🌾 نقش عناصر میکرو در گیاه 🌾
👈 #منگنز: منگنز (Mn) یک ریز مغذی مهم برای رشد و نمو گیاه است و نقش متابولیک را در بخش های مختلف سلول های گیاهی حفظ می کند.
🍂 علایم کمبود منگنز: برگهای جدید زرد تا سفید با مناطق نسبتاً وسیع و سبز در امتداد رگبرگها هستند. بر روی برگ های به شدت آسیب دیده، لکه های مرده قهوه ای بین رگبرگ ها ایجاد می شود. حاشیه برگ ممکن است چروکیده، پیچ خورده یا موج دار شود و رشد ساقه کاهش می یابد.
—————————
👈 #آهن: آهن موجود در گیاهان وظیفه اصلی تولید کلروفیل را بر عهده دارد.
🍂 کمبود آهن باعث زرد شدن برگهای جوان به دلیل عدم توانایی گیاه در تولید کلروفیل می شود. اگر کلروز آهن شدیدتر شود، این از دست دادن رنگ می تواند برگ های بالغ را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
——————————
👈 #روی: روی یک جزء مهم از آنزیم های مختلف است که مسئول بسیاری از واکنش های متابولیکی در همه محصولات هستند.
🍂 اگر آنزیم های خاصی در بافت گیاه وجود نداشته باشند، رشد و نمو متوقف می شود. تشکیل کربوهیدرات، پروتئین و کلروفیل در گیاهان دارای کمبود روی به طور قابل توجهی کاهش می یابد.
👈 علایم کمبود روی: توقف رشد، کلروز برگ، ریز برگی و عقیمی گلها.
—————————
#کشاورزی به رشد
@behroshd
✍️ #میکروماکس پودری(SP):
میکرو ماکس، کود پودری کاملا محلول در آب، با درصد بالایی از #عناصر_ریزمغذی(میکروالمنت) و ازت است که به صورت مصرف خاکی و محلول پاشی مورد استفاده قرار می گیرد. عناصر ریز مغذی آهن، روی، منگنز و مس، نقش اصلی و مهمی در تغذیه و سلامتی و رشد گیاهان و افزایش کمی و کیفی دانه و میوه گیاه و غنی سازی و بالا بردن عیار محصول آنها دارند.
📊آنالیز:
ازت: ۱۰ درصد
آهن: ۸ درصد
روی: ۵ درصد
منگنز: ۳ درصد
مس: ۱ درصد
گوگرد: ۳۰ درصد
✳️زمان مصرف:
به صورت کود آبیاری در طول فصل رشد
اطلاعات بیشتر
👇
https://b2n.ir/w13127
#کشاورزی به رشد
@behroshd
☘️ نقشهای ماده آلی در بهبود شرایط خاک
👈 ماده آلی جزء مهمی از خاک است که بر دسترسی و جذب مواد مغذی معدنی توسط گیاهان تاثیر گذار است.
مواد آلی می تواند خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک مانند ظرفیت نگهداری آب، بافر pH، ظرفیت تبادل کاتیونی و فعالیت میکروبی را بهبود بخشد.
👈 مواد آلی همچنین می توانند مواد مغذی را از طریق تجزیه و معدنی شدن آزاد کنند یا مواد مغذی را کلات کنند و آنها را برای ریشه های گیاه قابل حل تر و قابل دسترس تر کنند.
👈 برخی از مزایای مواد آلی برای جذب مواد مغذی عبارتند از:
👈 - توانایی خاک برای مقاومت در برابر تغییر pH را بهبود می بخشد. این به عنوان ظرفیت بافر نیز شناخته می شود. این می تواند از کمبود مواد مغذی یا سمیت ناشی از سطوح بالای pH جلوگیری کند.
👈 - تجزیه مواد معدنی خاک را در طول زمان تسریع می کند و مواد مغذی موجود در مواد معدنی را برای جذب گیاه در دسترس قرار می دهد. این می تواند عرضه درشت مغذی ها و ریز مغذی های ضروری برای رشد و نمو گیاه را افزایش دهد.
👈 - نیچ اکولوژیکی مناسب برای موجودات مفید و متنوع خاک فراهم می کند. این موجودات می توانند در چرخه مواد مغذی، تجزیه مواد آلی، تثبیت نیتروژن و همزیستی میکروب گیاهی کمک کنند. برخی از این موجودات همچنین می توانند حلالیت و تحرک مواد مغذی را با تولید اسیدهای آلی، سیدروفورها یا آنزیم ها افزایش دهند.
👈 - ذرات خاک را به کلوئیدها متصل می کند و ساختار خاک را بهبود می بخشد. این می تواند هوادهی، زهکشی و نفوذ ریشه در خاک را بهبود بخشد و انتقال مواد مغذی و آب به ریشه گیاهان را تسهیل کند.
🍀 #کشاورزی به رشد
@behroshd
نقش ازت، فسفر و پتاسیم در گیاه (NPK):
#ازت: در تقسیم سلولی و در بسیاری از فرآیندهای دیگر مانند تولید کلروفیل دخالت می کند که بدون آن فتوسنتز امکان پذیر نیست. همچنین جزء اصلی پروتئین ها و اسیدهای آمینه و همچنین تعداد زیادی از آنزیم هاست.
