فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فحاشی دستهجمعی طرفداران پزشکیان به دکتر زاکانی!
مردم عزیز ایران؛
این جماعت اگر مسلط شوند فرهنگ #حذف_مخالفان را بر فضای سیاسی کشور حاکم خواهند کرد.
مثل #داعشیها نفس همه را خواهند برید!
اینها #برای_ایران کاری نخواهند کرد؛ آنها که قبل از انتخاب اینطور عقدهگشایی و دعوا و تنش درست میکنند، فردا که به قدرت برسند چه خواهند کرد؟!
در ثواب #انتشار_حداکثری سهیم شوید تا برسد به دست همه مردم ایران
https://eitaa.com/behzadzare
مسجدامیرالمومنین(ع) ۳ تیر۱۴۰۳.mp3
21.34M
💥سخنرانی حجت الاسلام زارع مسئول ستاد انتخابات #دکترزاکانی در استان قم؛
۴ تیر ۱۴۰۳ بعداز نماز مغرب و عشاء
قم شهرک مهدیه (شهرک طلاب)
مسجد امیرالمومنین(ع)
موضوع بحث:
✅ #خطر برگشت #غربگراها
#زاکانی
https://eitaa.com/behzadzare
❌️#فوری | انصراف قاضیزاده از ادامه رقابت ریاست جمهوری
👈🏻قاضیزاده هاشمی: برادران دیگر نیز اجماع کنند
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
🖼 رئیس ستاد زاکانی: قالیباف و جلیلی تفاهم کنند زاکانی هم بهنفع گزینۀ نهایی انصراف میدهد
🔹بهگفتۀ یکی از اعضای ستاد این نامزد انتخاباتی، علیرضا زاکانی در نامه هایی جداگانه به آقایان قالیباف و جلیلی درباره این راهبرد انتخاباتی و مطالبات جبهۀ انقلابی توضیحاتی داده است.
@Farsna
♨️خاطرتان آسوده...
توئیت دکتر #قالیباف
منتظر بمانید امشب همه چیز مشخص خواهد شد
🇮🇷#کانال_سیاسی
🇵🇸@siyasichanel
☝️واکنش دکتر علیرضا #زاکانی به شعار «زاکانی بیشرفه» در میتینگ تبریز و سکوت پزشکیان!!!
🔴بیانیه کامل کناره گیری زاکانی از انتخابات
بسم الله الرحمن الرحیم
"يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا مَن يَرتَدَّ مِنكُم عَن دينِهِ فَسَوفَ يَأتِي اللَّهُ بِقَومٍ يُحِبُّهُم وَيُحِبّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى المُؤمِنينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الكافِرينَ يُجاهِدونَ في سَبيلِ اللَّهِ وَلا يَخافونَ لَومَةَ لائِمٍ ۚ ذٰلِكَ فَضلُ اللَّهِ يُؤتيهِ مَن يَشاءُ ۚ وَاللَّهُ واسِعٌ عَليمٌ"
🔹"ای کسانی که ایمان آوردهاید! هر کس از شما، از آیین خود بازگردد، (به خدا زیانی نمیرساند؛) خداوند جمعیّتی را میآورد که آنها را دوست دارد و آنان (نیز) او را دوست دارند، در برابر مؤمنان متواضع، و در برابر کافران سرسخت و نیرومندند؛ آنها در راه خدا جهاد میکنند، و از سرزنش هیچ ملامتگری هراسی ندارند. این، فضل خداست که به هر کس بخواهد (و شایسته ببیند) میدهد؛ و (فضل) خدا وسیع، و خداوند داناست." (مائده ۵۴)
مردم عزیز ایران!
