eitaa logo
سید علی حسینی خامنه ای (مد ظله العالی )
1.5هزار دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
8.4هزار ویدیو
80 فایل
اینجا همه چیز به رنگ عشق این کانال خود جوش و به صورت جهادی توسط طلاب اداره می‌شود 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1 تبلیغات : https://eitaa.com/joinchat/126812226C27b4c5cdec
مشاهده در ایتا
دانلود
موش نظامیان صهیونیست را مجروح کرد ▪️پدر یکی از نظامیان: این یک رسوایی است 🔹پایگاه خبری عبری زبان «وای‌نت» اعلام کرد که حمله موش‌ها به نظامیان اسرائیلی در پایگاه «عمیعاد» در الجلیل اعلا باعث شد دست کم دو نفر از آنها راهی بیمارستان شوند. 🔹به گفته شاهدان موش‌ها یک نظامی را از ناحیه گوش و دیگری را از ناحیه بینی گاز گرفته و موجب مجروحیت آنها شدند. 🔹پدر یکی از سربازان این واحد نظامی گفت: واقعا و حقیقتا موش‌ها نظامیان ما را خوردند، این یک امر شوکه کننده و یک رسوایی خجالت‌آور است.
اسکاتلند تمام جلسات با اسرائیل را تعلیق کرد 🔹وزیر خارجه اسکاتلند ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، از تعلیق جلسات با مقامات این رژیم تا زمان آتش‌بس خبر داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تلگرام چگونه با پیام‌رسان‌های داخلی هک می‌شود؟ 🔹یکی از راه‌های نفوذِ کلاهبرداران و هکرها از مسیر پیام‌رسانه‌های داخلی است. 🔹شخص هکر با ارسال پیامی مبنی بر ورود به حساب کاربری شما در یک پیام‌رسان داخلی خود را پشتیبان آن پیام‌رسان معرفی می‌کند و از شما می‌خواهد که چنانچه این ورود توسط خود شما صورت گرفته کد تماسی که از طریق تلفن برای شما خوانده می‌شود، را وارد کنید. 🔹اگر بعد از گذشت لحظاتی با شما تماس گرفته نشد، از شما می‌خواهد که کد پیامک شده‌ای را وارد کنید. 🔹دقت داشته باشید فرد هکر تمامی نمادها و تزئینات لازم برای اینکه مخاطب به این پشتیبان قلابی باور پیدا کند را هم در پیام ارسالی خود قرار می‌دهد از انتخاب نام پشتیبان گرفته تا ادبیاتی شبیه به پیام‌های پشتیبانان رسمی و حتی درج لینک سایت واقعی آن اپلیکیشن پیام‌رسان. 🔹در اینجا مخاطب یا کاربر به دلیل بی‌توجهی به سرشماره ارسال کننده پیامک، کد ارسال شده را برای اکانت هکر که خود را پشتیبان پیام‌رسان داخلی معرفی کرده بود، ارسال می‌کند و در این مرحله اگر امنیت اکانت تلگرام فرد دو پله‌ای نباشد کار در همان مرحله اول تمام است و اکانت تلگرام هک شده و تیم هکر با ورود به حساب کاربردی شما عملیات کلاهبرداری و ارسال پیام‌های فریبنده خود به شبکه مخاطبانتان مشغول می‌شود.
🔹 اما اگر امنیت اکانت تلگرام دو مرحله‌ای هم باشد، نفوذ را به شیوه دیگری ادامه می‌دهد. از شما می‌خواهد که پسورد خود را وارد کنید و حتی کلمه و پیام‌های کمک‌رسان و راهنماکننده‌ای که پیش از این تعیین کرده بودید را هم برای شما می‌فرستد تا برایتان اطمینان بخش باشد که طرفِ دیالوگ شما به واقع پشتیبان این پیام‌رسان است. کافی است پسورد را وارد کنید تا اختیار اکانت تلگرام شما را با وجود اینکه امنیت آن را دو مرحله‌ای کرده‌اید، در دست بگیرند و ادامه ماجرای کلاهبرداری.
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوکار: ساماندهی اتباع باید اولویت وزیر کشور باشد رئیس کمیسیون شوراهای مجلس در گفتگو با تسنیم: 🔹وزارت کشور در شرایط فعلی دارای اولویت‌های ویژه‌ای است که از جمله مهمترین آنها می‌توان به ساماندهی اتباع خارجی در داخل کشور و ساخت دیوار مرزی برای کنترل هرچه بهتر مرزهای زمینی بویژه در مناطق شرقی کشور اشاره کرد. 🔹مردم امروز نسبت به عدم ساماندهی اتباع خارجی در داخل کشور اعتراضات جدی و بحقی دارند که برای حل این دغدغه عمومی لازم است که لایحه مهاجرت به سرعت در دستور کار مجلس قرار گیرد و بر اساس آن، ساماندهیِ حضور و چگونگی بکارگیری اتباع خارجی در مشاغل کاملا تبیین شود.
16.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 ببینید چطور دکترای مخابرات به صورت ناخواسته با عامل سرویس اطلاعاتی موساد در پیاده روی اربعین ارتباط گرفت و آخرش به کجا ختم شد! 🔸 برگرفته از پرونده ای واقعی
✅ باید ها و نباید ها⛔️ 🔰برای یک سفر چه باید کرد؟ ➖➖➖➖➖➖➖➖
🔸سخنگوی سپاه: ممکن است پاسخ ایران تکرار عملیات‌های گذشته نباشد 🔹سردار نایینی: امروز رژیم صهیونستی شکست را پذیرفته و حتی سیاستمداران آمریکایی به این‌موضوع اذعان دارند و تا کنون به هیچکدام از اهداف خود نرسیده‌اند. 🔹مردم ایران هوشمند هستند و می دانند فرماندهان نیروهای مسلح در سطوح‌ عالی تصمیم گیری در‌مورد پاسخ همه شرایط را می‌سنجند و تصمیم دقیق ‌و حساب  شده می‌گیرند و با اقدامات موثر محاسبات دشمن را تغییر می دهند. 🔹زمان به نفع ما است و ممکن است دوره انتظار این پاسخ طولانی شود. 🔹فعلا صهیونیست ها باید در بی تعادلی به سر‌ ببرند و ممکن است پاسخ ایران هم تکرار عملیات‌های گذشته نباشد و سناریوهای پاسخ یکسان نیست و فرماندهان ما تجربه و هنر تنبیه موثر دشمن را دارند و اهل اقدام‌ شتاب‌زده نیستند. 🔹هیچ تعرضی به اهداف ایران بدون پاسخ گذاشته نشده است و دشمن باید منتظر ضربات حساب شده و دقیق در زمان خودش باشند.
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شکست و انفجار مهیب حین آزمایش موشکی در انگلستان