#پروانه_کتاب
هفته اول،جمعه عصر
📚فروشگاه امامت📚
پایان هفته اول با برگزاری ۷ دورهمی در ۷ فروشگاه😊💐
#به_نشر_بهترین_های_نشر
@behnashr
#پروانه_کاغذی
هفته اول: ۱۰ الی ۱۷ تیرماه ۹۷
📚مجموعه ۸ جلدی داستان های تخیلی با مفاهیم قرآنی
#به_نشر_بهترین_های_نشر
@behnashr
«مردمان قصه کنند!»هشتاد و یک روایت از قیام مردم در مسجد گوهرشاد
🔹«رضا داریم تا رضا. یکی خان است و قلدر، یکی جان است و دلبر! خدا از تو نگذرد رضاخان؛ جانم فدای تو رضاجان که حَرمت غرق خون شد. شفاعتم کن یا مولا که جز تو و مولایی تو، حالی ندارم و احوالی.
میان چاه پر از آهک مرا انداختند. سوختم؛ اما خندیدم و خدا را شکر کردم. این سوختن بوی بهشت میدهد. از بوی تیزاب تا بوی درخت طوبی و سدرة المنتهی چقدر راه است؟ باید برای خدا جان بدهی. جان دادم. چه خوش میکیفد این حال و احوال.
حالم را بنویس ای کاتب. ما در مسجد گوهرشاد زنده ماندیم و ما را غریبگور دفن کردند در چاهی در باغ خونی.»
🔹متن خوانده شده قسمتی از مجموعه داستان «مردمان قصه کنند!» به قلم #سعید_تشکری است که هشتادویک روایت از قیام مردم در #مسجد_گوهرشاد و جنایتهای #رضاخان در این واقعه است. این اثر از سوی #انتشارات_به_نشر و با همکاری مؤسسۀ آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی منتشر شده است.
🔹از مهمترین حوادث سیاسی رخداده در مسجد گوهرشاد واقعۀ ۱۳۱۴ شمسی است. در پی تصمیم رضاخان بر تغییر فرهنگ دینی و بومی مردم که توسط عمّال وی با خشونت انجام شد، علما و روحانیون طی سخنرانیهایی از مردم خواستند که نسبت به این تغییر با جمع شدن و تظاهرات، ابراز مخالفت کنند.
🔹قزاقان رضاخان برای سرکوب این قیام عمومی در نیمهشب شنبه ۲۰ تیرماه ۱۳۱۴ شمسی به مسجد گوهرشاد ریخته و مردم متحصن در این محیط مقدس را به گلوله بستند. بسیاری از مردم بیدفاع، کشته و زخمی شدند اما مردم متفرق نشدند و مقاومت کردند تا اینکه در تاریخ ۲۱ تیرماه به دستور والی خراسان و رئیس شهربانی مشهد نیروهای قزاق به بهانۀ حفاظت از بانکها مسجد گوهرشاد را محاصره کردند و سپس در نیمهشب لشکر قزاق با صدای شیپور جنگ، اقدام به فتح مسجد گوهرشاد کرد و با توپ و مسلسل بر روی مردم متحصن و زائران مرقد #امام_رضا(ع) آتش گشودند.
#تازه_های_نشر
همزمان با ۲۱ تیرماه سالروز سرکوب خونین قیام مردم علیه کشف حجاب در مسجد گوهرشاد اثر جدید به نشر با عنوان «آژان برازنده» به قلم نویدظ.کریمی شامل داستان های پیوسته با موضوع گوهرشاد منتشر شد.
#به_نشر_بهترین_های_نشر
@behnashr
معرفی کتاب:
" ایرانیان و حضرت معصومه " نوشته محمد حسین شمسایی
حضرت فاطمه معصومه (س) با فضیلتترین بانوان خاندان اهل بیت (ع)، دختر امام موسی کاظم (ع) و خواهر تنی امام رضا (ع) در اولین روز ماه ذی القعده سال ۱۷۳ هجری قمری و ۲۵ سال بعد از تولد امام رضا (ع) در شهر مدینه متولد شدند. ولادت آن حضرت در اول ذیالقعده سال ۱۷۳ هجری قمری میباشد. در سن ۱۰ سالگی حضرت معصومه (س) پدر بزرگوارشان را از دست دادند و از آن پس ایشان تحت مراقبت برادر گرامیشان، امام رضا (ع) قرار گرفتند.
یک سال پس از هجرت حضرت امام رضا(ع) به مرو خواهر بزرگوارشان حضرت معصومه(س) به همراه جمعی از برادران و برادرزادگان خود به طرف خراسان حرکت کردند. در طی این مسیر، ایشان مصیبتهای فراوانی را متحمل شدند و تقریباً اکثر همراهان خود را در طی جنگهایی که در طی مسیر برایشان اتفاق افتاد از دست دادند. در نهایت ایشان در ۲۳ ربیعالاول سال ۲۰۱ هجری قمری به شهر قم، شهری که به گفته پدر گرامیشان مرکز شیعیان بود رسیدند و از آن تاریخ افتخار میزبانی حضرت فاطمه معصومه (س) به ایرانیان اعطا گردید.
کوچ کردن شخصیت ها و قبایل عرب به ایران در تاریخ آثار متعددی بر جای گذاشتند که بیشتر آن ها کوتاه مدت بودند؛ اما مهاجرت چند تن از شخصیت های بزرگ اسلامی همچون امام علی ابن موسی الرضا(ع) و حضرت معصومه (س) نه تنها تاثیرات ماندگاری بر تاریخ و تمدن ایران اسلامی داشتند، بلکه مبنا و محور دگرگونی های فرهنگی را نیز بنا نهاد.
کتاب #ایرانیان_و_حضرت_معصومه(س) نوشته محمد حسین شمسایی تلاش دارد تا آثار ورود حضرت معصومه (س) به ایران، ساخته شدن آستان مقدسشان در شهر زیارتی قم و همچنین بر فرهنگ عامه ایران و نیز رفتارها و آداب و آیینی را بررسی کند. این کتاب در هشت فصل نگارش یافته که شامل تبیین زندگی حضرت معصومه (س) در یک نگاه، جایگاه دینی و شخصیت معنوی حضرت معصومه(س)، حضرت معصومه(س) و آیین های معنوی ایرانیان، حضرت معصومه (س) و آداب ایرانی، ساختار حرم حضرت معصومه(س)، مکان ها و ساختمان های اداری، حضرت معصومه(س) در ادبیات فارسی و همچنین حرم حضرت معصومه و گسترش شهر قم می پردازد.
این کتاب در قطع رقعی کوتاه در شمارگان یک هزار نسخه با قیمت 95000 ریال از سوی انتشارات آستان قدس رضوی (به نشر) در دسترس عموم علاقمندان قرار گرفته است.
#دهه کرامت#ولادت حضرت معصومه(س) #روز دختر#کتابشناسی#سیره_رضوی#به_نشر_بهترین_های_نشر