🔹اینک که به لحظه سرنوشت ساز انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری نزدیک میشویم با تمام وجودم که سرشار از عشق و محبت و خاکساری نسبت به شماست، نکاتی را محضر شما عرض میکنم:
🔹همانطورکه دیروز در اجتماع عظیم و صمیمی جمعی از شما در میدان امام حسین (ع) اعلام کردم و بارها نیز گفته بودم اگر خود را اصلح نمیدانستم حرام بود بیایم و بمانم؛ تا آخرین ساعات و لحظات قانونی، برای اعلام مواضع، کارنامه و سوابق و نیز برنامههای خود برای گره گشایی از زندگی مردم و پیشرفت کشور تلاش ومجاهدت نمودم.
🔹در زمان ورود به صحنه انتخابات و تا قبل از موعد رایگیری، صلاحیت سه وجهی است: "دانایی، توانایی و سلامت" و هرچه به لحظه انتخاب شما مردم عزیز نزدیک میشویم شاخص مهم دیگری کاملتر شده، اضافه میشود که همانا "امکان رایآوری" است.
🔹اکنون و پس از پایان زمان تبلیغات رسمی و قانونی بر من مسجل شده است بنابر مصلحت و حکمت الهی، ویژگی چهارم در برادران دیگری از جبهه انقلاب متجلی است و این بار سنگین از دوش من برداشته شده و به شرط نیت خالص، اجر چهارسال خدمتگزاری نصیبم خواهد شد؛ خدا را شاکرم و شاهد میگیرم که تا سحرگاه امروز کوچکترین تردیدی برای ادامه مسیر نداشتم:
دوش وقتِ سَحَر از غُصّه نجاتم دادند
واندر آن ظلمتِ شب آبِ حیاتم دادند
هاتف آن روز به من مژدهٔ این دولت داد
که بِدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند
🔹و چه دولتی بالاتر از رضایت الهی و چه عزتی برتر از شکستن خویش در برابر خداوند، خاکساری در برابر مردم و صبر در برابر جور و جفای دشمنان و ملامت و سرزنشها؛
🔹از دو نامزد دیگر جبهه انقلاب، برادران عزیزم آقایان جلیلی و قالیباف میخواهم برای وحدت و انسجام تلاش کنند و مطالبه بحق نیروهای انقلاب را بیپاسخ نگذارند و مانع تشکیل "دولت سوم روحانی" شوند و ان شاءالله پس از پیروزی هریک از ایشان، تلاش کنند بر مدار حق و دفاع از حقوق مردم بایستند و همکاران خود را طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب از عناصر معتقد به آرمانهای انقلاب و افراد پاکدست انتخاب کنند.
🔹از مردم عزیزمان هم میخواهم عذر این خادم کوچک خود را به دلیل کاستی های احتمالی در زمان رقابتهای انتخاباتی پذیرا باشند و از میان نامزدهای انقلابی در صحنه رقابت، همچنان که رهبری فرمودند به اصلح رای دهند 《و اصلح آن کسی است که در درجهی اوّل به مبانی این انقلاب و این نظام اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد؛ «عَلیٰ بَصیرَةٍ» و «عَلیٰ یَقینٍ» به این راه اعتقاد داشته باشد. و دوّم اینکه کارآمد باشد؛ شب و روز نشناسد، دنبال کار باشد، توانایی داشته باشد برای کار کردن؛ از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند.》
🔹ان شاءالله پس از تعیین رئیس جمهور نهم، برنامهها و پيشنهادات خود را برای اداره بهتر کشور بدون کوچکترین چشمداشت در اختیار او قرار خواهم داد، تحقق آنها را مطالبه خواهم کرد و از هماکنون برای موفقیت او و سربلندی ایران عزیز دعا میکنم.
🔹لازم است مراتب قدردانی و سپاس خویش را از خانواده صبورم و نیز از تمام عوامل اجرایی و نظارت در امر انتخابات بویژه شورای محترم نگهبان، وزارت کشور و رسانه ها بویژه صداوسیما، رقبای انتخاباتی، شورای اجماع نیروهای انقلاب، علما، بزرگان و دلسوزان جبهه نیروهای انقلاب و نیز تمام اعضای ستادهای انتخاباتی ام در سراسر کشور، ستادهای جبهه تحولخواهان انقلابی، ستادهای مردمی و تمام کسانی که اندک لطفی به حقیر داشتند اعلام نمایم.
