eitaa logo
کانال بهزیستی استان قم
1.9هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
81 ویدیو
12 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕌 استانداری قم
📣 "آزمون استخدامی ویژه معلولین" ♦️ اشتغال 4368 نفر از معلولین کشور در دستگاه های اجرایی از طریق آزمون استخدامی اجرا خواهد شد. 🔹 به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قم، بنا بر اعلام سازمان امور استخدامی کشور انتشار اولین آزمون استخدامی ویژه معلولان به تعداد 4368 نفر در دستگاه‌های اجرایی کشور از طریق پورتال مرکز آزمون جهاد دانشگاهی انجام می‌شود. ♦️♦️ مهلت ثبت نام در آزمون استخدامی ویژه معلولان تا 9 اسفند سال جاری و تاریخ 21 اردیبهشت سال 1403 است. 🕌 اخبار استانداری قم را در فضای مجازی دنبال کنید👇 🌐https://ghom.ir/ 🌐https://www.moi.ir/service/Provinces/qom 🌐https://qomzaer.ir/ 🆔 @ostandari_qom
آشنایی مددکاران مراکز مثبت زندگی با مباحث پیشگیری از خودکشی کارگاه آموزشی دو روزه تربیت همیار پیشگیری، کنترل و کاهش خودکشی در قم برگزار شد . دکترحجت اله محمدزاده معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان قم با اعلام خبر فوق افزود ؛ به منظور تربیت همیاران سلامت در زمینه پیشگیری، کنترل و کاهش خودکشی کارگاه دو روزه در تاریخهای ۹ و ۱۰ اسفند در سالن اجتماعات اداره بهزیستی شهرستان قم برگزار گردید و در این کارگاه، مددکاران و روانشناسان مراکز مثبت زندگی استان با موضوع خودکشی ،نحوه کمک به افراد دارای افکار و اقدام به خودکشی و چگونگی تاب آوری در برابر مسائل و مشکلات زندگی آشنا می شوند تا در محلات مختلف استان به جامعه هدف سازمان و سایر اقشار مختلف محله آموزش‌های کسب شده را ارائه نمایند. لازم به ذکر است در حال حاضر 22 مرکز مثبت زندگی در سطح استان قم مشغول ارائه خدمات هستند.
خانواده بزرگ بهزیستی قم پیشگام شرکت در انتخابات آخرین جلسه هماهنگی تشویق خانواده بزرگ بهزیستی جهت شرکت پرشور در انتخابات برگزار شد. در این جلسه که با حضور معاونین و مدیران بهزیستی قم برگزار شد ابتدا مشاور فرهنگی و مسول روابط عمومی بهزیستی قم گزارشی از اقدامات صورت گرفته اعم از فضا سازی ، تبلیغات ، پویش دعوت و... ارائه کرد و در ادامه سید صادق میرئی مدیر کل بهزیستی استان قم با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حضور حداکثری در انتخابات خاطرنشان کرد ما هرکدام در جایگاه خود برای خانواده ، اطرافیان ، اقوام و دوستان مرجع هستیم هم دعوت به شرکت کنیم هم خودمان با خانواده حضور حداکثری داشته باشیم . مدیر کل بهزیستی قم با اشاره به برگزاری انتخابات در استان قم به صورت تمام الکترونیک افزود: نیازی به همراه داشتن شناسنامه نیست و با کارت ملی ، گواهینامه ، گذرنامه و... هم می توان رای داد و انشاالله فردا همه با هم برگ زرین دیگری در دفتر انقلاب رقم خواهیم زد. لازم به ذکر است این جلسه با محوریت دفتر حراست و جهت بررسی اقدامات صورت گرفته و جمع بندی برگزار شد.
گزارش تصویری/حضور مدیر کل و جمعی از معلولین در انتخابات سید صادق میریی مدیر کل بهزیستی استان قم به اتفاق جمعی از کارکنان و افراد دارای معلولیت با حضور در امامزاده سید معصوم نیروگاه در انتخابات شرکت کردند.
✅ حضور در مراکز توانبخشی بهزیستی اختیاری است 🔹سوال یکی از مخاطبان: سلام.ببخشید اعلام کردن مدارس تعطیله آیا مراکز توانبخشی زیرنظر بهزیستی هم تعطیله؟ 🔹روابط عمومی بهزیستی در پاسخ به سوال خبرنگار ما گفت: پرسنل این مراکز حضور دارند اما حضور مددجویان اختیاری است. _________________________ ✅ با به روز باشید👇 https://eitaa.com/joinchat/385417681Cb0ec1888d1