🔻کسی که شب را به بطالت بگذراند، روزش هم بطالت است.
🔻کسانی که مأموریتهای اجتماعی دارند، خلوات ماههای رجب، شعبان و رمضان را دریابند.
«اوليای خدا که پرچمداران حرکتهای بزرگ بودند خلوتهايی با خدای خود داشتند. در آن خلوتها میگرفتند و به جامعه میدادند. دليل اينکه خداوند متعال به وجود مقدس پيغمبر اسلام(ص) خطاب میکند: «قُمِ الَّيلَ إِلا قَلِيلاً. نِّصفَهُ أَوِ انقُص مِنْهُ قَلِيلاً. أَوْ زِدْ عَلَيهِ وَ رَتِّلِ الْقُرْءَانَ تَرْتِيلاً... إِنَّ لَكَ فِي اَلنَّهَارِ سَبْحًا طَوِيلاً»، این است که آن تلاش عظيم روز، آن ماموريت هاي عظيم اجتماعی و ماموريتهای الهی که حضرت داشتند بيداری شب را میطلبد.
کسي که شب خوبي ندارد، روز خوبي هم ندارد! کسي که شب را به بطالت بگذراند، روز هم هرکاری کند بطالت است. کسانی که شبزندهدارند، در روز هم بيدار و زندهاند. زنده بودن در حيات روز، در گرو بيداري و احيای شب است. با احيای در شب، انسان به حيات در روز میرسد...
لذا همه بزرگانی که متصرف بودند، اين حالات را داشتند؛ هم قبل از اينکه به زمان مأموريت اصلی خود برسند و هم بعد از مأموريت خود خلوت داشتند؛ از جمله حضرت امام(ره) كه خلوت هاي فراواني قبل از رسيدن به اين مناصب اجتماعي داشتند...
ما در اين سه ماه (ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان) هر قدر هم که اشتغال داشته باشيم، به اندازهای که ماموريتمان بزرگتر است، بايد خلوتهای بهتری داشته باشيم تا بتوانيم ماموريتها را بهتر انجام دهيم. به تعبير ديگر ما بايد با يک دست از بالا بگيريم و با دست ديگر منتشر کنيم. آن دستی که رو به بالا بلند ميشود در خلوات انسان است؛ مخصوصاً خلوات اين سه ماه.
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سخنرانی🌿
#استاد_پناهیان✨
همہ چیز امٺحانہ... (:
زندگے دنیا باز و سرگرمے اسٺ..
ڪسے بنا نیسٺ اینجا زندگے ڪند...
اینجا عشق درسٺ و حسابے نیسٺ..
رنج و عذاب درسٺ و حسابے نیسٺ..!
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
برای مطالعه مفید و مختصر درباره #امام_باقر علیهالسلام ، میتوانید از سایت #ویکی_شیعه استفاده کنید
امام محمد باقر علیهالسلام - ويکی شيعه
https://fa.wikishia.net/view/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF_%D8%A8%D8%A7%D9%82%D8%B1_%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85
از #ماه_رجب قدردانی کنید و به یکدیگر #تبریک بگویید
باید همه به یکدیگر تبریک عرض کنیم [این] توفیق الهی را که توانستیم بار دیگر وارد #ماه_رجب بشویم. #ماه_رجب یک فرصت تقرّب به ارزشهای الهی و تقرّب به ذات مقدّس پروردگار و فرصت خودسازی است. این ایّامی که در روایات ما بهعنوان ایّام برجسته معرّفی شدهاند، اینها همه فرصتند؛ هر فرصتی هم نعمت است و هر نعمتی هم نیازمند شکر و سپاس است. شکر و سپاس نعمت هم این است که انسان نعمت را بشناسد، بر طبق اقتضای این نعمت رفتار کند، از آن بهره ببرد، نعمت را از خدا بداند و آن را در راه خدا به کار ببرد؛ ماه رجب از این نعمتها است. بعد هم ماه شعبان است که آن هم نعمت دیگری است و این دو ماه از نظر کُمَّلین و اهل توحید و اهل معنا مقدّمهی ماه رمضانند؛ و ماه رمضان ماه عروج است، ماه رفتن به معراج است، ماه تزکیه است، ماه تصفیه است که همهی ما به اینها احتیاج داریم. از #ماه_رجب قدردانی کنید؛ در این ماه توسّلات خودتان به درگاه پروردگار عالم را هرچه میتوانید بیشتر کنید؛ به یاد خدا باشید و کار را برای خدا انجام بدهید؛ این تلاشی که میکنید، این زحمتی که میکشید، برای خدا قرار بدهید.