🔹بقای عمر شریف رهبر عزیزتر از جانم تا ظهور امام زمان(عج) و سربلندی ملت شریف ایران بویژه خانواده شهدا و ایثارگران و تداوم راه شهیدرئیسی عزیز را از خداوند متعال خواستارم.
و آخر دعوانا ان الحمدلله رب العالمین
.
نه جلیلی و نه قالیباف
راضی به خسارت حداکثری نیستند
♦️توقع این که افراد با زور و فشار و بدون اقناع و پذیرش مسئولیت تصمیم، اجماع کنند، منطقی نیست. و فقط از خلیفه ای بر می آید که شش شخصیت را وارد یک اتاق کرد و گفت: هر طور شده، باید درباره یک نفر برای جانشینی من اجماع کنید و گرنه دستور می دهم شمشیر دارانی که شما را احاطه کرده اند، گردن همه تان را بزنند(!)
🔹دو نامزد محترم اگر می خواهند در تراز مصلحت عمومی رفتار کنند، باید ساعتی بدون حضور مشاوران و اطرافیان دو آتشه، هم اندیشی کنند و به یک تصمیم مشترک برسند، با این پیش فرض که نتیجه هر چه شد، از تصمیم مشترک خرسند باشند و باب سرزنش و غر و لُند های محتمل بعدی را ببندند.
♦️دو نامزد، حتما تفاوت هایی با هم دارند، اما در دایره انقلاب تعریف می شوند و به همین علت هم در طول چند سال گذشته، بیشترین فحش ها و حملات ضد انقلاب را به جان خریده اند. مهم، درک این نکته است که کمال طلبی حداکثری و عدم تنازل طرفداران هر یک از دو نامزد انقلابی، می تواند خسارت حداکثری را متوجه مصالح عمومی جامعه بکند.
🔹فارغ از سرنوشت نهایی انتخابات، وحدت، بالاترین و مبارک ترین سرمایه اجتماعی است که تهدید ها را عقب می راند و دل ها را برای پیشبرد آرمان های انقلاب در آینده، مجتمع می کند. و البته این امید هست که نتیجه مبارک آن ، در همین انتخابات هم کامل ملت ما را شیرین کند و تداوم بخش مسیر خدمت شهید رئیسی باشد.
♦️ان شاء الله این رویداد مبارک و امید آفرین، در ساعات پیش رو، مقارن با مراسم اربعین رئیس جمهور شهید و دیگر شهدای خدمت رقم بخورد.
✍محمد ایمانی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
💥همه فدای انقلاب و مردم!
🔴 اصل برای ما #جریان_انقلاب و عدم توفیق #جریان_غربگراست نه افراد!!!
✅ همه ما فدای جبهه انقلاب و مصلت ملت!
هرکس مانند شهداء خود را فدا کرد مانند آنها ماندگار خواهد شد!
https://eitaa.com/behzadzare/13871
مسجد امام حسن مجتبی(ع) پردیسان ۵تیر۱۴۰۳.mp3
14.34M
هوالصادق
💥سخنرانی حجت الاسلام زارع مسئول ستاد دکترزاکانی در قم
✅ سه شنبه عید غدیرخم مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام شهر پردیسان.
خلاصه بحث؛
مسئله اصلی ما زاکانی و جلیلی و قالیباف و قاضی زاده نیست مسئله اصلی حفظ و تقویت #جریان_انقلاب و احساس خطر بازگشت #جریان_غربگراست.
https://eitaa.com/behzadzare
باسمه تعالی
#یادداشت_۷۸
🔰 انتخابات ۱۴۰۳؛ بستری برای ارتقاء ظرفیت فکری با عبور از خلوصگرایی و نابپسندی
✳️ مقدمه: یکی از مهمترین موانع ما برای تصمیمگیری درست، «نابپسندی و خلوصگرایی» است که همیشه در رؤیای خود به دنبال ایدهآل هستیم و با این خطکش افراد را اندازهگیری میکنیم و اگر به فردی رسیدیم که به ایدهآل نزدیک باشد، احساس خوبی به ما دست میدهد که راه را برای بررسیهای عقلانی میبندد.
