#ساروج
در مجمع عمومی عادی سالیانه بابت هر سهم 4100 ریال تقسیم سود داشت که نسبت به مجمع عمومی عادی سالیانه قبل تقریباً رشد دو نیم برابری بنیادش رو نشون میده. چون در مجمع قبل بابت هر سهم 1850 ریال تقسیم سود داشته.
#شپنا
سهم تا سقف تعدیل شده حوالی قیمت 1000 تومان با مقاومت مهمی مواجه نیست لذا نگهداری با ارتقا حدضرر بلامانع است. اما در مورد ورودهای جدید به خصوص با دید کوتاهمدت، با توجه به وجود مقاومت سبک در نقطه 925 تومان و ریسک به ریوارد نه چندان جذاب، فعلا گزینه مناسبی برای به نظر نمی رسد. در روند میانمدت سهم مستعد رسیدن به سطوح بالاتر خواهد بود.
#وبصادر
سهم در روند کوتاهمدت مستعد رشد قیمت بین 5 الی 10 درصد تا حوالی قیمت 230 تومان است. برای هموار شدن مسیر نیاز به تثبیت قطعی بر روی سطح ذکرشده دارد و تا زمانی که این امر محقق نشود، ورود با دید کوتاهمدت با ریسک نسبتا بالایی مواجه است. با این حال اکثر سهام گروه بانکی نسبت به اغلب گروههای محوری بازار رشد کمتری را تجربه کردهاند و در صورت ایجاد محرکهای لازم می توانند پتانسیل مناسبی در روند میانمدت داشته باشند.
دوران رونق بازار بورس رو چطور شناسایی کنیم؟
عوامل بسیار زیادی داریم که به وسیله آنها میتوانیم دوران رونق را پیشبینی کنیم اما به طور خلاصه دو عامل در وضعیت فعلی مد نظر ماست:
۱- نرخ دلار نیما: هر چه نرخ نیمایی افزایش یابد به دنبال آن بورس رشد خواهد کرد، به دلیل سودآوری بیشتر شرکت ها.
۲- نرخ بهره بین بانکی: هرچه نرخ بهره بانکی کاهش یابد مردم دیگر تمایلی به سپرده گذاری در بانک ها ندارند و به دنبال آن سرمایه خود را به سمت بازار های مالی سوق می دهند.
برای اینکه بگیم دوران رونق بورس فرا رسیده بایستی نرخ نیما به صورت شارپ به سمت بالا و همچنین نرخ بهره بین بانکی کاهش قابل توجهی به زیر ۱۹٪ داشته باشد. (وزن نرخ بهره بین بانکی نسبت به نیما در شناسایی دوران رونق بیشتر است)
نرخ نیمایی رشد خوب و قابل توجهی داشته و سبزی بازار کاملا پیرو این حرکت منطقیست، اما باستی ببینیم در سال جدید بانک مرکزی همچنان سیاست انقباضی رو در پیش میگیره یا خیر؟؟
اگر بیخیال سیاست انقباضی بشه و نرخ بهره رو با سرعت قابل توجهی کاهش بده میشه گفت که دوران رونق بورس فرا رسیده، در غیر این صورت ممکنه تا سطح تعادلی با دلار نیما رشد کنیم و بعد وارد یک روند ساید بشیم (درجا زدن تو ظهور شرایط رونق)
مدیر نظارت بر بورسهای سازمان بورس:
عرضههای اولیه با تمرکز بیشتری در سال ۱۴۰۲ پیگیری شود
اصلیترین چالش در حوزه بازارگردانی، استفاده از نهادهایی به نام «صندوق های اختصاصی بازارگردانی» است که در هیچ کجای دنیا از چنین نهادهایی برای بازارگردانی استفاده نمیشود.
اگر معتقد باشیم که بازار سهام نسبت به سایر بازارها از عقبماندگی برخوردار هست، در آینده بسیار نزدیک این عقبماندگی قابل جبران بوده و بازار سهام نیز به تدریج متناسب با رشد سایر بازارها رشد خواهد داشت./ایرنا
⭕️ اختصاص سهام بانکهای ملت، تجارت و صادرات به جاماندگان
معاون اول رئیس جمهور اختصاص سهام عدالت به هر یک از مشمولان به ارزش حداکثر ۱۰۰ میلیون ریال را ابلاغ کرد که این سهام از محل سهام دولت در بانکهای ملت، تجارت و صادرات اختصاص خواهد یافت.
*هیات وزیران به سازمان خصوصیسازی اجازه داد ۲ از درصد سهام بانک ملت، ۳ درصد از سهام بانک تجارت و ۲.۷ درصد سهام بانک صادرات به جاماندگان واگذار شود
✅ *" ****#تکیمیا**** " مجوز فعالیت از سازمان بورس اوراق بهادار را اخذ کرد*
شرکت تامین سرمایه کیمیا موفق به اخذ مجوز فعالیت از سازمان بورس اوراق بهادار شد.