پرسش:
خدارا براي چي پرستش ميکنيم
پاسخ:
اولا: خداوند غنى و بى نیاز از همه چیز است، چون غیر از خدا هر چه موجود است، همه مخلوق خدا است و نیازمند به او. قرآن میفرماید : «اى مردم! شما همگى نیازمند به خدایید. تنها خداوند است که بى نیاز و شایسته هر گونه حمد و ستایش است».(۱) او است که همه نیازهاى مخلوقاتش را بر طرف میکند. ما انسانها که یکى از مخلوقات خداییم، سراسر وجودمان را نیاز و احتیاج فرا گرفته است، مانند نیاز به آب و غذا و هوا و . . . که با نبود یکى از این ها قادر به ادامه حیات نیستیم . ما چند دقیقه یا چند ثانیه نمیتوانیم بدون هوا زنده بمانیم. همه این نیازمندیها به وسیله آب و هوا و غذا و . . . بر طرف میشود که خداى مهربان با خلق آن نیاز ما را برطرف کرده است. بنابراین یکی از دلایل عبادت ابراز نیاز به درگاه خداوند است و تشکر از نعمت های بی شمار او نسبت به ما.
ثانیا: یکى از نیازهاى ما نیازهاى روحى است مثل احتیاج به محبت. یکى از نیازهاى واقعى و اساسى روح بشر مسئله عبادت و پرستش است، چون خداوند انسان را براى تکامل آفریده است و تکامل او جز از راه عبادت و بندگى به دست نمیآید.
بنابر این خداوند نیاز به عبادت ما ندارد، بلکه ما محتاج به عبادت او هستیم که با بندگى او به کمال و سعادت و نعمتهاى جاودان دنیوی و اخروی نایل شویم. قرآن میفرماید : «کسى که جهاد و تلاش کند، براى خود جهاد مى کند؛ چرا که خداوند از همة جهانیان بى نیاز است». (2)
در جاى دیگر میفرماید: « کسى که عمل صالحى به جا آورد ، به سود خود به جا آورده است، و کسى که کار بدى انجام دهد ، به زیان خود او است. سپس همة شما به سوى پروردگارتان باز میگردید».(3)
در آیه دیگر فرمود: «کسى که پاکى گزیند، به نفع خود او است».(4)
نکته دیگری که باید در نظر داشت، این است که عبودیت و پرستش، درجات مختلفی دارد. حضرت علی (ع) عبادت ها را چند نوع می دانند: گروهى، خدا را به شوق بهشت مىپرستند، این عبادت بازرگانان است. و گروهى خدا را از ترس عذاب او مىپرستند، این عبادت بردگان است. و گروهى خدا را براى سپاس او مىپرستند، این عبادت آزادگان است.(5)
نتیجه اینکه انسان در پرتو اعمال صالح تکامل مییابد و به آسمان قرب خدا پرواز میکند و به خوشبختى همیشگى میرسد.
پی نوشتها:
۱. فاطر (۳۵) آیة ۱۵.
۲. عنکبوت (۲۸) آیه ۶.
۳. جاثیه (۴۵) آیه ۱۵.۴
۴. فاطر ( ۳۵ ) آیه ۱۸
۵. نهج البلاغه، کلمات قصار ۲۳۷.
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#مهدےجان_مولاےمن❤️
گفتم که بیقرار تو باشم ولی نشد
تنهادر انتظار تو باشم ولی نشد
گفتم به دل که جلب رضایت کندنکرد
گفتم که جان نثارتو باشم ولی نشد
گفتم دعا کنم که بیایی ببینمت
مانند مهزیار تو باشم ولی نشد
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
✨شبت بخیر همه داروندارم✨
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
✅ دو نکته ی زیبا از آیت الله حق شناس :
1⃣ دور شدن از #بندگی_خدا ، آغازگر مشکلات انسان هست .
2⃣ اگر از راه #غیر_خدا می خواهید ثروت به دست آورید ، فقیر خواهید شد .