1⃣⁉️ما چگونه باید به افراد نگاه کنیم؟!
🔹یکی از مشکلات ما حتّی در بررسی و ارزیابی اطرافیانمان، «نگاه نقطهای» است، در صورتی که باید «نگاه روندی» داشته باشیم.
🔸در «نگاه نقطهای» ممکن است چند نقطهٔ خاکستری از فرد را بهگونهای به شما نشان دهند که تصویری مخدوش در ذهن شما نقش ببندد تا حدی که حتی آن فرد را فاسد تلقی کنید.
🔹در «نگاه روندی» نموداری از روند حرکت فرد میبینید که اگر چند نقطهٔ خاکستری هم داشته باشد اما در کل نموداری که روند فرد را نمایان میکند، توانایی و کارآمدی فرد را مشخص میکند و به شما نگاه واقعبینانهای عرضه میکند.
2⃣⁉️ چگونه نگاهمان را از «نقطهای» به «روندی» تغییر دهیم؟!
«معدلگیری» بهترین راهکار برای عبور از مانع «خلوصگرایی و نابپسندی» است. بنابراین برای رسیدن به تصمیمات درست در زندگی شخصی و اجتماعی باید از این تلهٔ خطرناک عبور کنیم.
❇️ در این انتخابات هم برای رسیدن به گزینهٔ اصلح باید با «نگاه روندی» و «معدل گیری» باید محاسن و معایب هر کدام از نامزدها را در طول چند سال ارزیابی کرد تا به گزینهٔ درست رسید.
🔰 به فرمودهٔ آیت الله جاودان:
در بین نامزدها ببینید کسیکه اصلأ دیکته ننوشته صلاح هست بهش نمره بیست بدیم؟ و کسیکه دیکته نوشته و چندتا غلط داره صلاح هست صفر بهش بدیم؟!
✍ در امتداد بیداری
شب انتخابات ۱۴۰۳
باسمه تعالی
#یادداشت_۷۹
💢تطبیق جایگاه با گزینه، لازمهٔ انتخاب درست
🔰برای هر انتخابی ابتدا باید «جایگاه» مورد نظر را به درستی «شناخت» تا در ارزیابی ویژگیهای «گزینه»ها، به فرد مناسب رسید. به عبارت عامیانه، هر پیچی، مهرهٔ خودش را میخواهد. جایگاه ریاستجمهوری هم فرد متناسب با خودش را میخواهد.
❇️ کلیهٔ جایگاهها و مسئولیتها را میتوان در چهار لایه دستهبندی کرد؛
1⃣ راهبردی- مطالعاتی
2⃣ عملیاتی- اجرایی
3⃣ تاکتیکی- تکنیکی
4⃣ ترکیب راهبردی+عملیاتی+تاکتیکی
🔴 هر کدام از این جایگاهها نیازمند خصلتهایی است تا آن قسمت در فرایند اداره یک جامعه موفق عمل کند.
🔸افرادی که برای هر کدام از این لایهها دستهبندی میشوند به این معنی نیست که فاقد توانمندی در لایههای دیگر هستند بلکه به این معنی است که بنابر ویژگیهای شخصیتی و توانمندیهای ذاتی و اکتسابی در آن لایه موفقتر و به نوعی تبلور «هر کسی را بهر کاری ساختند» هستند.
❇️ جایگاه ریاستجمهوری ترکیبی از لایههای راهبردی، عملیاتی و تاکتیکی است و فردی که در این جایگاه قرار میگیرد باید توانایی مدیریت هر کدام از این لایهها را داشته باشد.
🔰 رئیس جمهور باید هم مطالعاتی، هم مدیر کلان و هم متخصص اجرا باشد تا بتواند «راهبردها» را به «برنامه» تبدیل کند و برنامه را برای تحقق «مدیریت» کند.
