدها عالمی بزرگ و فقیهی نام آور شد مللقب به” شیخ صدوق”.
ابوجعفر محمد بن علی ابن بابویه قمی ملقب به شیخ صدوق در سال ۳۰۶ ه.ق در شهر مقدس قم به دنیا آمد. طلوع کرد. ولادت این عالم فقیه با آغاز نیابت حسین بن روح سومین نائب خاص امام زمان (عج) همزمان بوده است.
#بهدخت
#امام_زمان
#حضرت_ولیعصر
🆔 @behdokht_ir
خیلی ها معتقدند که امروزه دختران برای پذیرش مسئولیت زندگی مشترک در سنین پایین آماده نیستند. اگر چنین است، دلیل تفاوت و تمایز دختران دیروزی نسبت به دختران امروزی در آمادهتر بودن برای تشکیل زندگی مشترک چیست؟
درست بودن ازدواج در سنین پایین یعنی مثلا زیر ٢٠ سال در درجهی اول بستگی به تربیت والدین و در نهایت آمادگی روحی و ذهنی خود جوان برای پذیرش مسئولیتها و سختیهای زندگی مشترک دارد.
از طرفی با وجود آن که نمیتوان از برخی مزایای ازدواج در سنین پایین مثل توانایی، طراوت و شادابی بیشتر، انعطاف و سازگاری بالاتر با همسر، قدرت باروری و اختلاف سنی کم با فرزندان و … چشم پوشید و به راحتی از کنار آنها گذشت، اما به نظر میرسد والدین، چه در مورد سن ازدواج و چه درمورد نوع انتخاب، بیشتر میتوانند نقش هدایتی، حمایتی و تشویقی در ازدواج فرزندان شان داشته باشند نه نقشی تحمیلی
#ازدواج
#بهدخت
#ازدواج_آگاهانه
🆔 @behdokht_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بخشی از فرمایشات مقام معظم رهبری در #هفته_وحدت
#من_محمد_را_دوست_دارم
#ما_امت_محمدیم
#بهدخت
🆔 @behdokht_ir
🍃✨🍃✨🍃
👌👌 بیشترین خیر و بیشترین شر مال تولیدی زبان است 👅
🔸خیلی حواست را جمع کن
✅ اعجاز انسان به کلامش است
#قانون_کلمه
#ثروت_ایمان
🆔 @behdokht_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸فوتو کلیپ : سیره پیامبر مهربانی
🔺زمان : ۴:۳۳ دقیقه
🔻حجم: ۱۰،۴مگابایت
#بهدخت
#من_محمد_را_دوست_دارم
#لبيك_يا_رسول_الله
🆔 @behdokht_ir
▫️قصه خلقت با "محمّد" آغاز شد،
و سرانجام هم با "محمد" پایان شیرینش فرا میرسد.
ما مسلمانان اولین محمّدیم،
و چشم به راهان آخرین محمد...
اللهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرج آل محمّد 💐
🚩 سالروز ولادت آخرین پیامبر بر آخرین وصی و شیعیانشان مبارک باد. ✨
#بهدخت
#من_محمد_را_دوست_دارم
🆔 @behdokht_ir
*🔆مجلس شورای اسلامی به یاری «جمعیت» آمد.*
اکثریت قاطع نمایندگان حاضر در مجلس، صبح امروز به طرح «جمعیت و تعالی خانواده» که به تازگی توسط کمیسیون مشترکی از کمیسیون های مختلف مجلس در سامانه خانه ملت بارگزاری شده بود، به صورت «اصل ۸۵» رای مثبت داد.
رای نمایندگان ملت به اصل ۸۵ شدن طرح، به این معناست که مفاد کلی این طرح به تایید اکثریت نمایندگان مردم رسیده و کمیسیون مشترکی که از اعضای ۸ کمیسیون مجلس تشکیل میشود، میتواند مفاد نهایی آن را طی یک ماه از تاریخ امروز تایید و قطعی نماید.
نیازی نیست مفاد تعیین شده مجددا در صحن علنی مجلس بررسی شود و مستقیما جهت تایید به شورای نگهبان میرود.
پس از تاییدِ شورای نگهبان جهت اجرای آزمایشیِ ۵ساله به دولت ابلاغ خواهد شد.
تشکر از نمایندگان ملت!
#بهدخت
#فرزند_اوری
#جمعیت
@behdokht_ir
«مامانها» برنامهای جدید با موضوع سبک زندگی و تربیت فرزند است که پخش آن از روز گذشته پنجم آبان در شبکه سه سیما آغاز شده است.
این برنامه به تهیهکنندگی مجتبی حسینی و با اجرای منصوره مصطفی زاده روی آنتن می رود و در هر قسمت به موضوعاتی مرتبط با دغدغه های تربیتی فرزندان در یک دهه اخیر می پردازد. موضوعاتی چون تغییر روابط خانواده و نبود همبازی برای کودکان و نحوه استفاده فرزندان از تکنولوژی ها مثل موبایل و تبلت از جمله مباحث برنامه است. همچنین مشکلات شیوع کرونا و تاثیر آن بر تحصیل و آموزش مجازی از دیگر پرونده هایی است که در این برنامه باب گفتگو درباره آنها گشوده خواهد شد و به این ترتیب برنامه قرار است به دغدغه های تربیتی مادران در دنیای مدرن بپردازد.
این برنامه به سردبیری میلاد ناظمی و کارگردانی سعید ابراهیمی پنج روز در هفته از ساعت ۱۷:۳۰ روی آنتن شبکه سه می رود.
تفاوت این برنامه با سایر برنامه های کارشناس محور در این حوزه تجربه هایی است که از زبان مادران بیان می شود؛ در هر برنامه سه مادر در مقابل منصوره مصطفی زاده قرار می گیرند و نسبت به موضوع طرح شده در برنامه از تجربه ها و دغدغه های شخصی خود سخن می گویند و علاوه بر حضور کارشناس از تجربه های این مادران نیز استفاده می شود.
منصوره مصطفی زاده پیش از این به عنوان کارشناس کتاب کودک در آیتم های هفتگی برنامه «کتاب باز» دیده شده است.
#بهدخت
#مامانها
#مامان_ها
#شبکه_۳
🆔 @behdokht_ir
دنیا متعلق به آدمایی هست🌼🍃
که صبح ها با یک عالمه
آرزوهای قشنگ بیدار میشن🌼🍃
امروز از آن توست
پس با اراده ات معجزه کن 🌼🍃
خدایا شکرت بابت نعمت اراده 🙏🙏🙏
#بهدخت
#شکرگزاری
#ثروت_ایمان
🆔 @behdokht_ir