#ذرت
🔰برای اينكه پوستي نرم و قوی و موهاي براق داشته باشيد، ذرت بخوريد.
🌕ذرت سرشار از ویتامین A و C، بتاکاروتن و دیگر آنتیاکسیدان هایی است که دربرابر اشعه ماوراء بنفش، از پوستتان محافظت میکنند. همچنین، ذرت باعث تولید کلاژن میشود که برای مو و حفظ انعطافپذیری پوست لازم است. مواد مغذی موجود در ذرت به کاهش فرآیند پیری کمککرده و پوستتان را زیبامیکند.
.
🍃کسانیکه بد زخم هستند و زخم های آنان دیر خوب میشود علت آن کم بودن صفرا در بدنشان میباشد لذا باید بیشتر از غذاهای صفرا زا (گرم و خشک)مثل سیاهدانه و…مصرف کنند.
BEHV_Volume 35_Issue 123.pdf
4.21M
📜فصلنامه بهورز(شماره ۱۲۳) زمستان ۱۴۰۳
🔰تقدیم به سربازان گمنام بهداشت و سلامت در روستاها و شهرها
https://eitaa.com/behvrzaniran
چای کیسهای حاوی مواد خطرناک است!
▫️یک مطالعه اخیر از گروه «موتا خنسیس» در بخش ژنتیک و میکروبیولوژی دانشگاه بارسلونا نشان میدهد که چگونه کیسههای چای مبتنی بر پلیمر، میکروپلاستیکها و نانوپلاستیکها (MNPLs) را پس از تماس با آب داغ در طول فرآیند دم کردن آزاد میکنند و این ممکن است بسیاری از دوستداران چای را نگران کند.
▫️این ذرات ریز میتوانند توسط سلولهای روده انسان جذب شده و در بسیاری از قسمتهای بدن پخش شوند.
https://eitaa.com/behvrzaniran
خلط ها به رنگ زنگ زده یا سبز و یا آغشته به خون هستند.
تب ( درجه حرارت بالا ).
تعریق بیش از حد.
تنفس سریع و احساس تنگی نفس.
سرعت تنفس بالا.
تکان خوردن، دندان قروچه و لرز.
درد قفسه سینه که اغلب با سرفه یا تنفس بدتر می شود.
ضربان قلب سریع.
احساس خستگی یا ضعیف زیاد.
تهوع و استفراغ.
اسهال.
در موارد شدید ( تغییر وضعیت ذهنی شخص ).
علائم پنومونی ناشی از ویروس : نشانه های کلیدی آن عبارتند از بی حالی، تب با درجه بالا و تنگی نفس و در کنار آن سرفه خشک و درد عضلانی نیز گزارش شده است علائم ناشی از ویروس ها همان هایی هستند که ناشی از باکتری می باشد اما آنها به آرامی ظاهر می شوند و اغلب بد نیستند.
چه موقع به پزشک مراجعه کنید
اگر شما احساس ناراحت کننده پس از یک سرماخوردگی یا آنفلوآنزا ناگهانی، و یا اگر سرفه با احساس درد در قفسه سینه یا تب دارید به پزشک خود مراجعه کنید.
درمان پنومونی – عفونت ریه
درمان های خانگی – برخی از درمان های خانگی می تواند در مقابله با علائم ذات الریه کمک کند.
استراحت و خواب کافی داشته باشید.
مقدار زیادی مایعات بنوشید.
سیگار نکشید.
اگر سرفه باعث شب بیداری شما می شود جهت گرفتن داروی ضد سرفه با دکتر خود صحبت کنید.
اگر شما نشانه های بد حالی، یک سیستم ایمنی ضعیف و یا بیماری جدی دیگری هم دارید ممکن است نیاز به رفتن به بیمارستان داشته باشید.
برای پنومونی که توسط باکتری ایجاد می شود دکتر شما به شما آنتی بیوتیک می دهد. آنتی بیوتیک ها تقریبا همیشه پنومونی ناشی از باکتری را درمان می کند. آنتی بیوتیک ها دقیقا طبق دستورمصرف کنید و نیاز به گرفتن دوره کامل آنتی بیوتیک ها می باشد.
پنومونی به شما احساس بیماری می دهد. اما پس از مصرف آنتی بیوتیک ها، شما باید شروع به احساس بهترنمایید. اگر شما احساس بهتری پس از 2 تا 3 روز مصرف آنتی بیوتیک نداشتید با دکتر خود تماس بگیرید.
پنومونی ناشی از ویروس معمولا با آنتی بیوتیک درمان نمی شود. گاهی اوقات، آنتی بیوتیک ها برای جلوگیری از عوارض استفاده می شوند. این پنومونی با درمان در منزل، مانند استراحت و مراقبت از سرفه معمولا خوب می شود.
داروها شامل ترکیبی از داروهای مختلف که بسته به نوع پنومونی داده می شود در برخی موارد مانند ( ذات الریه شدید و مقاوم به درمان ) بستری شدن در بیمارستان ممکن است لازم باشد.
پیشگیری از پنومونی
تزریق واکسن – وقتی کودکی به دنیا آمد تزریق واکسن کونژوگه پنوموکوک (PCV) یک واکسیناسیون رایج است. بزرگسالان می توانند واکسن پلی ساکارید (PPSV) و یا PCV، بسته به کارهای مختلف دریافت کنند. سایر واکسن ها را می توان برای جلوگیری از بیماری هایی که ممکن است به ذات الریه منجر شود مانند سرخک، آبله مرغان، آنفولانزا، و غیره استفاده کرد.
شستن دست اغلب مفید است – حفظ بهداشت فرد سبب سلامتی می شود. شستن دست ها اغلب می تواند گرفتن باکتری یا عفونت ویروس را کاهش دهد.
از مردم آلوده دور باشید – اگر شما در معرض خطر ابتلا به افراد آلوده به سینه پهلو هستید و واکسن دریافت نکرده اید شما باید از آنها دور باشید.
سیگار نکشید – بهترین راه برای جلوگیری از ذات الریه دور ماندن از دود سیگار است. اگر سیگار می کشید، شما بیشتر در معرض خطر ابتلا به پنومونی است. مصرف سیگار اثر بدی بر ریه و سینه پهلو دارد.
⭕️مبتلایان آنفلوانزا آنتیبیوتیک مصرف نکنند
سرپرست خدمات سرپایی سازمان غذا و دارو:
▪️بیماریهای آنفلوانزا و سرماخوردگی ویروسی هستند و به آنتیبیوتیک نیازی ندارند. مصرف خودسرانه و غیرمنطقی آنتیبیوتیکها ممکن است به عوارض جانبی، افزایش هزینهها، مقاومت میکروبی و در مواردی، عواقب جدی برای بیمار منجر شود.
▪️درمان موارد خفیف تا متوسط این بیماریها عموماً حمایتی و شامل استراحت کافی، مصرف مایعات فراوان مانند آب، چای کمرنگ و سوپ رقیق، و استفاده از داروهای بدون نسخه (OTC) با مشورت پزشک یا داروساز است.
▪️در صورت بروز علائم شدید مانند تب بالا، لرز شدید، درد عضلانی یا تنگی نفس، مراجعه به پزشک در ۲۴ ساعت ابتدایی بروز علائم بسیار مهم است.
InShot_۲۰۲۵۰۱۰۵_۰۷۴۶۱۵۹۷۶.mp3
6.77M
صبح ۱۶ دی
#رادیو_موسیقی
کنترل ذهن...