⭕️ لازمهٔ فهم لوازم تحقق برنامه، تجربهٔ مدیریت و میدانداری است چراکه چشیدن و لمس کردن موانع و مشکلات به ثمر رساندن طرحهای ملّی، سرمایهٔ گرانبهایی است که از دل تسلط بر ترکیب راهبرد+ عملیات+ تاکتیک میگذرد.
✍ درامتداد بیداری
برادران و خواهران ستاد دکترزاکانی در قم.mp3
9.7M
هوالشاکر
باسلام وادب و خدا قوت!
✅ محضر برادران و خواهران گرامی فعال در ستاد دکتر زاکانی - قم
با سپاس فراوان از زحمات همه عزیزان و ضمن ابلاغ سلام گرمِ سرور عزیزمان جناب آقای دکتر #زاکانی خدمت همه بزرگواران!
❇️ به اطلاع عزیزان میرساند در اولین فرصت ممکن پس از پیروزی جبهه انقلاب برای تجلیل از زحمات شما گردهم خواهیم آمد.
در مورد رای به کدام کاندیدا ؟
خیلی از عزیزان سئوال کردن
از آنجا که هردو بزرگوار از جبهه انقلاب هستن و هر دو عزیز ، نام بردن ممکنه موجب تشدید اختلافات شود
لذا معذورم ولی بنظرم باتوجه به صحنه باید رأی و اصل دانستن جبهه انقلاب باید رای داد و راهنمایی کرد
ارادتمند
بهزادزارع مسئول ستاد انتخابات دکتر زاکانی در قم
التماس دعا
آقای قاسمیان شب آخر ، قبل رای گیری چرا باید نظرش برگرده؟ چی شده مگه؟
قبلش متنهایی از ایشون میآمد، با دلایل خودش معتقد بود که این بار به قالیباف رای نمیده، اما الان لحظه آخری چی شد واقعا؟ خودش اعلام کرده به تبع آیت الله جاودان، خوب آقای جاودان چرا باید ایشون رو لحظه آخر منصرف کنه؟ نروید به بحثهای معنوی و ماورایی خواهشا، واقعا دنبال عقلانیت ماجرا باشیم.
پناهیان هم که به صورت غیر عادی برای قالیباف وسط افتاده و از هر چی دستش میرسه مایه میگذاره حتی حاج قاسم.
دقت کنید من هم با این روشها موافق نیستم. اما الان بحثم این نیست سوالم این است که چرا اینطور به آب و آتش میزنند؟ آقای حاجی زاده و باقری و که و که چه دیده اند که رسما نظر میدهند؟ آقای قاآنی چرا وسط اومده؟ چرا سید حسن تو مراسم شهید رئیسی نگرانیش رو رک به مردم میگه؟ رهبری در سخنرانی آخری خود در تعامل با انتخابات خیلی روشن سخن گفت، چرا؟ قصه چیه؟ آقایون خواهشا یک لحظه از گاردی که دارید و داریم خارج بشید. هی نگید از این و اون خرج نکن. باشه خرج نکنیم، فقط مساله به نظرم کمی غیر عادیه، قصه چیه؟ یک پاسخ ساده اینه که همه این آدمها قدرت طلبند و دست به یکی کردند، میخوان نتیجه ای که میخوان زور کنن به مردم. یک پاسخ هم میتونه این باشه که ظاهرا نکته ای وجود داره و البته جلیلی اون نکته را نپذیرفته.
چند روز پیش رائفی توییت زد که همه قوای نظامی و امنیتی و دینی و زمینی و آسمانی را به خط کردید که قالیباف رای بیاره، نمیگذاریم. او از چه نکته ای خبر داشت؟ بعد نوشت قالیباف سال ۹۶ هم روغن ریخته را خرج امامزاده کرده بود این بار باید بماند تا له شدنش را ببینیم. چرا؟ چه شده؟ این شخص از چه نکته و پشت پرده ای مطلع شده؟
شواهد نشون میده که فشار اجماع روی جلیلی بوده که کنار بره، ظاهر امر اینه که جلیلی زیر بار این اجماع نرفته.