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
✅ #بندگی_عاقلانه _
1⃣ اعتقادات صحیح در اصول دین:
👈 اولین و مهمترین قدم در مسیر خودسازی و #بندگی_عاقلانه ، اعتقادات صحیح و معرفت کافی در اصول دین ، مخصوصاً خداشناسی و توحید میباشد ؛ که منظور شناخت درست و اطمینان قلبی نسبت به خداوند یگانه و اسماء و صفات او و سایر اصول دین میباشد .
👈 و این هم از طریق تفکر و تدبر در هستی و خلقت خودمون ، مطالعه و تحقیق ، بهره مندی از علما و بزرگان دین و ... بدست میآید . و به همین دلیل است که در روایات آمده یک ساعت تفکر بالاتر از هفتاد سال عبادت است .
✍انسان تا زمانی که در اسارت وهم ها و خیالات اشتباهی که باعث شرک پنهان و آشکار به خدا میشود ، باشد و آنها را اعتقادات صحیح فرض کند و برای تصحیحشان به اندازه وسع و ظرفیت خود کاری انجام ندهد ، در طی این مسیر موفق نخواهد بود .
✅ در ادامه سخنان ارزشمندی از سه تا از علمای بزرگ اسلام در اهمیت تفکر و شناخت خدا عرض می کنم :
🔹 امام خمینی "ره" می فرمایند : " اول شرط مجاهده با نفس و حرکت به جانب حق تعالی ، #تفکر است و تفکر در این مقام عبارت است از آن که انسان لااقل در هر شب و روزی مقداری فکر کند در این که آیا مولای او که او را در این دنیا آورده و تمام اسباب آسایش و راحتی را از برای او فراهم کرده... وظیفه ما با این مولای مالک الملوک چیست ؟( چهل حدیث ، ص۶ )
🔹 آیت الله بهجت(ره) نیز فرمودند : " معرفةاللّه ، اعظم العبادات است ، و همه تکالیف مقدمه معرفت خدا هستند ، ولی معرفت خدا واجب و مطلوب نفسی است . اگر کسی اهلیت داشته باشد ، یعنی طالب معرفت باشد و در طلب ، جدیت و خلوص داشته باشد ، در و دیوار به اذن اللّه معلمش خواهند بود ؛ و گر نه سخن پیغمبر صلی اللّه علیه وآله هم در او اثر نخواهد کرد، چنان که در ابوجهل اثر نکرد ! ( افق حوزه ، ص15)
🔹 مرحوم سید احمد کربلایی(ره) در خصوص اهمیت تفکر میفرمایند : جان من به لب آمد از گفتن اینکه راه نجات و خلاص در استغراق ذکر الهی و تفکر در معرفت نفس و خودشناسی است . ذکر و فکر ، خود راهنمای تو خواهد شد . ( تذکره المتقین ، ص 185 و 186 )
➖ در درسهای بعدی نکات بیشتری در مورد راه و روشهای بندگی عاقلانه عرض خواهم کرد .
✍ ادامه دارد ...
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🔹 شکر واقعی چیه ؟
✅ حضرت آیت الله #کوهستانی :
👈 #شکر_واقعی آن است که تمام اعضا و جوارح انسان ، از دست و پا و گوش و قلب، برای آن هدفی که خدا آنها را خلق کرده که همان #مقام_عبودیت و بندگی است ، قرار بگیرد .
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
14000501_41600_1281k.mp3
8.69M
🔊 #صوت_کامل
▫️صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب پس از دریافت نوبت دوم واکسن ایرانی کرونا
۱۴۰۰/۰۵/۰۱
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
پرسش:
چرا بايد مومنان از مکر خدا بترسند؟
(لا تمکر بي في حيلتک)
چرا خداوند بايد براي مومنان مکر داشته باشد؟
پاسخ:
باید دانست که مکر و حیله به معنای چاره جویی و نقشه کشی و به دست آوردن اسباب خفیه است برای رسیدن به منفعت یا دفع مضرت و آن بر دو قسم است: مکر خوب و رحمانی و مکر زشت و شیطانی.