علاوه بر این، نقش مهمی در تولید قندها، نشاسته و لیپیدها، برای تغذیه و سایر فرآیندهای اساسی در گیاهان دارد.
#فسفر: فسفر (P) بخشی از ساختار اسید نوکلئيک گیاهان است که مسئول تنظیم سنتز پروتئین است. فسفر نقش عمده ای در رشد بافت جدید و تقسیم سلولی دارد.
از فواید فسفر در گیاهان رشد مناسب ریشه و تسریع در بلوغ است.
#پتاسیم: پتاسیم یک عنصر ضروری برای رشد صحیح گیاهان است که در فتوسنتز و همچنین تنظیم پاسخ گیاهان به نور از طریق باز و بسته شدن روزنه ها اهمیت دارد.
پتاسیم همچنین در واکنش های بیوشیمیایی و مقاومت در گیاهان نقش دارد. اساساً پتاسیم (K) مسئول بسیاری از فرآیندهای حیاتی دیگر مانند انتقال آب و مواد مغذی، پروتئین و سنتز نشاسته است.
☘️#کشاورزی به رشد
@behroshd
مزایا و فوائد استفاده از ماکرو ماکس سه بیست:
سه بیست، کود کامل ماکرو NPK پودری، کاملا محلول در آب است و حاوی عناصر ماکرو المنت #ازت، #فسفر، #پتاسیم و عناصر ریز مغذی آهن، روی، منگنز، مس و منیزیم می باشد.
1️⃣ برای حداکثر شدن جذب و عملکرد این محصول، در تولید آن از هر سه نوع ازت نیتراته، اوره ای و آمونیومی، به مقادیر متناسب استفاده شده است.
2️⃣ ریز مغذی های #آهن، #روی و #منگنز و #مس موجود دراین کود به صورت کلات در آمده اند.
3️⃣ فاقد کلر و فلزات سنگین و با PH اسیدی، کاملا مناسب محلول پاشی(عدم گیاه سوزی) و قابل استفاده در تمامی خاک ها، به خصوص خاک های شور و قلیایی می باشد.
4️⃣ حلالیت آن بسیار عالی و قابل استفاده در تمامی سیستم های آبیاری تحت فشار است.
⏳زمان مصرف: در تمامی مراحل رشد گیاه.
اطلاعات بیشتر در: 👇
https://b2n.ir/b54761
🍀 #کشاورزی به رشد
@behroshd
مکانیسم عمل #فسفیت_پتاسیم در گیاه
👈 مقاومت القایی (IR) به عنوان مکانیسمی تعریف میشود که بر اساس آن محرکهای زیستی و یا غیر زیستی، گیاهان میتوانند سطح مقاومت خود را در برابر تنشهای آینده افزایش دهند.
👈 مقاومت القایی لزوماً نیازی به فعالسازی مستقیم پاسخهای دفاعی ندارد.
میتواند ناشی از حساس شدن بافت برای بیان مکانیسمهای دفاعی پایه با سرعت و شدت بیشتری در هنگام حمله پاتوژن یا حشره باشد.
این ظرفیت برای بیان دفاعی تقویتشده «پرایمینگ» نامیده میشود
👈 بنابراین به نظر میرسد این حالت اولیه یک سیستم ایمنی است که از طیف وسیعی از تنشهای ناشی از عوامل زنده یا غیر زنده محافظت میکند
پاسخهای اولیه مقاومت یک انفجار اکسیداتیو است که شامل تجمع سریع گونههای اکسیژن فعال (ROS)، رسوب اجزای تقویتکننده دیواره سلولی مانند کالوز و لیگنین، و القای پروتئینهای مرتبط با بیماریزایی (PRs) است.
👈 از ترکیبات القا کننده مقاومت در گیاهان می توان به #فوزتیل_آلومینیوم و #فسفیت_پتاسیم اشاره کرد که از مشتقات اسید فسفرو هستند.
👈 این ترکیبات در گیاه تولید گروهی از پروتئین های مرتبط با بیماری زایی را القائ میکنند که بیشترین تاثیر را روی شبه قارچهای بیماری زای گیاهی دارند.
👈 این شبه قارچها شامل گروه سفیدک های دروغین، و عوامل پوسیدگی طوقه و ریشه هستند.
👈 بیماری #گموز پسته (پوسیدگی طوقه و ریشه) که در اثر گونه های مختلف #فایتوفتورا در گیاه ایجاد می شوند از این از شبه قارچ ها هستند.
#کشاورزی به رشد
@behroshd
فسفوکا(فسفیت پتاسیم)
PHOSPHOKA
#فسفوکا، کود مایع حاوی #فسفیت_پتاسیم با بالاترین درصد #فسفر و #پتاسیم به طور همزمان است، که این مزیت در افزایش زودرسی، رنگ آوری ، یکنواختی، کمیت و کیفیت میوه ها و دانه های آجیلی و روغنی موثر است.
📊آنالیز
پتاسیم(K2O): ٪۴۰
فسفات(P2O5): ٪۴۰
🕊 اطلاعات بیشتر: 👇
https://B2n.ir/y35044
#کشاورزی به رشد
@behroshd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر هر روز پسته بخوری👌✅