رهبر انقلاب اسلامی
۱۳۹۴/۲/۶
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)
🍃بامہدی باش و ببین عِشق چہ مَعنادارد
🌼یاعشق چیست و عاشق چہ تَمنّادارد
🌼بامہدی زِندہ چوگشتی آن زمان میفَہمی
🍃صد هِزاربار بہ رَهَش جان بدهی جادارد
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــ
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
✍امام موسی الکاظم (علیه السلام ) میفرمایند:
رجب ماه بزرگی است که خداوند پاداش نیکی ها را در آن چند برابر و گناهان را پاک می کند .
📚ثواب الاعمال ، ص ۵۳
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
من خدا را انتخاب کرده ام .....
♻️بخشی از نامه سردار سلیمانی به فرزندش:
هر چه در این عالم فکر میکنم و کردهام که بتوانم کار دیگری بکنم تا شما را کمتر نگران کنم، دیدم نمیتوانم و این به دلیل علاقه من به نظامیگری نبوده و نیست. به دلیل شغل هم نبوده و نخواهد بود. به دلیل اجبار یا اصرار کسی نبوده است و نیست. نه دخترم، من هرگز حاضر نیستم به خاطر شغل، مسئولیت، اصرار یا اجبار حتی یک لحظه شما را نگران کنم، چه برسد به حذف یا گریاندن شما.
❇️من دیدم هرکس در این عالم راهی برای خود انتخاب کرده است؛ یکی علم میآموزد و دیگری علم میآموزاند. یکی تجارت میکند کسی دیگر زراعت میکند و میلیونها راه یا بهتر است بگویم به عدد هر انسان یک راه وجود دارد و هر کس راهی را برای خود برگزیده است.
من دیدم چه راهی را میبایست انتخاب کنم. با خود اندیشیدم و چند موضوع را مرور کردم و از خود پرسیدم اولا طول این راه چقدر است، انتهای آنها کجاست، فرصت من چقدر است و اساساً مقصد من چیست. دیدم من موقتم و همه موقت هستند. چند روزی میمانند و میروند. بعضیها چند سال برخیها ده سال اما کمتر کسی به یک صد سال میرسد. اما همه میروند و همه موقتند. دیدم تجارت بکنم عاقبت آن عبارت است از مقداری سکه براقشده و چند خانه و چند ماشین.
اما آنها هیچ تأثیری بر سرنوشت من در این مسیر ندارد. فکر کردم برای شــما زندگی کنم دیدم برایم خیلی مهماید و ارزشمندید به طوری که اگر به شما درد برسد همه وجودم را درد فرا میگیرد. اگر بر شما مشکلی وارد شود
من خودم را در میان شــعلههای آتش میبینم. اگر شما روزی ترکم کنید بند بند وجودم فرو میریزد. اما دیدم چگونه میتوانم حلال این خوف و نگرانیهایم باشم.
🔅دیدم من باید به کسی متصل شوم که این مهم مرا علاج کند و او جز خدا نیست. این ارزش و گنجی که شما گلهای وجودم هســتید با ثروت و قدرت قابل حفظ کردن نیست.
وگرنه باید ثروتمندان و قدرتمندان از مــردن خود جلوگیــری کنند و یا ثروت و قدرتشــان مانع مرضهای صعبالعلاجشان شود و از در بستر افتادگی جلوگیری نماید.
