فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزییاتی از دستگیری سارقان بانک ملی
🔹رئیس پلیس پایتخت: یکی دو روز است که سارقان بازداشت شدهاند. تقریبا تمامی سارقان و مرتبطان این سرقت که بعضی داخل و بعضی خارج از کشور بودند بازداشت شدهاند.
🔹اکثر اموال ربوده شده از صندوقهای امانات نیز بازگردانده شده است.
هدایت شده از بصیر 💠
⭕️ حساسیت های ریاست عدلیه
🔹 ریاست عدلیه چند روز پیش با ابراز نگرانی از شعارهایی که در روز ۱۴ خرداد همزمان با سخنرانی سید حسن خمینی داده شد، از دستگاههای اطلاعاتی خواست تا این مسئله را حتما پیگیری کنند چون رهبر انقلاب دوبار درباره این موضوع تذکر داده اند!
🔹 رهبر انقلاب طی چند سال اخیر بارها درباره ولنگاری و بی قانونی حاکم بر فضای مجازی هشدار داده و با ابراز ناراحتی درباره این وضعیت و پیامدهای آن خواستار اقدام مسئولان برای حل این معضل بزرگ شده اند اما آقای اژه ای تا این لحظه و با وجود اختیارات قانونی متنوع ، قدمی برای قانونمند شدن فضای ولنگار مجازی و رفع نگرانی رهبر انقلاب ( و میلیونها انسان مومن ایرانی ) برنداشته اند!
🔹 بماند این که در ایام مسئولیت ایشان در قوه قضائیه ( چه به عنوان معاون اول و چه به عنوان رئیس قوه )، کشف حجاب و بی حجابی در تنها کشور دارای حکومت دینی به اتفاقی عادی و روزمره تبدیل شد اما حرکت یا کلمه ای از ایشان برای مقابله قانونی با این جریان خانمان برانداز دیده نشد و ظاهرا عدلیه و ریاست آن بحرانی بنام شیوع بی حجابی و پیامدهای فاجعه بار آن ( مانند افزایش خیانت در خانواده ها ، رشد جدی طلاق ، افزایش قتلهای درون خانواده و ....) را نمی بیند و مقابله با آن و اصلاح قوانین ناقص موجود و کارآمد کردن قوانین مربوط به این جرم را وظیفه خود نمی داند!
🔹 بماند این که سالهاست عدلیه تمایلی برای اجرای حدود شرعی درباره جرائمی مانند روزه خواری علنی ، سرقتها و اوباش گریهای مسلحانه ، شرابخواری و ... ندارد و ریاست قوه قضائیه هم اراده ای برای تغییر این روند نشان نداده و با سکوت، نظاره گر وضع موجودند!
❇️ جناب آقای اژه ای !
آیا امت حزب الله حق ندارند در برابر این حجم از بی تفاوتی و بی توجهی نگران باشند؟؟ راستی میان این همه اولویت چرا شما به ماجرای سید حسن حساس شدید؟
آیا حساسیتهای شما منطبق با حساسیتهای رهبری و امت حزب الله است؟
دکتر کوشکی
✅ کانال بصیر:
https://eitaa.com/joinchat/630063107C94ef733541
📡 🇮🇷 @BASIR1
هدایت شده از بصیر 💠
🔺زمان قاجارها وقتی نفت کشف شده بود و انگلیسیها آمده بودند میخواستند نفت را ببرند، اینجا دولتمرد قاجاری میگفت ما این مادّهی بدبوی عَفِن را میخواهیم چهکار کنیم، بگذارید بردارند ببرند!
💬 محمد اکبرزاده
✅ کانال بصیر:
https://eitaa.com/joinchat/630063107C94ef733541
📡 🇮🇷 @BASIR1
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 برکت ایران | نماهنگی از حضور رهبر انقلاب در حرم امام رضا (ع) در سال ۹۸
🔰 #سخن_نگاشت | رهبر انقلاب: گر چه دوریم به یاد تو سخن میگوییم
بُعد منزل نبود در سفر روحانی
به نظرم بهتر این است که هر کدام هر جا هستیم، از راه دور صلوات مخصوصه را عرض کنیم: اَللَهُمَّ صَلِّ عَلیٰ عَلیِّ بنِ موسَی الرِّضَا المُرتَضَی الاِمامِ التَّقیِّ النَّقیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلیٰ مَن فَوقَ الاَرضِ وَ مَن تَحتَ الثَّرَی الصِّدّیقِ الشَّهیدِ صَلاةً کَثیرَةً نامیَةً زاکیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً کَاَفضَلِ ما صَلَّیتَ عَلیٰ اَحَدٍ مِن اَولِیائِک.
۱۳۹۹/۰۱/۰۳
☀️ #برکت_ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اللهمّ صلّ علی علیّ بن موسی الرّضا ولیّک عدد ما فی علمک صلاة دائمة بدوام ملکک و سلطانک. اللهمّ سلّم علی ولیّک علیّ بن موسی الرّضا عدد ما فی علمک سلاماً دائماً بدوام ملکک و سلطانک و جبروتک. ۱۳۹۹/۰۱/۰۳
☀️ #برکت_ایران #امام_رضا
حاجمیثم_مطیعی_تو_شمس_الضحایی،_تو_بدرالدجایی_.mp3
8.31M
💐 تو شمس الضحایی، تو بدرالدجایی...
🎤 حاجمیثم مطیعی
🌺 ایام ولادت #امام_رضا
🔸🌸🔸🌸🔸🌸🔸
🔰 #سخن_نگاشت | امام هشتم، برکت ایران
🔻 رهبر انقلاب: برکت وجود حرم مطهر #حضرت_رضا علیهالسلام در سرزمین ما و حضور معنوی ایشان در سرتاسر کشور و در دل آحاد مردم ما آشکار است. امام هشتم علیهالصّلاةوالسّلام ولىّنعمتِ معنوی و فکری و مادّی ملت ماست.
۱۳۸۱/۱۰/۲۵
☀️ #برکت_ایران #همه_خادم_الرضاییم