مکر خوب آن است که برای رسیدن به منفعت حلالی از راههایی درست نقشه کشی کند و یا اینکه برای جلوگیری از رسیدن مضرت و زیان به خود یا دیگری چاره جویی کند و برای نجات خود یا مظلومی دیگر از شر ستمگری ، چاره اندیشی کند وخلاصه چاره جویی به غرض صحیح، عقلا و شرعا پسندیده و ممدوح است.
مکر بد آن است که به غرض شیطانی چاره اندیشی کند مثل اینکه برای رسیدن به منفعت حرامی باشد یا رساندن زیان و ستم به مظلومی یا برای جلوگیری از ظهور و اثبات حقی نقشه کشی کند.
آنچه گفته شد راجع به مکر آدمی است. و اما مکر الهی، شکی نیست که همان مکر صحیح و ممدوح است یعنی نقشه های شیطانی ستمکاران را باطل می فرماید، زیان های مکر آنها را به خودشان بر می گرداند، دین و طرفداران آن را بر دشمنان غالب می فرماید. دیگر آنکه مکر الهی، مکر جزائی و ثانوی است و عین عدل است، یعنی در برابر مکر گنهکاران و ستم پیشه گان به آنها مکر می فرماید.
اما دلیل نام گذاری این نوع عقوبت الهیه به مکر، چون شبیه است با مکر بندگان به یکدیگر، هرچند مکر بندگان با یکدیگر برای حفظ نفس و ظلم و این عقوبت الهی برای انتقام و عدل است و این نوع عقوبت با استحقاق مورد (مکرشونده ) است و بالجمله شباهت، در صورت عمل و اختلاف، در غرض است،
و نیز مکر بندگان در اثر عجز و کمی احاطه، غالبا بی نتیجه می ماند ولی این نوع عقوبت الهیه در اثر تمامیت قدرت و احاطه اش، غرض، حاصل می شود و لذا خودش فرموده : و الله خیر الماکرین.
برگرفته از پاسخ های آیت الله دستغیب در کتاب ۸۲ پرسش، ص ۱۷
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🌱با من بمان و سایه مهر از سرم مگیر
من زندهام به مهر تو ای مهربان من
#اللهم_عجّل_لولیک_الفرج
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
✅ #بندگی_عاقلانه _ 3
🔹 با توجه به اینکه ما بحث #بندگی_عاقلانه رو شروع کردیم ، لازم هست که لابلای این مبحث گاهی نکاتی عرض بشود که ما با خیالی راحت تر این مباحث رو پی گیری کنیم و استفاده کنیم .
🔹 ما باید به خاطر کم کاری ها و اشتباهاتی که در زندگی داشتیم ، توبه و استغفار کنیم و برگردیم در مسیر زیبای بندگی و طاعت خداوند . اعمال و کردار اشتباهمون زندگی رو نیز برامون تلخ و بی کیفیت می کنند .
👈 و اتفاقا یکی از اموری که ما را به توبه و استغفار تشویق میکنه ، دانستن همین مطلبه که همه ی گرفتاری های ما از رفتارهای نادرست خودمون سرچشمه میگیره .
👈 به همین دلیل هست که اولیای الهی ، در جایگاههای گوناگون و برای برطرف شدن مصیبتهای مختلف ، توصیه به استغفار میکردند .
✍ حضرت آیتالله بهجت میفرمود : «حوادثی که اتفاق میافتد ، نتیجه کارهای ماست که بر سر ما می آید : «وَ ما أَصابَکُمْ مِنْ مُصیبَةٍ فَبِما کَسَبَتْ أَیْدیکُمْ ؛ هر مصیبتی به شما میرسد ، بهواسطه اعمال شماست » . آیا نباید به فکر باشیم و از گناهان گذشته که باعث این همه بلاها و مصیبت ها شده است ، توبه کنیم ؟ ولی ما توبه نمیکنیم ، چون کارهای خود را بد نمیدانیم ».