💢 من خدا را انتخاب کردهام و راه او را.....
🌸🍃
———🌻⃟—————
@rkhanjani 🌱
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
✍امام کاظم (علیه السلام):
🌿رجب نام نهری در بهشت است که از شیر سفیدتر و از عسل شیرین تر است؛ هرکس یک روز از ماه رجب را روزه بدارد، خداوند از آن نهر به او خواهد نوشاند.
📚من لایحضره الفقیه، ج۲، ص۵۶
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
💕 پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم :
❇️ كُن عَلی عُمرِكَ أَشحَّ مِنكَ عَلی دِرهَمِكَ وَ دینارِك.
✅ بر عُمر خودت بیش از پول و نقدینهات بخیل و تنگنظر باش.
(آن را بیهوده از دست مده)✨
(سفینه، ج ۲، ص ۲۵۸ )
#حدیث_روز
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
💠 مقام معظم رهبری:
🔸 مادر میتواند فرزندان را به بهترین وجهی تربیت کند.
🔸 تربیت فرزند به وسیلهی مادر، مثل تربیت در کلاس درس نیست؛
👈 با رفتار است،
👈 با گفتار است،
👈 با عاطفه و نوازش و لالائی خواندن است؛
👈 با زندگی کردن است.
🔶 مادران با زندگی کردن، فرزند تربیت میکنند.
#مادری
#شکوه_مادری🔰https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای روزی به ولنتاین از زبان استاد رحیم پور ازغدی
گفتـــم:
ببیــــنم توی دنــیا چه آرزویی داری؟»
قدری فڪرڪردوگفت:
«هیچی»
گفتم:
یعنےچۍ؟مثلاًدلتنمیخوادیهڪارهای بشۍ،ادامه
تحصیلبدی یاازاینحرفهادیگه؟!
گفت:
«یهآرزودارم.ازخداخواستمتاسنمڪمه
وگناهم ازاینبیـشترنشده،شهیدبشم.»
#شهیدنوراللهاختری💔
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
💠 فرزند بیشتر، وقت کمتر!
🔸مادران دیروز با داشتن فرزندان متعدد و مشغولیتهای بسیار زیادی چون تهیه برخی مایحتاج منزل، قالیبافی و ... و نیز نداشتن بسیاری از امکانات رفاهی امروز مانند ماشین لباسشویی، ظرفشویی، جاروبرقی و ... باز هم برای فرزندانشان وقت داشتهاند.
🔸اکنون با فراهم شدن بسیاری از امکانات رفاهی، نسل جدید باز هم وقت کمتری دارند.
👈 در واقع سبک زندگی امروز علیرغم امکانات رفاهی بیشتر، بسیار وقتکش است.
🔸نیاز کودکان به بازی تا آنجاست که تربیت صحیح آنها بدون بازی، امکانپذیر نیست. آنها در بازی به همبازی نیاز دارند. جایگزینی بازیهای رایانهای، برنامههای تلویزیونی، فرستادن کودکان به مهد کودک و همبازی شدن والدین با کودکان به جای همبازی مناسب برای کودک، راهکار مناسب و صحیحی نیست
و هر یک ضررهای خاص خود را دارد.
🔸از نظر کارشناسان بهترین راهکار، تعدد فرزندان است؛ زیرا آنها هم همبازی خوبی برای یکدیگر هستند و هم در خانه یک مهد واقعی و دلپذیر ایجاد میکنند.
