564.9K
موضوع: #احکام_شرعی #اهل_کتاب
❓زندگى دانشجويى در خارج مستلزم ارتباط و معاشرت با کفّار (و اهل کتاب) است، در چنين موردى استفاده از مواد غذايى ساخت آنها، مشروط بر اين که مواد حرام مثل گوشت تذکيه نشده در آنها نباشد، ولى احتمال تماس دست مرطوب آنها داده شود، چه حکمى دارد؟
✅ مجرد احتمال تماس دست مرطوب کافر با مواد غذايى، براى وجوب اجتناب کافى نيست؛ بلکه تا يقين به تماس حاصل نشود، حکم به طهارت مىشود؛ (ضمن اینکه) کافر اگر از اهل کتاب باشد، نجس ذاتى نيست و تماس دست مرطوب او باعث نجاست نمىشود.
❓آيا صندلىهاى ماشين و قطارى که مورد استفاده مشترک مسلمانان و کافران (اهل کتاب) است، با اين که کفّار در بعضى از مکانها بيشتر از مسلمانها هستند و حرارت هوا باعث ترشح عرق و حتى سرايت رطوبت مىشود، محکوم به طهارت است؟
✅ کافر اهل کتاب، محکوم به طهارت است و در هر صورت در مورد اشياء مورد استفاده مشترک کفّار و مسلمين با عدم علم به نجاست، حکم به طهارت آنها مىشود.
📚 استفتائات #امام_خامنهای (مدظلهالعالی)
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : حکم ازدواج با بی نماز
🎙 حجتالاسلام والمسلمین وحیدپور
#احکام
#ازدواج
#بی_نماز
#شبکه_حضرت_ولیعصر_عج
🌙✨️
اگـر کسـی مـیخـواهـد
#حـاجـت_روا شـود،
باید در دل شب
گـریـه کند.
سالکان راه خدا شبهای خودشان را
با گـریـه گذراندنـد تا توانسته انـد به
مراحل بالاتر برسند.
آیت الله حسینی طهرانی