بِ مثل بورس...
بسم الله الرّحمن الرّحیم اطّلاعیّه: موضوع: آغاز فاز پانزدَهُم قربانی با نام طرح «قُدْس» ضمن عرض ت
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
دوستان ما در آینده نزدیک مانند هر سال در چنین موقعیّتی، سه طرح فشرده ى انفاقى در یک پیک زمانی فشرده با توکّل به خداوند كريم و توسّل به اهلبیت (سلام الله علیهم) و صد البته با همّت همگانی شما عزیزان باید إجراء کنیم. لذا انتظار می رود شما عزیزان در حدّ توان در این طرحهای ما حضور حماسی بیشتر و فعّال تری به جهت کمک مالی داشته باشید.
این طرح ها به شرح زیر هست:
۱. إجراى فاز پانزدهم قربانی، یعنی طرح «قُدْس» در روز «عید قربان» که کمتر از یک ماه فرصت باقیست و تا الآن مقدار بسیار ناچیزی کمک جمع آوری شده.
٢. مانند هر سال إجرای طرح بسيار مهمّ، حِیثیتی و لازم «إطعام عَلَوى» در ادامه ی طرح عید تا عید در روز «عید غدیر خُم» که بعداً اطّلاعیّه اش رو منتشر خواهیم کرد.
۳. إجراى فاز سوم طرح «مسافرِ عشق» و تهيّه ى كمک هزینه برای فرستادن چند فقیر شناسایی شده ای که تا به حال به کربلاء و عتبات عالیات مشرّف نشدند، به کربلای مُعلّی در «ايّام إربعين» که اطّلاعیّه اش رو بعداً منتشر خواهيم كرد.
لذا بيش از پيش همّت شما عزیزان رو می طلبه. بسم الله.
چند نکته ی کلّی شرعی در مورد مسائل نذر قربانی که مکلّف و ناذر باید بدونه:
۱. کسی که نذر عقیقه ی حداقل یک گوسفند رو داره به لحاظ شرعی باید تمام هزینه های مربوط به قربانی رو خود نذر کننده ی عقیقه بپردازه. بنابراین اگه دو نفر بخواهند هزینه ی یک عقیقه رو مُتقبّل بشوند، این عقیقه صحیح نیست و عقیقه محسوب نمیشه لذا در نتیجه اثرات شرعی و معنوی این عقیقه برای نذر کننده مؤثّر نخواهد بود.
۲. کسی که نذر یک یا چند گوسفند کامل کرده، باید تمام هزینه ی خرید گوسفند رو خودش بپردازه و به صورت مشارکتی هزینه دادن برای نذر کردن حدّاقل یک گوسفند کامل، نذر قبول نمیشه و طبیعتاً اثرات نیّتی نذر و اثرات معنوی نذر برای نذر کننده را نخواهد داشت.
۳. امّا اگر نیّت مکلّف یا قربانی کننده از همان ابتدای امر صِرْفاً مشارکت در قربانی باشد یعنی به گونه ای که به صورت جمعی عدّه ای هر کدام در تهیّه ی بخشی از هزینه گوسفند قربانی مشارکت داشته باشند مانند همین فازها و طرح های مجموعه ی ما، اثرات نیّتی مادّی و معنوی برای همه ی افراد مشارکت کننده بار خواهد شد و تأثير گذار خواهد بود.