➖ ایشان بارها به کسانی که از ایشان دستورالعملی برای پیشرفت در راه خدا و نیز برای رهایی از مشکلات می خواستند ، به #استغفار توصیه میکردند و این روایت رسول خدا صلی الله علیه و آله را یادآور می شدند که : «لا أُخْبِرُکُم بِدائِکُم و دَوائِکم ؟ داؤُکُم الذّنوبُ و دَواؤُکُم الإستغفار ؛ آیا شما را به دردتان و دوایتان خبر ندهم ؟ درد شما گناهان است و دوای شما استغفار ».
ادامه دارد..
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#تبلیغ_فامیلی
🌳 اصلا چرا باید حجاب قانون باشه و با بی حجابی برخورد بشه؟ چرا به بد حجابا پیامک تذکر میاد و باعث استرسشون میشه؟😣
🌹همه جای دنیا قانون وجود داره و با بی قانونی برخورد میشه. درسته؟
🌳 اینو که همه میدونن😒 هیچ جا آزادی مطلق وجود نداره. تو همه کشورها با یه سری قانون و مرز بندی، آزادی مردم محدود میشه🤷🏻♀ (حتی تو بعضی کشور ها مثل فرانسه، بخاطر قوانینی که دارند، با حجابی سخته❗️) اما من میگم قانون باید درست باشه☝️ من با قانون بودن حجاب مشکل دارم❌
🌹دقیقا👌 به قول تو قانون باید درست باشه. تو کل دنیا افراد و گروه های سیاسی مختلف نظرای متفاوتی درمورد قانون میدن. ما اما انتخاب کردیم خدا در مورد قوانینمون نظر بده😍😇 که ما رو آفریده و بهتر از همه میدونه انسان به چی نیاز داره و چی براش مفیده و بیشتر از همه اون افراد و گروه های سیاسی دلسوزمونه💚 قانون حجاب هم قانون خداست.
🌳خب... منم خدا را قبول دارم. اما دین هرکسی مال خودشه. تو قرآن هم اومده که «لا اکراه فی الدین» یعنی دین زوری نیست. اینا میخوان مردمو زورکی بفرستن بهشت!😐 مثلا همین پیامکی که برای بدحجابا فرستاده میشه. یعنی چی آخه؟😒
🌹 خداییش به نظر تو، انقدر سخت میگیرند که مردم مجبور بشن برن بهشت؟🤪 با یه پیامک و تذکر؟ اصلا هرکس حجاب اسلامی را رعایت نکنه دستگیر میکنند؟! یعنی هرکی یکمی موهاش بیرونه یا مانتوش کوتاهه؟
🌳نه. معلومه که نه. پس اصلا این گیر دادنا برای چیه؟
🌹 وقتی این حدود تو جامعه تعیین میشه برای این نیست که مردم به زور با ایمان و با حجاب بشن. اصل اینه که فضای جامعه طوری باشه که دینداری راحت تر بشه🌈 یعنی اولویت ما دینداری هست.اما تو بقیه کشورها اولویت با دینداری مردمشون نیست.
اصلا دولتهای غربی ، کشورشون رو دارن به سمت بی بند و باری میبرن، تا مردم سرگرم هوای نفسشون باشن و با سیاست ها و غارتگری های اونا کاری نداشته باشن. این اتفاق دقیقا بعد از انقلاب جنسی تو کشورهای غربی شروع شد.
