واجب فراموش شده حاکمیت
محسن پیرهادی
یک. چندی پیش خبری منتشر شد که گردانندگان چند کانال تلگرامی به دست حفاظت اطلاعات سپاه دستگیر شدهاند. محتوای این کانالها، افشاگری و انتشار اخبار آغشته به دروغ درباره چهرههای مختلف کشور است. آن زمان، روزنهای باریک از امید و خوشحالی در دلها باز شد که بالاخره قرار است دستگاههای امنیتی ما، عِرض و آبروی افراد را محترم بدانند و دفاع از آبروی مومنان را وظیفه و رسالت خود بدانند؛ هرچند با گذشت زمان و فراموش شدن ماجرا، همان روزنه نور امید نیز هر لحظه تاریکتر و باریکتر میشود و وضعیت، همان روال سابق را دارد.
دو. خدشه به آبروی افراد، وقتی به دفعات و علیه افراد متعدد در هر موقعیت و جایگاهی باشد، اقدامی علیه حقوق عامه است و از این رو که جامعه را برای افراد ناامن میکند، انتظار است که حتی دستگاه قضا منتظر شکایت فرد مورد افترا نماند و دادستانی رأسا به عنوان مدعیالعموم علیه فرد مفتری و هتاک اقامه دعوا کند. حال آن که نهتنها وضعیت ما چنین نیست، بلکه پس از شکایت افراد متعدد در پروندههای تهمت و افترا، باز هم اقدامی در خور حفظ آبروی شهروندان صورت نمیگیرد. بندهی کمترین با افراد بسیاری از این دست روبرو بودهام، با وجود آن که این افراد بواسطه جایگاه اجتماعی و سیاسی یا شخصیت فردی، صاحب نفوذ در کشورند اما در برابر اتهامات و دروغ پراکنیهایی از این دست احساس بیپناهی و ابراز ناامیدی برای حل این اتفاقات میکنند. این برای دستگاههای عریض و طویل نظارتی، امنیتی و قضایی یک فاجعه بهتمام معناست که شهروندان، در برابر موج تخریب و توهین سازمانیافته، احساس بیپناهی و تنهایی کنند و قانون به دادشان نرسد. این نکته را هم باید همینجا اضافه کرد که واژه «سازمانیافته» تحلیل و تفسیری میطلبد که این یادداشت، گوشهای از اوراق آن را بالا خواهد زد.
سه. شفاف و بیپرده باید پرسید، پرونده گردانندگان دستگیر شده کانالهای هتاک و افشاگر به کجا رسید؟ چرا برخی از آنها آزادانه به فعالیت عادی خود ادامه میدهند؟ مگر بر اساس دین ما، حرمت آبروی مومن، همچون حرمت نفس و بالاتر از کعبه نیست؟ آیا نباید به پرونده پردهدران آبرو و اعتبار افراد، عمومی رسیدگی کرد و گزارش آن را به اطلاع عموم رساند؟ چه مصلحتی باعث میشود که برخورد سخت و پشیمانکننده با چنین مواردی صورت نپذیرد؟ یک مدیر اجرایی، فعال اقتصادی، روزنامهنگار و کنشگر اجتماعی باید سالها تلاش کند و بخواند و بنویسد تا ذرهذره آبرو و اعتبار جمع کند و چند موجود بیاخلاق با ربط و بیربط، یکشبه آن را بریزند و نگران از عواقب آن هم نباشند.
چهار. گاهی حتی پس از بازداشتهای چندروزه و آزادی پس از آن، این مسئله در ذهن تداعی میشود که دستگاه نظارتی مربوطه، با فرد هتاک و افشاگر به تفاهم رسیدهاند و در ازای عفو و پشتیبانی، از او مطالبه میکنند که از این پس هم به کار خود ادامه دهد، فقط با این تفاوت که بفرموده و «روی ریل» حرکت کند و بر اساس قواعد و نسبت به چهرههایی افشاگری کند که از او خواسته میشود. نه آقایان! آبروی افراد حتی اگر خطاکار هم باشند، بازیچه دست شما نیست که داخل ریل و خارج از ریل داشته باشد، آبرو همچون خون است که حتی یک قطره از آن حرمت دارد و حفظ حرمت آن، بیش از همه بر عهده دستگاههای مسئول است و خودی و غیرخودی و متعلق به کدام جریان نمیشناسد.