منطق بخشی از اطرافیان جلیلی رو میدونم لجاجت از نوع رائفی پوریش. منطق جلیلی هم احتمالا حضور مردم و رای بالا و احتمالا دلیل دیگران در نهایت قانعش نکرده لابد.
اما اون دلیل چه بوده؟ بالاخره در طرف مقابل هم به نظر میرسه منطقی وجود داره و البته حساسیت فوق العاده ای هم ظاهرا وجود داره بیش از آنچه فکرش را میکنیم.
رفقا وسط شایعات و دروغها و خالی بندیها، روی نکات روشن صحنه بایستید و کمی تامل کنید. حدس میزنم این بار حساسیت ماجرا بسیار بالا باشد.
حالا چه کنیم ؟
هیچ.
اولا روی نقاط روشن بایستیم.
یعنی باید رای بالا برود همه سعیمان را بکنیم.
باید همه تلاش ها معطوف به این شود که غربگرایان رای نیاورند. کاش اجماع میشد. نشد.
ثانیا ملاک رهبری در انتخاب اصلح را جدی بگیریم هم تعلق واقعی به انقلاب هم کارآمدی.
این از این.
اما روی این نکته هم فکر کنیم که مانع اجماع چه بود؟ دلیل این حجم تغییر نظر و سبک رفتار آدمهای سلیم النفس چیست؟ دلیل حساسیت ماجرا چه بود؟
خدا نکند تقاص ناشکری ها و خاله زنک بازیها و بی اخلاقیها و زرنگ بازها و تهمت فساد زدنها و سکوتها و تبیین و تبلیغ نکردنهامون رو با رفتن رییسی و امیرعبداللهیان و بازگشت روحانی، پس بدهیم. خدا نکند آه غزه دامنمان را بگیرد. خدا نکند.
پایان متن
ساعت ۱:۲۰ دقیقه پنج شنبه شب
به وقت حاج قاسم
@ali_mahdiyan
تحلیلی درباره نتیجه انتخابات در صورت اجماع یا عدم اجماع.
۱.انصراف قالباف،
پیروزی قطعی پزشکیان در مرحله اول .
چون بیش از ۵۰ درصد آراء قالیباف به سبد آقای جلیلی منقل نمیشود یا رای سفید یا رای به پزشکیان یا عدم شرکت. علت آن هم تنوع طیف طرفداران قالیباف از اقشار مذهبی عادی و خاکستری جامعه است.
۲. انصراف جلیلی .
پیروزی قطعی قالیباف در مرحله اول
چون بیش از ۸۰ درصد آراء جلیلی به سبد قالیباف می اید .چون اکثر آرا جلیلی قشر مذهبی و روستایی است .
۳. عدم انصراف و عدم اجماع .
قطعا انتخابات به دور دوم کشیده میشود و یکی از آنها قطعا پزشکیان خواهد بود .
حال مرحله دوم سه صورت دارد .
پزشکیان #جلیلی * پیروزی پزشکیان .
پزشکیان #قالیباف * پیروزی قالیباف .
بنابر توضیحاتی که داده شد .
جلیلی # قالیباف . این فرض تقریبا غیر ممکن است چون در صورت مرحله دوم پزشکیان یک پای فینال خواهد بود.
بنابر این شانس جلیلی برای ریاست جمهوری بسیار پایین است و رئیس جمهور ، پزشکیان یا قالیباف خواهد بود.
خلاصه، با انصراف قالیباف و اجماع بر جلیلی یا رفتن جلیلی و پزشکیان
یا جلیلی قالیباف به دور بعد ،جلیلی ریس جمهور نخواهد شد.
طیف پزشکیان بسیار مشتاق انصراف قالیباف می باشند چون در این صورت پیروزی خود را تقریبا قطعی می دانند .
