eitaa logo
بِ مثل بورس...
1.5هزار دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
677 ویدیو
53 فایل
❗️نظرات کانال و گروه شخصی میباشد و تصمیم گیری و اختیار خرید و فروش با خودتون هست. 🔶 گروه ب مثل بورس https://eitaa.com/joinchat/620691506Cc32d9a4e27 🔶 کانال ب مثل بورس https://eitaa.com/joinchat/2611806263Cee0499cc1c
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مجامع هفته جاری
رسمی؛ 🚨 قیمت‌گذاری دستوری، صنعت خودرو و قطعه‌سازی کشور را به مرز تعطیلی کشاند!
🚨ابلاغ آیین‌نامه واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد طی روزهای آینده وزیر صمت: 🔹تاکنون ۳۱ هزار خودرو ثبت سفارش شده که همین لحظه نیز خودرو بر روی کشتی است. 🔹آیین نامه آماده شده و طی روزهای آینده ابلاغ خواهد شد. 🔹بنده پاسخگوی وعده قبلی‌ها نیستم. 🔹واردات خودرو هر روز انجام می‌شود.
📌 📣 اخبار برتر بورس در روز جاری به شرح زیر می باشد : ۱-با دستور دکتر مخبر معاون اول رییس جمهور «دستورالعمل نحوه محاسبه قیمت خوراک و فرآورده‌های نفتی پالایشگاه‌ها» با رویکرد حفظ قابلیت پیش‌بینی پذیری و حمایت از صنایع بورسی مورد بازنگری قرار می‌گیرد. ۲- اولتیماتوم خاندوزی به بانک آینده و دیگر بانک‌های ناتراز: بانک آینده و سایر بانک‌های ناتراز دیگر، اگر در زمان‌بندی مدنظر بانک مرکزی، برای اصلاح رویه موجود اقدام نکنند، با آن‌ها برخورد خواهد شد. ۳- سخنگوی وزارت خارجه قطر: اسرائیل با پیشنهاد آتش‌بس در غزه موافقت کرده است. ۴- بانک مرکزی: نوسانات اخیر بازار ارز مقطعی است: نوسان‌های اخیر بازار ارز بنیان اقتصادی ندارد؛ متأثر از انتظار‌های روانی است و تا پایان سال روند این بازار بهبود پیدا می‌کند. ۵- «» نیروگاه خورشیدی تاسیس می‌کند:شرکت معدنی و صنعتی چادرملو از انعقاد قرارداد شروع ساخت نیروگاه خورشیدی خبر داد. ۶- در هفته منتهی به ۱۱ بهمن ماه، نرخ بهره بین بانکی با ۰.۰۷ واحد کاهش، برابر با ۲۳.۴۶ درصد اعلام شد. ۷- معاون وزیر صمت گفت: تولید پژو پارس متوقف نمی‌شود، با توافقاتی که در سطح دولت انجام شد، از سال آینده خودروی پژو پارس با استاندارد‌های ۸۵ گانه تولید می‌شود. ۸- به افزایش سرمایه می‌رود:جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت ۱۴:۰۰ روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ برگزار میگردد. ۹- وزیر صمت: ابلاغ آیین‌نامه واردات خودرو‌های کارکرده از مناطق آزاد طی روز‌های آینده ۱۰- پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی / درصد افزایش سرمایه: ۸۴ درصد برگرفته از تیم بورسی "نوسانو"
⛔️      انتخاب اعضای هیئت مدیره        انتخاب اعضای هیئت مدیره       افزایش سرمایه 100 درصدی از انباشته ⬇️ نمادهای مشمول رفع گره معاملاتی                             ⬇️ آغاز بازارگردانی ⬇️                        ⬇️ عدم اعمال حجم مبنا ⬇️ 1402_11_14
صنایع پیشروی هفته در هفته های اخیر نرخ دلار در بازار آزاد رشدی بوده و حتی به مرز 60 هزار تومان نیز رسیده است. علی رغم فروکش کردن تنش ها بعید است دلار به این راحتی به محدوده ی 50 هزار تومان برگردد. اما در همین مقطع نرخ دلار نیما دو برای شرکت های پتروشیمی و فلزی بزرگ تغییری نکرده است. نرخ فروش محصولات فلزی و برخی محصولات پتروشیمی در بورس کالا با انتظارات تورمی اخیر بالا آمده است. در مجموع به نظر می رسد این هفته صنایع پتروشیمی و فلزی تحت تاثیر انتظار رشد نرخ دلار در سامانه ی نیما، مورد توجه بازار باشند و بتوانند رشد کنند. صنعت پالایشی نیز در صورت تغییر در ابلاغیه وزارت نفت می تواند رشد کند و مورد توجه باشد.
📢 با لباس سبز از تاثیرگذاران مثبت بر شاخص کل است. سهم در قیمت ۷،۸۴۰ ریال غالبا توسط حقیقی‌ها خریداری شده و همچنین شاهد حضور ۱۶ درصدی حقوقی‌ها در سمت خریداران هستیم.
در گروه بحث فروش های ویژه و هم چنین واگذاری ها مجددا پر رنگ شده است برای رشد باید بالای مقاومت دویست و هشتاد تثبیت شود و روند سهم نسبت به خساپا بهتر است از بین قطعه سازها با پیش بینی سودی که داشت می تواند در میان مدت مورد توجه بوده و رشد خوبی داشته باشد در باندحمایتی صد-صد و ده مورد توجه قرار گرفت خپارسی که شنیده می شود برنامه افزایش سرمایه دارد و اگر بحث واگذاری ها جدی شود از این جهت هم می تواند مورد توجه باشد. این روزا میتونین در صورت تمایل به خودروییا ورود پله‌ای داشته باشید.
خط روند نزولی در نمودار قیمتی و rsi شکسته شده و سهم بالای 265 تومان در حال معامله هست. اگه بتونه امروز به صف خرید برسه، می‌تونه ناجی خودش و کلیت بازار بشه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا