پرداخت ۲ هزار میلیارد تومان به صندوق تثبیت بازار سرمایه تا پایان فروردین./سنا
👈جالبه هر موقع حرف از حمایت و خرید صندوق تثبیت میشه، کل بازارو قرمز میکنن و براش فرش قرمز پهن میکنند...!!!
بِ مثل بورس...
#شاخص_کل نقاط حمایتی + پیش بینی مسیر حرکتی حمایت ۱ : ۱۳۷۶۳۲۸ الی ۱۴۰۳۹۰۵ واحد حمایت ۲ : ۱۳۱۲۳۳۴
#شاخص_کل و محدوده حمایتی مهم ۱۴۲۰ (کف کانال سالیانه) که جهت ادامه دار بودن مسیر صعودی شاخصکل در کانال بلندمدتی، انتظار برگشت و واکنش قوی بازار رو بر این محدوده داریم و با توجه به امکان لغو و یا تجدید نظر در مورد قانون جدید عوارض بر صادرات، فروشندگان هیجانی امروز و فردا رکب بدی خواهند خورد.
اطّلاعیّه:
موضوع: تغییر پروفایل کانال
ضمن تبریک و تهنیّت به مناسبت ایّام میلاد سراسر نور و پُر برکت و با سعادت سیّد شباب اهل جنّت، کریم آل اللّه، امام حسن مجتبی «علیه السّلام» به شما عزیران، پروفایل کانال به نام زیبا و مقدّس آن امام هُمام مزیّن و متبرّک گردید.
#رانفور
یکی دیگر از شرکت هایی که به شخصه نشت اطلاعات گسترده ای در اون دیدم، متاسفانه رانفور است،
حد ضرر 378
مقاومت 415
هدف اول 442
اهداف میان مدتی 500 و 535
#شپلی
یکی از سهم های خانوادگی که متاسفانه مانند همه سهم های خانوادگی سهام در دست سهامدار را کاغذ پاره ای بیش نمی دانند، اما باز هم نسبت به سهم های مشابه شرایط بهتری دارد.
حد ضرر کم ریسک 800
حد ضرر پرریسک 760
اهداف 870 و 928
.
#ثاخت
حد ضرر کم ریسک 204
حد ضرر پرریسک 195
مقاومت 222
هدف 245
یکی از بدترین حقوقی های بازار رو دارد به طوری که سرسوزنی ارزش برای حقوق مالکیت شرکتی و حفظ حقوق سهامداران خرد قائل نیست و در فضای ضعف قوانین زیستی مزورانه دارد.
#خودرو
12 روز کاری است که در این محدوده رنج می زند و RSI در محدوده 50 حمایت دارد.
حد ضرر کم ریسک 243
حد ضرر پرریسک 230
مقاومت مهم 269
هدف 300
.
#قثابت
از 125 - 140 ورودش خوب بود. رشد خوبی کرد و دوستانی که در این محدوده مذکور ورود کردند خدا رو شکر در سود خوبی هستند.
حد ضرر کم ریسک 200
حد ضرر پرریسک 187
مقاومت 226
هدف 240
.
#شگویا
مقاوت 1215
هدف اول 1330
حد ضرر کم ریسک 1170
حد ضرر پرریسک 1070
مادامی که بالای این خط روند متقاطع است میشه امیدوار بود که صعود خواهد کرد. البته باید تحولات قیمت نفت نیز مدنظر قرار گیرد. اما در کل نسبت به گروه پتروشیمی روند کندتری دارد.
شاخص بورس چرا امروز نزولی شد؟ آیا سهامداران به رشد شاخص امیدوار باشند؟
امروز سه شنبه (۲۳ فروردین) شاخص کل بورس در ابتدای معاملات با اُفت ۵ هزار و ۴۹۱ واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۴۷۴ هزار واحد قرار گرفت و اکثر نمادها قرمز پوش شدند.
