هدایت شده از فرهنگی بنت الهدی
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_مسابقه
🔵تحلیل خودتون رو تا روز شنبه کتبا در محفل تحویل دهید
با تشکر
**واحدفرهنگی فاطمیه**
@bentolhoda_81
هدایت شده از فرهنگی بنت الهدی
#گزارش_تصویری_رمضان_۹۷
🔵سخنرانی استاد مومنی_یکشنبه۱۸رمضان المبارک
@bentolhoda_81
هدایت شده از فرهنگی بنت الهدی
گزارش تصویری📸
اماده سازی محفل برای ایام شهادت مولای متقیان حضرت علی (علیه السلام)
@bentolhoda_81
هدایت شده از فرهنگی بنت الهدی
#گزارش_تصویری_رمضان_۹۷
🏴احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان
@bentolhoda_81
هدایت شده از فرهنگی بنت الهدی
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ_ویژه_رحلت_امام
#سیاسی
@bentolhoda_81
هدایت شده از فرهنگی بنت الهدی
#گزارش_تصویری_رمضان_۹۷
🏴سخنرانی استاد مومنی_ دوشنبه ۱۹ ماه رمضان
@bentolhoda_81
#وعده_داده_بودیم
💥اولين وصيت نامه شهيد حاج ابراهیم همت:
به تاريخ 19/10/59 شمسي ساعت 10:10 شب چند سطري وصيت نامه مي نويسم :
هر شب ستاره اي را به زمين مي کشند و باز اين آسمان غمزده غرق ستاره است ، مادر جان مي داني تو را بسياردوست دارم و مي داني که فرزندت چقدر عاشق شهادت و عشق به شهيدان داشت.
مادر، جهل حاکم بر يک جامعه انسانها را به تباهي مي کشد و حکومت هاي طاغوت مکمل هاي اين جهل اند و شايد قرنها طول بکشد که انساني از سلاله پاکان زائيده شود و بتواند رهبري يک جامعه سر در گم و سر در لاک خود فرو برده را در دست گيرد و امام تبلور ادامه دهندگان راه امامت و شهامت و شهادت است.
مادرجان، به خاطر داري که من براي يک اطلاعيه #امام حاضر بودم بميرم ؟
کلام او الهام بخش روح پرفتوح اسلام در سينه و وجود گنديده من بوده و هست.
اگر من افتخار #شهادت داشتم از امام بخواهيد برايم دعا کنند تا شايد خدا من روسياه را در درگاه با عظمتش به عنوان يک شهيد بپذيرد ؛
مادر جان من متنفر بودم و هستم از انسانهاي سازش کار و بي تفاوت و متاسفانه جواناني که شناخت کافي از اسلام ندارند و نمي دانند براي چه زندگي مي کنند و چه #هدفي دارند و اصلا چه مي گويند بسيارند.
اي کاش به خود مي آمدند.
●از طرف من به #جوانان بگوئيد چشم شهيدان و تبلور خونشان به شما دوخته است
#بپاخيزيد و اسلام را و خود را دريابيد نظير انقلاب اسلامي ما در هيچ کجا پيدا نمي شود نه شرقي - نه غربي؛ اسلامي که :
اسلامي ... اي کاش ملتهاي تحت فشار مثلث زور و زر و تزوير به خود مي آمدند و آنها نيز پوزه استکبار را بر خاک مي ماليدند.
مادر جان، جامعه ما #انقلاب کرده و چندين سال طول مي کشد تا بتواند کم کم صفات و اخلاق طاغوت را از مغز انسانها بيرون ببرد ولي روشنفکران ما به اين انقلاب بسيار لطمه زدند زيرا نه آن را مي شناختند و نه باريش زحمت و رنجي متحمل شده اند از هر طرف به اين نو نهال آزاده ضربه زدند ولي خداوند، مقتدر است اگر هدايت نشدند مسلما مجازات خواهند شد .
پدر و مادر ؛ من زندگي را دوست دارم ولي نه آنقدر که آلوده اش شوم و خويشتن را گم و فراموش کنم علي وار زيستن و علي وار شهيد شدن, حسين وار زيستن و حسين وار شهيد شدن را دوست مي دارم شهادت در قاموس اسلام كاريترين ضربات را بر پيكر ظلم، جور،شرك و الحاد ميزند و خواهد زد.
ببين ما به چه روزي افتاده ايم و استعمار چقدر جامعه ما را به لجن زار کشيده است ولي چاره اي نيست اينها سد راه انقلاب اسلاميند ؛ پس سد راه اسلام بايد برداشته شودند تا راه تکامل طي شود مادر جان به خدا قسم اگر گريه کني و به خاطر من گريه کني اصلا از تو راضي نخواهم بود.
زينب وار زندگي کن و مرا نيز به خدا بسپار
( اللهم ارزقني توفيق الشهادة في سبيلک) .
و السلام؛
محمد ابراهيم همت
@bentolhoda_81