#فرزند_بیشتر
#فواید_فرزند_بیشتر
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🌼 پرسش:
چگونه مي توان اثبات کرد که دين اسلام کامل است و امکان نقد بر آن وجود ندارد؟
🌼 پاسخ:
ما براي برحق دانستن اسلام در زمان كنوني در برابر ديگر اديان، دلايل مختلفی داريم ،همان طور كه پيروان هر دين ديگري هم دلايل گوناگوني در برتري دين خود ارائه مي دهند؛ اما مهم ترين و بهترين داور در اين مقام همان عقل و دانش بشري است. با اندكي تامل مي توان دريافت كه در ابعاد مختلف دين اسلام نسبت به ديگر اديان از برتري برخوردار است و در نگاهي مقايسه اي نمي توان ديني برتر از اسلام براي اين زمان يافت . اگر در پى اثبات حقانیت دین اسلام بر آییم، بحث به درازا مى کشد که در این فرصت اندک نمى توان به طور مبسوط و کافى آن را بیان نمود از این رو به صورت مختصر به آن پرداخته میشود.
برخی امتیاز های اسلام بر دیگر ادیان است:
1- جامعیت:
یکی از دلائل کامل بودن دین اسلام، جامعیت آن است. جامعیت بدان معنا است که در اسلام همه قوانین و مقرّرات مورد نیاز انسانها پیش بینی شده است. در آیات(1) و روایات (2) متعدّدی به این جامعیت اشاره شده است. در اسلام، احکام و قوانین منحصر در زندگی فردی انسانها نیست، بلکه تمام ابعاد زندگی اجتماعی را نیز در بر دارد.
2- هماهنگی با مقتضیات زمان:
یکی از ویژگیهای بسیار مهم اسلام همسویی آن با شرایط زمان است؛ یعنی قوانین اسلام علاوه بر جامعیت به گونهای تشریع شده که پاسخگوی نیازهای انسانها در همه زمانها است؛ از این رو اسلام بعد از گذشت چندین قرن بالنده و پویا ظاهر شده و در مقام پاسخ گویی نیازهای مردم اظهار ناتوانی نکرده است. یکی از علل خاتمیت اسلام را در همین ویژگی باید جستجو نمود.
3- آمیختگی دنیا و آخرت:
یکی از دلایل مهم کامل بودن دین اسلام در، آمیختگی دنیا و آخرت ظهور میکند. شهید مطهری در این خصوص مینویسد: «در جامعههای کهن همیشه یکی دو چیز وجود داشت: یا آخرتگرایی و زندگی گریزی و یا زندگی گرایی و آخرت گریزی. اسلام آخرت گرایی را در متن زندگی گرایی قرار داد. از نظر اسلام راه آخرت از متن زندگی و مسئولیتهای زندگی دنیا میگذرد». (3)
4- جهان شمولی:
جهان شمولی بدان معنا است که اسلام اختصاص به مردم و سرزمین خاصی ندارد، بلکه دین همگانی است. بر خلاف ادیان دیگر که هر کدام به امت و قومی اختصاص داشتهاند. از برخی آیات (4) و روایات استفاده میشود که در زمان حکومت جهانی امام زمان (ع) دین اسلام همه جهان را فرا گرفته و همگانی میشود.
5- خاتمیت:
خاتمیت را نمیتوان به عنوان دلیل مستقل برای کامل بودن دین اسلام بیان نمود، زیرا خاتمیت ریشه در ویژگی هایی دارد که بدانها اشاره شد، ولی خاتمیت بیانگر این واقعیت است که دین اسلام کاملترین دین است، زیرا اگر کاملترین دین نبود، باید خداوند جهت هدایت و تأمین سعادت انسانها ادیان و پیامبران دیگر ارسال مینمود.
6. عدم تحریف
كتابهاي آسماني پيامبران صاحب شريعت كه در بردارنده قوانين الهي بودند و محتواي دين آنان محسوب مي شدند، به مرور زمان به كلي محو شدند و يا دستخوش تحريفات جدي قرار گرفتند؛ چنان كه تورات موسي(ع) مورد تحريف هاي فراوان قرار گرفته ، همچنين چيزي به نام انجيل عيسي(ع) باقي نمانده است، بلكه از دست نويس هاي افرادي كه از پيروان حضرت موسي و عيسي(ع) شمرده مي شدند، مجموعه هايي تهيه شد و به نام کتاب مقدس ( عهدقديم و عهد جديد ) معرفي گرديده است.