پنج. "متأسفانه در فضای مجازی کشور ما آن رعایتهای لازم با وجود آنهمه تأکیدی که داشتهام، صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً رهاشده است. باید کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد." این سخن عینا از سوی مقام معظم رهبری در سال گذشته بیان شده است. این تاکید را برای کسانی آوردهام که خود را مجتهد مسلم میدانند و تا از دو لب مبارک رهبری چیزی نشنوند، به اجتهاد خود عمل میکنند. بماند که گاهی پس از دستور موکد رهبر معظم انقلاب هم باز بر اساس رویه پیشین خود حرکت کرده و تفسیر به رای میکنند. این که فضای مجازی رها و به قول ایشان «ول» است، یعنی این آبروی من و شماست که بیپناه و رها مانده و کسی متولی و مدافع آن نیست.
شش. چند سال پیش و در دادگاههای موسوم به استجازه، آبروی شمار زیادی از فعالان اقتصادی کشور ریخته شد که امروز برخی از آن افراد بهکلی بیگناه شناخته شده و تبرئه گردیدهاند. آیا کسی برای اعاده حیثیت و جبران خسارت معنوی وارد شده بر زندگی و روح و آبروی این افراد فکری کرده است؟ اگر فکری شده که چرا اقدامی نمیبینیم و اگر فکری نشده که هزاران بار آه و افسوس!
هفت. ما رهبر معظم انقلاب را همچون پدر میدانیم و در کوران ناملایمات و فشارها به او پناه میبریم.
اگر نگوییم دستگاههای متولی در این زمینه، بر سر آبروی افراد اهل مسامحهاند یا بدتر از آن که خدا کند درست نباشد، امیدوارم پیگیری جدی و قاطع این مسئله از سوی دفتر مقام معظم رهبری بتواند التیامبخش و جبرانکننده باشد.
سلام ودرود خدا بر شما صبح بخیر
عـشـق و مـحـبـت
میوه تمام فصل هاست
و دســت هـمـه كـس
به شاخسارش می رسد ...
در این جهان نیاز به،
دوست داشتن و ستایش،
بیش از نیاز نان است ...
زنـــدگــیــتــان
سرشار از عشق و محبت
واما پنج شنبه ها با قرائت فاتحه و صلوات سنگ سرد عزیزان آسمانی مان را گرم نمائیم ، روح پر فتوحشان قرین رحمت الهی
هدایت شده از خبر فوری و مهم
سوخو-۵۷ مجهز به پهپاد شد
🔹به گفته منابع روس، نیروی هوایی روسیه جنگندههای سوخو-۵۷ را به امکان پرتاب پهپاد از محفظه سلاح در داخل جنگنده تجهیز کرده است.
🔹پهپادهای رادارگریزِ همراه این جنگنده میتوانند در شرایط پارازیت بالا پرواز کنند و از سامانههای پیشرفته پدافند هوایی بدون شناسایی توسط رادارهای دشمن دور بزنند و حملات انتحاری انجام دهند.