طیف جلیلی هم مشتاق انصراف قالیباف به گمان اینکه چون در برخی نظرسنجی ها آقای جلیلی بالاتر است و در تجمعات از او استقبال بیشتر میشود ، غافل از اینکه با انصراف قالیباف حدود نیمی از آرا قالباف سمت جلیلی نمی آید و صرف شلوغ تر بودن تجمعات دلیل بر پیروزی نیست .. به دلیل اینکه در سالهای مختلف استقبال بسیار فراوان از یک کاندید میشد ولی پیروز نمیشد مثل شهید رئیسی در ۹۶ جلیلی در ۹۲ میرحسین در ۸۸ ناطق نوری در ۷۶ .
علت آن هم رغبت زیاد نیروهای داغ از هر دو طیف سیاسی کشور به حضور پرشور در تجمعات می باشد و قشر متوسط و خاکستری جامعه که اکثریت جامعه را تشکیل می دهند چندان اهل تجمعات نیستند .
پس صلاح انقلاب در انصراف جلیلی است تا در مرحله اول قالیباف پیروز شود و مملکت دست جناح مخالف نیفتد .
✍یوسف علم الهدی ۱۴۰۳/۴/۶
کانال تلالوء نور
@talalo14noor
🔰 ائتلاف را از این زاویه ببینید!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸اگر برخی از سران و اصحاب فتنه و شماری از افراد بدسابقه که دهها سند غیر قابل انکار از وابستگی و پادویي آنها برای دشمنان تابلودار جمهوری اسلامی ایران حکایت میکند، به حمایت از یک کاندیدا به صحنه نیامده بودند، نوشتن این وجیزه ضرورتی نداشت و اگر نامزد یاد شده با شخصیت شناخته شده خود به میدان آمده و از هویت واقعی گروه یاد شده باخبر بود نیز به یادداشت کوتاه پیشروی، نیازی نبود.
🔸مردم در تشییع پیکر شهید رئیسی بر بینش و منش آن شهید بزرگوار و ادامه آن تاکید کردهاند و اینگونه است که انتخابات، مکمل آن تشییع حماسی است. بدیهی است اگر این انتخابات با آن تشییع از یک جنس نباشد، نمیتواند مکمل آن باشد.
🔸کسانی که تا دیروز به دشمنی با آن شهید بزرگوار برخاسته بودند و سابقه پادویی دشمنان بیرونی اسلام و انقلاب را در کارنامه خود دارند چگونه میتوانند دلسوز نظام و مردم و راهی راه رئيسی عزیز باشند؟! احتمال موفقیت این جریان اگرچه بسیار ضعیف است ولی از آنجا که موضوع و مورد احتمال از اهمیت فراوانی برخوردار است، عقل و شرع و منطق ایجاب میکند که نسبت به این احتمال - هرچند ضعیف- هوشیار بود و جانب احتیاط را از دست نداد.
🔸با تاکید بر اینکه شخص آقای پزشکیان را منهای احاطهکنندگان ایشان، بیرون از انقلاب نمیدانیم، باید گفت که ائتلاف نامزدهای جبهه انقلاب، صرفنظر از چگونگی انجام آن که میتواند با ارزیابی سبد رای، شایستگیهای برجسته و مورد نیاز و... صورت بپذیرد، یک ضرورت حیاتی است و چارهای جز آن نیست ضمن آن که برخی از کم و بیشهای احتمالی در این سوی و آن سوی ماجرا و در برخی از محاسبات هرگز با ضرورت انجام آن قابل مقایسه هم نیست، چه رسد به این که مانع ائتلاف باشد.
🔸 با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، میخواهید و به آن اعتقاد راسخ دارید -که میدانیم دارید- باید به ائتلاف تن بدهید و در غیر اینصورت، با عرض پوزش و خدای نخواسته روی تاکیدهای مکررتان بر ادامه راه شهید رئیسی غباری از خدشه مینشیند.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001DbS
@Kayhan_online