eitaa logo
رسانه اطلاع رسانی حسینیه بیت الزهرا(س) دامغان
879 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
4.7هزار ویدیو
81 فایل
اخبار محله قمربنی‌هاشم ع(خواجه شهاب) اعلام فعالیت های مذهبی هفتگی وقرآنی،مهدویت، فرهنگی و آموزشی، کاریابی واشتغالزایی، ،زائرسرای.مشاوره،خیریه موکب حضرت فاطمه الزهرا(س) و حسینیه بیت الزهرا(س) کانالی بامطالب ارزنده برای همگان ارسال مطالب @beitozahra96_11
مشاهده در ایتا
دانلود
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین فیلم از لحظه دستگیری قاتل شهیدان و شهدای مدافع امنیت مشهدی در استان سمنان 🔻جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان ؛ قاتل شهدای مدافع امنیت مشهد و همدستان وی ساعت ۲:۳۰ بامداد در عملیاتی غافلگیرانه در سمنان دستگیر شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚫️انا لله و انا الیه راجعون با کمال تأسف و تألم اطلاع یافتیم جانباز صبور و سرافراز، پرستار پرتلاش و دلسوز ، رئیس سابق حراست شبکه و مرکز بهداشت و از مطالبه گران صدیق و خدوم حوزه بهداشت و درمان شهرستان دامغان شادروان حاج ابوالفضل روشنفکر بر اثر عارضه مغزی ناشی از جراحات جنگی به خیل عظیم شهدا پیوستند. این مصیبت جانگداز را به جامعه پرستاری و خانواده محترمشان تسلیت گفته و آرزوی علو درجات و غفران الهی برای آن مرحوم و صبر جزیل برای بستگان وی از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمائیم.
‌‌ ‌‏السَّلامُ‌علیکَ‌یا‌بقیَّةَ‌الله‌ یا‌اباصالحَ‌المهدی یا‌خلیفةَ‌الرَّحمنُ‌یا‌شریکَ‌القرآن‌ ایُّها‌الاِمامَ‌الاِنسِ‌و‌الجّانّ‌ سیِّدی‌و‌مَولایْ‌الاَمان‌الاَمان...🌱😍 صبحتون مهدوی
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴پول‌پاشی قطر برای یک نماد پر رمز و راز 🔹قطر برای لوگو و نماد جام جهانی 5 میلیون دلار هزینه کرده، حال سوال اینجاست این لوگو چه رمز و رازی دارد که این کشور حاضر شده این همه پول برای آن خرج کند؟
✅ما از قوه قضاییه بخاطر احضار های سیاسی #ورزشی حمایت می کنیم👏 ⭕حاشیه امن برای هیچ کس نداریم این افراد برای مطالب دروغی که به اشتراک گذاشتند هیچ سند و مدرکی ارائه نداده اند 🔈مخلان امنیت باید مجازات شوند 🔍دشمن خارجی پنجم داخلی دولبه ی یک قیچی✂️ 🖋سازماندهی و تدارکات اغتشاشات اخیر از جانب دو گروه مدیریت و هدایت میشود 1️⃣📍شبکه گسترده و عنکبوتی امپراطوری رسانه ای استکبار 📣ایران اینترنشنال بی سی آپ و ... 2️⃣🔦ستون پنجم و عوامل نفوذی در داخل کشور شامل 📃اصلاح طلبان تندرو های متقاضی اقامت و ویزای غرب 📕روزنامه های اصلاح طلب های سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا انسان در قیامت از نزدیکانش فرار می کند! کودکان را (از شدت هول) پیر سپیدمو کند»؛ (مزمل: ۱۷) یَوْمَ یَفِرُّ الْمَرْءُ مِنْ أَخِیهِ وَأُمِّهِ وَأَبِیهِ وَصَاحِبَتِهِ وَبَنِیهِ لِکُلِّ امْرِئٍ مِّنْهُمْ یَوْمَئِذٍ شَأْنٌ یُغْنِیهِ ؛ که آدمى از برادرش مى‏ گریزد، و از مادر و پدرش، و از همسر و پسرانش، براى هر انسانى در آن روز حال و کارى خواهد بود که او را به خود مشغول دارد» (عبس: ۳۴-۳۷) است. 🎙 استاد
💢 گشایش بعد از سختی‌ها 💠 امام علی علیه السلام فرمودند: 🍃 عنْدَ تَنَاهِي الشِّدَّةِ، تَكُونُ الْفَرْجَةُ؛ وَ عِنْدَ تَضَايُقِ حَلَقِ الْبَلَاءِ، يَكُونُ الرَّخَاءُ. 🔹 چون سختى به نهايت رسد، گشايش آيد و چون حلقه هاى بلا تنگ گردد، آسودگى فرا رسد. 📚 حکمت 351 نهج البلاغه
ویژه خواهران و برادران ⛔️ هر کسی که ذره ای به ، وابستگی دارد ، باید بداند عاقبت همراهی با آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی و آل سعود خبیث، تکه تکه شدن ایران بزرگ است . ⛔️ ایرانی که در طول بارها تکه تکه شده و کوچک شده و این آخرین فرصت برای نگهداری این مرزو بوم است . ⛔️ باید ایرانی خیلی هشیار باشند و فریب رسانه های مزدور و دشمنان ایران رو نخورن . ⛔️ زنان و ایرانی باید بدونن ، زیر پرچم امنیت و دارن ، اگر خدای نکرده این نظام از دست برود ، ایران تکه پاره می‌شود و زنان و دختران ایرانی ، آواره خانه های فساد در اسرائیل شده و یا به مردان شهوتران عربی منطقه فروخته خواهند شد.⛔️ مهم است .
هرشخص یا فرد یا گروهی که بر ضد ولایت فقیه فعالیت کند یا قصد تضعیف ولایت فقیه و رهبر را داشته باشد بلاشک برضد صاحب الزمان (عج).هم فعالیت خواهد کرد چون از مسیر حق خارج شده است هرکس در حریم ولایت مطیع باشد هیچ وقت منحرف نخواهد شد و در آخر زمان سربلند خواهدبود و این مانند روز روشن است که اشخاصی که ولی فقیه را نپذیرند در عصر ظهور امام زمان(عج) نشناخته و نخواهند پذیرفت.