موارد دیگر مانند همسویی با فطرت، ضمانت اجرایی قوانین اسلامی و ... نیز بیان شده و از سوی دیگر هیچ دینی نمیتوان یافت که مترقی تر از اسلام باشد. اسلام با ترقی و پیشرفت و دانش و بهداشت ونظافت از همه مرامها و مسلکها پیشرفته تر است و نیازی به تغییر و دگرگونی ندارد. اگر مشاهده میشود که در دنیای امروز پیشرفتهای علمی و صنعتی بهوجود آمده، اسلام از ابتدا به دانش و پیشرفت سفارش میکرده، اگر مراد از جامعه مدرن، جامعه پر از فساد و فحشا و منکرات باشد، اسلام با فساد و زشتیها مخالف است.
پی نوشت ها:
1. انعام (6) آیه 59.
2. کلینی کافی، نشر دار الکتب الاسلامیه تهران 1380 ق ج 5، ص 83؛ مجلسی بحارالانوار، نشر دار الاحیا التراث العربی بیروت 1403 ق ج 74، ص 145.
3. مطهری وحی و نبوت نشر صدرا ، ص 91؛
4. توبه (9) آیه 33.
🔺🔸🔹
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#ختم_قرآن
6⃣9⃣1⃣وَأَتِمُّوا الْحَجَّ وَالْعُمْرَةَ لِلَّهِ فَإِنْ أُحْصِرْتُمْ فَمَا اسْتَيْسَرَ مِنَ الْهَدْيِ وَلَا تَحْلِقُوا رُءُوسَكُمْ حَتَّى يَبْلُغَ الْهَدْيُ مَحِلَّهُ فَمَنْ كَانَ مِنْكُمْ مَرِيضًا أَوْ بِهِ أَذًى مِنْ رَأْسِهِ فَفِدْيَةٌ مِنْ صِيَامٍ أَوْ صَدَقَةٍ أَوْ نُسُكٍ فَإِذَا أَمِنْتُمْ فَمَنْ تَمَتَّعَ بِالْعُمْرَةِ إِلَى الْحَجِّ فَمَا اسْتَيْسَرَ مِنَ الْهَدْيِ فَمَنْ لَمْ يَجِدْ فَصِيَامُ ثَلَاثَةِ أَيَّامٍ فِي الْحَجِّ وَسَبْعَةٍ إِذَا رَجَعْتُمْ تِلْكَ عَشَرَةٌ كَامِلَةٌ ذَلِكَ لِمَنْ لَمْ يَكُنْ أَهْلُهُ حَاضِرِي الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَاتَّقُوا اللَّهَ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ
حج وعمره را برای خدا به پایان برید، و اگر [به علتی] از انجام آن ممنوع شدید، آنچه را از قربانی برای شما میسر است [قربانی کنید و از احرام در آیید]؛ و سر خود را نتراشید تا قربانی به محلش برسد؛ و از شما اگر کسی بیمار بود یا در سرش ناراحتی و آسیب داشت [و ناچار بود سر بتراشد، جایز است سر بتراشد و] کفّاره ای چون روزه، یا صدقه یا قربانی بر عهده اوست. و هنگامی که [از علل ممنوعیّت] در امان بودید، پس هر که با پایان بردن عمره تمتّع به سوی حج تمتّع رود، آنچه از قربانی میسر است [قربانی کند]. و کسی که قربانی نیابد، سه روزْ روزه، در همان سفر حج و هفت روزْ روزه، هنگامی که بازگشتید بر عهده اوست؛ این ده روز کامل است [و قابل کم و زیاد شدن نیست]. این وظیفه کسی است که [خود و] خانواده اش ساکن و مقیم [منطقه] مسجد الحرام نباشد. و از خدا پروا کنید و بدانید که خدا سخت کیفر است.