eitaa logo
بِ مثل بورس...
1.5هزار دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
677 ویدیو
53 فایل
❗️نظرات کانال و گروه شخصی میباشد و تصمیم گیری و اختیار خرید و فروش با خودتون هست. 🔶 گروه ب مثل بورس https://eitaa.com/joinchat/620691506Cc32d9a4e27 🔶 کانال ب مثل بورس https://eitaa.com/joinchat/2611806263Cee0499cc1c
مشاهده در ایتا
دانلود
اخبار کدال هیئت‌مدیره نوری با افزایش سرمایه 567 درصد یاز محل سود انباشته موافقت نمود. ثنوسا  يک باب واحد تجاري در اردبیل را از طریق مزایده به فروش می‌رساند. 7  قلم از سبد محصولات دسینا نسبت به فروش سال قبل 20 درصد افزایش نرخ داشته است. غشان 16 میلیارد تومان  بابت ملک خواجه ربیع به شهرداری مشهد بدهی دارد. سمگا سهام شرکت زیر ساخت توسعه مهر و ماه و شرکت توسعه گردشگری آریا زیگورات را از طریق مزایده به فروش می‌رساند. لکما در مناقصه خرید 500 دستگاه راک رکتیفایر 18KW  به همراه 4 عدد ماژول برای هر راک ارتباطات سیار ایران شرکت کرد. از مزایده وشهر برای املاک مازاد 224 فقره بی‌نتیجه و بقیه در حال مذاکره می‌باشد. فاراک برنده مناقصه روش هفت‌قلم GATE VALVE و قطعات یدکی به مبلغ 116 میلیارد تومان اعلام شد. ونوین 40  درصد از سهام شرکت کارگزاری بانک اقتصادنوین را از طریق مزایده به فروش می‌رساند. مرقام در مناقصه برون‌سپاری خدمات تعمیر، نگهداری و پشتیبانی تجهیزات سخت‌افزاری در سراسر کشور بانک توسعه تعاون شرکت کرد. برگرفته از تیم بورسی "نوسانو"
🔹دامنه نوسان از امروز شنبه مثبت و منفی ۳ درصد می‌شود. 🔹 معاملات سهام، حق تقدم و صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله (به استثنای بازارهای قرمز و نارنجی پایه و بازار توافقی فرابورس) از فردا شنبه ۱۷ شهریورماه در محدوده مثبت و منفی ۳ درصد انجام خواهد شد.
فعلاً با تعادل شروع به کار کرد. باید دید تا پایان روال به چه شکل ادامه خواهد یافت.
بِ مثل بورس...
#فاسمین از زمان اعلام یه شارپ کوچیک تا الآن زده و امروز هم در ادامه ی صف خریدهایی که داشته فعلاً صف
از سهم های پیشنهادی و همواره مورد تأكيد ما در ادامه ی صف های خریدی که یه مدّت داره، امروز هم فعلاً صف خریده.
بِ مثل بورس...
#دزهراوی حقوقی و بازارگردان کثیف یعنی حقوقی #دزهراوی! چرا؟ چون فارغ از این که بازار مدّتی هست رو ب
بعد از کلّی اصلاح و مسخره بازی و بازی حقوقی و بازارگردان خبر مرگش امروز صف خرید شده! 🙃
هدایت شده از سوخته دل...
برخی از سهام شاخص ساز (عُمدتاً فولادی و پتروشیمی) مثل و و با رِنج منفی عَمدی دارن روند و مسیر شاخص رو خراب می کنن!
یه شارپ کوچیکی شروع کرده. درگیر مقاومته ولی احتمال رد کردن این مقاومت بسیار زیاده.
بِ مثل بورس...
#بازار فعلاً با تعادل شروع به کار کرد. باید دید تا پایان روال به چه شکل ادامه خواهد یافت.
عرضه به تدریج در حال شدّت گرفتنه. در صف های خرید قرار نگیرید. خیلی مراقب باشید. مخصوصاً نیمه ی دوم محتاطانه عمل کنید.
امروز ظاهراً داره حمایت میشه. در تایم فریم روزانه مشکوک به الگوی سر و شانه ی معکوس صعودیه.
مهم فوری رئیس سازمان بورس استعفای کتبی خود را تقدیم رئیس شورای عالی بورس کرد 🔹پیرو مذاکرات شفاهی قبلی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار امروز استعفای کتبی خود را به رییس شورای عالی بورس تقدیم کرد. 🔹مجید عشقی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار که پیش‌تر بلافاصله پس از رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به دکتر عبدالناصر همتی، به صورت شفاهی استعفای خود را به وزیر امور اقتصادی و دارایی، اعلام کرده بود، امروز با ارسال نامه‌ای به طور رسمی از سمت خود استعفا داد. 🔹مجید عشقی در تاریخ ۲۱ مهر ۱۴۰۰ با رای اکثریت اعضای شورای عالی بورس به عنوان رییس سازمان بورس و اوراق بهادار انتخاب شده بود. عشقی ۳۰ ماه بعد یعنی در ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ یک‌بار دیگر با کسب رای اعتماد و حمایت مجدد اعضای شورای عالی بورس برای ۳۰ ماه دیگر در سمت خود ابقا شده بود. 🔴حال با وجود گذشت حدود ۵ ماه از این دوره، با توجه به تغییر دولت و انتخاب وزیر جدید اقتصاد، رییس سازمان بورس برای باز گذاشتن دست دکتر عبدالناصر همتی برای اعمال تغییر در ساختار مدیریت بازار سرمایه از سمت خود استعفا داد.
بِ مثل بورس...
مهم فوری رئیس سازمان بورس استعفای کتبی خود را تقدیم رئیس شورای عالی بورس کرد 🔹پیرو مذاکرات شفاهی
اومدن، موندن و رفتن آقای دکتر عشقی هیچ فایده ای برای بازار سرمایه نداشت! لااقل بر روی تابلو هیچ عایدی برای سهامداران نداشت که هیچ خیلی ها هم بیشتر متضرّر شدن! امیدواریم یک مدیر لایق برای بازار سرمایه انتخاب بشه که تأثیر گذاری مثبت و کاملاً ملموسی رو سهامداران در معاملات و ارزش داراییشون ببینن.