🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🏴روز ششم محرم
⚫️۱. در این روز عبیداللّه بن زیاد نامهای برای عمر بن سعد فرستاد كه: من از نظر نیروی نظامی اعم از سواره و پیاده تو را تجهیز كردهام. توجه داشته باش كه هر روز و هر شب گزارش كار تو را برای من ميفرستند.
۲. در این روز "حبیب بن مظاهر اسدی" به امام حسین علیه السلام عرض كرد: یابن رسول اللّه! در این نزدیكی طائفهای از بنی اسد سكونت دارند كه اگر اجازه دهی من به نزد آنها بروم و آنها را به سوی شما دعوت نمایم.
امام علیه السلام اجازه دادند و حبیب بن مظاهر شبانگاه بیرون آمد و نزد آنها رفت و به آنان گفت: بهترین ارمغان را برایتان آوردهام، شما را به یاری پسر رسول خدا دعوت ميكنم، او یارانی دارد كه هر یک از آنها بهتر از هزار مرد جنگی است و هرگز او را تنها نخواهند گذاشت و به دشمن تسلیم نخواهند نمود. عمر بن سعد او را با لشكری انبوه محاصره كرده است، چون شما قوم و عشیره من هستید، شما را به این راه خیر دعوت مینمایم... .
در این هنگام مردی از بنی اسد كه او را "عبداللّه بن بشیر" مینامیدند برخاست و گفت: من اولین كسی هستم كه این دعوت را اجابت ميكنم و سپس رجزی حماسی خواند:
قَدْ عَلِمَ الْقَومُ اِذ تَواكلوُا وَاَحْجَمَ الْفُرْسانُ تَثاقَلُوا
اَنِّی شجاعٌ بَطَلٌ مُقاتِلٌ كَاَنَّنِی لَیثُ عَرِینٍ باسِلٌ
"حقیقتا این گروه آگاهند ـ در هنگامی كه آماده پیكار شوند و هنگامی كه سواران از سنگینی و شدت امر بهراسند، ـ كه من [رزمنده ای] شجاع، دلاور و جنگاورم، گویا همانند شیر بیشهام."
سپس مردان قبیله كه تعدادشان به ۹۰ نفر ميیرسید برخاستند و برای یاری امام حسین علیه السلام حركت كردند. در این میان مردی مخفیانه عمر بن سعد را آگاه كرد و او مردی بنام "ازْرَق" را با ۴۰۰ سوار به سویشان فرستاد. آنان در میان راه با یكدیگر درگیر شدند، در حالی كه فاصله چندانی با امام حسین علیه السلام نداشتند. هنگامی كه یاران بنی اسد دانستند تاب مقاومت ندارند، در تاریكی شب پراكنده شدند و به قبیله خود بازگشتند و شبانه از محل خود كوچ كردند كه مبادا عمر بن سعد بر آنان بتازد.
حبیب بن مظاهر به خدمت امام علیه السلام آمد و جریان را بازگو كرد. امام علیه السلام فرمودند: "لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ"
بحارالانوار، ج۴۴، ص۳۸۶.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
#محرم
▬▬▬▬▬▬▬▬
🏴 @beit_alhadi
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وقتی زنده شدی بیا باهم حرف بزنیم!
⚫️چه طور باید زنده شد؟
#استاد_پناهیان
#کربلا_امتداد_غدیر
#گریه_انسان_ساز
#کربلا_دانشگاه_انسانیت
#محرم
▬▬▬▬▬▬▬▬
🏴 @beit_alhadi
امام حسین(علیه السلام):
عقل جز با پیروی از #حق کامل نمیشود.
📚بحارالانوار(ط_بیروت)، ج۷۵، ص۱۲۷
#محرم
▬▬▬▬▬▬▬▬
🏴 @beit_alhadi
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روايت تكاندهنده رهبرانقلاب از شفا گرفتن فرزند مرحوم الهی قمشهای در نوزادی
ناگهان رسیدم به حضرت علیاصغر و تشنگی علی اصغر(ع)؛ به ذهنم رسید بچه سه چهار روز است شیر نخورده
#محرم
▬▬▬▬▬
🏴 @beit_alhadi