در حالی که شاخص کل بورس در معاملات روز گذشته، دوشنبه بیست و دوم فروردین ۱۴۰۱، با صعود ۵ هزار و ۴۷۷ واحدی به رقم یک میلیون و ۴۷۹ هزار و ۵۹۰ واحد رسید، اما امروز (سه شنبه ۲۳ فروردین) بورس تهران با فشار فروش سهام در گروههای مختلف آغاز کرد و شاخص کل بورس با ریزش ۱۳۴۶۶ واحدی و قرار گرفتن این نماد در ارتفاع یک میلیون و ۴۶۶ هزار واحد آغاز شد. بر اساس جدول نمادهای تاثیرگذار بر شاخص کل بورس صبح امروز نمادهای فولاد، فملی، شستا، فخور، خودرو، شتران و شبندر بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند و شاخص کل فرابورس با ریزش ۷۴ واحدی در ارتفاع ۲۰ هزار و ۱۱۵ واحد قرار گرفت.
آخرین قیمت ۴۰نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آنها افزایش یافته و ۱۵۸نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بودهاند.
امروز بازار با صفهای فروش همراه بود و حتی نمادهایی که در روزهای گذشته روند خوبی را داشتند امروز منفی شدند.
دلیل قرمزپوشی امروز بازار سهام چیست؟
بهانه تشکیل صف فروش در نمادهای بازار سرمایه امروز، اخذ عوارض صادراتی از کالاهای مختلف مطرح میشود. به صورت واقعی در نگاه اول عوارض صادراتی میتواند اثر قابل توجهی بر درآمد برخی از شرکتهای صادراتی مانند فولادیها داشته باشد، اما شوک این خبر کلیت بازار را در برگرفته است.
ایمان رییسی کارشناس بازار سرمایه گفت: نامه وزارت صمت به دفتر مقررات صادرات و واردات بهانهای برای منفیهای امروز بازار شد. برخی اعتقاد دارند که آسیب جدی به صادرات فولادیها میزند. البته باید نظر کارشناسان بنیادی را در این زمینه جویا شد و پیگیری که سازمان بورس میتواند در این زمینه انجام دهد و شفاف سازی شرکت ها نیز می تواند این مسئله را روشن تر نماید.
اما نکته مثبت بازار این است که خریداران پای کار بازار هستند و در منفیها سهمها حمایت قوی میشوند. رشد ارزش معاملات هم اگر ادامه دار باشد نوید برگشت بازار خواهد بود. در هر صورت بازاری که ۵۰ درصد از سقف ۹۹ ریزش کرده است اصلاح چندانی نخواهد داشت.
واکنش رئیس سازمان بورس به "بخشنامه وضع عوارض صادراتی بر محصولات معدنی" وزارت صمت
🔻در این نامه آمده: "با در نظرگرفتن ملاحظات بازار سرمایه، مبنای زمانی اخذ عوارض صادراتی حداقل پس از ۳ ماه از تاریخ تصویب و ابلاغ مصوبه ستاد تنظیم بازار، تعیین گردد و قیمت مبنای صادراتی فوب ایران از هفته اول دی ۱۴۰۰ به هفته پایانی ۱۴۰۰ تغییر و اعمال گردد."
🔻همچنین "با توجه به طبقه بندی بخش عمدهای از محصولات تولیدی شرکتهای سهامی عام ثبت شده در فهرست کالاهای مشمول عوارض، به نظر میرسد این موضوع در کوتاه و میانمدت بر روند معاملات اوراق بهادار در بازار سرمایه (سهام و بورس کالا) آثار منفی قابل ملاحظهای خواهد داشت و از آنجا که تعداد بسیار زیادی از سرمایه گذاران با توجه به افزایش قیمت جهانی کالاها در اسفند سال گذشته، اقدام به انجام معاملات نمودهاند لذا تصویب قیمت پایه منتهی به هفته اول دی ۱۴۰۰، موجبات خدشه دار شدن امنیت سرمایه گذاری را فراهم مینماید.