eitaa logo
بِ مثل بورس...
1.5هزار دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
677 ویدیو
53 فایل
❗️نظرات کانال و گروه شخصی میباشد و تصمیم گیری و اختیار خرید و فروش با خودتون هست. 🔶 گروه ب مثل بورس https://eitaa.com/joinchat/620691506Cc32d9a4e27 🔶 کانال ب مثل بورس https://eitaa.com/joinchat/2611806263Cee0499cc1c
مشاهده در ایتا
دانلود
با رسیدن ب سقف کانال درجا زد . با توجه به وضعیت اندیکاتور ، در تلاش است تا بتواند مقاومت سقف کانال و ۵۰ اندیکاتور را پشت سر بگذارد و در قدم اول به محدوده های مشخص شده بر روی چارت برسید . ۴۶۳ الی ۵۰۰ تومن انتظار دارم این هفته بتواند بهتر ظاهر شود. اما این رشد شارپ نخواهد بود
با رفت و برگشتهایی که ثبت کرده است توانسته مقاومت ابر را پشت سر بگذارد و حالا مجدد به سقف کانال نفوذ کرده است بنظر می‌رسد الگوی مثلث را در نزدیکی سقف‌ کانال شکل بدهد . الگویی که بعد از تکمیل یک رشد خوب بهمراه خواهد داشت . تا تکمیل الگو شاهد پایین بالا شدن هایی در گروه خواهیم بود . نوساناتی که خیلی شدید نخواهند بود . در صورت تکمیل الگو کانال نزولی را هم پشت سر گذاشته است و پر قدرت تر به راه خود ادامه میدهد . برای تکمیل الگو میتواند بوسه آخر را به سقف کانال بزند و بعد رو به جلو حرکت کند . اندیکاتور هم حمایت قوی ۵۰ را دارد. حمایتی که ۴۷ روزیست توانسته کمک حال گروه باشد . با توجه به اخبار منتشر شده از گروه سیمان و شنیده هایی که در پستهای قبل به آن اشاره شد ، استراحت زیادی که داشته است و پشت سر گذاشتن مقاومت ابر، تکمیل الگو و شکستن کانال نزولی دور از انتظار نیست
بعد از ریزش ۳۲٪ از آخرین برخورد به سقف کانال، رشد چندروزه ای داشت و حالا روی میدلاین کانال درجا میزند حمایت ۷۰۲۵ حمایتی ست که میتواند برگشت گروه را رقم بزند . و به سمت مقاومت های مشخص شده روی چارت حرکت کند درصورت از دست رفتن حمایت ۷۰۲۵ واحد و تثبیت پولبک به حمایت شکسته شده شرایط گروه سخت تر خواهد شد با توجه به ریاست جدید سازمان و خبرهایی پیرامون نوع فعالیت حقوقی ها , میتوان انتظار داشت رشد اتفاق بیفتد
برای هفته آینده در حالت خوشبینانه چنین روندی رو برای شاخص کل بورس قائل هستیم. به نوعی بازار آماده برای گام صعودی جدیدی است که شرط تحقق این گام صعودی تثبیت قطعی روی 1,210 می باشد. برای تحقق این روند، همراهی گروه‌های شاخص‌ساز بازار از جمله فلزی، شیمیایی، معدنی، پالایشی و... اهمیت زیادی داره که با انجام حمایت ‌های لازم از طرف سهامداران عمده و نظارت دقیق بر رفتار بازارگردان‌ها این مهم در دسترس خواهد بود. در صورت شکل‌گیری روند صعودی با عبور از محدوده 1,250، شاخص به راحتی وارد محدوده 1,300 میشه و سطحی که اونجا باید تست بشه از 1,300 الی ‌1,330 خواهد بود. اما اگر‌ در محدوده حساس فعلی حمایت لازم از بازار صورت نگیره طبق مطالب قبلی روند به سمت شناسایی کف های جدید رهسپار میشه که امیدواریم ‌این‌گونه نباشه‌‌! به طور کلی کندل بعدی شاخص اهمیت زیادی داره و گرایش کلی روند رو به ما نشون میده و ما می تونیم ارزیابی بهتری داشته باشیم.
حد ضرر ۲۰۰۰ هدف اول ۲۲۰۰ هدف دوم ۲۴۰۰ با توجه به کانال صعودی میان مدت سهم،انتظار میرود که که تا میدلاین کانال در کوتاه مدت رشد داشته باشد،در سر راه مقاومت نیز دارد که به نظر میتواند آنها را بشکند،شکست هر مقاومت باعث میشود حد ضرر ما بالاتر بیاید.
حد ضرر ۲۳۰۰ هدف اول ۳۰۰۰ هدف دوم ۳۵۰۰ هدف سوم ۴۲۰۰ پس از دست و پنجه نرم کردن با حمایت داینامیک میان مدت آنرا شکسته است،دو روز به روی آن تثبیت شده و منفی ها پولبک به مقاومت شکسته شده میباشد،در صورت توانایی رسیدن به اهداف مشخص شده میباشد،اگر این حمایت را از دست دهد باید حد ضرر را رعایت کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بریم سراغ بازار فردامون ک با لیدری شپنا میخواد شروع بشه . .
و اما در مورد فردا میشه ده هزار تومن ک ب قیمت عرضه اولیه خودش برمیگرده اونم بدون سود . هدف از صندوق چی بود و تا چه قیمتی میره ؟! . عزیزان بعد چند ماه تازه سهم برگشت ب نقطه اولش پس هیجانی رفتار نکنید و کشانی ک خرید پله ای داشتن فقط نظارگر باشن تا عید . کسانی هم ک نوسانی خریدن اعدادش رو گفتم ک براش مقاومت محسوب میشن همون عدد۱۱۲۰۰ هست . پس کسانی ک دیدشون بلند مدتی هست فقط نظاره‌گر باشن و بس . عزیزان من سیگنال خروجش ندادم فقط گفتم ۱۱۲۰۰ ی مقاومته ک امیدوارم بهش واکنش نشون بده و پر قدرت بره بالا .
هفته باید هفته خوبی باشه . پس نگران نباشید . تا زمانی ک شپنا صف هست ازش نترسید و نفروشید . فعلا لیدر شپنا هست اونم با قدرت خریدار خوب پس تا امپر نیست و بسته هست شپنا رو لیدر بدونید و حواستون بهش باشه .
یادتون نره ک فولاد و شستا روزای اخرشونه انشا الله شروع صعود ✌️✌️✌️ 99/11/11
از کف کانال صعودی خود خارج شده و این نشان می دهد از سیکل ۵ موج صعودی خارج شده، در حال حاضر در نزدیکیه محدوده حمایتی معتبری قرار گرفته است(۴۱۹ الی ۴۴۲تومن) که در صورت شکست آن می تواند تا قیمت ۳۵۰ تومن اصلاح داشته باشد و در صورت تثبیت می تواند در محدوده ۶۰۰ الی ۴۲۰ نوسان داشته باشد، و در صورت شکست EMA100 روزه (محدوده ۵۵۵ تومن) می تواند وارد روند صعودی شود