eitaa logo
بِ مثل بورس...
1.5هزار دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
682 ویدیو
53 فایل
❗️نظرات کانال و گروه شخصی میباشد و تصمیم گیری و اختیار خرید و فروش با خودتون هست. 🔶 گروه ب مثل بورس https://eitaa.com/joinchat/620691506Cc32d9a4e27 🔶 کانال ب مثل بورس https://eitaa.com/joinchat/2611806263Cee0499cc1c
مشاهده در ایتا
دانلود
در صورتی که به زیر 600 نره روند خوبی داره و میشه امیدوار به دیدن تارگت های بالاتر بود. و میشه این منفی چند روزه رو پولبک در نظر گرفت. به هر حال در صورت برگشت میتونه تارگت های 835-1000 و 1200 رو ببینه. مقاومت : 760
فعلا کندل ها در زیر کومو جای خوش کرده اند و باید مقداری صبور بود. حد ضرر : تثبیت زیر 740 دو مقاومت مهم دیده میشه یکی 840 و دیگری 947 که در صورت شکست این دو میتونه به تارگتهای 1150-1480-1770-2145 و 2500 دست پیدا کنه. نوسانات در لا به لای این تارگت ها رخ خواهد داد.
برای روند صعودی سهم مهمه اینکه زیر 837 نیاد. عرضه اولیه بوده و دیتای چندانی نداره. عرضه اولیه زمانی که متعادل شد باید سیو شود.
تا زمانی که نتونه 5533 رو بشکنه جای نمیره. روند نوسانی و رنجی داره. حد ضرر : 4400 در صورت شکست مقاومت میتونه تارگتهای 6500 و 8000 رو ببینه.
حد ضرر 1140 بوده که از دست رفته و حد ضرر قبلی برای خریدارهای بالاتر فعال شده است. روند فعلا نزولی هست و امکان پولبک به 1140 هم وجود داره. حمایت بعدی : 814 در صورت برگشت مقاومت : 1140 و 1300 رو داره.
سقف کانال در دسترس خواهد بود، با حدضرر ۳۵۰۰ تومان سهم در گام اول توان حرکت به سمت ۶۰۰۰ تومان را خواهد داشت. سقف مهمی شکسته است که نباید نادیده گرفته شود..!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شاخص کل، حمایت ابر کومو رو از دست داد🤦‍♂🤦‍♂
هدایت شده از سوخته دل...
توجّه توجّه توجّه 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 دوستان میدونم که بازار بورس اوضاع بسیار وخیمی داره و اکثر قریب به اتّفاق شما بزرگواران در ضرر بسیاری هستید. امّا انفاق به کسانی که ماه هاست پول تهیّه گوشت ندارند، مخصوصاً در این شرایط، گِرِه گشا خواهد بود؛ برای خیلی از دوستان و از جمله حقیر بارها تجربه شده. تنها 2 هفته دیگر تا اجرای فاز چهارم قربانی و گوشت تحت عنوان طرح «فاطمی» به نیابت شهیدان «قاسم سلیمانی» و «ابو مهدی المهندس»، هدیه به حضرت زهراء «سلام اللّه علیها» باقیست. تقریباً 1 میلیون و پانصد هزار تومان کم داریم. از شما بزرگواران عزیز کمال خواهش و تمنّا دارم در این طرح حیدری وار شرکت بفرمایید ولو با مبلغ 1000 تومان. به خدا خجالت نداره بلکه افتخار داره. حقیر دوست دارم همه در این طرح شرکت کنند. بنابراین بسم اللّه. شماره کارت و شماره حساب جهت واریزی مبلغ گوشت نذری: به نام سیّد محمّد علی شریفی: شماره‌ کارت: 6104337491891006 شماره حساب بانکی: 8638004702 شماره شبا: IR:330120000000008638004702
هدایت شده از سوخته دل...
و‌ امّا دو‌ مطلب مهمّ: ۱. در مورد شاخص: به لحاظ فنّی و تکنیکالی، (تأکید می کنم فقط به لحاظ تکنیکالی و تحلیلی نه به لحاظ دستوری)، شاخص فردا و شنبه آینده، موقعیّت حسّاس و حمایت قوی را در پی داره. چون دقیقاً وسط کندل امروزش در انتهای ابر قرمز «کومو» روی خطّ «تنکانسن» آبی رنگ قرار داره و خطّ سبز رنگ «چیکو اسپن» داره از محدوده ابر خارج‌ میشه و خطّ قرمز «کیجونسن» هم به صورت صاف قرار داره؛ هر چند این صافی خطّ یه مقاومتی رو نشون میده ولی با این اوصاف اگه شاخص فردا از این مرحله برگرده، روند صعودی آغاز میشه و طبق قاعده و تکنیکال در مرحله اوّل باید تا 1 میلیون و 600 هزار واحد اونم در دو نقطه به صورت زیگزاگی و پلّه ای رشد کنه.‌ امّا اگه این حمایت از دست بره، باز هم تا عدد 1 میلیون و 200 هزار واحد سقوط خواهد کرد.
هدایت شده از سوخته دل...
مطلب مهمّ دوم: ۲. در مورد فاز چهارم قربانی: دوستان عزیز.‌ هیچ کدام ما دوست نداریم که طرح قربانی فاز چهارم که به نیابت شهیدان والامقام «سپهبد قاسم سلیمانی» و «ابو مهدی المهندس» و به نام حضرت زهراء «سلام اللّه علیها» شکست بخوره. لذا واقعاً واقعاً برای تأمین هزینه گوسفند و اجرای طرح و عدم شکست خوردن این فاز، حتّی نیازمند 1000 تومان به ازای هر نفر هستیم.‌ این مبلغ پول یک دونه «نون» هم نمیشه ولی‌ اگه همه همین همّت رو بکنن، قطره قطره جمع گردد، وانگهی دریا شود! و این یعنی اوّلاً شرمنده حضرت زهراء «سلام اللّه علیها» نمیشیم، ثانیاً شرمنده شهداء مخصوصاً حاج قاسم و ابو مهدی المهندس نمیشیم، ثالثاً به مالتون برکت میده، رابعاً دل عدّه ای نیازمند که چند ماه هست از نعمت گوشت محروم هستند شاد میشه و خامساً از ههمه مهمّ تر دل خدا شاد میشه و از نعمت آخرت هم برخوردار خواهید شد. هر کسی هم تردید داره در اجرای طرح، بیاد پی وی تا شکّش رو برطرف کنم. لذا یه یاعلی جانانه می خوام. ببینم چه می کنید. بسم اللّه.
این گروه به کف کانال خود رسیده اند، کم کم باید منتظر یک رنج مثبت سنگین در این گروه باشیم. رالی صعودی این گروه به زودی آغاز می‌شود با نموداری جذاب و مستعد...!