(این بحثش خیلی مفصله. الان نمیشه بیشتر از این توضیح داد)
😉حالا من یه سوال دارم. به نظرت مردم ما باید قانونمند باشن یا بی قانون؟
🌳مشخصه. باید مردم قانون مند باشند. من همیشه به کشورایی مثل ژاپن که مردمش قانونمدارند افتخار میکنم😎👍
🌹منم موافقم👍 تو اینجور کشورا بشدت با بی قانونی برخورد میشه. بخصوص اگر کسی مخالفت عمدی و علنی با قانون کنه، مجازات سختی براش وجود داره چون جامعه را به بیقانونی میکشه☹️
🌳آره منم شنیدم سخت گیری تو قانون در بعضی کشورها خیلی زیاده. اما در عوض قانون بهتر رعایت میشه✅
🌹اون پیامکی که هی گفته میشه برای همین افرادی فرستاده میشه که علنا ضد قانون رفتار میکنند! وگرنه برای کسی که چند تا تار موش بیرونه یا آرایش کرده پیامک فرستاده نمیشه. ✉️ پیامک برا کسایی فرستاده میشه که تو ماشین کلا روسری سر نمیکنن. یا جوری سر میکنن که انگار اصلا سرشون نیست😒
#زن_تراز
#زن_مسلمان
#ارزش_زن
#محجوب
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
پرسش:
هدف خداوند از خلقت انسان چه بوده است ؟ و خداوند چه انتظاري از بندگان خود دارد ؟
پاسخ:
فلسفه آفرينش انسان، در فلسفه عمومي خلقت همه موجودات تعريف شده است. اين دو ماهيتي جداي از هم ندارند. بايد ديد كه هدف خداوند از آفرينش همه موجودات چيست تا آن گاه فلسفه آفرينش انسان و هدف اصلي آن براي ما روشن گردد.
تصور ما از انجام کارها، معمولا به دست آوردن سود يا رفع يک نياز است؛ زيرا ما انسان ها موجوداتي محدود و ناقص هستيم و همواره اعمال ما به يکي از اين دو امر برمي گردد؛ اما خداوند، هيچ نقصي ندارد تا با افعالش، قصد رفع آن را داشته باشد . خدا فاقد هيچ کمالي نيست تا به کمال رسيدن براي او متصور باشد؛ بلکه خدايي او اقتضاي آفرينش دارد؛در حقيقت، غايت و هدف افعال الهي، خود اوست . خداوند چون خداست، ميآفريند. زيرا «آفريدن» به معناي ايجاد کردن است. هر وجودي، خير است و لازمه فياض (بخشنده) بودن خداوند، عطا کردن او است. خداوند در قرآن مي فرمايد: (1) «عطاي پروردگارت منع نشده است».
هر چيزي که اقتضا و امکان وجود و هستي داشته باشد، فيض وجود، از خدا دريافت مي کند. خداوند بخل در وجود و هستي دادن ندارد تا موجودي که امکان وجود آن هست، وجود را دريافت نکند.
جهان هستي با تمام نظم و زيبايي هايش نمادي از لطف، مهرباني، علم، قدرت و حکمت خداست؛ به طوري که بدون آفرينش، صفات جمال و جلال خدا مخفي و پنهان مي ماند. هر بودي، نمودي دارد. نمي شود خدا فياض باشد، اما فيضي نداشته باشد. همان گونه که نمي تواند نور باشد. اما روشنايي نداشته باشد و رحمت باشد، اما بخشش نداشته باشد.
بنابراين، از همين جا مي توان نتيجه گرفت که خلقت جهان و از جمله انسان، نتيجه صفات خداوند است. از اين رو، خلقت جهان هستي با تمامي نظم و زيباييش، جلوه گر جلال و جمال خداست.
خداوند از آن جا که علم و قدرت و فضل و جود بي نهايت دارد، جهان و انسان را آفريده است. لازمه اين صفات آن است که اولا، جهان را بيافريند. ثانيا، خلقت او بهترين و کاملترين آفرينش باشد. در مجموعه هستي اگر وجود مخلوقي، زيبايي و کمال آفرينش مجموعه عالم را افزايش دهد، لازم است خدا آن موجود را خلق کند؛ زيرا عدم خلقت آن موجود، ناشي از عدم اطلاع و آگاهي از زيبايي آن است، يا در اثر ضعف و ناتواني از خلقت آن است.
بر اين اساس، آخرت و معاد هم در همين جهت، ضرورت وجود مي يابد؛ چون به شکوه بيش از پيش اين مجموعه و عادلانه بودن ساختار عالم کمک مي کند. اين امر همخوان با روح جاودانگي طلب انسان است و بستر رسيدن به کمالات وجودي انسان را که برترين مخلوق خداوند است، مهيا مي سازد.