🔴به کانال خبر فوری و مهم #بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2787246158C5099787f1d
#پنجشنبه
🥀پنجـشنبه است
به رسم کهن،یاد میکنیم
از آنها که وقتـشان
و مکانشان از ما جـداست
یاد میکنیـم از آنها
که دلتـنگشان میـشویم
یاد میکنیـم از آنها
که هنـوز دوستـشان داریم
یاد میکنیم از همه
شهـدا،علمـا و درگذشتـگانمان
🌼با فاتحه و صلواتی
بر محمد و آل محمد🌼
افتاده در این راه، سپرهای زیادی
یعنی ره عشق است و خطرهای زیادی
این کوه که هر گوشه آن پاره لعلی است
خورده است بدان خون جگرهای زیادی
درد است که پرپر شده باشند در این باغ
بر شانه تو شانه به سرهای زیادی
از یک سفر دور و دراز آمده انگار
این قاصدک آورده خبرهای زیادی
راهی است پر از شور، که میبینم از این دور
نیهای فراوانی و سرهای زیادی
هم در به دری دارد و هم خانه خرابی
عشق است و مزین به هنرهای زیادی
بیچاره دل من که در این برزخ تردید
خورده است به، اما و اگرهای زیادی
جز عشق بگو کیست که افروخته باشند
در آتش او خیمه و درهای زیادی
شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهیدان و همه ی عزیزان آرمیده در دل خاک بخصوص سردار رشید جهان اسلام حاج قاسم سلیمانی صلوات صلوات صلوات
🔸کویت برای خرید پهپاد با ترکیه قرارداد امضا کرد.
کویت پس از عربستان و امارات بعنوان سومین کشور عربی حاشیه خلیج فارس، امروز (چهارشنبه) با ترکیه قرارداد خرید پهپاد امضا کرده است.
وزارت دفاع کویت و شرکت بایکار ترکیه روز چهارشنبه قرارداد صادرات پهپادهای مسلح تی پی ۲ را امضا کردند.
در این خبر به ارزش این قرارداد و تعداد پهپادها اشاره نشده است.
در بیانیه صادره از شرکت ترکیهای آمده است که بایکار سال ۲۰۲۳ قرارداد صادراتی به ارزش ۳۷۰ میلیون دلار را با وزارت دفاع کویت امضا کرد.
در این بیانیه آمده که با امضای قرارداد با کویت، شمار کشورهایی که درخواست برای واردات پهپاد بیرقدار تی پی۲ از شرکت بایکار کردهاند به ۲۸ فقره رسید.
براساس گزارش منتشر شده از شرکت بایکار، این شرکت در سال ۲۰۲۲ قرارداد صادرات با ۲۷ کشور به ارزش یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار را امضا کرد.
آناتولی گزارش داد که مذاکره برای صادرات پهپاد به کویت، سال ۲۰۱۹ میان شرکت بایکار و وزارت دفاع کویت آغاز شد و پس از آن که این پهپاد توانست پرواز آزمایشی خود را در ژوئیه (تیر/مرداد) سال ۲۰۱۹ را با موفقیت انجام دهد، امضای این قرارداد سرعت گرفت.
وستانیوز(فراخط)
🔸اسرائیل جنگندههای اف-۳۵ آمریکایی را مرجوع کرد
ارتش رژیم صهیونیستی ۵ فروند از جنگنده های آمریکایی اف-۳۵ خود را که زمین گیر شده بودند، به آمریکا مرجوع کرد.
نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی پس از انهدام یک فروند از این مدل جنگنده در پروازهای آزمایشی خود در تگزاس، تصمیم گرفت تا ۵ فروند از ۱۱ فروند اف-۳۵ موجود را به منظور انجام تعمیرات به آمریکا مسترد نماید
وستانیوز(فراخط)
اردوغان به رقیب انتخاباتیاش: برو پوشک بچهات را بفروش!
🔸علی بابا جان، رئیس حزب دموکراسی و پیشرفتِ ترکیه و رقیب انتخاباتی اردوغان، گفته دولت از پهپادهای بیرقدار استفاده تبلیغاتی و انتخاباتی میکند و آنها را مقدس و غیرقابل نقد کرده است.
🔹اردوغان هم در جواب او گفته: تو برو پوشک بچه و فرشهایت را بفروش! تو اصلا میدانی رقابت چیست؟
🔴به کانال خبر فوری و مهم #بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2787246158C5099787f1d