▪️جلسه دوم:16 خرداد 1401
▪️مصاحبه در فیلم مستند
براساس کتاب مصاحبه در فیلم مستند رابرت صافاریان
تصمیم گرفتم در هر جلسه یک شهید میهمان کلاس درسمون کنیم.
البته این کار من نیست.
خدا فکرش انداخت تو سرم.
شاید شهدا خودشون دوست دارند تو درس خوندن یا تدریس کنار ما باشن؛
اما ما راهشون نمیدیم.
رفتن پیش خدا
خدا هم گفته بسپارید دست من؛
بعد فکرشو اتداختِ تو سرمن.
▪️میهمان امروز کلاس درس ما: شهید ابراهیم هادی
1️⃣
بلاگرها
▪️جلسه دوم:16 خرداد 1401 ▪️مصاحبه در فیلم مستند براساس کتاب مصاحبه در فیلم مستند رابرت صافاریان تص
▪️جلسه دوم مصاحبه در فیلم مستند|16 خرداد 1400
یک مصاحبه گر خوب چه خصوصیتی باید داشته باشه؟
این سوالی است که من همیشه از خودم می پرسم. این خود یا " ساختار شخصیت " همیشه مرا یا فروید می اندازد. و ایامی که در مدرسه و در مقطع دبیرستان البته نظام قدیم تفکرات او به ما تدریس می شد. بهتره با هم خلاصه آن را یکبار دیگر مطالعه کنیم.
ساختار شخصیت از دیدگاه فروید:
1.نهاد (Id):نهاد یا Id بنیادهای زیستی انسان را بازنمایی میکند. نهاد یا Id بنیادهای زیستی انسان را بازنمایی میکند. نهاد یا Id از هنگام زایش انسان و حتی پیش از آن در هنگامی که در رحم مادر است وجود دارد. نوزاد را میتوانیم نهاد بدانیم و در آن خود و فراخود به چشم نمیخورد. نهاد بر پایهی اصل لذت کار میکند. لذت در اینجا به معنی دریافت آرامش و لذت و دوری از رنج است. این لذت هنگامی پدید میآید که نیازهای زیستی و نخستین کودک برآورده شود. نخستین نیازهایی کودک، خوراک، نگهداری و دوری از آسیب جسمانی است و اگر این نیازها برآورده نشود به مرگ نوزاد میانجامد. نوزاد با گریه کردن و رفتارهایی که انجام میدهد برآورده شدن نیازهایش را خواستار است. کودک میخواد این نیازها بیدرنگ و فوری برآورده شود. پس نهاد را میتوانیم مانند نوزادی نیازمند و وابسته بدانیم که هر چه را بخواهد باید بیدرنگ فراهم شود.
2.خود یا Ego: بر خلاف نهاد، منطقی و واقعبین است. خود بر پایهی اصل واقعیت کار میکند. خود یا Ego خواستار برآورده شدن نیازهای انسان است اما به واقعیتها توجه میکند و بر پایهی منطق، اخلاق و قانون کار میکند. خود هم خواستار برآورده شدن نیازهاست اما این برآورده شدن را در هنگامی میخواهد که شرایط مناسب باشد. خود یا Ego بخش هشیار و نیمه هشیار را دربرمیگیرد. خود یا Ego از هنگام کودکی بخشی از ساختار شخصیتی انسان میشود. بازخورد از دیگران، رفتارهای والدین، تنبیه و پاداشهایی که کودک هنگام انجام رفتار میبیند او را آگاه میکند که گاهی باید برآوردهسازی برخی نیازها را به تعویق بیاندازد.
3.فراخود یا Super-ego: نقطهی مقابل نهاد است. و نشانگر بخش اخلاقی کنش انسان است. فراخود یا Super-ego با نام خود آرمانی هم شناخته میشود. فراخود کمالگرا و آرمانگرا است. فراخود دربرگیرندهی ایدهآلها و آرمانهایی است که برای رسیدن به آنها تلاش میکنیم و تنبیههایی (گناهانی) که هنگام رعایت نکردن اصول اخلاقی دریافت میکنیم. ساختار فراخود برای کنترل رفتار بر پایهی قوانین اجتماعی کار میکند. فراخود نیز از همان کودکی با فرد همراه میشود و با نهاد و خود در تضاد است. فراخود در دربرگیرندهی ۲ بخش است:
۱- آرمان: آرمان دربرگیرندهی استانداردها، اصول و قوانینی است که فرد برای رفتارهای خوب دارد. پیروی کردن از این اصول و قوانین به پاداش میانجامد. و به فرد احساس غرور، ارزش و رضایتمندی میدهد.
۲- وجدان: وجدان دربرگیرندهی رفتارهایی است که خانواده و جامعه آنها را بد و ناپسند میدانند. این رفتارها ممنوع است و به پیامدهای بد، تنبیه و احساس گناه میانجامد.