البته اين موضوع از منظر غايت فاعل و هدفي است که علت ايجاد کننده عالم در آفرينش دارد. در کنار اين امر، اين عالم و خود مخلوق خداوند هم به نوعي داراي هدف و مقصدي است که در مسير حرکت خود در نهايت به آن منتهي مي گردد.
در پايان، براي درك حقيقت هدف خداوند تذكر اين نكته ضروري است كه ما دو هدف داريم: يکي هدف فعل و ديگري هدف فاعل. بين اين دو تفاوت وجود دارد. به اين مثال توجه نماييد:
صنعتگري موتوري را مي سازد که قادر به حرکت با سرعت 400 کيلومتر در ساعت است. هدف اين موتور که فعل صنعتگر است، رسيدن به سرعت مورد نظر است. اما هدف اصلي سازنده موتور، نشان دادن توانمندي خود يا رسيدن به شهرت و مانند آن است. با اين توضيح بايد گفت که فارغ از هدف خداوند در خلقت عالم و اقتضاي ذات و صفاتش، اين عالم هم مسير و مقصدي را در پيش دارد که هدف آن به شمار مي رود. اين هدف، تکامل انسان و رسيدن به غايت نهايي ذات انساني اوست.
در آيات قرآن آزمايش (2) و عبادت (3) به عنوان علّت آفرينش انسان شناخته شده است. در عين حال، آفرينش بسياري از مظاهر خلقت مانند آنچه در زمين است، براي او تعريف شده است. (4) از اين امر مي توان نتيجه گرفت که غايت حکيمانه اي که خداوند در مسير خلقت عالم در نظر گرفته، تکامل انسان و رسيدن او به درجات والاي وجودي و در نهايت، بهره مندي او از اين کمالات و رشد و پيشرفت آدمي است. راه رسیدن به این تکامل نیز هماهنگی کامل با تمام قوانین تکوینی و تشریعی خداوند است.
پي نوشت ها :
1. اسراء (17) آيه 20.
2. ملک (67) آيه 2.
3. ذاريات (51) آيه 56.
4. بقره (2) آيه 29
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
چند تا تجربه خانومانه براتون دارم😍❤️😍
1⃣همیشه در انجام کارها از همسرتون نظر بخواین. این کار اقتدار مرد را بالا میبره.
2⃣ قناعت خوبه ولی طوری باشه که همسری متوجه بشه.😉
3⃣ #احترام به خانواده همسر فراموش نکنید که باعث #محبت بیشتر همسری میشه. 😌
4⃣ خانوادههاتون رو در جریان بحث و دعواتون قرار ندید که خودتون بیشتر آسیب میبینید. 😔
5⃣ با دوستان و آشنایانی که منفیبین و منفیگو هستند، کمتر ارتباط برقرار کنید. 🙄
6⃣ همیشه خداروشکر کنید بابت اینکه سایه همسر بالاسرتونه 🤗
برای خوشبختی هم دعا کنیم. 🙃
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
🔻 یکی از ویژگیهای خاص امام هادی علیهالسلام آن است که ایشان واسطه ارتباط و آشنایی افراد با حضرات معصومین علیهمالسلام هستند؛ زیرا مهمترین زیاراتِ موجود، از ناحیه ایشان به دست ما رسیده است؛ مانند زیارت جامعه کبیره، زیارت حضرت زهرا سلاماللهعلیها، زیارت آلیس و...
◾🍃 *امام هادی علیهالسلام واسطه شناخت امامان معصوم علیهالسلام هستند* ودر محضر ایشان معرفت جامع و کاملی از معصومین علیهمالسلام به دست آمده و ارتباط با ایشان میسر میگردد.
✨ از نورِ تو آفتاب امداد گرفت
✨ از راهِ تو دین طریق ارشاد گرفت
✨ شیعه ره و رسم عاشقی هایش را
✨ از جامعه کبیره ات یاد گرفت!
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