▪️کنش و ارتباط نهاد، خود و فراخود با یکدیگر
هر ۳ بخش نهاد، خود و فراخود دربرگیرندهی شخصیت انسان است و این بخشها با هم در کنش و ارتباط هستند. نهاد و فراخود پیاپی در حال کشمکش هستند. نهاد میخواهد به همه چیز فوری و بیدرنگ دست یابد و لذتجوست. فراخود هم با کمالگرایی غیرمنطقی و آرمانهایی که دارد به دنبال سرکوب خواستهها و لذتجویی نهاد است. در این میان خود یا Ego تلاش میکند تا کشمکشهای میان نهاد و فراخود را کنترل و مدیریت کند. خود یا Ego همانند مادری است که میان کودک بزرگتر و کوچکتر گیر کرده باشد و این دو کودک در حال کشمکش با هم باشند و هیچ منطقی را در برابر هم نپذیرند. از آنجایی که خود یا Ego بر اساس اصل واقعیت کار میکند و دربرگیرندهی هشیار و نیمههشیار است میتواند تعادل و توازن میان نهاد و فراخود را فراهم کند. در چنین شرایطی شخصیت فرد در شرایط مطلوب خواهد بود.
2️⃣
با سلام و عرض ادب
جناب اقای سلیمی
و ادمین محترم سرکار خانم میرزایی
با توجه به تدریس این ترم بر اساس کتاب
مصاحبه در فیلم مستند نوشته روبرت صافاریان
نیاز است تا دانشجویان فیلم “و عنکبوت آمد”
ساخته مازیار بهاری با موضوع قتلهای زنجیره ای توسط سعید حنایی در مشهد که در این کتاب آمده است را مشاهده کنند. به دلیل صحنه های خاص لطفا همه دانشجویان نظر خود را ( موافق یا مخالف) تا فردا ساعت یک بامداد 18 خرداد 1401 اعلام کنند.
مجیدمرادی مدرس دوره مستندسازی با موبایل
2️⃣
بلاگرها، بهروز شعیبی از قرار قبلی و سینما می گوید.mp3
14.18M
▪️دانشجویان گرامی حتما گوش کنید
بدون قرار قبلی فیلمی به کارگردانی بهروز شعیبی محصول ۱۴۰۰ ایران است. بدون قرار قبلی ششمین فیلم بلند شعیبی در مقام کارگردان است که فیلمنامهٔ آن توسط فرهاد توحیدی و مهدی تراببیگی با نگاهی به یکی از داستانهای مصطفی مستور نوشته شدهاست. گروه بازیگران آن شامل پگاه آهنگرانی، مصطفی زمانی، الهام کردا، امین میری، محمد کیانی، عرفان ابراهیمی، رضا صابری، حامی ترابی و صابر ابر میشود.
بدون قرار قبلی ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و در آنجا برندهٔ دو جایزه شد.
اینستا | وبلاک | ایتا | آموزشمستندسازی | آپارات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️عکاسی با موبایل در ورزش پینت بال
Mobile photography in Paintball exercise
مجیدمرادی | به زودی
اینستا | وبلاک | ایتا | آموزشمستندسازی | آپارات
دوستان هنرمند و گرامی سلام
قصد دارم مروری بر آثار عکس های رضا دقتی برگزار کنیم
پیشنهاد میدم خودتان در مورد ایشان تحقیق کنید
درسی که روز اول با هم یاد گرفتیم
یک عکاس باید محقق باشد
اهل مطالعه باشد
موسیقی گوش کند
داستان بخواند
کودک شود،
بزرگ شود
در خیالات خود پرواز کند
و بعد عاشق شود
گفتم عاشق شود، بله یک عاس باید عاشق باشد
البته برای عاشق شدن باید سختی بکشد
آن موقع است که می تواند آن چیزی را که دیگران فقط می بینند، شما خوبان نگاه کنید
پس عاشق بشید
مجیدمرادی
12 تیرماه 1400
1️⃣
در قدم اول باید بدانیم #عکس_چیست و یا چه تعریفی دارد.
شناخت از کاری که می خواهیم انجام دهیم یا آگاهی از موضوع آن موجب می شود تا نتیجه کار بهتری حاصل شود
#عکس تصویری است ثبت شده توسط #عکاس ( حرفه ای و آماتور ) با استفاده از دوربین عکاسی ( حرفه ای یا غیر حرفه ای، آنالوگ یا دیجیتال ) که بیان کننده یک واقعیت، حقیقت، حس، و یا گزارشی از رویداد و اتفاق و یا معرفی مکان یا اشخاص در یک زمان خاص است و موجب می شود تا بیننده بعد از دیدن آن عکس دارای اطلاعات شود.
مثل عکس از یک طبیعت، رویداد ورزشی، حادثه، و ....
#عكاسي داراي سه جنبهٔ علمي، صنعتي و هنري است؛ بهعنوان يك پديدهٔ علمي متولد شد، بهشكل يك صنعت گسترش يافت و به عنوان هنر تثبيت شد.
آموزش عکاسی خیابانی | جلسه اول |16 تیرماه 1401| 1️⃣
بلاگرها
در قدم اول باید بدانیم #عکس_چیست و یا چه تعریفی دارد. شناخت از کاری که می خواهیم انجام دهیم یا آگاه
نمونه عکس هنری
آموزش عکاسی خیابانی | جلسه اول |16 تیرماه 1401|2️⃣
بلاگرها
در قدم اول باید بدانیم #عکس_چیست و یا چه تعریفی دارد. شناخت از کاری که می خواهیم انجام دهیم یا آگاه
نمونه عکس ورزشی
آموزش عکاسی خیابانی | جلسه اول |16 تیرماه 1401|3️⃣